172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#14634 Itt nincs sok halál:)
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050618/BF2hent.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050618/BF2_3.jpg -
#14633 úgy vagyok vele, hogy ha már veszek, akkor új alaplap mert AGP-> PCI-E .. akkor meg már új proci mert nForce 2 -> nForce 4 .. -
Thanatos #14632 szvsz csak felfogás kérdése..., szerintem emg igen is az a jó hogy ahol nicsn csapatják az az odlal igenis veszitsen akármilyen jók is egyenként..., elég uncsi már a rmbo style..., igenis a csapatjátékon legyen a lényeg és ne az egyéni rambozáson... -
#14631 A commander tudja csak küldeni. Egyszerű....capslock...utána jobbklikk ahova szeretné és artillery.....azt megy is az égi áldás :) -
#14630 jaaaaj tudom melyik aaaaz. .az zsiiir de.. az hogy mukodik?? en kerek olyat es mi tortenik???ki lovi ki oda a kurvasok bombat? es hogyan? -
#14629 Hat, attol fugg mennyit szansz ra... ha alig akkor 9600, de nincs ertelme. Ha kozepesen akkor vagy 9800 pro vagy 6600 gt. Ha sokat akkor x800xt vagy 6800 GT. -
#14628 6600GT -
#14627 Az nagyon nagyot szól és nagyot is írt :)
Képzeld el h olyan mintha esne az eső csak azzal a különbséggel h itt bombák esnek :) -
#14626 tuzerseg.. aha es az mire jo ha olyat kerek? -
#14625 Altirery -
#14624 Milyenre érdemes lecserélni a Ti4200-est ? -
#14623 az!! nah az micsoda? -
#14622 Artillery? :) -
#14621 ja ok.. es mijaza.. nah elfelejtettem.. ha teambe vagy akkor lehet kerni.. valami A betus.. nah az a szo micsoda? -
#14620 "néha az az ember érzése h a saját squadján kívül nincs senki társ a pályán"
Ilyen érzés minket is elfogott párszor. -
#14619 Elso a teamscore, masodik a squadscore, majd kill, death, ping -
#14618 Az a csapatpont :) -
#14616 :DD -
#14615 ja meg tok kiakadtam mikor nagyba rallyzok att egy autoval egyedul.. kiugrom az autobol elkezdem loni. az auto szep lassan ramgurul es meghalok. hat LOL:( -
#14614 Szar az engine :) valszin nem lockolja az adatbazist iras elott -
#14613 elegge kamikazeba nyomtam.. es soxor.. e nagyon soxor volt hogy mar ostrom alatt levo zaszlo alatt eledtem fel.. es ilyenkor nem usztam meg ketszer haromszor halal nelkul mire kipusztitottam a tankokat vagy valami -
#14612 Hát amikor mi játszunk akkor nem is tom a többiek mit csinálnak, mert mi megyünk sorba befoglalni az összes zászlót. Ha meg valamelyiket szinesítik akkor oda is rohanunk....néha az az ember érzése h a saját squadján kívül nincs senki társ a pályán.... -
#14611 SOHA!!!! -
#14610 elvetted a hsz emet:(
-
#14609 Bocs a duplaert -
#14608 Ekkora buziságot!!!
-
#14607 Egy baj van csak... evvel hogy ennyire csapatorientalta tettek a jatekot azokkal basztak ki, akik jo jatekosok :( Micimackoval, pharaohval es meg par jo arccal korrol korre mi vezettuk a tabellat, de kort nem tudtunk nyerni, mivel a mi squadunkon kivul senki nem tamadott csak vartak a csodara, fasz volt a commander is :( -
#14606 Sok az az 55 halál :P -
Thanatos #14605 -
#14604 Nah ilyet én is tapasztaltam. Egyszerűen nem tudják elviselni ha a másik jobb. Még képet is csináltam h a semmiért kaptam egy szép kis vote kicket....igaz lehet azért mert 3 körön át első lettem és nem tettszett neki. -
#14603 mar lassan kulon forumot kene nyitni a gef4 eseknek ahol szidhatank mindenkit... gef4 el mar a desert combat se hasított lehetett sejetni hogy a bf2 meg egyaltalan nem fog jo lehet ha EA nal ugy akarajak azon is elindult volna de az biztoshogy nem ment volan jaccahtoan meg 640*480 ba sem tan ...szal iylen a vilag penz penz penz uj kartyat kell venni -
#14602 igy all a helyzet es egyszer csak latom valami kis kocsog szavazast indit ellenem hogy basszanak ki a szerverrol... de nem TK zom meg ilyenek.. oke oke.. neha veletlen tolatas kozben elutottem egy ket embert meg ilyenek. .de ez mindenkivel elofordul....
erre kerdem az ember hogy mivan luzer nem tetszik valami azert mert en a toppon vagyok te meg az utcso vagy??? sztan persze hogy nem gyult ossze az eleg szavazat. .ezekutan a hatulrol a masodik is inditott egy szavazast..azt is leluzereztem.. de ezekutan bekenhagytak...
-
#14601 S3trio vga-val...ezt el ne felejtsd!!! :D -
#14600 agp-re mar nem veszek uj cuccot :)
meg oszig csak egy p2esem van... :) -
Thanatos #14599 dehogy, én csak sporolási 5letet mondtam :D -
#14598 Ahhoj, akkor vedd meg aruhitelben, havi 5 rongyot kibirsz mar csak, es van 1 6600 GT-d. -
#14597 Bazzeg meg akarsz bűntetni? :D -
Thanatos #14596 fél évig nem netezel és máris megvan az új kari ára :D -
#14595 Nameg az internetet is ugyebár :) -
#14594 nem mindenkinek fussa...
van akinek aramot, vizet, stb stb kell fieztni....
meg ha meg futja, akkor esetleg enni is....
;)