172092
  • TDC Geronimo
    BF sajátosság ;)
  • Nagydög
    Megfigyeltem egy erdekesseget. Az egyik bazisnal leraktam egy aknat. Kesobb beugrottam a menetrend szerint eppen indulo APC-be. Nehany masodperc mulva valaki megtalalta az aknamat, es a jatek azt mondta, hogy az APC-vel nyirtam ki a delikvenst.
    De olyan is volt, hogy a CIWS loveggel megszortam a tengerbe logo futokkal kozeledo bombazot, az meg belerepult a hajoba, es szinten en kaptam a killt.
  • Borg
    En ilyet talaltam :)
    Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D
  • TDC Geronimo
    Állítólag már Hoodlumos verziót is lehet szedni
  • Higher
    felejtsétek már el nforce-ot ... kalap semmit se ér! :)
  • BEAST #14709
    háát ahogy elnéztem amint meglátták egyesek hogy bf2 full rögtön 10 éves gyerek szintjére süllyedtek :Ð

[nemcélzás] :DDDDD
  • hapi
    aztán oszd meg velünk tapasztalatodat. Nehogy az legyen hogy szívsz és ezért inkább hallgatsz!
  • TDC Geronimo
    Itt nem lesz az a színvonal. Itt azért az átlagéletkor nem 10 év :P
  • Borg
    Jah. Szvsz nemkéne addig ragozni a dolgokat, amig nforceon nincs kint. GTASA esetében is kiderült, hogy minden ami előtte jelent meg, fake volt.
  • HUmanHunter
    ez kezd nagyon gta san andreasos lenni:D
  • TDC Geronimo
    Akkor majd oszd meg velünk, hogy műxik-e :)
  • dexof
    nalam ment minden, szuk 1ora es kiprobalom
  • AndrewCB
    UBI Soft-éknál pl. nem tudták megoldani. De szerintem nem az a lényeg, h hol sikerült, hol nem. Hiába a Clone változat vagy tört, ha nincs server oldalra megoldás. Ne érts félre, örülök, ha lesz. És tudok egy servert, amin ez fog üzemelni! :)
  • Higher
    de azért az sms árát levonta?
  • Zs0lt1
    This is a private system, no anonímous logins :(((
  • Higher
    Akkor meg try-before-buy alapon pár nappal megjelenés előtte jól van ez nem?! :)
  • AndrewCB
    Pont ezért mondom. Nem a cliens rész számít!
  • dexof
    ha annyira kell a krekk, majd csak azt kell leszedned a cloneos valtozathoz :)
  • Borg
    Még a CSS-nél is megoldották ezt, a steam ellenére. Szerinted itt nehezebb dolguk lesz?:DD Idő kérdése, és ebből is ugyanúgy fog menni a tört neten.
  • Higher
    Miért, szerinted crackel-el igen?! Teljesen mindegy melyik, csak a cd kulcsod legyen eredeti.
  • AndrewCB
    Szerinted sima clonecd változattal tudsz majd játszani szervereken?
  • TDC Geronimo
    Majd ha kinnt lesz nforceon akkor majd utánakeresek azt töltöm. Addig nincs értelme
  • arty
    ráadásul safedisc4, azaz 5 mp egy mini image elkészitése ...
  • arty
    mert? baj h nem kell "krekkekre" várni? :)
  • dexof
    nem az enyem, de mivel mashonnan nemtudom megszerezni, marad az sms
  • AndrewCB
    A Clone CD-s változatnak annyira ne örülj.
  • TDC Geronimo
    Ha valaki leszedte és műxik akkor írja már be
  • TDC Geronimo
    Hagytalak volna életben? ;)
  • arty
    tompernek örök hála! :)

ha van valakinek juzere : torrent damage

a multi miatt gondolom origi kel majd, de gyakorloni jo lesz ez is :) és dvd image! nem cd-k... végre ... 1.9gb

tudok elvileg invitálni ide páratokat, de kell másik oldalrol referencia :) pl egy shot az arányoddal valami reges torrentes helyről :) sry, de utálom a leechereket ...
  • Higher
    szerintem qrvára ne reklámozz szaros sms mocskokat, remélem nem a sajátod :(
  • dexof
    bf2.smsline.hu innen huzom a clonedvd-s verziot ha erdekelt mast esetleg
  • Higher
    Ez bizony nem fake :))
  • lac coo
    És hol ? Már csak megnézem , mi az ...:-)
  • arty
    "Hát a mi squadunk támadta feszt a hotelt...azért csak be sikerült venni ;)"

tudomén, hogy hosszu távon nem volt esélyünk ... ráadásul volt, h spawn után 3x öltél meg egyhuzamban :)) nem orditoztam. á nem ...
  • Zs0lt1
    nforce-on még semmi :(
  • Tomo15
    Az biztos fake
  • Higher
    Van már clonedvd-s verzió. :)
  • CSOCSO
    nekem azzal van ki a tokom hogy megallok hegyoldalt.. kiugrom a tankbol.. es a tank csuszik a fuvon.. egyenesen ram... RULAH!! HURRAA!!! fasza...persze a tobbi auto is csuszik keresztbe.. tiszta lol..
  • Rafia
    Én remélem, hogy a BC nem lesz annyira meghatározó, mint eddig. Elvégre az infantry erősebb, talán nagyobb eséllyel ki tud sprintelni.

"Komoly" helyeken a BC mindenhol engedélyezett, bár igazándiból csak azt értik alatta, hogy lophatsz járművet, vagy ha elfogytak a zászlók akkor beszoríthatod az ellent ahogy bírod.

Meg azt se feledni, hogy itt maga a játék kínálja fel a kommandós akciókat az ellenfél bázisában (lövegek, radar robbantgatás). Ha a készítők nagyon BC ellenesek lennének, akkor már beleraktak volna ilyen dolgokat a játékba (pl. gyengülés, speciális kiszavazás stb.)
  • uHs Gerzson

Német Bf2 lanparty