172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#14714 BF sajátosság ;) -
Nagydög #14713 Megfigyeltem egy erdekesseget. Az egyik bazisnal leraktam egy aknat. Kesobb beugrottam a menetrend szerint eppen indulo APC-be. Nehany masodperc mulva valaki megtalalta az aknamat, es a jatek azt mondta, hogy az APC-vel nyirtam ki a delikvenst.
De olyan is volt, hogy a CIWS loveggel megszortam a tengerbe logo futokkal kozeledo bombazot, az meg belerepult a hajoba, es szinten en kaptam a killt. -
Borg #14712 En ilyet talaltam :)
Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D -
#14711 Állítólag már Hoodlumos verziót is lehet szedni -
#14710 felejtsétek már el nforce-ot ... kalap semmit se ér! :) -
#14709 háát ahogy elnéztem amint meglátták egyesek hogy bf2 full rögtön 10 éves gyerek szintjére süllyedtek :Ð
[nemcélzás] :DDDDD -
hapi #14708 aztán oszd meg velünk tapasztalatodat. Nehogy az legyen hogy szívsz és ezért inkább hallgatsz! -
#14707 Itt nem lesz az a színvonal. Itt azért az átlagéletkor nem 10 év :P -
Borg #14706 Jah. Szvsz nemkéne addig ragozni a dolgokat, amig nforceon nincs kint. GTASA esetében is kiderült, hogy minden ami előtte jelent meg, fake volt. -
HUmanHunter #14705 ez kezd nagyon gta san andreasos lenni:D -
#14704 Akkor majd oszd meg velünk, hogy műxik-e :) -
dexof #14703 nalam ment minden, szuk 1ora es kiprobalom -
#14702 UBI Soft-éknál pl. nem tudták megoldani. De szerintem nem az a lényeg, h hol sikerült, hol nem. Hiába a Clone változat vagy tört, ha nincs server oldalra megoldás. Ne érts félre, örülök, ha lesz. És tudok egy servert, amin ez fog üzemelni! :) -
#14701 de azért az sms árát levonta? -
#14700 This is a private system, no anonímous logins :((( -
#14699 Akkor meg try-before-buy alapon pár nappal megjelenés előtte jól van ez nem?! :) -
#14698 Pont ezért mondom. Nem a cliens rész számít! -
dexof #14697 ha annyira kell a krekk, majd csak azt kell leszedned a cloneos valtozathoz :) -
Borg #14696 Még a CSS-nél is megoldották ezt, a steam ellenére. Szerinted itt nehezebb dolguk lesz?:DD Idő kérdése, és ebből is ugyanúgy fog menni a tört neten. -
#14695 Miért, szerinted crackel-el igen?! Teljesen mindegy melyik, csak a cd kulcsod legyen eredeti. -
#14694 Szerinted sima clonecd változattal tudsz majd játszani szervereken? -
#14693 Majd ha kinnt lesz nforceon akkor majd utánakeresek azt töltöm. Addig nincs értelme -
#14692 ráadásul safedisc4, azaz 5 mp egy mini image elkészitése ... -
#14691 mert? baj h nem kell "krekkekre" várni? :) -
dexof #14690 nem az enyem, de mivel mashonnan nemtudom megszerezni, marad az sms -
#14689 A Clone CD-s változatnak annyira ne örülj. -
#14688 Ha valaki leszedte és műxik akkor írja már be -
#14687 Hagytalak volna életben? ;) -
#14686 tompernek örök hála! :)
ha van valakinek juzere : torrent damage
a multi miatt gondolom origi kel majd, de gyakorloni jo lesz ez is :) és dvd image! nem cd-k... végre ... 1.9gb
tudok elvileg invitálni ide páratokat, de kell másik oldalrol referencia :) pl egy shot az arányoddal valami reges torrentes helyről :) sry, de utálom a leechereket ... -
#14685 szerintem qrvára ne reklámozz szaros sms mocskokat, remélem nem a sajátod :( -
dexof #14684 bf2.smsline.hu innen huzom a clonedvd-s verziot ha erdekelt mast esetleg -
#14683 Ez bizony nem fake :)) -
#14682 És hol ? Már csak megnézem , mi az ...:-) -
#14681 "Hát a mi squadunk támadta feszt a hotelt...azért csak be sikerült venni ;)"
tudomén, hogy hosszu távon nem volt esélyünk ... ráadásul volt, h spawn után 3x öltél meg egyhuzamban :)) nem orditoztam. á nem ... -
#14680 nforce-on még semmi :( -
#14679 Az biztos fake -
#14678 Van már clonedvd-s verzió. :) -
#14677 nekem azzal van ki a tokom hogy megallok hegyoldalt.. kiugrom a tankbol.. es a tank csuszik a fuvon.. egyenesen ram... RULAH!! HURRAA!!! fasza...persze a tobbi auto is csuszik keresztbe.. tiszta lol.. -
Rafia #14676 Én remélem, hogy a BC nem lesz annyira meghatározó, mint eddig. Elvégre az infantry erősebb, talán nagyobb eséllyel ki tud sprintelni.
"Komoly" helyeken a BC mindenhol engedélyezett, bár igazándiból csak azt értik alatta, hogy lophatsz járművet, vagy ha elfogytak a zászlók akkor beszoríthatod az ellent ahogy bírod.
Meg azt se feledni, hogy itt maga a játék kínálja fel a kommandós akciókat az ellenfél bázisában (lövegek, radar robbantgatás). Ha a készítők nagyon BC ellenesek lennének, akkor már beleraktak volna ilyen dolgokat a játékba (pl. gyengülés, speciális kiszavazás stb.) -
Német Bf2 lanparty