172092
  • TDC Geronimo
    Mindenki kap csak ha ezentúl többen jelentkeznek commandernek akkor az lesz aki magasabb rangú
  • TDC Geronimo
    Eleve nem tudsz netre menni játszani ha nem jelentkezel be az accoddal. ASE nem támogatja, a belső kereső meg be sem jön amíg nem jelentkezel be
  • lac coo
    Rangot csak commanderek szerezhetnek majd ? Vagy az egyszerű csicska golyófogók is (mint én...) ? :-))))))))))
  • Istencsászár
    de mentek
  • Pharaoh
    A régiek mentek, de ott nem volt account szerver. De ez biztos meg lehet mejd kerűlni, de akkor le kell mondani a rangos dologról.
  • Pharaoh
    respawn után csak a főbázison szemétség lelőnmi egy egyéneket, de ott máskor se szép dolog.
  • Xian
    A régebbi verziók sem mentek törten multiban?
  • TDC Geronimo
    Úgy van!
  • TS Zolly
    Nem megy!!! Vedd meg!!!
  • TS Zolly
    Bemegyek foglani egy zászlót, akkor naná, hogy lelövöm a megszületőket. Egyből mint meglátom. Ráadásul már tudom a bázisok körül hol vannak a spon pontok, ezeket figyelem. Hüje azé nem vagyok, hogy megvárom mig három anti tankos sponol, és segbe rugjanak. Nem tom COD-ba mivolt a szokás. Geronimot idézném, ez háború, nincs kegyelem.
  • Xian
    Ha visszolvasnál akkor tudnád hogy én szeretném megvenni,
    DE! ha megy törten is akkor nem.
  • arty
    banner alatt nézd csak mivan irva! :)
  • arty
    van aki már probálta, NEM fake. ráadásul ahogyan más irta: angol is van benne mégis .... :)

gta:sa más kategoria a célcsoport miatt :)
  • Smuge
    Tudom
  • AndrewCB
    Te ezt most komolyan kérdezed????????????????

A FAQ szerinted mi a faszért van?????
  • romee23
    szerintem igaza lesz, mert eredeti cd-key kell...
  • TDC Geronimo
    Van egy rakat
  • Xian
    "szedd csak sokat nem érsz vele, jo single playert"

Te csak reméled.
  • Higher
    felejtsd már el nforce-ot, raklap kaka az egész... nem mérvadó hidd el.
  • romee23
    van magyar demo-s szerver? a külföldiekkel tele a hócipőm...
  • Smuge
    szedd csak sokat nem érsz vele, jo single playert!
  • Istencsászár
    kezdődik ugyan az mint az gta topicba Amig nincs kint NFORCÉN FAKE!!! minden szar
  • Xian
    ST0N3D

presents...

Battlefield 2 *DVD* *Clone* (c) Electronic Arts

--------------------------------------------------------------

RELEASE DATE: 18.06.2005
    RETAIL DATE : 23.06.2005
    TYPE........: PC/Games
    GENRE.......: MP Shooter
    DEVELOPER...: Electronic Arts
    PROTECTiON..: Safedisc 4
    LANGUAGES...: Chinese Dutch French German
    Italian Japanese Korean
    Polish Spanish Swedish Thai

• Higher
    Battlefield.2.Clone.NFOFiX-ST0N3D

"... here you go, NFOFiX. english language is included, of course.choose the 3rd entry on installation .. have fun"
  • Xian
    /-=0-day GAMEz ISO=-/06.19/Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D/

Ezt kezdtem szedni,
  • TDC Geronimo
    lol
    mind1 inkább megvárom a megjelenést azt megveszem eredetibe.....az legalább angol :)
  • arty
    Chinese Dutch French German Italian Japanese Korean
    Polish Spanish Swedish Thai

ezeken a nyelveken megy a cloneDVD, angolul NEM!
  • TDC Geronimo
    Ilyet ne kívánj senkitől. Úgyse lehetne betartani....meg aztán ez háború katona! :)
  • TC3
    Szerintem a Te meglátásodba kellene a többieknek beletanulniuk!!!!!!
    Na lehet fikázni:)
  • Starfish
    Nah szebb napot. Valami tömeges hisztérikus hent van valamerre?
    =)
  • Gabe18
    Hát én megmondom őszintén biztos nagy kezdő láma vagyok ehhez a Battlefield-hez,és nem tudom mik a bevett a szabályok.Mint régebben mondtam nem sokat játszottam az előző részekkel.
    De én egyszerűen nem tudom az ellenséget respawn után egyből agyonlőni,még a középső bázisokon sem,nem hogy elmenjek a hátsó bázishoz,aztán ott megállva irtsam azokat akik ott megjelennek.
    Ez biztos hülyén hangzik,de volt hogy tankal begördültem egy bázisra,ami épp az előtt lett ellenséges,ott előttem feléledt egy ellenség én meg ott hezitáltam hogy most lőjek vagy ne lőjek.
    Ez van,egy év Call of Duty-zás után bennem nem az maradt meg hogy az éppen feléledő ellenséget egyből lelőjem.Lehet hogy ez a hozzáállás itt aztán semmi jóra nem vezet.Nem baj majd beletanulok...
  • Cobra.
    A kill jelző valóban érdekesen működik, BF42-ben is van olyan, hogy ha akár csak egy golyóval is eltalálod pisztolyból a repülőt és az kb 1 másodpercen belül lezuhan és meghal a pilóta, akkor azt írja ki, hogy pisztollyal ölted meg. Ez főleg akkor humoros, ha egy B17(?)-el történik meg.
  • TDC Geronimo
    lol
  • Joe004
    Ez biztos attól vólt, hogy 1 lav-ot szétbombáztál és felrobbanás közben kinyírt pár embert ez nem ritka! PL. múltkor Mig 29 el rárepültem a födön foglaló Cobrára kilöttem és a felrobbanó cobra kinyírt még 1 playert! Így kaptam 1 cobra fraget is :D !
  • CéZé
    csak 2 giga lenne a full? :)
  • TDC Geronimo
    Ranked szervereken el kell érni bizonyos pontszámot amivel kiunlockolhatod a fegyvereket. Én qrvára nem örülök neki h feltörték a demóba, de hozzáteszem még egyiket se néztem meg, mert én akarom kiunlockolni a teljesbe. Csak az idegesített amikor huszadjára szedtek le L85-el :S
  • arty
    a clone release nem fake.

én igazából a kill assis pointot nemértem. volt már, h kiirta, pedig alig lőttem az ellenbe, s volt, h a blackhawk kapott két rakétát tőlem, majd egy APC lőtt bele egy sorozatot, robbant, s semmi ... nem kaptam pontot :))

mindegy, az eddigiekhez képest már a mostani rendszer is előrelépés :)

azt tudja valaki, hogy a fullban alap, h az egyes kasztoknál a kétféle fegyver közül választhatunk ? vagy kell egy adott "rang" hozzá majd ?
  • TDC Geronimo
    Hát jah. Ennyit vártunk rá akkor az a 4 és fél nap már semmi :)
  • Zs0lt1
    Nekem volt már olyan, h su-34-el bombáztam, megöltem vagy 5 embert a felénél su34-et a másik felénél meg lav-25-öt irt ki.
    Szal elég lol, reméljük a fullban majd kijavítják.
    De pl a BFV-ben az elején volt egy olyan bug, h multiplayerfreecamera-val öltél meg valakit :Ð
  • Svindler
    Én kibírom még azt a 4 és fél napot ha már ennyit kibírtam!