172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#15756 hogyan lehet TPS nézebe váltani a kamerát ?? -
Thanatos #15755 olvass vissza :P -
szaharin #15754 jah bocseesz:)de akkor is szomoru dolog.. -
Thanatos #15753 kicsit késtél, ovlass vissza :) -
szaharin #15752 Meg meg sem jelent a jatek, de cheaterek mar vannak, elszomorito..
-
#15751 Nem vagy most is még picit lámer? -
#15750 OFF:
Az ilyen topicok olvasgatása közben elgondolkozom azon, hogy vajon én is ennyire buta láma voltam kezdőként???
Elég régóta fórumozok, általában min 1-2-5-6 hónapot vagy többet olvasgatok egy fórumot mielőtt regisztálnék, ha valami érdekel akkor elolvasom a topicot vagy visszamenőleg x oldalt mielőtt kérdezek ... de ilyet? Eldobom az agyam ...
Na mindegy ...
ON:
Az igaz hogy megjelent a demó? És GF4-en télleg nem megy?
Ténylegon: A >@#>@&@}{{>#@{>{ ezeknek a wallhack/aimbot/cheater #&@#&@&>-öknek :( :( :(
Asszem télleg meg kell venni a FULL-t ... És ezzel kacsolatban is van kérdésem:
Nem tudjátok véletlenül hogy: Állítólag a Commander Edition-ben lesz egy Headset ... az milyen lesz? És mennyibe fog kerülni? Mert se Automex-nél, se 576-nál, se CDGalaxis-nál nem látom, csak az előrendelést ... Commander Editiont sehol sem láttam ...
-
#15749 Jájj. Milyet repült bazzeg hátra... Szerencsétlen. Hogy a f*szba sült el az az ágyú ennyire hamar? -
#15748 Bazzeg. A közgázon lesz? :D jujj akkor 2 perc alatt ott is lehet. Nehéz lesz ugyan átmenni az út másik oldalára, de megpróbálom :D -
#15747 Pár női katona is lehetne a játékban ....:-)))))))))))9 -
Rafia #15746 Én úgy gondoltam, hogy írsz a ranked szerver üzemeltetőjének egy mailt, hogy Gipsz Jakab tegnap 21:30 perckor gyanús körülmények között lelőtt, kérem nézzenek utána. Nyilván a vádaskodást sem túlzásba vinni...ebben egyébként az EA érdekelt a leginkább (vagy a PB?), gondolom lesz majd ilyesmi. -
#15745 Szegény srác: VIDEJO -
#15744 jah mellesleg elkészült a július 2-i pénzdíjas EA Lan info és jelentkezési oldala:
-
#15743 Foglyokat lenne jó ejteni ! -
#15742 Vagy eláshatod magad az ellen zászlójáig, és a föld alol foglalhatod el..... :D -
#15741 Jah. Jól nézne ki ha a sniper a hátára csapja a fegyót, azt elő az ásót, rohan vele, majd elkezd ásni. De jó poén lenne. :D -
#15740 Elkezdtük kivesézni a full BF2-t :D:D:D -
#15739 Öröm olvasni hogy megjelentek a tetvek (csalók), mondjuk az eltaposás hatásos lenne ellenük. :)
A fű az tök jó szerintem, lehet bújni. Remélem egyszer az is lesz, hogy be tudod ásni magad a homokba. :) Vadul nézne ki ahogy az emberek túrják a talajt... -
#15738 Öröm olvasni hogy megjelentek a tetvek (csalók), mondjuk az eltaposás hatásos lenne ellenük. :)
A fű az tök jó szerintem, lehet bújni. Remélem egyszer az is lesz, hogy be tudod ásni magad a homokba. :) Vadul nézne ki ahogy az emberek túrják a talajt... -
#15737 nem tanulnak az emberek ... minden tesztben ott volt a konkluzio: előbb utobb baj lesz az FX sorozattal, ha a gémek elkezdenek dx9/shader intenzivek lenni ... és lám ... -
Mester01 #15736 Fiuk jezusom tegnap kikapcsoltam a gepet 22:00kor es ma meg bekapcsoltam 14:30kor es +531 uzenet volt mit csinaltatok 1 nap alatt :DDDDD -
#15735 igen, másold el őket valahova vagy DEL. kettő kell csak, a nevéáből kiderül: a főmenü alattiak, profil választás előtt és után :) -
#15734 Jajj. Visszakanyarodva kicsit hogy miért gyér az NVFX5900XT meg ki tudjamilyen kártyákon a teljesítmény. Nah hát annyit találtam róla hogy azok a karik DX8-ra vannak optimalizálva leginkább. DX9-es cuccok alatt 50% vagy afölötti a teljesítmény esés. Remélem ezzel válaszoltam pár ember kérdésére =) -
AdamF #15733 egyebkent ezeket az atvezeto videokat az elejen ki lehet szedni mint a bf1-nek? -
AdamF #15732 erdekes, tegnap ment jol, ma meg kidobal az asztalra neha. :\ -
#15731 1 round 10-12mb. egy nap ki néz vissza 2-5 gigányi demot? :))
esélytelen ... ráadásul sajnos a rankedség miatt itt jobban megy majd a csít is, mert lesz "értelme" és nem fogják sokan megunni :(((( cumi. kezdödik nemsokára a csiterezés is bf-ben :( -
#15730 áh nehidd. ld far cry ... alig szánmit a fü ..... de grafikában/hangulatban sztem sokat segit :) -
#15729 Szánalom.
A commander radarja már nem is elég? -
#15728 Igen be lehet állítani a BR-t a szervereken -
Rafia #15727 A szerveroldalon most lehet replayt rögzíteni, nem? Így sokkal könnyebben utána lehet járni a csalásgyanús eseteknek, aztán meg pb global ban vagy ilyesmi. Kéne egy választott bíróság ilyen célra :) -
#15726 C:\Documents and Settings\_USER_NEVED_\My Documents\Battlefield 2\Profiles\0001\Profile.con
ebben ird át !
a 00001 lehet h éppen a 00002 az online accod, stb .... abban értelemszerüen a nick és a name részt :) -
#15725 Sztem meg nem. Annyit nem foglal le hidd el. Meg aztán snipereknek ideális....mondjuk nem csak azoknak...szal így jó ahogy van :) -
#15724 mert a mostani csucs VGA-n már igyis 1300mhz en megy a ram... a gépedben meg 400on :) mondjuk, dual 800 .... :) -
#15723 Azt csak hiszed. nem mindent ismer ám fel a pb. A pb amúgy is egy ratyi. Ártatlan embereket dobál lefele feszt. Ezt csinálta 42 meg bfv-be is....a csíterek meg vígan fraggelnek tovább..... -
#15722 Egy valami viszont jó lenne ha benne lenne a gammában. Lehessen kikapcsolni a füvet. Mármint a foliage-re gondolok. Az is megeszik jópár FPS-t. Ez az egy jó lenne ebből a cheatből ha átkerülne a gammába szerintem. -
#15721 pb majd kibassza ha beindul rendesen a játék. -
Czud #15720 kössz megoldottam -
#15719 Há de hallod? Azért ha nyilt mapon játszik akkor nem sok értelme van, max a zászló foglalásnál elbújt emberek ellen. Az Artilerry és a bombázás elöl még ez sem óvja meg..... De akkor is. Mi a f*sznak csalni? heeee? grrrrrrrrrr
Persze nem rátok vagyok mérges, csak ez idegesítő.... -
Czud #15718 nem egész értem
-
#15717 Hát ez elég szopás.. kezét törném a szemétnek..