172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
dravenstorm #15796 nemtom volt e rola szo, de nekem az a bajom hogy kapok egy fekete képet és kidob a desktopra a gém. mondták hogy refresh dolog. nekem a refreshlock nevu progi van fent a gépen de leszedtem kinyomtam bármkit csináltam nem ment. Csak fullscreen 0 val indul el ugy pedig nem az igazi!
nem tudnátok valami megoldást hogy vissza állitani valhogy alapba a refresh dolgot vagy valami más megoldás kéne? kosz -
#15795 Abba biztos nem ( bár valami lehet bennük ), jo cdkeyel EA szerverre is felmentem, onnan is kivágott, szoval ez valami központi dolog lesz, remélem minél elöbb jön egy patch mert hogy itt valami nemjo az 100 -
#15794 Várjátok meg a pénteket. Majd ha kijön és mindent elrendeznek a szerverekkel, lesz rendes szerver törés, meg lesz minden kutyafüle, majd akkor tesség megnézni mi a bibi. Addig nem igen tudunk hozzászólni szerintem. szvsz volt =) -
#15793 nálam is a map befejezésénél rakott ki.
előtte meg kétszer a pb "empty win32 module"vagy valami hasonló üzivel.
más gondom nem volt, hálistennek. -
#15792 Hát a Demo engem is kivágott párszor. De nem sűrűn fordult elő. A fullal még nem foglalkoztam annyit hogy erről tudjak bármit is mondani. Csak megnéztem hogy megy e ugyan olyan beálltításokkal. Jah és reloaded és nem szaggat...... -
#15791 Tört? Egyelőre egy sincs még megtörve..szal.. -
Thanatos #15790 demoba sok votl a tört szerver? tényleg? :)
mind1 lehet nálam összefolyik a két dolgok hogy emiatt is fagy emg amiatt is nemtom de nem hiszem hogy a demonak is fagynia kéne... :) -
Thanatos #15789 király, akkor ez meg szvsz nem warez gond hanem mint mondtam dice programozoi megint ügyesek voltak..., bár az elmult két rész után ezen már meg se lepődök :)
mind1 majd lesz patch..., vagy nem, kitugya... -
#15788 "Single Player amugy tökéletesen megy" nah erről beszélek. A tört szerverekben van a hiba....szal..... -
#15787 Hm elgondolkodtato, akkor már csak eredetibe lehet reménykedni hogy az jo lesz :) Single Player amugy tökéletesen megy -
#15786 PB-re gondoltam :)
A másik meg az h sok szerver rendszeresen kivág mindenkit egyszerre a desktopra...szal nem a te gépedben van a hiba. -
Thanatos #15785 nem nem abban keresendő..., ez nem hl2, ne keverd..., és mondom nekem demonál ugyanugy volt szvsz ez itt csak mák kérdése hogy kinek hol mikor hogyan csinálja/csinálta :)
win reinstall ami max még segithet de én arról se vagyok meggyőződve, majd kiderül... :) -
Thanatos #15784 de nekem demoval is csinálta, ez van, dice-nál emgint ügyesek voltak :) -
Thanatos #15783 ennek ugy nagyábol 0 köze van a eredeti vs tört dologohoz... (márha nem értetem félre és a rendes ctd-ről beszélünk nema pb féle szarakodásal, de azt em,g ugye kiküszöböli ha ki van kapcsolva a pb :P) -
#15782 A probléma valszínű a warezban keresendő!
Ha valaki játszott Half-Life2 warezzal az tudhatja hogy ott az AI állt le mindig hát itt kivág az asztalra mivel multiplayban nehéz lenne leállítani az AI-t! -
Thanatos #15781 ha ctd-re gondolsz akkor az szvsz nem pb probléma..., nekem demo -nál is csinálta a vége felé...
teljeseb rabdom modon volt amikor nekem is 5 percenként volt amikor egy órát is birt..., most a fullal meg ált a map befejezésénél szereti csinálni...
szvsz ennek semmiköze ahoz hogy eredeti vagy nem, valamit megint csunyán elbasztak benne..., majd segit a patch..., vagy nem :/ majd kiderül milesz, én majd még lehet megejtek egy win reinstall-t de ha az se segit akkor amig nem jön ki erre valami patch én tuti nem veszem meg eredetibe :/ -
#15780 Állítólag szagat a RELOAD, ez igaz?? -
#15779 hm.. nem találkozott már valaki azzal a problémával hogy egy idő után foglya magát és kilép a játékból a gép. legelőször valami memoriára is hivatkozott az az üzenet azóta eltünt, már csak kilép. a demoval nem volt gond. bocs ha volt már róla szó de kb 1 óra alatt írtok 600 új hozzászólást, ami elég sok, a kereső meg nem talált semmit. na ha valaki tudja a gyógyírt az kérem ossza meg velem is :)
köszi -
#15778 Az eredeti fog menni rendesen....meg sztem a tört is csakhát ugyebár még meg sem jelent :) -
#15777 Nemtudtok valami megoldást erre a kilépés problemra?? Már mindent megprobáltam de sehogy se jo. CB szerverröl is ugy kivág ahogy kell azt, tök mind1 hogy PB-s vagy nem :(( Elöbb is beléptem mentem 10 m-t és asztal....nemtudom miért van ez, ujraraktam gamet de igy is ue. DEMO tökéletesen ment!! -
Thanatos #15776 semmi gond, énis csak azért mondtam mert ezt épp tudtam fejből : amugy f11 is valamelyik külső kamera csak nema rendes tps -
#15775 Gyalogosnál csak akkor lehet ha pl mászik fel egy létrán. Máskor nem -
#15774 jóvan, csak 1 számmal lőttem látatlanban mellé. De bf1-ben is így volt... =) -
#15773 Én passzolom. De lehet így van. De eddig ahol játszottam ott lehetett jármúben TPS-re váltani. Katonánál nem próbáltam még. =) -
Thanatos #15772 lehet, majd kiderül :) -
Thanatos #15771 c-vel körbe tod kapcsolgatni a nézeteket mig f9 az fps nézet f10 a tps (járműveknél legalábbis) és igy tovább... -
#15770 a régi bfekben ezt szerver oldalon lehetett engedélyezni/tiltani, h van-e külső nézet gyalogosnál/járműnél. lehet most is így van? -
#15769 Common control-nál nézd meg mivel lehet váltani nézetet. MEg az F11 is valami ilyet csinál, meg a környékén a gombok. -
#15768 igen járműben sikerült, de gyalogosan nem (PEDIG a gyalogos movement -nél irja) -
Thanatos #15767 demoba nekem sikerült :) bár lehet csak bug volt, fullba még nem probáltam gyalogosként -
#15766 Ha jármúben vagy akkor át lehet váltani jah. És igen asszem a c gomb. De ha gyalogosan vagy akkor is át lehet? -
Thanatos #15765 akkor lehet csak a demoba lehetett :) -
#15764 nah akkor mégis lehet????? :))
.probáltam "c" -vel,DE nem reagál rá semmit !!! -
Thanatos #15763 lehet: c gomb... -
Thanatos #15762 át lehet váltani tps-ben..., elgalábbis demoba még tuti át lehetett..., szal nem kéne mindenkit lehurrogni :) -
#15761 jóvanna....azthittem lehet vhogy (látott olyan videjokat) -
Thanatos #15760 c -
#15759 D -
Borg #15758 gtasa.exe -
#15757 Szerintem a hpk-t kell wta-ra tenni, mikor a fdx lkk-zik. nem? :D :D