172092
  • haxoror
    Rohatt linux!!!!!!!!
    Windows FOREVER!!!!!!!!
  • Thanatos
    most nem a portrol van szó, felengedni a többi is felenged..., hanem geronimo azt találta ki hogy lehet hogy a tömeges ctd csak a linuxos szervereken van merthogy a cb jó és az win..., tehát hogy a linuxos ded emgint fos... (ami vagy igaz vagy nem, kitugya...) namost a majomház is linux... :/
  • Seat
    mondjuk most. :)
  • Thanatos
    hm, ellenben ez a csoda opc valamiért nem enged be... join, azt viszavág a szerverkeresgélőbe midnen üzi nélkül (csak a joining to server kis ablak vagy mi jön fel és utána vissza...)
    tényleg marha jó ez a belső szerverkeresgélóő :DDD hogy száradna le a keze annak aki ezt kitalálta... :/
  • Borg
    És mivan a majomházzal? Az linuxos és a port le van tiltva elvileg.
  • Seat
    nem azért mert nem férek most be,de nem lehetne megemelni a CB-szerver player számát? :)
  • TDC Geronimo
    Jajj azt akartam írni h a CB az win......nah jóvanmá :)
  • Thanatos
    a cb mi iylen? a cb nem linux hanem win :)
    amugy van egy opc nevű szerver is az is win elvileg, nem akar valaki oda jönni? :) cb-re esélytelen beférni :D
  • TDC Geronimo
    Lehet még mindig a linux szerverbe van a hiba. A CB az ilyen és kifogástalanul megy
  • Thanatos
    ase rulzik, összes maygar szerver törött elvielg, viszont a fele se müxik jól 8márha itt a ctd-t télleg a server okozza :P)
  • Thanatos
    amugy tök jó hogy cb ugye tele oda nem lehet már beférni összes többi szerveren meg mindig 1-1 ember véletlense egy szervere mennek az ottaniak :P
  • vernyuszi
    Hali mindenki!!NAh letöltöttem full-t minden stimm csak amikor neten akarok játszani akkor nem tudok egyik szerveren se a cd-key miatt!!!Ti hol szoktatok játszani FULL-AL???(HA TUDTOK)
  • Thanatos
    tegnap még nekem is 100szor gyorsab votl amig kb volt 50 szerver és 200 játékos..., de msot már kezd emgint behalogatni bár még nem nagyon..., meglsád kijön hivatalosan megint le fog rohadni aze gész csoda :)
  • dravenstorm
    pedig nem fut a refreshlock
  • TDC Geronimo
    jaja
  • dravenstorm
    elolvastam meg megcsináltam ami ott volt de nem jo!
  • Meggymag
    Borg könyörögve kérünk banoljátok már a gecibe goodspeedet.. Ok lehet mondjuk "szánalmas vagy" vagy valami ilyen frappáns. Köszönet a BFközösség nevében :)
  • TDC Geronimo
    Miért ne mond h nem lett jobb mint a demo? Nálam 100* gyorsabb (attól még tényleg elég fos:))
  • vilmoska
    nah tudjátok honnan lehet letölteni,de nem torrentről?
  • TDC Geronimo
    Hogy a faxba jön ez ide?
  • Thanatos
    amugy a belső serverkeresgélő még mindig egy rakás fos, kb enyit az ea meg a dice igéreteiről :PPP
  • goodspeed
    Páran sajnos azért vannak kibukva a rendetlenjei közzül, mert én többször i felemeltem a szavamat a BaseCamperek ellen.... szerintem a BC játékellehetetlenítő magatartás.
  • TDC Geronimo
    Hát előtte nézd át a FAQ-ot....utána talán :)
  • Meggymag
    Szerintetek fax e?
  • TDC Geronimo
    Hmm
  • vilmoska
    ide lehet írni warezzal kapcsolatos dolgokat?
  • TDC Geronimo
    Baszki nem hiszem el. Nem akarsz elmenni a p***-ba? Fejezd már be senki nem kiváncsi rád!!!
  • Thanatos
    ebbe lehet valami, cb szerver ugytom télelg win :) legalábbis régen hungs.hu még win szerver volt és aszem a cb szerver emg a hungs az ugyanaz :D
  • Mr Manson
    gondolom windows szerver és nem linux
  • Thanatos
    jah csak éppen arra a tömérdek 26 helyre max szökőévente lehet beférni... :)
  • goodspeed
    http://kepfeltoltes.hu/050619/Image_2005-06-19_2019.53.421.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/050619/Image_2005-06-19_2024.28.906.jpg

Szerintetek Bunda volt e ?
  • Thanatos
    ez eredetileg ugy avan hogy a hiba mindig az emberben van sose a gépben...
    namost az a hiba lehet a programozoban is aki faszul irta meg a programot nem csak a felhasználóban :D
  • Lacc
    Gyertek a CB-re, Weapon Mod tesztelés folyik ;) Kicsit meg lett tuningolva a sebzés, és realisztikusabb lett az egész. Szvsz sokkal jobb.
  • Thanatos
    énis igy látom a helyzetet :) főleg demo miatt is :P
  • Thanatos
    faq...
  • Thanatos
    én eddig mgé egyszer se kaptam semmilyen üzit se...
    amugy tulképp eddig engem a full ritkábban vágott ki mint a demo az ucso 2-3 napban :)
  • TDC Geronimo
    De miért van az h pl a CB szerverén lejátszunk 5-6 mappot anélkül h kidobna(utána sem dob ki)? A többin kivág ott nem
  • Starfish
    A hiba mindíg a felhasználóban vag másnéven a lUserben van =) Legalábbis az okostojások szerint. =)
  • Smuge
    bocsi a duplázásért, pedig egyszer küldtem L
  • Kandurex
    [azoknak akiket kivág CTD -re]

Miért lenne warezal baj? Ez a rendes clone DVD -s változat, nem kell hozzá a reloaded crack, meglásd a full is szar lesz a gépeden!