172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ACE #16118 A V alapbeállításon a Commander csatorna, tehát azon csak a Squad Leader-ek tudnak beszélni a Commanderrel, és a Commander a Leader-ekkel. -
Petya777 #16117 Na most kipróbáltam a demot és az is beszaggatott... shit!! -
#16116 fullt nyomom ,,, áhh de fasszaa! :) -
#16115 de ha jáccottál a demóval akkor simán jó hozzá azis én is a demos accountommal jáccok -
#16114 Alapbbeállításnál a V gombon van a mikrofon.
A játék hangjait leveszitek, a beszéd hangerejét pedig feltoljátok a hangbeállításoknál. Nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. -
#16113 nem lehet hogy szokoz van az akkuntodba mert akkor felejtos az egesz egybe irjal mindent mint az imelcimeknel -
ACE #16112 Nálad nem swappol semmit a vinyó 2 Giga RAM-al, ugye? -
#16111 Nekem lenne egy olyan proglémám hogy amikor accountot kéne csinálni semmit az ég világon nem fogad el nekem.
Ez miért van? -
CUCLI #16110 jó mávan D -
#16109 ojan kurva hangosak a harci jarmuvek belsonezetbol mint a BG42-be ugyhogy a fejhallgato felejtos a gyenge idegzetueknek -
#16108 mivan vazze valami multimédiás billed van... mikrofon van a gonbokba épitve
[csak viccetőő]
asszem a B az alap beállítás de csak akkor tucc ha csatlakozol valamelyik squad-ba -
#16107 NEM! :)
Hesszőj múvit, tökimagi:
http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.10.avi
Amennyiben így nem jönne be, akkor simán elérhető a http://www.fritz.amigo.hu -ról -
#16106 Nagyon király multiba a játék pedig először azt hittem hogy még egy ideig nem fogok a clondvd-s változattal neten játszani. Melyik gombal lehet mikrofonnal beszélni?? -
#16105 Buzi e vagy? -
Gabe18 #16104 Szerintem egy full verziós játék orvosolja ezt a hibát.Talán... -
#16103 tűzfal... -
#16102 Hínnya ne! Blokkolnám a verzijódat, éjdes eccsém! :) -
#16101 vazze nekem is maradjon -
Bepantheras #16100 Szisztok! BF2 Demo-val játszottam multiba a neten, de valami oknál fogva ma este már nem tudtam csatlakozni egy magyar szerverhez sem. "You have failed to connect. Please check your network connections and try again." Mindig ez a hiba, de a külföldi szerverekre be tudok csatlakozni. Esetleg valaki nem tudja orvosolni a hibát? -
#16099 Nekemis démonnal... -
#16098 Nekem a clonecd-s verzió Alcohol-al nem ment ,de a Daemon Tools-al igen .
-
#16097 Ti valami suxxot töltöttetek le ;) Nekem és klántársaimnak megy krekk nékű, nektek nem. Egyebet nemtok mondani. Kérem kapcsolja ki!!! -
#16096 nekem is a clone verzió van és külön leszettem a crack-ot... megne kérdezd, hogy minek mert, hogy ahoznem kell meg stb.... csak úgy mittom én:DD crackoltam is meg minden és több órákat jáccok vele de eddig semmiféle memori hibát nem észleltem de még csak kise dobott egyszerse a pb -
#16095 ha már kihúztad, lehúzom -
#16094 Crack, hasis, kokain -
#16093 Nekem nem kell, de az tény, hogy a demós accot másoltam át, létrehozni nem tudtam (nem is küzdöttem vele). A PB-t megcsináltam és hajrá onlány. :) -
#16092 melyik fán nő az? a krekk fán? :) -
Gabyee #16091 nincsen egy kibebaszott magyar szerver sem??
a HUN Battlefields az mi a faxért nem jön be,meg az összes többi -
#16090 Szvsz kell (#16082), bár McMAG szerint (#16084) megint csak lámulok. :) -
#16089 Na szevasz nekem se megy. :) -
#16088 Kell a clone cd-shez crack? Csak mert nem indul el még a single se. -
#16087 Nekem így működik, sajnálom... :)
NEM-e vagy? :D -
Gabe18 #16086 Akkor annak valami más nyomora lesz... -
#16085 De ha crackelem akkor ugyanoda jutok vissza mint a reloaded verziónál, memóriahiba miatt kilép. :( Akkor se indul el ha mountolom. -
#16084 NEM! :)
DE most tényleg. A klóncédés változatok lényege, hogy nem kell hozzá crack. Ezér is jönnek ki elöbb mint a feltört gémek mert ahhoz csinájják a krekket. Szal nem kell hozzá. Pl énse használom és simán megy bemountolás után. Sztem a srác nem mountolta be vagy valami ilyesmi.
Ja és NEM! :D -
rriicchhiiee #16083 all-seeing-eye-al vkinek sikerült csatlakozni? -
#16082 Kell crackelni, nekem is csak úgy megy. -
#16081 Én a clondvd-s változatot crack-eltem és acountot is létre hoztam még nem próbáltam ki hogy mükszik-e. -
#16080 Ehhez kapcsolódó kérdésem lenne nekem is. Létezik a CLONEos verzióhoz mini ISO fájl, hogy ne kelljen a 2 GBos fájlt a vincsin tárolni?
Vagy nem csak azt ellenőtzi, hogy bennt van-e a lemez, hanem esetleg adatokat is tölt be az ISOból? -
#16079 Nem lehet kiírni, csak mountolni lehet daemon toolsal vagy Alcohol-al.
Nekem sem ismerte fel úgy, hogy ha kiírtam mint ISO fájlt.