172092
  • ACE
    A V alapbeállításon a Commander csatorna, tehát azon csak a Squad Leader-ek tudnak beszélni a Commanderrel, és a Commander a Leader-ekkel.
  • Petya777
    Na most kipróbáltam a demot és az is beszaggatott... shit!!
  • datango
    fullt nyomom ,,, áhh de fasszaa! :)
  • mila69en
    de ha jáccottál a demóval akkor simán jó hozzá azis én is a demos accountommal jáccok
  • 0Fritz0
    Alapbbeállításnál a V gombon van a mikrofon.
    A játék hangjait leveszitek, a beszéd hangerejét pedig feltoljátok a hangbeállításoknál. Nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik.
  • schrank
    nem lehet hogy szokoz van az akkuntodba mert akkor felejtos az egesz egybe irjal mindent mint az imelcimeknel
  • ACE
    Nálad nem swappol semmit a vinyó 2 Giga RAM-al, ugye?
  • grebber
    Nekem lenne egy olyan proglémám hogy amikor accountot kéne csinálni semmit az ég világon nem fogad el nekem.
    Ez miért van?
  • CUCLI
    jó mávan D
  • schrank
    ojan kurva hangosak a harci jarmuvek belsonezetbol mint a BG42-be ugyhogy a fejhallgato felejtos a gyenge idegzetueknek
  • mila69en
    mivan vazze valami multimédiás billed van... mikrofon van a gonbokba épitve
    [csak viccetőő]

asszem a B az alap beállítás de csak akkor tucc ha csatlakozol valamelyik squad-ba
  • 0Fritz0
    NEM! :)

Hesszőj múvit, tökimagi:

http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.10.avi

Amennyiben így nem jönne be, akkor simán elérhető a http://www.fritz.amigo.hu -ról
  • Evogordon
    Nagyon király multiba a játék pedig először azt hittem hogy még egy ideig nem fogok a clondvd-s változattal neten játszani. Melyik gombal lehet mikrofonnal beszélni??
  • Meggymag
    Buzi e vagy?
  • Gabe18
    Szerintem egy full verziós játék orvosolja ezt a hibát.Talán...
  • Meggymag
    tűzfal...
  • 0Fritz0
    Hínnya ne! Blokkolnám a verzijódat, éjdes eccsém! :)
  • mila69en
    vazze nekem is maradjon
  • Bepantheras
    Szisztok! BF2 Demo-val játszottam multiba a neten, de valami oknál fogva ma este már nem tudtam csatlakozni egy magyar szerverhez sem. "You have failed to connect. Please check your network connections and try again." Mindig ez a hiba, de a külföldi szerverekre be tudok csatlakozni. Esetleg valaki nem tudja orvosolni a hibát?
  • Meggymag
    Nekemis démonnal...
  • GCR
    Nekem a clonecd-s verzió Alcohol-al nem ment ,de a Daemon Tools-al igen .
  • Meggymag
    Ti valami suxxot töltöttetek le ;) Nekem és klántársaimnak megy krekk nékű, nektek nem. Egyebet nemtok mondani. Kérem kapcsolja ki!!!
  • mila69en
    nekem is a clone verzió van és külön leszettem a crack-ot... megne kérdezd, hogy minek mert, hogy ahoznem kell meg stb.... csak úgy mittom én:DD crackoltam is meg minden és több órákat jáccok vele de eddig semmiféle memori hibát nem észleltem de még csak kise dobott egyszerse a pb
  • DannyL
    ha már kihúztad, lehúzom
  • 0Fritz0
    Crack, hasis, kokain
  • xj700t
    Nekem nem kell, de az tény, hogy a demós accot másoltam át, létrehozni nem tudtam (nem is küzdöttem vele). A PB-t megcsináltam és hajrá onlány. :)
  • DannyL
    melyik fán nő az? a krekk fán? :)
  • Gabyee
    nincsen egy kibebaszott magyar szerver sem??
    a HUN Battlefields az mi a faxért nem jön be,meg az összes többi
  • 0Fritz0
    Szvsz kell (#16082), bár McMAG szerint (#16084) megint csak lámulok. :)
  • DannyL
    Na szevasz nekem se megy. :)
  • DannyL
    Kell a clone cd-shez crack? Csak mert nem indul el még a single se.
  • 0Fritz0
    Nekem így működik, sajnálom... :)
    NEM-e vagy? :D
  • Gabe18
    Akkor annak valami más nyomora lesz...
  • Running
    De ha crackelem akkor ugyanoda jutok vissza mint a reloaded verziónál, memóriahiba miatt kilép. :( Akkor se indul el ha mountolom.
  • Meggymag
    NEM! :)
    DE most tényleg. A klóncédés változatok lényege, hogy nem kell hozzá crack. Ezér is jönnek ki elöbb mint a feltört gémek mert ahhoz csinájják a krekket. Szal nem kell hozzá. Pl énse használom és simán megy bemountolás után. Sztem a srác nem mountolta be vagy valami ilyesmi.
    Ja és NEM! :D
  • rriicchhiiee
    all-seeing-eye-al vkinek sikerült csatlakozni?
  • 0Fritz0
    Kell crackelni, nekem is csak úgy megy.
  • Evogordon
    Én a clondvd-s változatot crack-eltem és acountot is létre hoztam még nem próbáltam ki hogy mükszik-e.
  • Looserke
    Ehhez kapcsolódó kérdésem lenne nekem is. Létezik a CLONEos verzióhoz mini ISO fájl, hogy ne kelljen a 2 GBos fájlt a vincsin tárolni?
    Vagy nem csak azt ellenőtzi, hogy bennt van-e a lemez, hanem esetleg adatokat is tölt be az ISOból?
  • Looserke
    Nem lehet kiírni, csak mountolni lehet daemon toolsal vagy Alcohol-al.
    Nekem sem ismerte fel úgy, hogy ha kiírtam mint ISO fájlt.