172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #16158 rohatt VIP a visszavonóval :DDDDD -
haxoror #16157 TOLVAJ!!! -
#16156 Jah FF kikapcsolva és C4 :) -
haxoror #16155 Hogy a rákba!!!???
FF off és Expack?
KURVAJÓ!
Az a rész amikor a lebegő repcsiken ugrál
Ez a Sir. európai klán?
(gyűlölöm a srácot aki felvette bazz minden fullon GYŰŰŰLÖLÖM!!!! ) -
#16154 ez iszonyat jo:) -
#16153 Árnyékokat meg dinamikus világítást leszeded(ami sztem tök felesleges) akkor iszonyat nagy gyorsulást lehet elérni -
haxoror #16152 Nekem is lejjebb kellett vennem néhány beállítást :( -
#16151 ma eddig bármikor ránéztem a forumra, valaki tuti azt kérdezte megy e a játék neten vagy valami hasonlo szépet:) szerintem ne idegeskedjetek, inkább ne is válaszoljatok az ilyeneknek... ha nem kap választ vagy visszaolvas vagy probálkozik -
ACE #16150 Talán azért, mert a Demo-ban egy egyszerű pálya volt egyszerű textúrákkal, és az újban meg nagyobbak a pályák, és több tereptárgy van, nagyobb textúrák, és lehet azt már nem annyira bírja a géped. Pl. van olyan pálya, amin köd van, na ott pl. nálam is rohadtul begyorsul, mert eleve kevesebb dolgot kell kirajzolnia a köd miatt... Tehát ez relatív, sokmindentől függ... -
#16149 Ja tényleg ...Demot nem lehet rögzíteni a fullal ?
Spectator van benne ? -
#16148 BATTLEFIELD 2 STUNT VIDEO
Ilyen volt egy csomó régebbi BF-ekből is, nagyon király :) -
#16147 Nyugalom a hosszú élet titka. -
#16146 -
#16145 OLVASD MAR EL A KIBASZOTT F.A.Q.-ot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#16144 vagy:DDD miért nincsnek nem magyar szerverek ha beirom a filterbe, hogy HUN?? -
#16143 Van. -
#16142 Hehe...Még a szemét is forgatja és pislog:-)))))))))
-
#16141 csúnyát kérdek: Van nem eredetihez server? -
#16140 miért nincs...... -
Petya777 #16139 priv -
#16138 A full BF2 telepakolja a memóriád, valószínüleg azért akad utána a demó. -
#16137 p4 1gigára akkor feldobtam én is a fullosat, jelenleg 32 fő és most benntvagyunk 4en már...
bf2.sly.hu a cim és alapport...
filterbe beirod sly akkor kidobja a szervernevét, majd hamarosan hu ra is kifogja irni...
-
Petya777 #16136 na ez nagyon bossszantó!!!
A ddemo 1152 maxon, 4x anti alaisinggel hibátlanul ment
feltettem a fullt még 1024en is szaggat, megint kipróbálom a demot, erre az is beszaggat
csodálkoznék ha annyire befosott volna a gépem ilyen rövid idő alatt -
#16135 Aki megkérdezi,h miért nincs magyar szerver az kapjon vagy 5db buntetopontot! Légyszi! -
Repiv #16134 kikapcsoltam -
Repiv #16133 nah ugynézki megoldódott valóban elindul a clone-os simán a daemon-al immár nekemis :)))
kapcsoltam a norton antivirust...
köszi a helpet egyébként -
Thanatos #16132 tök jó msot ez a legújabb hogy game közbe nicns ctd csak ha új mapot töltene akkor ctdzik egyet töltés közben... -
CUCLI #16131 én kamu mail címet adtam meg -
-
Repiv #16129 persze hogy próbáltam... de mivel játszhatatlan ezért próbálkoztam a clone-al -
ACE #16128 Van akinél megy, van akinél nem. Nálam pl. szintén nem jó crack-el, viszont Clone-ossal megy faszányosan. -
#16127 hát... passz :( elvileg bf2 safedisc4 védelmü, a daemon toolsal alapbol mennie kellene ... win reinstall? ;)))) -
#16126 és próbáltad is vagy csak hallottad hogy mást kidobott? nekem is ment crack nélkül mégis crackoltam igy legalább nem kell mountolni és nincs vele semmi gond má tegnap óta jáccom -
Repiv #16125 jaja sokáig tudtam vele játszani.. ezzel meg nem -
#16124 demo ment? -
Repiv #16123 mert a reloaded-es crackal meg memóhibával kidob néhány percenként a desktopra -
#16122 de ha nemmegy, mért nem rakod fel rá a reloaded nocd exe-t ? -
#16121 3.47, semmi emulacio. -
Repiv #16120 akinek megy a clone-os bf daemon tools-al, az megtenné hogy leírja a deamontools verziószámát és hogy milyen emulációk stb van bekapcsolva?
köszi -
#16119 köszönöm a CB szerveren előbbi 2-3 orában játszoknak, teljesen jo volt. egyszer majdnem nyertünk is :))
1x sem dobott ki a szerver, a trs re probáltam előtte bejutni, 1 percenként desktop :(
schrank: vedd le a game hangjat 40% ra, a voicet pedig tedd 100/100% ra ...