172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #16199 Mi csak demo szerver? -
#16198 [má látom, sajna csak demo szerver]
öö TS lesz vagy valamilyen mikrofonos kapcsolat a játékosok között?:)
egyébként meg tök jó ötlet. -
#16197 szasztok!
egy kérdés:)
hogy nyomultok interneten a Bf2-vel, ha még 2nap van a megjelenéséig itthon?:)
nekem 2 és fél óra múlva...öö..szóval meglesz.
egy kicsit félek hogy szaggatni fog...:l
a vietnammal nem volt semmi gond nagy felbontásban
nah csak ennyit akartam első beröffenésnek:)
majd még jelentkezem -
#16196 -
cito #16195 Nekem nem swappol!
Gondolom a 2 giga ram miatt! -
Borg #16194 Eddigi újoncaink:
[SG?]Zoli
[SG?]Gregoryan
[SG?]Nadi
[HUN]Running[SG?]
[SG?]Torryman
[SG?]KandurEX
[SG?]MerlinW
[SG?]pathy
[SG?]cSiBesZ
[HUN]Equinox[SG?]
[SG?]SuicidE
[SG?]toMz
-
Borg #16193 Még egyszer, hátha lemaradt valaki tegnap.
Az [SG] felvételt hirdet a BF2 csapatába!
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :)
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az [SG?] elõ/utótagot megkapod.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti. -
#16192 Cool -
#16191 Su-34, arab koalíció. Pilóta: 5 bomba + 4 AA rakéta + gépágyú
Fegyverkezelő 4 irányítható Levegő föld rakéta. Erre lesz egy profi pilóta csapat, mig29-es supportal, hát mit ne mondjak az gáz az ellenfélnek :)
u.i.: pl vadászgéppel is simán be tudod magad bombázni a középmezőnybe :) -
#16190 CTRL V A PAINTBA eszkombajn -
joe81 #16189 sziasztok a játékban ha csinálok screenshotot azt melyik mappában találom meg?? -
#16188 olszingaj ujratelepit ---->felismeri a BF2-t --->IP kijeddzetel -->gammaba beir ---> es lass csodaaaat
-
#16187 ip? -
CUCLI #16186 jösztök kicsit gamizni valahova? -
#16185 relatív könnyő lelőni mer lassu és több ember is van benne:D nemrossz taktik -
#16184 Imádom a heliket, szinte ha csak őket lövöm le, a lista közepén végzek -
#16183 ha alapbeállítással mész akkor nyomod a hátra billentyűt és a hajtómű majd elfordul lefele... -
#16182 kerds.. hogy lehet egyhelyben felszallni a harrierekkel? es hogy lehet lassan menni..vagy akar egyhelyben megallni??? -
ilyet melyik csapat melyik gepe dob?? es hogyan??? ezekkel a szarokkal.. elvileg az USMC csapata olt meg minket non stop. de ezt a szart olyan pontosan dobaljak es annyura pusztitot hogy siman szetbasz 2 tankot... :(
amugy tegnap vagy 4 oran keresztul csak helikoptereztem a haverral:) nagyon zsir a helikopter:) ma is azt fogom csapatni:) mar eleg zsirul megy a dolog.. oke.. nem vagyok meg profi de azert eleg zsirul iranyitom mar... altalaban csak a helizessel olyan kozepen vegzek a ranglistan...
CSAK helizessel.. ami szvsz nem szar... -
#16180 "And5
tegnap 06:58 | Privát | Válasz | #15361
azért robban fel mert minden jarmu akkor teleportalodik vissza az eredeti helyere ha megsemmisült ha elmerülne a játék végéig egy jarmuvel kevesebb (engem is zavar amugy) tk-t ki lehet kapcsolni"
nem ertem.. oke hogy csak akkot teleportalodik vissza a kocsi ha megsemmisult.. de az akkor is loller hogy HOZZAersz a kocsival avizhes es robbansz vele egyutt... es meg elmenekulni sincs idod... jo mondjuk nem ilyen veszel a helyzet de akkor is lol...
mas:
masik hiba ami zavar...
ha masodpilot avagyok.. es C vel nezetet valtok... akkor ugy tudok lodozni hogy nem latom a belso cockpitet.. de ha jobb klikkel raketazni akarok es nem gepagyuzni es ha onnan kilepek mar megint C -t kell nyomni mert az alap kamerara ugrik a nezet:(((( -
MrTressy #16179 durva ez a stunt vidi simán lehetne csinálni akár egy komplett kommandós filmet is.. annyira szép az engine fullon :) -
Thanatos #16178 reklám rulzik, de látom má megkaptad érte ami jár :D -
Thanatos #16177 jó game volt ma az OPC-n :)
apropo egy keresztes kérdés hogy ne csak más kérdezzen mán hülyéket 8énis ki akarom probálni! :D):
voip csak gombos aktiváláson lehet vagy be lehet buherálni valahogy hangérzékelősre is? -
HUmanHunter #16175 énis:))))
pontosabban a MEC 1 ik squadjával:) aminek Zsolty007 volt a vezetője:) -
#16174 húúú skacok, naon jót gammoltam neten magyar srácokkal
csak már elfárattam
asszem még 5-en vannak -
#16173 És hogy vannak ebben a filmben ilyen kamera beállítások ? -
Vegas #16172 OFF:
neked nem is az a konfigod ami az aláírásodban van :o
vagy ez csak ilyen álomgép? :D -
#16171 :DD -
haxoror #16170 Ja szégyen, elpoénkottuk, legközelebb majd jobban figyelünk :D -
#16169 De most tényleg mennyire gáz már h 2* annyian voltak és kb 30 ponttal kaptunk ki -
haxoror #16168 Akkor se amikor a bmp-t másodszor vittem fel a fára? :DDD -
haxoror #16167 Azért van mindig annyi amcsi mert nekik állítólag dögösebb az egyenruhájuk :D -
#16166 Annyira nem látszott meg ;) -
haxoror #16165 Ja meg nekem volt kb 10 fps-em, persze a videot átállítani csak offline lehet aztán meg nem férek vissza a szerverre bazzeg :DDD -
haxoror #16164 Természetesen tudtam csak teszteltelek... Izé... -
#16163 Azért délután jót játszottunk nem ? :)
Még úgy is majdnem bedaráltuk őket, hogy 9-18 volt az arány -
#16162 Full grafikán 4x-res élsimítással nem akad.
kép -
#16161 Dynamic shadows és dynamic lights -
#16160 Ugye ugye :P -
haxoror #16159 ööö...izé...
Ezek hogy vannak angolul?