172092
  • Borg
    Mi csak demo szerver?
  • tigeroo
    [má látom, sajna csak demo szerver]
    öö TS lesz vagy valamilyen mikrofonos kapcsolat a játékosok között?:)
    egyébként meg tök jó ötlet.
  • tigeroo
    szasztok!
    egy kérdés:)
    hogy nyomultok interneten a Bf2-vel, ha még 2nap van a megjelenéséig itthon?:)
    nekem 2 és fél óra múlva...öö..szóval meglesz.
    egy kicsit félek hogy szaggatni fog...:l
    a vietnammal nem volt semmi gond nagy felbontásban
    nah csak ennyit akartam első beröffenésnek:)
    majd még jelentkezem
  • fitutufi
  • cito
    Nekem nem swappol!
    Gondolom a 2 giga ram miatt!
  • Borg
    Eddigi újoncaink:

[SG?]Zoli
    [SG?]Gregoryan
    [SG?]Nadi
    [HUN]Running[SG?]
    [SG?]Torryman
    [SG?]KandurEX
    [SG?]MerlinW
    [SG?]pathy
    [SG?]cSiBesZ
    [HUN]Equinox[SG?]
    [SG?]SuicidE
    [SG?]toMz
  • Borg
    Még egyszer, hátha lemaradt valaki tegnap.

Az [SG] felvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :)
    -Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
    -Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az [SG?] elõ/utótagot megkapod.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
    -Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
  • xj700t
    Cool
  • xj700t
    Su-34, arab koalíció. Pilóta: 5 bomba + 4 AA rakéta + gépágyú
    Fegyverkezelő 4 irányítható Levegő föld rakéta. Erre lesz egy profi pilóta csapat, mig29-es supportal, hát mit ne mondjak az gáz az ellenfélnek :)

u.i.: pl vadászgéppel is simán be tudod magad bombázni a középmezőnybe :)
  • schrank
    CTRL V A PAINTBA eszkombajn
  • joe81
    sziasztok a játékban ha csinálok screenshotot azt melyik mappában találom meg??
  • schrank
    olszingaj ujratelepit ---->felismeri a BF2-t --->IP kijeddzetel -->gammaba beir ---> es lass csodaaaat
  • Istencsászár
    ip?
  • CUCLI
    jösztök kicsit gamizni valahova?
  • Istencsászár
    relatív könnyő lelőni mer lassu és több ember is van benne:D nemrossz taktik
  • Kandurex
    Imádom a heliket, szinte ha csak őket lövöm le, a lista közepén végzek
  • Istencsászár
    ha alapbeállítással mész akkor nyomod a hátra billentyűt és a hajtómű majd elfordul lefele...
  • CSOCSO
    kerds.. hogy lehet egyhelyben felszallni a harrierekkel? es hogy lehet lassan menni..vagy akar egyhelyben megallni???
  • CSOCSO

ilyet melyik csapat melyik gepe dob?? es hogyan??? ezekkel a szarokkal.. elvileg az USMC csapata olt meg minket non stop. de ezt a szart olyan pontosan dobaljak es annyura pusztitot hogy siman szetbasz 2 tankot... :(

amugy tegnap vagy 4 oran keresztul csak helikoptereztem a haverral:) nagyon zsir a helikopter:) ma is azt fogom csapatni:) mar eleg zsirul megy a dolog.. oke.. nem vagyok meg profi de azert eleg zsirul iranyitom mar... altalaban csak a helizessel olyan kozepen vegzek a ranglistan...
    CSAK helizessel.. ami szvsz nem szar...
  • CSOCSO
    "And5
    tegnap 06:58 | Privát | Válasz | #15361
    azért robban fel mert minden jarmu akkor teleportalodik vissza az eredeti helyere ha megsemmisült ha elmerülne a játék végéig egy jarmuvel kevesebb (engem is zavar amugy) tk-t ki lehet kapcsolni"

nem ertem.. oke hogy csak akkot teleportalodik vissza a kocsi ha megsemmisult.. de az akkor is loller hogy HOZZAersz a kocsival avizhes es robbansz vele egyutt... es meg elmenekulni sincs idod... jo mondjuk nem ilyen veszel a helyzet de akkor is lol...

mas:

masik hiba ami zavar...
    ha masodpilot avagyok.. es C vel nezetet valtok... akkor ugy tudok lodozni hogy nem latom a belso cockpitet.. de ha jobb klikkel raketazni akarok es nem gepagyuzni es ha onnan kilepek mar megint C -t kell nyomni mert az alap kamerara ugrik a nezet:((((
  • MrTressy
    durva ez a stunt vidi simán lehetne csinálni akár egy komplett kommandós filmet is.. annyira szép az engine fullon :)
  • Thanatos
    reklám rulzik, de látom má megkaptad érte ami jár :D
  • Thanatos
    jó game volt ma az OPC-n :)
    apropo egy keresztes kérdés hogy ne csak más kérdezzen mán hülyéket 8énis ki akarom probálni! :D):
    voip csak gombos aktiváláson lehet vagy be lehet buherálni valahogy hangérzékelősre is?
  • HUmanHunter
    énis:))))
    pontosabban a MEC 1 ik squadjával:) aminek Zsolty007 volt a vezetője:)
  • démonigyerek
    húúú skacok, naon jót gammoltam neten magyar srácokkal
    csak már elfárattam
    asszem még 5-en vannak
  • lac coo
    És hogy vannak ebben a filmben ilyen kamera beállítások ?
  • Vegas
    OFF:
    neked nem is az a konfigod ami az aláírásodban van :o
    vagy ez csak ilyen álomgép? :D
  • TDC Geronimo
    :DD
  • haxoror
    Ja szégyen, elpoénkottuk, legközelebb majd jobban figyelünk :D
  • TDC Geronimo
    De most tényleg mennyire gáz már h 2* annyian voltak és kb 30 ponttal kaptunk ki
  • haxoror
    Akkor se amikor a bmp-t másodszor vittem fel a fára? :DDD
  • haxoror
    Azért van mindig annyi amcsi mert nekik állítólag dögösebb az egyenruhájuk :D
  • TDC Geronimo
    Annyira nem látszott meg ;)
  • haxoror
    Ja meg nekem volt kb 10 fps-em, persze a videot átállítani csak offline lehet aztán meg nem férek vissza a szerverre bazzeg :DDD
  • haxoror
    Természetesen tudtam csak teszteltelek... Izé...
  • TDC Geronimo
    Azért délután jót játszottunk nem ? :)
    Még úgy is majdnem bedaráltuk őket, hogy 9-18 volt az arány
  • Evogordon
    Full grafikán 4x-res élsimítással nem akad.
    kép
  • TDC Geronimo
    Dynamic shadows és dynamic lights
  • TDC Geronimo
    Ugye ugye :P
  • haxoror
    ööö...izé...

Ezek hogy vannak angolul?