172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#16239 Na némi info amit már lehet h leírtak:
A kilépések és memory.dll hibák valszeg a reloaded crackje miatt van. Akinek ezt csinálja tegye fel a clone verziót ami jól megy. Azt NE CRACK-elje mert az is szar lesz. Ha nem megy a game és kéri a dvd-t, akkor a deamon-al kell próbálkozi, mivel nekem pl alcohollal nem megy. Serial-t meg tudtok kotorni a clone-hoz is.
Na ennyit akartam mondani. Ja és a faq-ban leírt mesterlövészes infók nem jók, kicsit pontosítani kéne. -
#16238 Tegnap szinte egesz nap a ..::CB::.. CLAN SERVER HUN : 84.21.4.49:16567
szerveren jatszottam kb. 10 orat!
Utoljara Counter-Strike -al jatszottam ennyit annak idejen (kb.5 eve).
Alltalaban a kozepmezonyben vegeztem, de volt mikor aranyermet is kaptam.:)
Eszmeletlen jo game!
Nekem csak a kozvetlen dumalas mikrofonon az osszes csapattarsal hianyzik mint a cs -ben. -
#16237 Hát kérlek én mondom neked hogy minden gond nélkül megy a reloaded. Nekem semmi bajom nem volt vele. -
#16236 Jóvan na. Attól még a Borgok gonoszak. Minden infót asszimilálnak, há honnan tudjam nem ezt tetted te is? :D:D:D:D Na jó fáradt vagyok asszem látszik. -
#16235 Amúgy ezen mit nem érteni?
"Töltsd le ezt: BF2ShaderMod.zip
1. Csomagold ki valahova az összes fájlt, inditsd el a TatniumD3D.exe-t, nyomd meg rajta az OK gombot.
2. Inditsd el a játékot
3. Köszönd meg az EA-nak, hogy ilyen remek játékot készítettek nekünk.."
Szerintem világos.
-
Vegas #16234 az a 2gb nem csak ennek a game-nak érdemes.. -
Borg #16233 Most mér? Aszonta nemtudjuk. Hát akkor biztos úgy van :) -
#16232 Akkor sorry, valakivel összekevertelek :)
Érdemes most akkor 2GB ennek a game-nak? Elkezdett bennem mocorogni valami ... már hónapok óta nem cseréltem semmit csak monitort :) -
#16231 Gonosz morgó Borg -
Mozes #16230 Skaccok!
Ez most komoly, hogy a Reloaded van akinek kiugrik és nincs rá megoldás a Clone verziót kell használni?
M -
Borg #16229 Nálam 1G-vel a CSS semmit nem swappol, ez meg néha igen. -
Borg #16228 Hát ha már igy kijelented, tényleg nem tudjuk. -
Nem tudjátok a gef 4 -gyel hogy tudom megcsinálni hogy ne dobjon automatikusan vissza az asztalra.FAG-ban le van írva de nem értem.
-
#16226 Hát ha nem érted akkor a legegyszerűbb. Biztonsági mentés arról amivel berhelsz, és aztán megcsinálni gondolkodás nélkül ami le van írva. Én csak ezt tudom javasolni =) -
#16225 Én éccakázni utoljára diákmunkával nyomdában toltam =) Amúgy meg Accenture Kft. Jó kis tanácsadó kft. Tudjátok MOL, T-Mobil, Paksi Atomerőmű stb... =)
ON -
#16224 Nem tudjátok a gef 4 -gyel hogy tudom megcsinálni hogy ne dobjon automatikusan vissza az asztalra.FAG-ban le van írva de nem értem. -
#16223 raktam egy kis intro flasht az ftp nyito oldalara
SLY pubi FTP -
#16222 OFF: StarFish ... lehet egy indiszkrét kérdésem? Te hol melózol? Csak mert mindig ugyanakkor melózol amikor én és (Ha jól emléxem múltkor még éjszakás is ugyanakkor voltál ...) és elég érdekes munkarendben nyomom ... :) -
#16221 Rusid Kollega igen lazán vezette azt a kis Cobra-t tegnap este. Kegyetlen. Elismerés neki és a csapatnak. Jó volt a game este. Remélem ma is lesz hasonló, vagy valamikor =)
Megint meló =( -
#16220 Nevet nem tudsz átírni, csak új accountot csinálni (más e-mail címre)
F-22-vel elég macerás megállni, kell neki egy fél pálya, hogy lelassuljon álló helyzetre. És közben nem árt szintben tartani a gépet :) -
abonyitomz #16219 HELP!!
hol tudom átirni a nevem a játékban ? -
#16218 A Raptorral hogy lehet megállni a levegőben ? Tudom hogy hátra-gombal lefordul a hajtómű de menet közben eddig akárhogy próbáltam ha lelassúltam BUMMM lett a vége ...? -
#16217 Hát bakkaer eddig életemben nem BF-eztem ! :-))))) -
Zsoldos #16216 Ja, es a css pl swapol, mint a fene. Szal szerintem ennek joval kevesebb ram kell. -
abonyitomz #16215 193.202.63.241:16567
most itt játszanak a magyarok , aki tud jöjjön -
Zsoldos #16214 Pont ezert fura, tenyleg swaptalan.. Mondjuk lite win xp-t hasznalok, kb 60 mb-t fogyaszt. -
haxoror #16213 Olyan gyermeki ártatlansággal tudsz rácsodálkozni a mások számára már egy jó ideje nyilvánvaló dolgokra :) -
abonyitomz #16212 nekem se szaggat a game max grafikán csak belassul kb 10FPSre....
minden low + 1024ben van legalább 100Fps.... -
#16211 ???:-)))))))))))9 -
#16210 NEGECIZZ :Ð -
#16209 Nem herrier , F-22.... -
#16208 Na , én meg most jöttem rá , hogy a repülőkön van utánégető is :-)
64-es mapon így már élvezet vezetni kb 1100-al megy :-)
Ja és hőcsali is van .... -
haxoror #16207 Legnépszerűbb témák
1. Battlefield 2
2. ¤¤ Tudatmódosult tápik ¤¤
3. GTA: San Andreas
4. BogyóKatica
5. FORMA1
6. Football Manager 2005
7. World of Warcraft
8. Star Trek
9. AUTÓ mánia
10. [>> Laky topikja <<]
Sallalalla... :) -
#16206 Skacok nem tud valaki arra gyógymódot, h 0 byte-os screenshotokat csinál a gém?
Kösz. -
bunkolaja #16205 A FAQ szerint 512 RAM mid-low beállításokra elég. :) Én a demóban 1GB RAM melett peak 900 MB memóriahasználatot mértem, high-med beállítások mellett... Természetesen más nem futott a game-n kívül. -
#16204 LOL, köszönjük a dicsérő szavakat :-)
Mi már a vietnámi csatatéren is helikoptereztünk, sőt néhányan már a 2. vh-ban is repültek ;-) -
Zsoldos #16203 Emberek, komoly gond lehet a jatekkal, vagy a gepemmel. 512 mb memoria kicsit sokaig tolt, de nem swapol semmit... ? (high detail) -
#16202 Tegnap volt szerencsém együtt squadozni a leendő SG csapat egy tagjával (név nincs mert elbízza magát :D ) Remekül nyomta, le a kalappal, ha a többiek is ilyenek lesznek bárkit meglephettek. A trs meg szédületesen kemény csapat lett,grat, el kell tiltani a helikopterhasználattól őket jogosulatlan előny címén -
cito #16201 Nagyon jó a gém!!!
A grafika pedig,,, húúúúú!!!
Az élsimitással iszonyatos!!! -
#16200 Köszi...