172092
  • AndrewCB
    Na gyerkőcök!

Szokás szerint a ..::CB::.. Serverére be lehet menni!
  • szaharin
    akkor kenytelen leszek megvenni
  • Looserke
    nyomtam egy kicsit single-ben és elég okos botok lettek betéve a BF2be...
  • TDC Geronimo
    Jajám....akkor 2 nap BF2 nélkül......egy örökkévalóság lesz
  • xj700t
    Persze, mert b@sztad megvárni hogy őt is elvidd.
  • TDC Geronimo
    Jah ez igaz :)
  • hapi
    Attól félek most belövik az account szervereket és innentől kezdve csak eredeti cd key -el lehet felcsatlakozni.
  • dronkZero
    És ezt egy hétig (mit egy hétig! hány éve fejlesztik a játékot?) nem tudták megoldani? Időnként azért leesik az állam, hogy milyen idióták tudnak lenni...
  • haxoror
    Talán ideje lenne felhívni a magyar EA képviseletet hogy kezdjék regisztrálni GameSpy-nál a Mo.-n eladásra váró BF2-ket, végülis BFV-nél egyszer már elfelejtették...
  • TDC Geronimo
    Az ilyennek egyből bann!
  • MerlinW
    de. nézd meg a bf2 dvd-n...
  • nubismarck
    én eddig csak küldöfli servereken játszottam és csak olyanokat tapasztaltam ,hogy beugrottam valami gépbe és a társam lőtt utánam.
  • TDC Geronimo
    "It reminds me World of Warcraft launch day. Where people just bought the game but were unable to play because account management server could not sustain that much traffic." Hmmm lehet benne valami
  • uHs Gerzson
  • Skiper
    azt álmodtam, hogy ase-ben ki volt írva a bal oldali választó könyvtárak között, hogy "Battlefield 2", csak nem volt rendes ikonja és nem tudtam joinolni!
  • nubismarck
    lusta vagyok nézegetni database error mégmindig?
  • dronkZero
    Hát, ugyan nem BF2ben, de ez inkább a németekre, meg az EAGames szerverekre jellemző. Na meg a "hátbalő a csapattárs mikor megyek a heliért" fícsőr... Vagy a "beszállok géppuskásnak, és ellopom, ha kiszáll javítani"...
  • nubismarck
    lehet. :D de lett HL2 m is és lesz Battlefield em is. max le leszek baszva... nem először :)
  • Looserke
    Nem úgy volt, hogy az NVIDIA kiad valami új hivatalos ForceWare-t, a BF megjelenésén?
  • haxoror
  • haxoror
    papucs :P
  • Starfish
    Nekem nem akarod megkérni hogy vegyen plusz egyet a biztonság kedvéért? Aztán nekem adni persze :D:D:D
  • nubismarck
    dummy: ugye a csaj nem valami Linuxguru mer akkor bukta van :D
  • Skiper
    hazai hozzáállás :D
  • Looserke
    Megadnád a barátnőd paramétereit és telefonszámát?
  • Promi #16496
    Lehetnek en is addig a baratja?:)
  • Looserke
    Van új Punkbuster a BF 2höz. asszem az 1.112 verzió.
  • nubismarck
    Dummyboy: jó neked. én a HL2 ért fél napot köyörögtem. azt mondta minek vezsek ilyen szarokat. mondtam ,hogy ő ezt nem értheti. de nem is érti :)
  • nubismarck
    szólj nekik légyszíves
  • DummyBoy
    Én is azon filóztam, hogy mit szóllna hozzá a leányzó, ha vennék egy 12 rongyos game-t ... erre annyit szóllt, hogy megveszi nekem
  • Promi #16491
    Mindjart racsorgok mar az EA -sokra ok?
  • joebacsi
    a netezők több, mint 95%-ának van flashplayere, az nem az én saram, ha eddig lusta volt feltenni...
  • nubismarck
    még mindid database error. a végén neki kell állnom dolgozni ha nicns máscsinálnom :)
  • TDC Geronimo
    Amíg meg nem veszed az eredeti gémet és nem kreálsz azzal accot :P
    Viccet félretéve nem tom. Most nézegetek külföldi oldalakat h mi is van valójában....
  • TDC Geronimo
    kicsit több mint 1 évre a megjelenés után mindig kiadja az EA. Ez volt a 42-vel is.... a BFV-nek is érné már egy ilyen kiadás. Majd valszeg a BF2 megjelenése után
  • Xtreme Equinox
    meddig lesz ez a tököm tudja database error?mert már ideges vagyok hogy nem tudok jáccani a bf2-vel...
  • MerlinW
    Szar böngésző? Mér xplorer alatt is belemosódik a kékbe?:D
  • Zsoltika 007
    De szép is lenne.
  • TDC Geronimo
    10 k sose lesz :)
    Majd 1 év múlva kiadják classic kiadásban 3990-ért :P
  • 3TOMI3
    "A spam csökkentése érdekében, olyan kérdésért, amire a válasz a FAQ-ban (fent, vagy ide kattintva), vagy a topik keresővel a topikban (lent), illetve a topikban max pár oldal visszaolvasással megtalálható, automatikusan BÜNTETŐPONT JÁR!"
    akinek szar a böngészője azoknak ajánlom