172092
  • Romel
    de jó nekem. Nem is jövök játszani, füvet nyírok helyette.
  • FLeK0
    nem hasonlitgatom, csak online jatekkent kozelebb all ahhoz, mint a lent emlitett hl2-hoz.
  • DummyBoy
    ???

Mármint a CS:S-nek nincs vagy a BF2-nek? :) Mert azért nem ugyanaz a kettő, nem kéne őket hasonlítgatni ...
  • Romel
    Na bumm, amíg itt lecsengenek a túlterhelődések, addig lenyírom a füvet.
  • TDC Geronimo
    "de ott meg nincs eselye :P" pfff
  • FLeK0
    igazan sok koze van a kettonek egymashoz. esetleg a cs:s-hez hasonlithatnad, mint multiplayer jatek, de ott meg nincs eselye :P
  • nubismarck
    engem se enged be
  • TDC Geronimo
    Végre nekem is....asszem nem kapcsolom ki a gépet egy jó darabig :)
  • arty
    ha most otthon lennék és nem menne a bf2, nem sokáig gondolkoznék: bf42 indit ... :))

nemtom valaha fogok e még azzal játszani :( megszokja az ember a grafikát, nehéz visszaállni ... ha legalább lenne fű :)) Vietnam gfx után is olyan kietlennek hatott a dc+42 ...
  • Xtreme Equinox
    nah új hír...nekem is sikerült!!!mondjuk úgy folymatosan 20-szor egymás után nyomogattam azt a kib...tt create account gombot de sikerült végre
  • Xtreme Equinox
    hát köszike , engem még mindig nem engedett be ugyanazzal a hibával ráadásul új accounttal...grrh...mennyen a fenébe a fos accountos ku...va édesa...ba , én azt mondom
  • TDC Geronimo
    Inkább azt mondanám h Battlefield forever(erre értem a seria összes darabját) ;)
  • AMDFan2
    Battlefield 2 forever!Öcsém ez leveri a HL2-t is!Neske HL2.Szerintem eséllye van hogy megkapja az év játékát is!.BF2HL2.
  • TDC Geronimo
    Miről beszélsz? Ingyenes lesz...ez nem WoW
  • TDC Geronimo
    Asszem ideültetem anyámat h nyomkodja a login gombot.....addig elmegyek befizetem a csekkeket nehogy mire meglesz a BF2 nehogy ne legyen netem
  • xj700t
    Wazze, akkor meg sem veszem az eredetit....
  • TDC Geronimo
    Nagy szívás lesz ez az acc rendszer ide látom. Fasza lesz ha egy war előtt nem fog beengedni túlterhelés miatt
  • szaharin
    elsore.
  • DummyBoy
    Vááá ... nem hiszem el ... remélem csütörtökön már én is tudok egy kicsit érdemben nyomulni ...

Televana televan :( 2 hét a SG-s tesztidőszak, ebből most csütörtökig meló, péteken haza (Haza-haza ... van otthon egy 486-osom, de inkább nem kell a büntipont ... :) ) utánna 3 nap múlva vissza, utánna 3 nap meló :(

Szóval tengernyi időm lesz játszani ... :(
  • szaharin
    nah beengedett engemis
  • Zsoltika 007
    Tehát akkor valószínű a terhelést nem bírják az account serverek. Szóval no para menni fog.
  • mila69en
    jóóóóó most engedett bemegyek is vissza
  • Skiper
    én ötnél meguntam..
  • Zsoltika 007
    Te is?
  • szaharin
    most probaltam 10szer egymas utan de igysem negdett be:D
  • Romel
    De a honor-ban való részvételért 5 dolcsit kell havonta lepergetni... Ez elég cinkes.
  • mila69en
    áhhhh vazze most nézem az ASE-t és vannak szervereken van anamelyik fullon van de hogy a rákba mentekbe
  • szaharin
    de meg mindenkinek tort van magyarorszagon mivel meg nem jelent meg..
  • Skiper
    jáááj, akkor no bf2 bházzeh...
    törttel soha nem fog már menni?
  • AndrewCB
    Jah, és már van Europai honored szerver. És oda is lehet menni "eredeti" -vel.
  • Romel
    Aha, átállítottam veteránra, aztán 1 km-ről a T-34-es egy sorozatból leszedett a vasúti kerekek mögül. Hm.. jah meg olyan is volt, hogy köcsög bot defivel nekemrontott, mire fejbeküldtem egy másik medic nyiffantott ki defivel. Azt hittem sírógörcsöt kapok. :D
  • Zsoltika 007
    Most néztem még mindíg nem jó.
  • AndrewCB
    Próbálgasd. Nekem 3-4 alkalom után belépett és azóta benn vagyok.
  • TDC Geronimo
    Valaki játszik ezt nem értem...hogy a p***ba
  • szaharin
    enis mennek, ha mukodne..
  • TDC Geronimo
    Mennék én ha működne az acc......
  • szaharin
    andrew!hogy menjunk be ha nem tudunk csatlakozni az accountunkhoz?
  • xj700t
    :D jogos a pont.
  • haxoror
    Arra ott a rádió hogy jelezzen, utálom ha rámlőnek mert túl hülyék hogy rádiózzanak.
    Volt olyan is hogy a gyerek AT-vel lőtt utánam azért ez már tényleg túlzás, simán rátolattam...
  • lac coo
    Hát láttam olyan botot aki két percig állt a fal előtt és nem jött rá , hogy nem lehet átmenni rajta , majd egy idő után taktikát váltott és megpróbálta átugrani ! :-)))
    Fejbe is lőttem , ne kinlódjon szegény .A tank vezetők meg mennek mindenfelé csak amerre ember van arra nem :-)