172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Romel #16561 de jó nekem. Nem is jövök játszani, füvet nyírok helyette. -
FLeK0 #16560 nem hasonlitgatom, csak online jatekkent kozelebb all ahhoz, mint a lent emlitett hl2-hoz. -
#16559 ???
Mármint a CS:S-nek nincs vagy a BF2-nek? :) Mert azért nem ugyanaz a kettő, nem kéne őket hasonlítgatni ...
-
Romel #16558 Na bumm, amíg itt lecsengenek a túlterhelődések, addig lenyírom a füvet. -
#16557 "de ott meg nincs eselye :P" pfff -
FLeK0 #16556 igazan sok koze van a kettonek egymashoz. esetleg a cs:s-hez hasonlithatnad, mint multiplayer jatek, de ott meg nincs eselye :P -
nubismarck #16555 engem se enged be -
#16554 Végre nekem is....asszem nem kapcsolom ki a gépet egy jó darabig :) -
#16553 ha most otthon lennék és nem menne a bf2, nem sokáig gondolkoznék: bf42 indit ... :))
nemtom valaha fogok e még azzal játszani :( megszokja az ember a grafikát, nehéz visszaállni ... ha legalább lenne fű :)) Vietnam gfx után is olyan kietlennek hatott a dc+42 ... -
#16552 nah új hír...nekem is sikerült!!!mondjuk úgy folymatosan 20-szor egymás után nyomogattam azt a kib...tt create account gombot de sikerült végre -
#16551 hát köszike , engem még mindig nem engedett be ugyanazzal a hibával ráadásul új accounttal...grrh...mennyen a fenébe a fos accountos ku...va édesa...ba , én azt mondom -
#16550 Inkább azt mondanám h Battlefield forever(erre értem a seria összes darabját) ;) -
#16549 Battlefield 2 forever!Öcsém ez leveri a HL2-t is!Neske HL2.Szerintem eséllye van hogy megkapja az év játékát is!.BF2HL2. -
#16548 Miről beszélsz? Ingyenes lesz...ez nem WoW -
#16547 Asszem ideültetem anyámat h nyomkodja a login gombot.....addig elmegyek befizetem a csekkeket nehogy mire meglesz a BF2 nehogy ne legyen netem -
#16546 Wazze, akkor meg sem veszem az eredetit.... -
#16545 Nagy szívás lesz ez az acc rendszer ide látom. Fasza lesz ha egy war előtt nem fog beengedni túlterhelés miatt -
szaharin #16544 elsore. -
#16543 Vááá ... nem hiszem el ... remélem csütörtökön már én is tudok egy kicsit érdemben nyomulni ...
Televana televan :( 2 hét a SG-s tesztidőszak, ebből most csütörtökig meló, péteken haza (Haza-haza ... van otthon egy 486-osom, de inkább nem kell a büntipont ... :) ) utánna 3 nap múlva vissza, utánna 3 nap meló :(
Szóval tengernyi időm lesz játszani ... :( -
szaharin #16542 nah beengedett engemis -
#16541 Tehát akkor valószínű a terhelést nem bírják az account serverek. Szóval no para menni fog. -
#16540 jóóóóó most engedett bemegyek is vissza -
#16539 én ötnél meguntam.. -
#16538 Te is? -
szaharin #16537 most probaltam 10szer egymas utan de igysem negdett be:D -
Romel #16536 De a honor-ban való részvételért 5 dolcsit kell havonta lepergetni... Ez elég cinkes. -
#16535 áhhhh vazze most nézem az ASE-t és vannak szervereken van anamelyik fullon van de hogy a rákba mentekbe -
szaharin #16534 de meg mindenkinek tort van magyarorszagon mivel meg nem jelent meg.. -
#16533 jáááj, akkor no bf2 bházzeh...
törttel soha nem fog már menni? -
#16532 Jah, és már van Europai honored szerver. És oda is lehet menni "eredeti" -vel. -
Romel #16531 Aha, átállítottam veteránra, aztán 1 km-ről a T-34-es egy sorozatból leszedett a vasúti kerekek mögül. Hm.. jah meg olyan is volt, hogy köcsög bot defivel nekemrontott, mire fejbeküldtem egy másik medic nyiffantott ki defivel. Azt hittem sírógörcsöt kapok. :D -
#16530 Most néztem még mindíg nem jó. -
#16529 Próbálgasd. Nekem 3-4 alkalom után belépett és azóta benn vagyok. -
#16528 Valaki játszik ezt nem értem...hogy a p***ba -
szaharin #16527 enis mennek, ha mukodne.. -
#16526 Mennék én ha működne az acc...... -
szaharin #16525 andrew!hogy menjunk be ha nem tudunk csatlakozni az accountunkhoz? -
#16524 :D jogos a pont. -
haxoror #16523 Arra ott a rádió hogy jelezzen, utálom ha rámlőnek mert túl hülyék hogy rádiózzanak.
Volt olyan is hogy a gyerek AT-vel lőtt utánam azért ez már tényleg túlzás, simán rátolattam... -
#16522 Hát láttam olyan botot aki két percig állt a fal előtt és nem jött rá , hogy nem lehet átmenni rajta , majd egy idő után taktikát váltott és megpróbálta átugrani ! :-)))
Fejbe is lőttem , ne kinlódjon szegény .A tank vezetők meg mennek mindenfelé csak amerre ember van arra nem :-)