172092
  • deicide
    Bünti pont ide- vagy - oda akkor sem kerek nekem...!

2 változatt van kint a neten..!

Reloaded és a Clone...!

Lejött a Reloaded...megtörtem..! Újra inditottam és minden hiba jelzés nélkül kilépet!!

Leszedtem a Clone változatott és úgyan ez történt...!

Utánna a Clone változatott törtem a reloaded crackkal...hiba üzenet nélkül kilépet!

Na akkor most mi van...?
  • vsly
    Nekem meg az a bajom,hogy találkoznom kell a párommal,ahelyett,hogy jól lelönék valakit(függöség?Áá dehogy)
  • Starfish
    pff ehhhhehehehehe :D
  • haxoror
    :DDD
  • Nagydög
    "a repülővel hogy lehet folyamatosan lassan menni?
    mert olyan gyors hogy nemlátom az ellenséget"

Nagyon keves gaz, es ne emelkedj fel a foldrol.
  • Starfish
    Én várok. Majd ha fizu lesz, meg plusz pénz bejön megveszem :D:D:D
  • TDC Geronimo
    regedit
  • Starfish
    Na majd akkor meglesem hátha látok valamit =) De ha nem hát nem. Console-ban nem írja ki? Vagy nem lehet kiiratni?
  • TDC Geronimo
    Jee megyek az origi BF2-ért
  • haxoror
    regedit asszem de starmenüben benne van én onnan uninstalltam :)
  • haxoror
    Ez most nekünk jó hír?
  • schrank
    abba nincs benee én se vagyok mit kell írni a futtatáshoz hogy bejjöjön a "regből szedd ki " ablak
  • Xtreme Equinox
    tudom hogy nem ehez a témához illik , de meg van valakinek spy the ghost-éjjel érkezem?mert kéne
  • kerek1224
    hát ez az, hogy nem írja ki a TAB-os menüben. A Vietnámban is csak az x-ik patch után lehetett megnézni, ezekszerint nem egyezetettek velük...:)
  • Pharaoh
    Vezérlőpult-programok telepítése és eltávolítása.
  • Starfish
    Hát amikor töltöget akkor kiírja, de amúgy közben nem tudom. De tuti lehet. Ha tab-ot nyomsy akkor nem írja ki a listában valahol alul vagy felül?
  • uHs Gerzson
    A demonak a fökönyvtárát már meglested? ;)
  • TDC Geronimo
    Király
  • TDC Geronimo
    Erre szeretnék én is választ kapni...ugyanis előző bf-ekbe a tab gombbal bejött az is h mi a szerver neve és ip-je...itt meg nem találom
  • TDC Geronimo
    regből szedd ki
  • Pink Tiger
    azt nem értem miért nem lehet az egér görgőjére ráállítni a tolóerőt...:(
    elég kafa lenne
  • kerek1224
    sziasztok! Van arra mód, hogy egy már futó játéknál megnézem, hogy melyik szerveren vagyok? Mert anélkül elég nehéz elmondani a havernak, hogy hova jöjjön utánam.
  • schrank
    őőő hogy lehet maradéktalanul kipusztítani a demót ? mert nam találok uninstallt és nem akarok semmit elbaszni előre is köszieke
  • Starfish
    Ennyire érezhető volt hogy nem tudom hogy lehet lassan menni vele? =) Amúgy gondondolom, ha van egy olyan joy-od amivel lehet a tolóerőt szabályozni, be lehet lőni valami alacsony sebességet. És sorry ha mogorvának tünök meg minden ma, csak ma nem találkozhatom párommal....
  • jakint
    Holnap postázzák az orig BF2-ket! :D:D
  • démonigyerek
    kösz
    akokr a helikoptert választom
  • Evogordon
    Ugyan ez volt a baj a counter strike source-nál is túlvolt terhelve a steam, majd csak megoldja az ea, de én már játszani akarok neten
  • Krinyo
    hogy lehet a kettőt összehasonlítani?
    Az ilyen beszólásoktol kiráz a hideg.Minden évben lesz új játék...mindig jobb lesz, szebb lesz. 3 hónap mulva ugyanez a szöveg lesz másik topicban a bf2vel szemben. Nem értem miért kell ilyen gyökér dolgokat irni.
  • Starfish
    hát ha repcsivel lassan akarsz menni akkor ne nyomd tövig a gázt. Vagy ne repülj :D
  • Starfish
    Ezt mondom =) Vagy nem ezt mondtam? =)
  • lac coo
    Ja látom már töröltétek.....
  • Borg
    Csak halkan tenném hozzá, hogy AMDFan2 meg egy singleplayerhez hasonlította a BF2-t, és Flek0 csak erre irta, hogy akkor már INKÁBB a CSS-hez.
    Ennek ellenére nem kell egy TDM játékot összehasonlítani egy C&H Taktikai FPS-el.
  • démonigyerek
    16567-re valaki??
  • lac coo
    LOL....
    Ezt nem kéne így beírni :-)))))))))
  • Starfish
    A CS-nek is igazán sokköze van BF-hez.... Mindben van multi, csak mind teljesen más területet mutat be. Egyik egy jövő képet, egy másik terrorista-antiterrorista harcot, és végül BF meg háborút. Kurvára nem ugyan az egyikse. De multi van mindben. És nem csak így lehet érteni azthogy leveri hogy mit dolgoz fel a gamma. Tudod grafika, hangulat, élmény, stb. So. HL2-t hangulatban élményben megveri, nekem a grafja is jobban bejön, és a világa is. Szingli játékélményben nem hiszem hogy veri a HL2 story-át, dehát nem is erre van a BF........ CS. Kicsit más. Ott arra mész hogy leöldösd az ellen csapatát, itt meg "fontos pontokat" foglalsz a térképen és tartod meg az ellen elöl. Utánpótlás hiján az ellen feladja a küzdelmet (ticket redszer). Tudom hogy mindezt tudod. De miért kell asonlítgatni őket? Max grafra tudnád. Úgy meg CS-t veri BF az tuti. Nincs aza a kicsit bábú mozgása a karaktereknek. Nah. Nem flame, csak vélemény.
  • démonigyerek
    a repülővel hogy lehet folyamatosan lassan menni?
    mert olyan gyors hogy nemlátom az ellenséget
  • Starfish
    Nem csak te dolgozol. Ezért nem kapom be. Étvágyat :D NEkem is étvágyat.
  • 505thZajcev[PT]
    Amugy meg ahogy egy jo baratom mondta nekem:
    "egyen mindenki tehenszart hiszen 100 milliard legy nem tevedhet"
  • haxoror
    Kapjátok be csak én dolgozom!? :P

Na megyek kajálni...
  • 505thZajcev[PT]
    Ja tudom nalad meg azert nincs eselye a bf-nek mert nem lehet hozza aimbotot csinalni, ertem. Mennye vissza csitelni a szaros cs-be ,mert ott lehet, es legyszi ne szemeteld a hozzaszolasaiddal ezt a forumot koszi!