172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
deicide #16602 Bünti pont ide- vagy - oda akkor sem kerek nekem...!
2 változatt van kint a neten..!
Reloaded és a Clone...!
Lejött a Reloaded...megtörtem..! Újra inditottam és minden hiba jelzés nélkül kilépet!!
Leszedtem a Clone változatott és úgyan ez történt...!
Utánna a Clone változatott törtem a reloaded crackkal...hiba üzenet nélkül kilépet!
Na akkor most mi van...? -
#16601 Nekem meg az a bajom,hogy találkoznom kell a párommal,ahelyett,hogy jól lelönék valakit(függöség?Áá dehogy) -
#16600 pff ehhhhehehehehe :D -
haxoror #16599 :DDD -
Nagydög #16598 "a repülővel hogy lehet folyamatosan lassan menni?
mert olyan gyors hogy nemlátom az ellenséget"
Nagyon keves gaz, es ne emelkedj fel a foldrol. -
#16597 Én várok. Majd ha fizu lesz, meg plusz pénz bejön megveszem :D:D:D -
#16596 regedit -
#16595 Na majd akkor meglesem hátha látok valamit =) De ha nem hát nem. Console-ban nem írja ki? Vagy nem lehet kiiratni? -
#16594 Jee megyek az origi BF2-ért -
haxoror #16593 regedit asszem de starmenüben benne van én onnan uninstalltam :) -
haxoror #16592 Ez most nekünk jó hír? -
#16591 abba nincs benee én se vagyok mit kell írni a futtatáshoz hogy bejjöjön a "regből szedd ki " ablak -
#16590 tudom hogy nem ehez a témához illik , de meg van valakinek spy the ghost-éjjel érkezem?mert kéne -
kerek1224 #16589 hát ez az, hogy nem írja ki a TAB-os menüben. A Vietnámban is csak az x-ik patch után lehetett megnézni, ezekszerint nem egyezetettek velük...:) -
#16588 Vezérlőpult-programok telepítése és eltávolítása. -
#16587 Hát amikor töltöget akkor kiírja, de amúgy közben nem tudom. De tuti lehet. Ha tab-ot nyomsy akkor nem írja ki a listában valahol alul vagy felül? -
#16586 A demonak a fökönyvtárát már meglested? ;)
-
#16585 Király -
#16584 Erre szeretnék én is választ kapni...ugyanis előző bf-ekbe a tab gombbal bejött az is h mi a szerver neve és ip-je...itt meg nem találom -
#16583 regből szedd ki -
#16582 azt nem értem miért nem lehet az egér görgőjére ráállítni a tolóerőt...:(
elég kafa lenne -
kerek1224 #16581 sziasztok! Van arra mód, hogy egy már futó játéknál megnézem, hogy melyik szerveren vagyok? Mert anélkül elég nehéz elmondani a havernak, hogy hova jöjjön utánam. -
#16580 őőő hogy lehet maradéktalanul kipusztítani a demót ? mert nam találok uninstallt és nem akarok semmit elbaszni előre is köszieke -
#16579 Ennyire érezhető volt hogy nem tudom hogy lehet lassan menni vele? =) Amúgy gondondolom, ha van egy olyan joy-od amivel lehet a tolóerőt szabályozni, be lehet lőni valami alacsony sebességet. És sorry ha mogorvának tünök meg minden ma, csak ma nem találkozhatom párommal.... -
#16578 Holnap postázzák az orig BF2-ket! :D:D -
#16577 kösz
akokr a helikoptert választom -
#16576 Ugyan ez volt a baj a counter strike source-nál is túlvolt terhelve a steam, majd csak megoldja az ea, de én már játszani akarok neten -
#16575 hogy lehet a kettőt összehasonlítani?
Az ilyen beszólásoktol kiráz a hideg.Minden évben lesz új játék...mindig jobb lesz, szebb lesz. 3 hónap mulva ugyanez a szöveg lesz másik topicban a bf2vel szemben. Nem értem miért kell ilyen gyökér dolgokat irni.
-
#16574 hát ha repcsivel lassan akarsz menni akkor ne nyomd tövig a gázt. Vagy ne repülj :D -
#16573 Ezt mondom =) Vagy nem ezt mondtam? =) -
#16572 Ja látom már töröltétek..... -
Borg #16571 Csak halkan tenném hozzá, hogy AMDFan2 meg egy singleplayerhez hasonlította a BF2-t, és Flek0 csak erre irta, hogy akkor már INKÁBB a CSS-hez.
Ennek ellenére nem kell egy TDM játékot összehasonlítani egy C&H Taktikai FPS-el. -
#16570 16567-re valaki?? -
#16569 LOL....
Ezt nem kéne így beírni :-))))))))) -
#16568 A CS-nek is igazán sokköze van BF-hez.... Mindben van multi, csak mind teljesen más területet mutat be. Egyik egy jövő képet, egy másik terrorista-antiterrorista harcot, és végül BF meg háborút. Kurvára nem ugyan az egyikse. De multi van mindben. És nem csak így lehet érteni azthogy leveri hogy mit dolgoz fel a gamma. Tudod grafika, hangulat, élmény, stb. So. HL2-t hangulatban élményben megveri, nekem a grafja is jobban bejön, és a világa is. Szingli játékélményben nem hiszem hogy veri a HL2 story-át, dehát nem is erre van a BF........ CS. Kicsit más. Ott arra mész hogy leöldösd az ellen csapatát, itt meg "fontos pontokat" foglalsz a térképen és tartod meg az ellen elöl. Utánpótlás hiján az ellen feladja a küzdelmet (ticket redszer). Tudom hogy mindezt tudod. De miért kell asonlítgatni őket? Max grafra tudnád. Úgy meg CS-t veri BF az tuti. Nincs aza a kicsit bábú mozgása a karaktereknek. Nah. Nem flame, csak vélemény. -
#16567 a repülővel hogy lehet folyamatosan lassan menni?
mert olyan gyors hogy nemlátom az ellenséget -
#16565 Nem csak te dolgozol. Ezért nem kapom be. Étvágyat :D NEkem is étvágyat. -
#16564 Amugy meg ahogy egy jo baratom mondta nekem:
"egyen mindenki tehenszart hiszen 100 milliard legy nem tevedhet" -
haxoror #16563 Kapjátok be csak én dolgozom!? :P
Na megyek kajálni... -
#16562 Ja tudom nalad meg azert nincs eselye a bf-nek mert nem lehet hozza aimbotot csinalni, ertem. Mennye vissza csitelni a szaros cs-be ,mert ott lehet, es legyszi ne szemeteld a hozzaszolasaiddal ezt a forumot koszi!