172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#16642 Mindkettő jó, de a reloaded-et könnyebb üzembe helyezni. -
#16641 thx -
#16640 Akkor holnap vizsga után beugrok egy példányért. -
haxoror #16639 Nem lehet de ha hasalsz akkor pontosabb. -
Seat #16638 "A spam csökkentése érdekében, olyan kérdésért, amire a válasz a FAQ-ban (fent, vagy ide kattintva), vagy a topik keresővel a topikban (lent), illetve a topikban max pár oldal visszaolvasással megtalálható, automatikusan BÜNTETŐPONT JÁR!"
ááááá,nemá :) -
#16637 Minkettő jó. -
Seat #16636 visszaolvasás rulezzz :)
sry -
#16635 Hi, lehet hülyeséget kérdezek, de a support kaszt gépfegyverét le lehet támasztani? -
#16634 Hi All.
Battlefield.2.DVDClone.ST0N3D 1.91GB
Battlefield.2-RELOADED 1.90GB
mindkét verzió jó? mert nem egyezik a méretük.
-
Seat #16633 az 576-ba már megjött és szállítják holnap
11990 + headset -
#16632 vki HELP !!!! -
Torry #16631 Találkoztatok olyan problémával, hogyha nyomok egy esc-t játék közben, akkor nem a menüt tölti be, hanem kiloggol.
Ez miért lehet? -
#16630 Izé. Mi volt az ebéd? :D -
#16629 Nem e? :D #16604 Akkor nem :D:D:D -
#16628 galaxisban 11990 -
haxoror #16627 nemkenedrám! :P -
#16626 sziasztok!
FAQ-ban nem találtam ezért segitsetek !
Fenntvan a pb a htm file is a helyén de mindig kidobnak a serverek miután eljutok a fegyverválasztó képernyöig
azt irja hogy:
"Punkbuster Error: O/S etc.."
erre van megoldás? szeretnék már jáccani -
#16625 Tudod mit?
És nem bántottál meg. =)
Ha leszarod a gammát egészségedre.
Ősszel új gép. Örülök neki hogy van rá keret és hajlandó is vagy rá áldozni. Halad a technika sajna ha követni akarjuk fizetni kell.
A helpet sziv. És nem rád vagyok mérges, csak ha megnézed itt nem is tudom hány napra visszamenőleg a kérdéseket stb... Akkor ott is látszik hogy nagyon nagyon sokan nem teszik meg azt hogy 1-2 percetrászának a faq elolvasására. Én is voltam kezdő én is kérdezgettem, és megtanultam az első ilyen beírás után hogy olvassam el a faq-t ha van. Nem bántani akarlak, csak nagyon sok ilyen kérdés volt. Sajnálom hogy nem megy a gamma nálad, mert jó élmény és abszolút ajánlom mindenkinek. De a technika ördöge nem alszik ugye....
Nem akartalak bántani és ha annak vetted akkor sorry. De a mi oldalunkról is nézd meg a dolgot.
üdv. -
#16624 Az 576 honlapjhán az újdonságok között van.
Csak az 576-ban 12.999Ft, vagy máshol is ennyi lesz? -
#16623 Nem :P
Boltokban csak péntektől lesz :) -
#16622 Megjelent? Már mindenütt lehet kapni? -
#16621 Tudom hogy nem te akarsz találkozni pároddal. De a te ötleted volt. -
haxoror #16620 Sajnos mást nem is tehetsz mert GeForce4-en ugyan elindul de totál játszhatatlan, valami borzalmas... -
deicide #16619 tudod mit...?
és ezt nem megbántás ként...!
Szarom le úgy ahogy van a Gammát...!
Összel veszek úgy is másik gépet....és akkor nem fogok itt szerencsétlenkedni..!
minden esetre kösz a helpet...)) -
haxoror #16618 Nemnem, vsly akar lövöldözni nem én! -
Borg #16617 Ilyenkor azért örül az ember a saját értelmi szinvonalának, nem?:D
Tipikus példája annak, hogy "hogy ismernének fel a fényt, ha nem lenne sötétség"... -
#16616 akkor a probléma meg is van. És benne van a faq-ban. Ezert is jár bünti pont? Shader modot kell használni Gef4-eken nem megy a gamma. De ez télleg benne van a faq-ban. Sőőőőőőőt. A demóhoz adott leírásban is. Sőőőőt. Szólt az EA hogy nem fog menni vele. Nem tudunk az ügyért tenni semmit.
És most utoljára írok eskü ilyeneket, mert többet nem válaszolok semmi ilyenre. OLVASSÁTOK A FAQ-t, Olvassátok a mionimum rendszer követelményt.......
Büntipont jár? Nemár..... -
#16615 lol -
haxoror #16614 baze... -
#16613 De rossz gonosz. Nekem a párom a fontos aztán a többi. Dehát ez én vagyok =)
Haxi... te meg lelőnéd a párod? csak hogy találkozz vele és lőj? :D:D:D goncsi vagy. :D -
#16612 -
haxoror #16611 Hé!
Én nem bíztattalak semmire!
(majd csinálj képeket!) -
deicide #16610 titan 4200 vivo...!
melékelve van a gammán egy nvidia driver azt is felraktam...! -
#16609 Megjelent a gém szal valszeg ügyködtek egy kicsit EA-nél -
#16608 Most akkor mi van? Hát ciki. Milyen konfigod van? -
#16607 Tényleg,mily elmés!2legyet 1 csapásra----->>> -
#16606 ez a hír honnan van? mert cdgalaxisnak írtam csak még nem válaszoltak. Remélem hogy nem pénteken kezdik a postázást. :( -
#16605 Milyen vga kártyád van?
-
haxoror #16604 találkoznom kell a párommal + jól lelönék valakit
hol itt a probléma? -
Petya777 #16603 Amit most kérdezek, azt nem találtam meg a FAQban:
- Gamespy vmiért nem akarja megtalálni a BF2met, ezért ott nemtok játszani
- Játlkon belül ha rámegyek a join internetre, akkor kiírja hogy hozzak létre egy accountot. VÁrok 10 percet, kiírja hopgy vmi hiba léeptt fel connect közben. Beírok másik nevet/mailt, ekkkormeg állandóan azt írja ki hogy uniqnickname (vagy mi ...) is already in use, tehát már hazsnálatban van.
HELP