172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#16682 brühühü ... akkor hiába szugerálom a telefont :,( :DDDD -
#16681 -
#16680 hali... te itt? örülök....
akkor én megkapom holnap? -
#16679 Hi, velem beszéltetek telefonon holnap megyek érte ezerrel... -
Von Nyalosch #16678 Hali,
Na akkor , hogy ne legyen semmi félreértés.
Akiket elértünk fél 3-ig azok holnapra meg is kapják a játékot vagy átvehetik valamelyik üzletünkben. Akiket csak 3 után érünk el azok csak csütörtökra kapják meg a játékot, kivéve ha a boltban szeretnék átvenni.
Az üzletekbe a játék 12999 Ft-ért fog kikerülni, ami tartalmazza a hedaset-et is. Így az előrendelők kaptak 1000 kedvezményt.
Tóth Lajos Márió
576 Team
-
#16677 Amugy a clonos verziora felraktam a nocd cracket 10 perc utan kivagott deszktopra, be is zarta a bf2 -ot.
Maradok a daemon tools -nal.:) -
#16676 Engem felhívtak, hogy holnap mehetek érte... és kapok ajándékba mellé egy 7800 GTX-et -
#16675 576-t most frissitették! A csomag tartalmaz egy Battlefield 2 headset-et!!!
Ár: 12 999 Ft :) -
#16674 There was an error reading from the server.
Ezt most miert irja ki mapvaltasoknal, es ki is lep ujra be kell jelentkeznem.
-
#16673 nekem is ezt mondták :( -
Seat #16672 köszi a megértést! :))) -
#16671 Nekem most szóltak, hogy holnap hozzák.... -
#16670 Én felhívtam az 576ot,s ott aszonták,hogy pénteken kapják meg -
#16669 Valamelyik német online áruházban láttam előrendelhető Commander Editiont, ahhoz egy Logitech cuccos jár, bár nem a Precision :(
Aztán hogy az 576 mit ad hozzá ajándékba, az meg sajna nincs sehova leírva (Ha írták volna akkor lehet hogy előrendelem ...)
Végül pedig Geronimo üzenet a battlefield.hu híre miszerint "MEGJÖTT" :) És holnaptól elkezdik az előrendelteket postázni ...
Idézet: (forrás: www.battlefield.hu, akinek surfcontrol van ...)
"Megérkezett!
2005. június 21. - Geronimo | Battlefield 2 hírek
Megérkeztek hazánkba is az első Battlefield 2 szállítmányok. Aki leadta valamelyik boltba az előrendelését annak a holnapi nap folyamán elkezdik póstázni a játékot. Több mint egy éve várunk rá, de végre itt van. A demó alapján mindenki eldönthette, hogy tettszik-e neki a játék vagy sem és ez alapján el is döntötte, hogy megvesze-e vagy sem. Ne habozzatok, irány a legközelebbi bolt." -
Seat #16668 Elég ha Milli-t veszel :)
(fizetett reklám) -
#16667 az accounthoz nem járnak a korábbi beállítások? újra be kell lőni őket?
vagy a bf2 demoból valahogy be lehet őket másolni a fullba? -
#16666 Méé, azért mert tejet akarsz inni, nem kell hazavinni a tehenet! -
#16665 -
Thanatos #16664 nc... :P -
Seat #16663 (surf control) :( -
#16662 Csak aki még nem tudja :) -
Seat #16661 ezt én is szeretném tudni...
innen nem tudok bemenni a 576 oldalára (surf control) :( -
#16660 Hát te egy igazi hülye vagyEz tetszik -
#16659 Itt most a clone-okról beszéltem általában. De már a fuckom kivvan a magyarázkodással. gondolj amit akarsz carok rá. -
#16658 Nem akarok kötekedni, de mit jelent a "sok segédprogi" ? Daemon + PB frissítő az sok ? -
#16657 Most hívtak az 576-tól, hogy holnapi napon átvehetem a Battlefield 2-t. -
Thanatos #16656 nc... :) -
#16655 Tisztázzuk: Nem azt mondtam hogy nehéz lenne feltenni a clone-t! -
#16654 már a demo is ezzel szarakodott...
gecibe ezzel a fossal
fos menütől is hányok -
#16653 Kitaláltam az egy és egyetlen másolásvédelmet :)
A soha ki nem játszhatót :)
És tök egyszerű ... a game úgy indulna, hogy elindul egy fórummotor, és ott minden 5-ik post arról szól, hogy a játék indítása le van írva a FAQ-ba!!!
A FAQ pedig ott lenne minden oldal tetején ...
Asszem szabadalmaztatni kellene ...
Mellesleg az 576-nál csak az előrendelt példányokhoz jár a headset vagy ha most megrendelem akkor is? (És milyen headset van hozzá?) -
#16652 Hát inkább elintézem az egészet 2 file felülírásával mint futtassam a sok segédprogit hogy menjen. Meg lelőjjem az alcoholt. -
abonyitomz #16651 RELOADED változatom van -
abonyitomz #16650 én 2 napja folyamatosan játszok vele és semmi errorom nem volt , PB hibának meg csak anyit irt ki hogy frissitsem!
--gg-- -
#16649 Fenéket... -
#16648 Én se a közértből szedtem. -
Thanatos #16647 tévhit rulzik :) -
#16646 hiba:
"PUNKBUSTER ERROR:
INADEQUATE O/S -
#16645 ..." Én úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal, tetszik-tetszik de otthonra azért nem kéne. -
#16644 Meg a boltba is -
#16643 bithumenen mindkettő van :)