172092
  • fistin
    hali.
    az lenne a problémám, hogy valami hibája van a gamenak. húzom az egeret, tölt, lemegy 3 fps-re, tovább. jobb gomb, tölt, 3 fps, tovább. beszállok vmibe, tölt, 3 fps, tovább. de vmi eszeveszetten tölt.
    1024 ram, nem hiszem hogy ez a baj. az árnyékozása, és minden egyéb rendeleneségek miatt a driverre vetek, de szaggatás(töltés) téren..... hát nem is tom.....
    ezért jöttem segítségért:D
  • schrank
    most mert a muszaki parameterekkel jootok elo ?itt a jatekelmeny a lehetosegek hatartalanok nagy pajak sok jarmu sok kaszt sok zaszlo = jatekelmeny
    300fps q3 motor 5s = te telleg erre az adathalmazra elvezel egessegedre
  • magus
    hogyne, q3 motor hajtotta jatekokba kell:):)

en sokat jatszottam anno sima bfel, mert tok jo moka am, de sosem gondoltam egy percig sem komolyan, mert ha 300 fpsel rohangalok, 5 s pinggel , akkor is tok veletlenszeru hogy ki sebez kit, es hova lo
  • TDC Geronimo
    Figyi tapasztalat....biztos vannak olyan emberek akik meg tudnak változni, akiket meg lehet változtatni, de tényleg kevés az ilyen. És félre ne értsd nekem semmi bajom az újakkal csak játszanak normálisan és fairül :)
  • TDC Geronimo
    Skill? COD-ba van olyan is?
    Nem tom hol kell megtanulni tankozni, helizni, repcsizni....sztem se kell a BF-hez skill áááá nem. A COD-hoz ahhoz igen...beállni a fal mellé azt onnan kempelni egész körön át....nah az ám a játék. De hagyjuk ezt a melyik jobb melyik nem dumát.
  • lac coo
    Hááát...Ha már így álltok hozzá ....Ez tényleg nagyon -nagyon önző dolog :-(
  • TDC Geronimo
    tudod kutyából nem lesz szalonna, de neked legyen igazad ;)
  • magus
    sok codos gyoker, ja bocs, felhivom a figyelmedet a vilag legelbaszottab netkodjaval megaldott sorozattal jatszol, ahol a dmg tok veletlenszeru hogy kinek adja be, es 20 as pinggel osszevissza dobal.

nem a 2-re ertettem, hanem az elozoekre. ugyhogy szerintem pont abfesek maradjanak csondben netkodrol es skillrol:D
  • lac coo
    Vagy ez jobban tetszene esetleg :

" igaz hogy most sok fasz rászabadult a játékra , de reméljük sokaknan végleg megtetszik , és mi segítünk neki k , hogy igazi magyar BF scene alakulhasson ki .
    Aki meg csak kocázik két hét múlva úgy is abbahagyja ..."

Vagy valami ilyesmi . Mert mi köcsögfarkrajosok így gondoljuk ezt ...:-)))))))
  • schrank
    jo a gem es a sztingert potolja a helik neveccsegesen sebezhetoek geppuskakkal de azert orulnek egy ijen celzorenccerel megaldott hordozhato sztingernek de mondom igy hogy szarul mozognak a helik nincs szukseg raksikra eleg egy PKM aszt ami a csovon kifer
  • TDC Geronimo
    Háááááát nem is tom :)
    Tény h bfv-nél is ez volt. Jött egy rakat új játékos ami önmagában persze nem baj, csakhát egy-kettő játékstílusa nem volt a megfelelő....igaz őket a közösség ki is vetette magából....ez lesz itt is.......hamarosan
  • lac coo
    ".....remelem minel hamarabb lecsillapodik a bf2 koruli nagy laz aszt ez a sok fasz nem megy mar fel a szerverekr emeg ide se irogat es regi bf-esek urajjak majd a terepet....."

Ezzel is egyetértesz , Geronimo ??? :-))))))))
  • Seat

"ami aszt mutatja " :)
  • TDC Geronimo
    "a bf sorozat a legjobb multigamma aminek a szavatossaga tobb ev ami aszt mutatja hogy nem a szepseg szamit az onlajn jatekoknal "
  • lac coo
    Most már félrebeszélsz .....
    Teljesen lényegtelen miért kezd el valaki bf-ezni . Lényeg hogy elkezdi és kész ....
    Bocs a flémért , befejeztem ...
  • Seat
    thx,azért ezt megtaláltam volna :)
    de nincs ilyen mappám :)
    mindegy köszi keresgélek még
  • TDC Geronimo
    Amúgy bejön a gém schrank :)
    Jobb mint a décé? :P
  • schrank
    gyakorolni nem a szerveren kell es nincs ellenemre az uj jatekosoknak de aki eddig nem jaccott a bf sorozat barmejikevel sem az most mert kezdene el azert mer szep a grafika ? es ha kijon egy szebb jatek akkor azzal fogja nyomni ?a bf sorozat a legjobb multigamma aminek a szavatossaga tobb ev ami aszt mutatja hogy nem a szepseg szamit az onlajn jatekoknal . aki meg hardverbuzi es minden szart kiprobal amit kidobnak a piacra es utanna meselik egymasnak a csodaszep effekteket na ezek sose lesznek bf-esek
  • TDC Geronimo
    :D
  • haxoror
    c:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Battlefield 2\Screenshots\*.*
  • TDC Geronimo
    Azért bedaráltuk a US-t egymás után 2* 2xx-0-ra :)
  • Seat
    Nem tudja vki hova menti a screenshotokat?
    thx
  • lac coo
    Igazad van , de ezt nem tudtam megállni szó nélkül , mert akkora badarság .:-))))))
  • haxoror
  • BEAST #16898
    jó persze hülyeség ... de flém helyett nem kell felvenni és kséz :D
  • lac coo
  • CUCLI
    bazzeeeeg :DDDddD:da loool. szívás.
  • Romel
    Ez fantasztikus game! A pontrendszer, hatalmas királyság! :D
  • haxoror
    Hát ez mekkora szarság volt!
    Mint MEC-es Gulf of Omanon állok a T90-el a vagonoknál, látom hogy jön egy Blackhawk a tenger felől és leszáll az egyik zászlónkhoz.
    Ti mit csináltatok volna?
    Simán kilőttem!
    Erre látom hogy négyszeres Teamkill penalty hegyekkel, Hattori fél klánja benne ült, szintén MEC-esek a Blackhawk lopott volt :DDDDD
    Kínos, 3DMap szart se mutatott :)
  • Gabe18
    Akkor te kisajátitanád ezt a játékot a régieknek,az újak meg "dögőjenek meg" ?
    Persze van amibe igazad van.
  • lac coo
    Ne haragudjon meg senki akinek nem szól !

De olvasd már el azt a hsz.-t , és kiváncsi vagyok egyetértesz-e vele ?:-))))))))
  • BEAST #16891
    ejnye ... micsoda általánosítás ... hogy ezek a farkrajos emberek milyen jó arcok :DDDD
  • lac coo
    "....régi BF-esek....."
    Ti már BF-snek születtetek ???
    Én kérek elnézést !
    Speciel én köcsög farkrajos vagyok , és mi mindíg segítünk a kezdőknek és szívesen látunk bárkit !
  • ssolitude
    mi a bajod?...
  • lac coo
    Miért ne próbálhatná ki a helit akárki ???
    Te hányszor csaptad magad a földhöz vele eleinte ? Tegyetek rá jelszó és játszatok rajta 10-en !
    Ne haragudj , de ez nagyon önző gondolkodás ! :-)))))))))))
  • Thanatos
    jézusom... :(((
  • ssolitude
    Most láttam piratebay-en,van egy geforce4 fix a játékhoz.Akit esetleg érint...
  • Thanatos
    amugy az egyik ranked szerveren játszottunk ma együt, jó menet volt :)
  • Thanatos
    nem te kaptad meg hanem a szerver, ez van ezt kell szeretni
  • Thanatos
    jácc sokat ranked szerveren az adott kasztal, ennyi aszem