172092
  • Kandurex
    Ez amcsi mentalítás, nálunk nincs ilyen :D
  • CSOCSO
    nekem meg azzal van ki a tokom hogy non stop odajon valami buzernyak amcsi az arab fohadiszallasra es kb 5 percenkent van ott egy artielly vagy mijaszar...
    TK bol azt szeretem ha elob bulok be valamibe mint o.. es emiatt o teleaggatja a gepemet c4 el.. es ha nem szallsz ki.. BUMM.. ha kiszalsz elviszi a gepet.. k****gg***ipersze ha lelovod te leszel megbuntetve. utanna lelo teget.. utanna megolod es mar ki is vagy baszva...
    kurvajo...amugy kitudja mi lett javitva az egeszben a demohoz kepest????

ja igen.. ami meg rohadtul idegesit hogy az arab helikopterrel telibeverem az amcsi helikoptereket.. (TOKmindegy melyiket) es kibirnak vagy 8 raketat!!!!!nem egyszer hanem vagy 10 szer elofordult hogy a csako bena.. nem tud vezetni es oldalba verem a 14 raketaval amibol legalabb a fele telibetalalt mert LATOM es vigan tovaszall.....:(((((((((((
    ez azert eleg lol..neha a tankoknak se eleg 2-3 raketa... de az amcsi raketak szvsz valamennyivel erosebbek..
  • Kandurex
    Egyébként a nagy vásárlásban lévők...ha valahogy megáll a warez (megoldják az EA -nál) egy jó időre el lehet felejteni a háborús feelinget, max 10 ember fog ugrálni szerverenként, nem, mint most amikor totális odabasszás uralkodik a nyüzsi miatt, és ez a játék ám 16 vs 16 -nél kezd igazán beindulni..szal én várok ezzel a megvétellel, mindattól függetlenül, hogy tényleg császárság a játék és érdemes rá pénzt ölni.
  • Fritz Von...
    Szasztok Skacok! :)

Hazahoztam a BF2-t. Jónak tűnik. :) Egy kérdésem van, ha valaki találkozott már vele, pls help. Én a bal oldali ALT-tal szoktam guggolni. Megpróbáltam beállítani a controlsban, de állandóan ütközést ír... És sehol nem találom, hogy hol lenne ez beállítva.
    Alapértelmezés szerint a játék közben ezzel lehet kitenni, hogy milyen messze vannak a flagek.

Pls help, mert nem tudok más gombbal játszani :)
  • Kandurex
    néha tájékoztatni kell a suqadleader -eket, hogy tűzérségi támadás lesz és szóljanak már rá a csapatukra, hogy ne kolbászoljanak ott...csak ennyi, és nincs sírás..
  • Yan
    Ezen hibán sztem lehet javítani,
    először négy betű, majd három (kick, ban), és szép lassan leszoknak róla.
    :)))
  • Max Damage
    komolyan mondom, kikellene venni az Artielly támadás helyét a térképen!!!!!! Már televan a tököm a sok lámával akik direkt odafutnak alá, mert azt hiszik hogy a squad leader olyan parancsot adott hogy menjen oda! Nem tudom megérteni mi jó van abban hogy másnak okoznak TK-t direkt, mert akkora láma nem lehet senki hogy megnézem hol vannak az egységeink, mondom senki nincs a közelben, mondom akkor ütegtámadást oda, erre az összes egység elindul oda, és beáll alá, hogy had legyen a kommandernek egy halom tk-ja. És ez után még ők vannak megbántva, arról nem beszélve hogy ha a commander parancsot ad hogy menjenek ide a squadok, és akkor is bejelöli az ütegtámadást akkor megbotránkoztatva mennek az ütegtámadás helyére, a kiadott parancsra meg szarnak! És hiába magyarázom ma a szerveren h az a pont azért van hogy oda csak az után menjenek miután a jelölés szertefoszlik, de hát falnak beszélni könnyű, a fragvadász szarok meg mennek és punisolják a commandert. Nemtudjátok h nemlehhet-e visszahívni az artielly-t? mert akkor lenne 1 jó commander taktika, az hogy ahova összpontosított támadást akar az ember oda artielly támadást kér, és mire mindenki odaér akkora lemondani :D

A másik ilyen rohadtul idegesítő TK dolog a rohadt "azt ne vidd el, mert én überskilles gémer vagyok és ha elviszed elédfutok!" típusú játékosok.

Kellene a játékosoknak 1 gombocska mellyel a leTKzott személyt lehetne büntetni, tehát pl ha túl sokszor lesz egy gémer meghalva TK miatt, akkor a gyilkost kérdezi meg hogy megakarja-e büntetni az elüttött személyt :D Dejó lenne vazz :D Háhááá, legalább 500 minusz osztottam volna már ki :D
  • lac coo
    Hát remélem :-D
  • schrank
    etkezesi hidegutalvanyt elfogadnak
  • lac coo
    Na , ma már lehet majd kapni az 576-ban ...129xx huf
  • magus
    hatjah, abban semmi sincs, csak loves, de azt kicsit mas szinten. illetve probalkoztak csinalni egy bfet belole, de csufosan megbukott az egesz sok ember (koztuk az enyemben is) szemeben. Jo kis jatek ez a bf, csak nem az en gepemnek:)
  • penge17
    Isteni volt ma jatszani.
    Csak hianyolom hogy nem hasznaljak a jatekosok a Csapatokat
  • lac coo
    Öööö...lehet spektálni ebben a játékban ?
  • lac coo
    MINDENKINEK SZÓLOK, HOGY ÚJ TEAMSPEAK SZERVERÜNK VAN!!!

Az új cím (IP és port) a következő: 195.70.37.140:777

Reg nélkül is be lehet jönni, tehát teljesen public a szerver, anonymous userek is jöhetnek, szal hirdessétek mindenhol!
    Van egy száz fős BF szoba is , bárki jöhet.
  • lac coo
  • lac coo
    Az egyébként hogy lehet hogy bekapcsolt AA-val több az fps-em mint nélküle ?
  • lac coo
    Pedig full az tuti :-)
    Foggalmam sincs most mennyi ...300?
  • haxoror
    Fogd fel úgy hogy ez a beugró kérdés, legyél önálló :)
  • BurnBaby
    regisztálnod kell egy accountot. lásd faq fent
  • tsilli
    Kérlek, írjátok már meg, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy multiban tudjak jáccani?

Valamilyen accountot kér......

Thx!
  • haxoror
    Bátor vagy!
    Én nyomtam volna egy E-t aztán egy 9-t
  • haxoror
    Félelmetes érzés, belassul az idő és várom a "You are kicked." üzenetet aztán újra beindul minden :DDDD
    Utólag belegondolva kezdő kommanderek elszámított artilleryvel is benntmaradnak pedig ott aztán tizessével röpködnek a baráti hullák szal... :)

Az ilyen önjelölt mártírokra még vissza is tolatok :P
  • BurnBaby
    szerintem teljesen mindegy, ki honnan jön, ez egy új játék. a bfeseknek is új. nyilván mi is sokat bénázunk majd még mire megtanuljuk, de tény, h a többiek nagyobb hátránnyal indulnak.
    tessék csinálni zárt szervereket, vagy bármit, ahol nem zavarjátok egymást, csak ne ugorjatok itt egymás torkának. még alig jött ki a játék...
  • Gabe18
    Az előbb micsoda kalandom volt.
    Utasként ülök egy helin,rajtam kivül csak a pilóta van.Heves tüzpárbaj alakul ki egy ellenséges helivel,amikor azt veszem észre hogy a gép gyanus hangokat hallatva gyakorlatilag egyhelyben forog.Ezt összepárositottam a nem sokkal korábban hallatszo nyögéssel,ami lehet hogy a pilota felől jött,és máris igen rossz érzésem lett...
    Ott maradtam egy levegőben lévő helikopteren,pilóta nélkül.Választhattam hogy vagy megvárom amig békésen lezuhanok,vagy átveszem az irányitást.Na ezekután amerikai repülős katasztrófafilmeket (amikor a repülőt sosem vezető egyén száll le az utasszállitóval...) megszégyenitő jelenetek játszódtak le,amint azon ügyködtem hogy valahogy egyben földet érjek.Csodák csodája sikerült,közben majdnem nekicsapódva egy baráti autónak,akinek vezetője biztos nem tudta mért akarok rázuhanni... Egy élmény volt!
  • Hamed
    Jaja, cod teljesen más, egy hangulatos reflexjáték. Én is toltam sokat, a maga nemében tökéletes. Bf-ben viszont egy kevésbé jól lövő emberke is alapember lehet ha jól taktikázik, vagy jó pilóta, commander, stb. Cod-ban egy ilyen játékos csak hullaként nézelődne állandóan, mivel ott tényleg csak lőni lehet meg futni.
    Bf-ben ezer olyan feladatkör van amiben profivá lehet válni, ha vki nem egy nagy hentes az első sorban.
  • Thanatos
    pl a kuban dam-nál...., a gát aljában :)
  • Lacc
    Ööö hol van alagut?
  • schrank
    a sok szunyog legy galamb meg miegymasrol mar nem is beszelve ja meg a viszhangok az alagutakba
  • Landor
    Ja, a tavirózsa a legjobb az egész gaméban!
  • Hamed
    Én tegnap egy teli blackhawk-kal ütköztem f35-el:)
    Minusz akárhány pont egyből, örültem hogy nem autokick+ban 10 percre:DD

De azokat a szarrágókat nagyon rühellem akiket saját hibájukból tkzok le, (pl felmászik a repülő szárnyára, vagy befekszik elém amikor indulnék, nem is látom a birkát) aztán álló fasszal nyomják be utána a punish-t. Az ok hogy nem figyelek ezres tempónál a minimapra és lebombázok egy barátot, én is büntetném, mert az a pilóta fragvadászata miatt van. De ha direkt erre játszik a kis pöcs, mert nem ő vitte el a gépet, hát szánalom...
  • Tgabbar
    Azt lttátok már ,amikor az egyik kínai pályán (a neve nem jut eszembe,de sok köd van ,sok vízzel,APC-kel),hogyha a vízbe lőttök az APC rakétájával,akkor egy kiló hal feljön a felszínre "süttetni a hasát" :DDDDDDDDDDDD.
    (a bal szélső kínai bázistől északra lévő tavirózsás tónál tapasztaltam eme eseméményt:DDD).
  • schrank
    hat ez nem hiszem hogy full de koszi mennyibe kerulne ez egy rendes embernek
  • Lacc
    Véletlenszerű sebzés? Hmmm... lehet, én csak lőttem oszt meghalt :D
    Nem értem most hogy jött ide a CoD, igen messze áll innen. Az egy nagy hentelés, megállás nélkül, reflexek kérdése a dolog, én is codoztam egy jódarabig. Itt viszont már kell némi ész is, hogy ne 10/80 legyen a k/d.
  • lac coo
    Hát nekem gond nélkül megy ezen :
    P4 3000 Prescott(3300)
    1024 RAM
    RX800XT PE

4Xaa: 50-70pps full grfika
  • tsilli
    Hali!

Megvan a game, de nem tok mp-ben jáccani, mert valami accountot kéne csinálnom, de nem tok.
    Segítsetek, hogy mit kell tennem a multihoz.

Thx: Zsolt
  • schrank
    ajanljatok ojan konfogot ami fullon birja a gammat tudok arrol a tablazatrol amit az ea adott ki de en nem hiszek annak szal varom a konfugokat thx
  • Thanatos
    innét látszik a cod-osok skillje ha neked csak véletlenszerüen ment a sebzés, grat hozzá, go vissza cod, bye..., akkor flamelj itt amikor majd mi megyünk a cod topicba...
  • schrank
    masz-lag (g)
    es onlajn jelenseg vagy szingli
  • Pink Tiger
    először én is azt gondoltam hogy bénák a helik de ezt is egész jól meg lehet szokni és biztos vagyok benne hogy sokakat idegesít ha valaki folyton leszedi őket a levegőből:)

a bf42 és a vietnamhoz képest is nagyon jó hogy több ellenszer van a helik/repcsik ellen, mondjuk vszeg egy harctéren nincs ennyi stinger telepítve és egy ilyen modern helinek nagyobb a tűzereje a gyalogosok ellen de legalább kiegyensúlyottabb a gamma

• Thanatos
    lagwarriorok :)