172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#17001 te most jottel mi most megyunkaludni -
#17000 TAAAAKE!!!!!!! -
#16999 tehaaaaaaaaaaaaaat -
#16998 meg pedig hogy nem tul eros a konkurencia :P -
#16997 de azert van benne jo is -
#16996 de koran van... -
#16995 tik tak -
#16994 ilyenek regen is voltak :) -
#16993 3d terkep az, ami az alt, azt keresd ;) -
#16992 jo reggelit -
#16991 hol lehet megnézni a pontozást ? -
#16990 egs... -
#16989 ha ebben olyan sniper lenne mint mondjuk az infiltrationban akkor tuti hogy snipeoznek egesz nap:) -
Romel #16988 :D jah, na jószakát all, reggel folytatjuk -
#16987 Csak ranked szerveren megy a pontozás! De amit megszerzel rankeden, azt viheted bármely szerverre is. :) Szóval jó cucc unlocolni a Barettet :DDDDD -
#16986 de a magyar szervereken is mukodik a pontrencer
ezekszerint te vagy a 1oodik legjobb sznipas -
#16985 na igen. :) Ahogy mondtam ez is elég kellemetlen. Én ezért kerülök minden guruló járgányt de úgy nagy ívből, inkább maradok ott ahol mindig is voltam bf-ben: csak assa map vagy pedig levegő! :D Najó, itt kivőbült már a commanderrel is :D -
#16984 "Gyalogos és jármű találkozása tuti halál. Olyan az egész mintha papírbábúk szaladgálnának mert a legkisebb koccanástól is behal az a katona aki az elöbb kibírt 1 artitüzet és 3 tárat egy ellenséges gyalogostól. Ez egyszerűen nevetséges és bosszantó. Az ember nem mer javítani valakit ill nem meri magát javíttatni mert egy kis járműmozgástól tuti TKlesz az egész. NEm egyszer volt már, hogy miközben javítottam a tankost, őt lőtték és én abba haltam meg, hogy az ellenfél lövése megmozgatta a tankot amit javítottam. Ez szánalmas nameg az, hogy az ember félve megy a saját bázisán nehogy valami láma elélépjen és utána punisholja mert ugye tuti szándékos volt.. Ezen a fizikán kurvagyorsan változtatni kéne mert rettentő zavaró sztem gyalogosként."
onoka csucsforgalom cimu magazinunk 45ik effojamanak 37ik adasat hallottak -
Romel #16983 mi az hogy? :D Nagyon frankó a pontrendszer!!! :D -
#16982 a sebzesre nem lehet mar panasz csak ugye nem vettuk eszre mert az ember hama mexokja a jot
ezexerint mar mukodik a pontrencer ROMEL ? -
#16981 Jaja ez a kommanderkedés tényleg veszélyes szakma mert énis megfigyeltem már, hogy a kis artijel milyen nagyon vonzó a saját gyalogosok számára. Aztán persze jön a fuck u meg shit commander és persze a leváltásos szavazás ahogy azt Max mondta. Viszont magyar szerveren mostmár elég sokszor követik az utasítást a játékosok amit kioszt a kommander szal alakul a dolog. Csak amikor arti jön KÉRLEK NE MENNYETEK BELE és nézzetek minimapot!!! Mivel általában az artitűzzel a kommander célja a támadás elött az ellenfél megritkítása(meg persze fraggelés :)) így támogatva ill előkészítve a könnyebb zászlófoglalást.
Nekem összesen amúgy 1 komoly gondom van a gémmel és az a következő:
Gyalogos és jármű találkozása tuti halál. Olyan az egész mintha papírbábúk szaladgálnának mert a legkisebb koccanástól is behal az a katona aki az elöbb kibírt 1 artitüzet és 3 tárat egy ellenséges gyalogostól. Ez egyszerűen nevetséges és bosszantó. Az ember nem mer javítani valakit ill nem meri magát javíttatni mert egy kis járműmozgástól tuti TKlesz az egész. NEm egyszer volt már, hogy miközben javítottam a tankost, őt lőtték és én abba haltam meg, hogy az ellenfél lövése megmozgatta a tankot amit javítottam. Ez szánalmas nameg az, hogy az ember félve megy a saját bázisán nehogy valami láma elélépjen és utána punisholja mert ugye tuti szándékos volt.. Ezen a fizikán kurvagyorsan változtatni kéne mert rettentő zavaró sztem gyalogosként. -
Romel #16980 Egyre jobban tetszik a gamma, főleg hogy 100. vagyok a honor állásban sniperből :) -
#16979 gamespy is egy rakás :DDDD Ajánlom az ASE-t, nekem bejön, főleg hogy támogatja a BF2-t, bár még csatlakozni nem lehet rá, de megoldják majd, ha meg másra nem jó, én kikeresem mindig a szervert ahova menni akarok, benyomom az ip-t vágólapra és elindítom a gémet ott pedig ip szerint csatlakozok így kihagyom az egész szerverkeresős baromkodást. :)
nemtom nekem 640MB Ram-om van, és tökjól fut a gém :D -
#16978 ize.. gamespy al nem lehet hasznalni????
gondolkodom +1 giga ram vetelen.. mert csak 1 van.. de nemtom hogy fog e segiteni -
#16977 mert senki nemtudja. :) A szerverkereső szintén jószar, pont mint eddig, de nekem a fegyverek erősebben visznek egy kicsit, bár lehet hogy csak én tanultam meg lőni, nemtom :DDDDD -
#16976 azt nem irtatok hogy van e javitas a full ban a demohoz kepest -
#16975 koszke! -
#16974 na igen. :) -
#16973 lenyomod CAPS LOCK, bejön a commanderi ablak, itt rákatt pl egy nagy körben egyes számra, ez az egyes squadot jelzi a térképen. :) Ha rákattintottál akkor már kijelölted a squadot aminek parancsolni akarsz. Keresel a mapon egy pontot, pl egy zászló közelében, jobb katt, itt pedig vannak a parancsok, pl rámész az "Attack"-ra és a squad megkapta a parancsot hogy támadja meg a kijelölt pontot! -
haxoror #16972 Mert külföldön beszélnek angolul és ők megértik alul a szöveget hogy most éppen a köcsög commander leszavazása van :) -
#16971 ja igen, ez a másik jó dolog! :) Mért csak magyar szervereken megy a BC? :)))))) Sehol máshol nem láttam még, csak magyar szerveren! Ilyen dobálom a hajóra az artielly-t is csak magyaron láttam, szóval nemtom mi van, ez ilyen magyar harcmodor lehet, vagy nemtudom. :D -
#16970 V és B a kulcs key azaz dumálj nekik Csocso, egyébként meg tudom hol laksz és azért írtam egyből amcsit :) -
#16969 Vááááháháháháháháhá. Nah egy kis fun éccakára, meg a többieknek reggelre. Nézzétek meg az új Game Advisort. Csekkoljátok Battlefield 2 követelményeket. váháháháháháháhá. Gef3.... na lol.
Game Advisor -
#16968 mint commander hogyan tudom megmondani a leadereknek hogy mit csinaljanak??? -
#16967 nahja.. odakuld engem vhova.. odamegyek es mar jon is az aldas.. lol.. minek kuld oda??? -
haxoror #16966 Köh..
A commandernek nem kell szólnia mert a minimappon megjelenik pirossal a zóna ahova jön az áldás ÉS egy hang is közli a környéken lévőkkel hogy "Artillery at your position!" sztem ez automatikus és nem a comm csinálja. -
#16965 teljesen igazad van ebben, az kötelessége a commandernek h tájékoztatja a squadokat és a játékosokat h artielly közeleg, menjenek fedezékbe, de ha a commander egy direkt olyan helyre lő; legalább is én mindig azt szoktam hogy olyan helyre sohasem lövök ahol van saját egység, nehogy baja essen, az ilyen helyeket UAV-al támogatom mert ha van radar nehogy már legyen olyan láma aki nem lövi le az ellenfelet :) főleg mikor még meg is jelölöm neki holvan. :) ) Persze ha egy ember vs 3 van, akkor komolyabb a helyzet megy a supply meg minden, de ha egy helyen mozognak és artielly támadást kér persze megkapja, de egyébként nem kockáztatom h pont olyan saját egység haljon meg akire szükség lehet. De az már sok hogy olyan helyre adom ki az artielly-t ahol csak ellenség van!!! Senki más! Még a közelében sincsen senki, és erre odamennek. Ma még kifogom próbálni hogy ha a valami tök lehetetlen helyre kérem az Artielly-t, oda is képesek-e elmenni. :) (mondjuk jóformán a pályán kívülre :D). Egyébként a szólás nem sokat segít, csak néha, néhány f/sz képes elmenni a védett bázisról mert azt hiszi odamegy! A baj h abszolút nincsenek tisztában az emberek a jelölésekkel a térképen, és simán szaladgálnak mindenfele és követik a tüzérséget :D
Persze ez nem vonatkozik minden szerverre, ált. az Official szerveren faszául m1 a game, meg a komolyabb klánszervereken, de sok publicon szörnyű a helyzet. -
#16965 es ha azt mondom hogy magyar szerveren volt???
amugy nemtom milyen szerver volt.. nahja.. baromi jo lenne a magyar szrvereken jatszani de 200 as pingek vannak:( ami eleg lol:( -
#16964 Thanatos. Jó volt az a rövidke gamma. Legyen még szerencsénk =)
Mindenki. ATI karival legalbbis van egz jó hírem. Ha felnyomod az élsimogatást lazábban fut a gamma. 50FPS derekasan, és akadás is csak a lag miatt volt nekem. Meg is lepődtem. Éjjen =)
Éccakát. Holnap meló =( -
#16963 hát azért nem minden a gyalogság hibája én találkoztam olyannal is, hogy a commander nyomatta az artielly-t de igencsak elfelejtett szólni, hogy tünjön el onnan mindenki.. mentek a nagy belső harcok aza láma meg kinyírt mindenki:DD