172092
  • pihi
    Üdv, nekem megvan a játék...kéne egy serial nemtud vki adni?
  • DannyL
    Csak nehogy a végén komolyan gondolják a klánosdit! :PPP
  • Mr Manson
    alakul
  • Borg
    Újoncaink eddigi listája :)

[SG?]Zoli
    [SG?]Gregoryan
    [SG?]Nadi
    [HUN]Running[SG?]
    [SG?]Torryman
    [SG?]KandurEX
    [SG?]MerlinW
    [SG?]pathy
    [SG?]cSiBesZ
    [HUN]Equinox[SG?]
    [SG?]SuicidE
    [SG?]toMz
    [SG?]Caterpillar
    [SG?]AvHTomo
    [SG?]Poggyasz
  • Starfish
    Szebb reggelt mindenkinek. Megint egy faszán unalma, mindjárt bealszom, hagyjon mindenki békén napot tölthetek el ezen az áldott melóhelyen. Pfejj. Elalszom bazzeg. Legyen már vége a hónapnak és itt hagyom ezt a szar melót. Azért durva, hogy ahelyett hogy párommal lehetnék és BF2-zhetnék, itt kell rohadnom, enni nem engednek el, mert kevés az ember (mondják ők, és rajtam kívül mindenki mehet ebédelni). Eskü kéne egy commander aki jó kis tüzérséget kér ide. Na jó mostantól ON
  • Borg
    Felesleges keybindekre a megoldás:

Okay finally here's how to remove all those "phantom" bound keys that you can't unbind within BF2.

Go to
    My Documents\Battlefield 2 Demo\Profiles

Open up Global.con

Note which profile it's using (I Default, 0001 and 0002 and mine was set to 0002)

Open up Controls.con

If you look at the top line for each subsection, it says Infantry, Land, Air, Helicopter, Sea, and Default. Each is pretty self explanatory with the exception of Default. I believe this is what ingame calls "Common".

The bound key is at the end of the line

IDKey_Key Name Here

Delete the whole line of the occupied keys you want to change. OR Change it to an unused key of your choice. Some of them were probably taken out last minute (like Left Alt was set to Toggle 3D Map but there is no way to change that ingame. and X is set for Flare in Sea. Can you even fire a flare in a boat? I never tried.)

Save the file.

Now you can bind them ingame.
  • Roligyilok
    Sziasztok!
    A probléma a következő:
    A játék miután nagy nehezen betöltötte magát,egy szép kékképernyővel elszáll majd az egész masina ujraindul...Ati kártyám van directx9c-vel és legujabb driver...a demo nem csinált ilyen gondokat.Segitsetek légyszi mi lehet a gond??
  • DannyL
    Műanyag láma, guminyállala! Muhahahaha
  • xj700t
    Most tök olyan mintha láma lennél :P
  • ZsZso
    Van most magyar szerver, ahol van pár magyar online?
  • DannyL
    Húdekúl! :D
  • FLeK0
    nem, es ez fura mert kozben ea official rankos pb-s eu serverre meg beenged.
  • Borg
    Tehát nem enged be a cdkey miatt?
  • xj700t
    :DDDDDDDDD
  • FLeK0
    Most megy, es cdkey csekkolas van rajta.
  • DummyBoy
    Igazad van .... elegánsan harmonikus :)

Én csillagot szeretnék :) 4 elég :)
  • Borg
    Sry, mein fehler.
    és most?
  • DannyL
    szerintem egy 2db elegánsan harmónikus lenne! :))))
  • FLeK0
    Most az ingame browser se latja a servert, es IP alapjan se tudok kapcsolodni ra.
    szerk; meg az a slyos query cucc se latja, szoval nem megy.
  • Borg
    Simán, persze. Hányat adjak?:D
  • DannyL
    Ilyen büntetőpontot lehetne kérni? Tökre tetszik az a felkiáltójel, de most nincs kedvem spammalni! :)
  • Tgabbar
    Azt láttátok már,amikor az egyik kínai pályán( a neve sajnos nem ugrik be) ha APC-vel belelőttök rakétával a vízbe,akkor egy jópár hal feljön "süttetni a hasát" :DDDDDDDDDDDD.
  • DannyL
    A cigányasszony hazavisz egy hazugságvizsgálót, ami ha valaki hazudik,
    rögtön sípol.
    A gyerek hazaér az iskolából:
    - Na, hányast kaptá, fiam?
    - Ötöst, anyám! BIIIP - Hármast! BIIIP - Jó...egyest.
    Anya: - Bezzeg amikor én iskolába jártam, sose kaptam egyest! BIIIP
    Apa: - Bezzeg amikor én iskolába jártam... BIIIP
    - Apám, nem jártál iskolába?!
    - Ne szemtelenkedj, mégiscsak az apád vagyok! BIIIIIIIP
  • Borg
    Még a héten lehet jelentkezni (aki még nem látta volna):

Az [SG] felvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :)
    -Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
    -Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az [SG?] elõ/utótagot megkapod.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
    -Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
  • Zs0lt1
    Nálam lehet szerkeszteni :P
    gyk: vip kell hozzá.
  • FLeK0
    Meg rankos serveren is lehet bolti cdkey nelkul jatszani, gondolom akkor itt sem problema :)
  • Borg
    Emberek, egy kérésem lenne.
    Akinek nemigazán hivatalos verziója van, próbálja már ki a szerverünket pls... ott fent van minden info rola.
    Csak hogy kér e cdkey-t, kidobál e stb... (PB-t kapcsoljátok ki a filterben, mert az egyelőre nem fut ezen a szerveren!)
    Csak rövid feedbacket kérnék ide, hogy minden OK-e :) Thx.
  • xj700t
    Már 6-kor fent voltam, de csak mostanra bootolt be a gépem :)
  • Mr Manson
    szia FritzVB tesó ... jó ujra látni
  • TS Zolly
    Nektek is jobb reggelt. Miva nemtudtok alaudni???
  • xj700t
    Teeee rabsic... :)
  • DummyBoy
    Jó reggelt :)
  • DummyBoy
    Jajj ... miért nem lehet szerkeszteni? Véletlenül mehetet nyomtam :)

Másik: Anno a demokor volt olyan, hogy nagy nehezen találtam olyan servert,a hol szerveződtek squadok ... öröm hegyek, erre megszólal a commander: Hogyan kell kommanderkedni? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... nem is tudtuk elzavarni onnan ... meg a barom kérdés ... akkor hol tanuljam meg? Erre való a Single player ...

Tegnap már leírtam, leírom most is, tanulásra jó a SP ... Aki szidja a SP-t az menjen fel a public tört szerverekre játszani és anyázzon ...

1: A botoknak is lehet parancsokat adni, nagyobb valószínűséggel hajtják végre mint a publicon a lámák ...
    2: Múltkor medic-ként (Imádom :) ) nyomom egy pályán ... futunk 3-an egy csata felé ... 3 medic ... előttünk 4 csapattárs épp egy robbanás után meghalt ...
    A mellettem futó 2 medic simán elrohant melletük ... NC
    3: A botok nem tobzódnak a kifutókon és a helipadokon ...
    4: A botok nem raknak C4-et a járműre ha te ülsz benne hamarabb, hogy kiszállítsanak ...
    5: Nem fekszenek be a jármű elé, és nem futnak bele az Artillery-be ...
    6: Nyomják a supportot, gyógyítanak, felélesztenek, felveszenek a járművekkel ...
    7: Ha beállsz commandernek, lesz az ellenfélnél is commander (Csak azt sajnálom, hogy a squadokat nem lehet átrendezni :) ) ...
    OFF8: nem nyomnak Punisht ha hátbalövöd őket, vagy átmész rajtuk tankkal :)

Szóval az AI sokkal jobb mint az eddig tapasztaltak .. sőt a rengeteg láma "I"-jénél is jobb ... ami nem kis programozói tudásra (Vagy nagyon shit játékosi hozzáállásra :( ) vall ... :(
  • Romel
    Jah egyébként, szép korán reggelt mindenkinek!
  • CSOCSO
    ma ujra helikoptereztem.. erdekessegek:

haver aki mellettem ult masik gepnel.. nekem jott.. o felrobbant en memtem, tovabb vigan sooot eszre se vettem hogy nekem jott... ( o vadaszgep en heli)
    masik..:
    egy heliben ulunk.. en lovon a 14 raketat a masik helire ami alattam van en meg szinte fejjel lefele lovok.. nalam egyik raketa se talalt a haver gepen meg a fele talalt... :((
  • Romel
    Go work? Bele is halnék, főleg hogy max órát tudtam aludni, a többi forgolódásból, szúnyog baszogatásából állt.
  • DummyBoy
    Wow ... nem unatkoztatok az éjjel!
    Nagy boldogan rohanok haza BF2-zni meló után ... áll a gép ...
    Dehát ment a letöltés ... kismegszakító OFF állásban ... táp huss :(

Úgyhogy egy darabig csak olvasgatok:

Doom + FC + ilyenek ... mennek azok GF2-vel is!!! És az NFSU is ...
    Aki azért hisztizik mert a a DoomIII és a FC ment a GF2-3-4-es kártyáján az ne hisztizzen mert a BF2 is megy! De fogadja el hogy így néz ki!!!
    Ment a FC fullon ... hát persze ... nekem is ... csak a grafika lényegének olyan 90%-a nem jelent meg ... itt is ez van ... úgyhogy abba lehet fejezni!

A BF2 FUT GF4-EN, DE FOGADJÁTOK EL HOGYAN ... KÉSZ, BE LEHET FEJEZNI!
  • madrac
    Le a fórum flooder-ekkel!
  • schrank
    go home

• Ahhoj
    aki megteheti :)))
    go work