172092
  • Borg
    Már mit rontottak el rajta?
    Én bedugtam a TV-be, beállítottam a driverben a dolgokat, és minden gond nélkül ment.
  • Murry
    Ja jó a 77.30 as driver, a játékok jól mennek vele, csak a TV kimenet overlay részét rontották el benne, viszont azt nagyon.

Ez van ha beta driverrel nyomulunk...

• Borg
    Na, de valaki pls #17155, mert most nemtom jó lett e végre vagy sem...
  • Borg
    Hát a majdnem gól sem gól :)
    Amúgy én nem vettem észre, hogy in action beszaggatna. Egyedül a commander screen, vagy a scoreboard okoz némi swappelést.
  • kerek1224
    tehát ez azt jelenti, hogy, bár az eredeti játékkal telepítek, de a CloneCD-s verziót is kiírom, és azt elfogadja induláskor?
  • haxoror
    Majdnem ugyan ez a gépem van de nekem csak minden mediumon játszható :(
    (játszható = sok emberes lövöldözésnél se szaggat)
  • Borg
    Emberek, plz valaki csekkolja most a szerverünket, hogy kevésbé hivatalos verzióval is be tud e lépni rá! (adatok fent)
  • haxoror
    És unlockolni sem :(
  • lac coo
    Nincs megoldás arra , hogy a single mapokat átrakjam minimum 32-esre ?
    Mert ez nagy faszság , hogy nem lehet singlében repülőzni ....
  • Borg
    Persze. Minden highon van, csak 2 beállitás asszem mediumon.
  • Skiper
    Tán a CloneCD-s megoldás segíthet!
  • vilmoska
    Az eredetit nem.
  • kerek1224
    szerintetek át lehet másolni az eredeti disket, úgy hogy elfogadj ainduláskor? Azért kérdezem, mert egy játékot vennék, de két gépre tesezm, és szinte biztos, hogy időnkét elfelejtem majd hurcolászni a lemezt.
  • Pharaoh
    A controls.con-ban átrod és kész, nekem is igy megy most. A 3dmap-ot árrakod egy másik bill-re és akkor már fogja engenni, hogy a gugolást tedd az alt-re
  • DonManó
    guru3d

link javítva, sorry
  • DonManó
    egyébként érdemes gyakran nézegetni a guru3d-t mert ott csomó driver van...
  • DonManó
    privi ment
  • bigapó
    és ezt a dna drivert honnan szeded. de ezt má priviben, mert nem témábavág.
  • DonManó
    én már elég régóta nem használok úgymond eredeti NV drivert, inkább noddoltat használok, most épp DNA driver van fent, de próbáltam már XG-t is....
    és ezek rendre jobbak, mint amit az NV ad ki
  • haxoror
    hülye kérdés srí elnéztem a verziot
  • bigapó
    ez tök jó, hogy nincs egy normális driver, ami mindenhez jó. vagy van csak nem elérhető még, mert nem nyomták ki, csak az Nvidia-rokonságnak (az igazgató meg egy-két seggnyaló). mondjuk nekem nem volt gondom még egy játékkal sem, de azért ez nevetséges. az ATI-ról nem is beszélve...a pénzt persze van pofájuk elkérni...
  • haxoror
    árnyékok be vannak kapcsolva?
  • Borg
    Nekem semmi bajom nincs a 77.30-al. A BF2, és minden más is tökéletes vele.
  • haxoror
    Version: 71.89
    Release Date: April 14, 2005
    WHQL Certified

Most már esedékes egy új hivatalos azzal megint minden okés lesz addig marad a driver csere :(
    (baszki tisztára mintha ATI-m lenne :DDD)
  • Running
    Ja driverrel kapcsolatban. havernak a 7.1.8.9 driver van fent, de azzal hibázik a játék, meg fagy, viszont ha felteszi a 7.7.3.0-t amit a játék ajánl elszáll tőle minden multimédiás szarja a gépen. Van vmi közte megoldás?
  • haxoror
  • Mr Manson
    azért egy nagy vicc ami az nvidia driverekkel van.... katasztrófa
  • haxoror
    A DVDn melyik van? Nem emlékszem...
  • DummyBoy
    Valahol régebben linkeltem, a 77.30-as driver fent van a guru3d.com-n is ...

De van már 77.50-es is :)
  • gilaba
    köszi most olvastam!
  • haxoror
    Ne bánd mert a DVDs driverrel nekem csak a BF2 megy (az mondjuk okén) de a Riddick pl. el se indul ;)
  • bigapó
    kösz, de nincs meg a játék, ezért érdeklődtem volna, hogy máshonnan még ezek szerint nem lehet leszedni. ez mondjuk furcsa, de hát ez van...
  • haxoror
    FAQ
  • gilaba
    Hali !
    Lenne 1 kérdésem avagy 2!MI az a játékban hogy parancsnoknak jelentkezem és az miért jó ? Tudom ,hogy lehet valahogy parancsot adni a lövegeknek hogy tüzeljenek ,de nem tudom,hogy hogyan? Segítségeket előre is köszönöm!
  • haxoror
    rakd fel azt ami a DVDn van
  • bigapó
    Hi!

Olvasgatva a FAQ-t, írta a készítő, hogy árnyékoknál ha gond van, akkor le kell szedni a 77.30-as drivert (Nvidia). van link is, de ott csak a 71.89-eset találtam. akkor most van új driver vagy nincs?
  • ACE
    Bazzeg, eznemigaz, mondjon már valaki egy biztos ellenszert arra, hogy miért basz ki a játékból legtöbbször ahogy Join Game-t nyomok, és megjelenne a kép! A Clone-ossal is meg a Reloaded-essel is ugyanaz, ha elindul a játék akkor kb. 2-3 perc után basz ki Desktopra! Miapicsaez?
  • arty
    köüsz a füleses képeket mindenkinek :) akkor ez ilyen elálló fület csináló ahogy nézem ;)
  • DummyBoy
    Ja ... ez engem is érdekel ... 1G-val azért töltöget az elején rendesen :)

Kiváncsi vagyok a 2*1G most van a postán, ha lesz tápom is jövő hétre akkor letesztelem milyen 2G-val ...
  • Szabyka
    Szép magyar beszéd