172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #17161 Már mit rontottak el rajta?
Én bedugtam a TV-be, beállítottam a driverben a dolgokat, és minden gond nélkül ment. -
#17160 Ja jó a 77.30 as driver, a játékok jól mennek vele, csak a TV kimenet overlay részét rontották el benne, viszont azt nagyon.
Ez van ha beta driverrel nyomulunk...
-
Borg #17159 Na, de valaki pls #17155, mert most nemtom jó lett e végre vagy sem... -
Borg #17158 Hát a majdnem gól sem gól :)
Amúgy én nem vettem észre, hogy in action beszaggatna. Egyedül a commander screen, vagy a scoreboard okoz némi swappelést. -
kerek1224 #17157 tehát ez azt jelenti, hogy, bár az eredeti játékkal telepítek, de a CloneCD-s verziót is kiírom, és azt elfogadja induláskor? -
haxoror #17156 Majdnem ugyan ez a gépem van de nekem csak minden mediumon játszható :(
(játszható = sok emberes lövöldözésnél se szaggat) -
Borg #17155 Emberek, plz valaki csekkolja most a szerverünket, hogy kevésbé hivatalos verzióval is be tud e lépni rá! (adatok fent) -
haxoror #17154 És unlockolni sem :( -
#17153 Nincs megoldás arra , hogy a single mapokat átrakjam minimum 32-esre ?
Mert ez nagy faszság , hogy nem lehet singlében repülőzni .... -
Borg #17152 Persze. Minden highon van, csak 2 beállitás asszem mediumon. -
#17151 Tán a CloneCD-s megoldás segíthet! -
#17150 Az eredetit nem. -
kerek1224 #17149 szerintetek át lehet másolni az eredeti disket, úgy hogy elfogadj ainduláskor? Azért kérdezem, mert egy játékot vennék, de két gépre tesezm, és szinte biztos, hogy időnkét elfelejtem majd hurcolászni a lemezt. -
#17148 A controls.con-ban átrod és kész, nekem is igy megy most. A 3dmap-ot árrakod egy másik bill-re és akkor már fogja engenni, hogy a gugolást tedd az alt-re -
DonManó #17147 guru3d
link javítva, sorry -
DonManó #17146 egyébként érdemes gyakran nézegetni a guru3d-t mert ott csomó driver van... -
DonManó #17145 privi ment -
#17144 és ezt a dna drivert honnan szeded. de ezt má priviben, mert nem témábavág. -
DonManó #17143 én már elég régóta nem használok úgymond eredeti NV drivert, inkább noddoltat használok, most épp DNA driver van fent, de próbáltam már XG-t is....
és ezek rendre jobbak, mint amit az NV ad ki -
haxoror #17142 hülye kérdés srí elnéztem a verziot -
#17141 ez tök jó, hogy nincs egy normális driver, ami mindenhez jó. vagy van csak nem elérhető még, mert nem nyomták ki, csak az Nvidia-rokonságnak (az igazgató meg egy-két seggnyaló). mondjuk nekem nem volt gondom még egy játékkal sem, de azért ez nevetséges. az ATI-ról nem is beszélve...a pénzt persze van pofájuk elkérni... -
haxoror #17140 árnyékok be vannak kapcsolva? -
Borg #17139 Nekem semmi bajom nincs a 77.30-al. A BF2, és minden más is tökéletes vele. -
haxoror #17138 Version: 71.89
Release Date: April 14, 2005
WHQL Certified
Most már esedékes egy új hivatalos azzal megint minden okés lesz addig marad a driver csere :(
(baszki tisztára mintha ATI-m lenne :DDD) -
#17137 Ja driverrel kapcsolatban. havernak a 7.1.8.9 driver van fent, de azzal hibázik a játék, meg fagy, viszont ha felteszi a 7.7.3.0-t amit a játék ajánl elszáll tőle minden multimédiás szarja a gépen. Van vmi közte megoldás? -
haxoror #17136 -
#17135 azért egy nagy vicc ami az nvidia driverekkel van.... katasztrófa -
haxoror #17134 A DVDn melyik van? Nem emlékszem... -
#17133 Valahol régebben linkeltem, a 77.30-as driver fent van a guru3d.com-n is ...
De van már 77.50-es is :) -
gilaba #17132 köszi most olvastam! -
haxoror #17131 Ne bánd mert a DVDs driverrel nekem csak a BF2 megy (az mondjuk okén) de a Riddick pl. el se indul ;) -
#17130 kösz, de nincs meg a játék, ezért érdeklődtem volna, hogy máshonnan még ezek szerint nem lehet leszedni. ez mondjuk furcsa, de hát ez van... -
haxoror #17129 FAQ -
gilaba #17128 Hali !
Lenne 1 kérdésem avagy 2!MI az a játékban hogy parancsnoknak jelentkezem és az miért jó ? Tudom ,hogy lehet valahogy parancsot adni a lövegeknek hogy tüzeljenek ,de nem tudom,hogy hogyan? Segítségeket előre is köszönöm! -
haxoror #17127 rakd fel azt ami a DVDn van -
#17126 Hi!
Olvasgatva a FAQ-t, írta a készítő, hogy árnyékoknál ha gond van, akkor le kell szedni a 77.30-as drivert (Nvidia). van link is, de ott csak a 71.89-eset találtam. akkor most van új driver vagy nincs? -
ACE #17125 Bazzeg, eznemigaz, mondjon már valaki egy biztos ellenszert arra, hogy miért basz ki a játékból legtöbbször ahogy Join Game-t nyomok, és megjelenne a kép! A Clone-ossal is meg a Reloaded-essel is ugyanaz, ha elindul a játék akkor kb. 2-3 perc után basz ki Desktopra! Miapicsaez? -
#17124 köüsz a füleses képeket mindenkinek :) akkor ez ilyen elálló fület csináló ahogy nézem ;) -
#17123 Ja ... ez engem is érdekel ... 1G-val azért töltöget az elején rendesen :)
Kiváncsi vagyok a 2*1G most van a postán, ha lesz tápom is jövő hétre akkor letesztelem milyen 2G-val ... -
Szabyka #17122 Szép magyar beszéd