172094
  • Borg
    Igy van... ennek a játéknak legalábbis elég mediumon. Aztán hogy valakinek a 150k-s kártyáján is akadozik a gém... hát most hazudnék ha sajnálnám az illetőt :D
  • CUCLI
    engemis csak akkor zavar a szar fps ha megy. nemmegy nemzavar D: kapcsold ki teis.
  • Meggymag
    Nekem meg 9600XTm van és a textúrákon kívül minden fullon van és reccenéstelenül megy(vagyis az alső 4 beállítás). Szal.... Nem kő senkinek lebecsülnie a 9600as szériát mert nagyon jól el van találva szvsz!
  • Borg
    Semennyit, nem szoktam figyelni, hogy 30 vagy 130 fps-em van e. Akadozás mentesen megy -> Jó.
  • Starfish
    HardwareOC-n olyan butusok akik a BF2 fórumban tolják... Van egy csávi aki egy listán már 3000 játszott óránál tart. Nah igen lehetetlen ha nem is igazán van még kint nem? Na de a szervereket tesztetlék. Ha meg teszter volt akkor lazán megvan a 3000 óra =) kis buták.
  • Mr Manson
    ja... mert meg kéne néznem, milyen a dobozos verzióm :D
  • ACE
    Simán, az mennyi átlagos FPS-t jelent nálad? Nálam a sima azt jelenti, hogy 50 fps alá nem megy, és most nálam is medium-ra van állítva az 1 Giga RAM miatt, és igencsak 60-70 közötti az fps, ha sok ember van leesik 40-re is, sza'l egy két generációval gyengébb kártyán aligha megy ugyanígy...
  • haxoror
    Most hogy már hivatalosan is lehet kapni idehaza felvetődik újra a kérdés hogy lesz-e official szerver Mo.-on?
  • Borg
    Szerintem lényegtelen a ranked szerver. Mert pl a dedicated szerverben be tudom lőni, hogy minden cucc unlocked legyen minden player számára. És akkor mind1, ki mennyit fejlődött.
  • Arthas
    Nem lehet valahogy kikapcsolni a cd-kulcs ellenőrzést??
    Már sokadszor írom át regeditben a cd-kulcsomat a generátor segítségével, de nem tudok feljutni....
  • ACE
    Skacok, én be tudok lépni nem egészen eredeti game-val is ranked serverre, kaptam is plecsniket, de elő még nem léptettek. Viszont azt tudni kell, hogy Magyaro.-ról a legjobb ping-ű ranked server 180-190 ms... sza'l felejtős...
  • Borg
    Nem kell hülyeségeket beszélni, nekem 1 hete még 9600pro volt, és simán ment mediumban.
  • arty
    kiirva valoszinüleg NEM fog menni

bemountolva a cd imidzsét daemon toolsba nagy valoszinüséggel MENNI fog
  • ACE
    Ja a textúrák medium, a többi meg low :D
  • Borg
    9600pro-val már jól leszel mediumban.
  • cenci
    nem tudja valaki: milyen a min videokártya/árban /amin már fut???
  • lac coo
    De most tényleg nincs spectator a játékban , vagy csak én nem találom ? :-O
  • 0Fritz0
    Megoldás: új kártya.
  • lac coo
    Ja lehet vele figurázni . Kicsit árkrádos a fizikája de épp ezért néha még a lehetetlen dolgokat is engedi.
    Én már nem egyszer repültem át háton a híd alatt ....Csak a mostani joyom elég gáz , már olyan laza hogy alig lehet egy helyben tartani ...
  • Tomo15
    Sziasztok!
    ezennel itt is közölném, hogy jelentkezek SG tagnak.
    Remélem ha bevesztek majd, akkor jókat fogunk játszani!
  • CUCLI
    uh. ma asszem hajnali 4kor még a gátas map ment a HUN battlefieldsen. és mivel kevesen voltak ezért kicsit repülőztem. bakker a gát 1ik szakaszán úgy repültem át ,h a gépet 90fokkal elforítottam jobbra.tisztára olyan volt mint egy film. kurva nagy volt :DD
  • Skiper
    Igen, valahogy úgy.

Ez a dolog arról szólna, hogy te leklónozod az eredeti CD-det, és ezután bármikor fel tudod arról is telepíteni a játékot. Nincs szükség törésre.
  • cenci
    nem tudja vakaki?:ati9250 excaliburkártyám van.a mozi lemegy,utána szurke kép-hibaüzenet:a vpu recover leállitotta a programot mert nem tudata betölteni a grafikus meghajtokat.régebbi+ a legujabb drivert is felraktam de ugyanaz van,multiban-single-ben egyaránt.sos??,,,köszi!!!
  • Starfish
    Elloptam :D Amúgy meg nem tudom :D
  • peter31
    Állítólag van rá sansz, hogy ma már lesz a cd galaxisban...
  • BEAST #17179
    :DDDDDDDDDDDDD
  • haxoror
    Hé!
    Hova tűnt a kép?
  • haxoror
    Húúúú

Asszem megvezem origiba nekem is kellenek plecsnik meg unlockok, asszem van Barret meg G36 és az AT-nek STREETSWEEPER!!
    Na azzal lehet csak igazán sweepelni a streetet
  • Starfish
  • bazza
    jaj, kira csapatmunka folyik egy-két szerveren, igazi squad munka! :)
    Réf olt már olyan, hogy elfelejtettem ebédelni, de most ez volt! BF2 RULZZZ! ;))
  • mila69en
    a csajomnak is
  • Mr Manson
    megjött
  • Starfish
    Tegnap este engem is előléptettek, csak nem tudom már mivé :D Már fáradt voltam. De valami Spec Ops cucc volt =)
  • mila69en
    akkor sztem az van valami a szervernél sárga jelzés:DD nem is tuttam hogy van ilyen ranked szerver
  • mila69en
    :DDD
  • haxoror
    ranked szerveren?
    lehez h előléptettek :)))
  • bigapó
    éppen ezt akartam beírni, hogy valszeg azért nem találtam az Nvidia oldalán, mert béta-driver. az egyik linken ami volt, ott írták is, hogy "unofficial", vagyis nem hivatalos.
  • 0Fritz0
    Nyah ha ennyire yo az anyag, akkor ne blokkold, hanem add tovább!
  • mila69en
    emberek az micsoda mire jó? van úgy hogy játszok és jön egy dob pergő féleség aztán bekúszik valami a képernyőre valami jelvény féleség
  • lac coo
    Dettó...:-))))))))))))