172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#17283 Fejlécet lehetne aktualizálni. -
Poggyász #17282 Értem. Ezek szerint ha nincs szükségem headset-re, a normál változatot érdemes vennem. -
#17281 a fembodozos dolog az special edition es 1000 db keszul(t) belole (ergo nem valoszinu, hogy magyarhonban hozza lehet jutni iylenhez ;) ) -
Poggyász #17280 Sziasztok,
Meg tudnátok mondani hogy a Commanders Edition tartalmaz-e valami pluszt a headset-en kívűl a normál változathoz képest? (részletesebb kézikönyv, dragunov formájú szívószál hogy felvághassak a mekiben vagy mittudomén :) Régebben mintha azt olvastam volna hogy egy fém medkit dobozban jön, de lehet hogy már keverem valamivel, mert minden weboldalon csak a headset-et látom feltüntetve pluszként.
(azt tudom hogy a com-os angol kézikönyvvel jön)
ui: jelentkeztem én is az SG csapatba. -
Borg #17279 Ők újak, hogy tagok lesznek e azt majd szavazás dönti el jövö hét végén. Addig mindent meg kell tenniük ezért :) (fórumozás, játék) -
CUCLI #17278 nemtom felrakom maxba a játékot és tök jól bírja csak az egér rángatózik :S -
#17277 A kérdőjel csupán egy bizonytalansági faktor a téridőben, vagy ez lesz a csapat jele? :) -
#17276 már a cdgalaxisban is kapható a szoftver. Na mindegy, már megrendeltem 576-ból. -
Borg #17275 Az aktuális [SG] csapat jelentkezési lista:
[SG?]Zoli
[SG?]Gregoryan
[SG?]Nadi
[HUN]Running[SG?]
[SG?]Torryman
[SG?]KandurEX
[SG?]MerlinW
[SG?]pathy
[SG?]cSiBesZ
[HUN]Equinox[SG?]
[SG?]Cucli
[SG?]toMz
[SG?]Caterpillar
[SG?]AvHTomo
[SG?]Poggyasz -
Borg #17274 Driverben, egyszerűen feltoltam maxra. -
haxoror #17273 Okés THX akkor ezeket mind megnézem, remélem nem a hardver gázos -
ACE #17272 És hol állítod az AF-et? Mert én csak AA-t találtam játékban... Egyébként AA-nak 1024-es felbontásnál max a 4x-esnek van értelme, AF-nek meg csak 8x-os... -
#17271 Nézd meg a játékba hány fps-el megy ha olyan 50 -60 körül van akkor az lag. -
#17270 Na megvan végre nekem is origi :) -
#17269 Jóvanna :)
Nézz körül...lehet vírus, lehet kémprogi vagy akármi más....tudod milyen ez a windows :) -
Borg #17268 Rossz memória, cpu, hdd, sokminden lehet.
3dmark pontok rendben vannak? Ezzel a konfiggal 03-ban 7000-7600 pont között kell lennie kb. -
haxoror #17267 LoL
Inkább segícsél, be van szarva a gépem :((((((((( -
#17266 Windows -
haxoror #17265 Ja az lesz thx
Mi foghatja vissza a rendszert ennyire? -
#17264 esetleg próbáld ki single-be ha ott nem akad akkor lag hameg akad akkor valami vissza fogja a rendszered -
#17263 Akkor biztos valami újgazdag bótot néztem... -
Borg #17262 20 ropi?! Megnyalnám a tiz ujjam ha annyiért lemenne a 9600prom ati silencer 2 hűtéssel EGYÜTT!... ennek ellenére 15.5k-nál tart a licitje :D
Lehet hogy a boltban 20 ropi itt ott, de nem is adják el annyiért... -
haxoror #17261 Csak tudnám hogy mi... -
#17259 Egy konfig sem fog örökké tartani.
Az Ati 9600 most 20 ropi környékén mozog.
Ne a BF2 miatt vegyél vidikártyát, hanem a több száz játékért ami utána fog kijönni és ugyanígy igénylik majd a vasat.
-
Mozes #17258 mi a különbség az a két szám között amikor kiírja az FPS-t? -
Borg #17257 Az a commander artilleryje. -
#17256 FASZA -
#17255 hát most cseréltem le a 2500+-os procin két napja de azzal is ugyan így futott sztem akkor a géppel van gáz -
#17254 Szóval nelehet :D -
haxoror #17253 Nekem 2500+ 1GBRam 6600GT és medium-low bár a tököm tudja hogy szaggat-e vagy csak lag, asszem vmi gáz van a gépemmel :/ -
Borg #17252 -
#17251 monjuk az is igaz hogy megy neki a 16x-es szűrés is próbáltam de nem teszem rá elég a 8x-es -
#17250 Azokkal az ágyúkal amelyikek az égnek állnak hogyan lehet lőni? -
Thanatos #17249 -
#17248 Azért elég mutatós ez a kép...
Milyen a géped amin így szalad? -
#17247 ja -
Borg #17246 Nekem 2500+, 1GB és 6600GT-vel 1024ben majdnem minden highon + 16xAF. -
#17245 remélem sikerül megoldanim mert akkor csak az SG szerveren tolnám....a hun battlefields hihetetlen laggos, a másik amin voltam meg lámás :)))
Remélem hogy ha jó lesz a szerver akkor a sok értelmes :))) SGs összejön és toljuk majd sokan..... -
Borg #17244 Egy portot kell csak lezárni, de az sem jön össze :D
Probléma igazság szerint ott van, hogy régi a kernel, fw stb nemigazán jók a szerveren. Szal most egyelőre más megoldáson kísérletezünk, de ha minden kötél szakad akkor hétvége/jövöhét felé kernelfrissítés, oszt az megoldja majd...
Persze mégegyszer hangsúlyoznám, hogy akinek eredeti game van, az már most is tolhatja az SG szerveren! -
cenci #17243 ki látott még ekkora állatságot:ati radeon 8500sorozattal megy/ami régebbi mint a 9250/,9500 sorozat is megy/legalábbis az info-ja szerint.meg a 8500-nál régebbi kártyák is fel vannak sorolva.nemtom megnéztek estleg elötte valamilyen statisztikát melyik kártyábol lehet még legtöbb forgalomban?
bf2,ide vagy oda sza....k rá, biztos majd 1játék miatt adok/-nék,ha volna/30-40 ezret ezt meg kirakom a falra!!!eddig érdekes minden ment vele jol...nem ártana ha kiadnának valami javitást mert sz-tem elég sok embernek lehet még ilyen kártyája.....