172092
  • TerranceG
    Fejlécet lehetne aktualizálni.
  • Poggyász
    Értem. Ezek szerint ha nincs szükségem headset-re, a normál változatot érdemes vennem.
  • Ahhoj
    a fembodozos dolog az special edition es 1000 db keszul(t) belole (ergo nem valoszinu, hogy magyarhonban hozza lehet jutni iylenhez ;) )
  • Poggyász
    Sziasztok,
    Meg tudnátok mondani hogy a Commanders Edition tartalmaz-e valami pluszt a headset-en kívűl a normál változathoz képest? (részletesebb kézikönyv, dragunov formájú szívószál hogy felvághassak a mekiben vagy mittudomén :) Régebben mintha azt olvastam volna hogy egy fém medkit dobozban jön, de lehet hogy már keverem valamivel, mert minden weboldalon csak a headset-et látom feltüntetve pluszként.
    (azt tudom hogy a com-os angol kézikönyvvel jön)

ui: jelentkeztem én is az SG csapatba.
  • Borg
    Ők újak, hogy tagok lesznek e azt majd szavazás dönti el jövö hét végén. Addig mindent meg kell tenniük ezért :) (fórumozás, játék)
  • CUCLI
    nemtom felrakom maxba a játékot és tök jól bírja csak az egér rángatózik :S
  • 0Fritz0
    A kérdőjel csupán egy bizonytalansági faktor a téridőben, vagy ez lesz a csapat jele? :)
  • TasManXT
    már a cdgalaxisban is kapható a szoftver. Na mindegy, már megrendeltem 576-ból.
  • Borg
    Az aktuális [SG] csapat jelentkezési lista:

[SG?]Zoli
    [SG?]Gregoryan
    [SG?]Nadi
    [HUN]Running[SG?]
    [SG?]Torryman
    [SG?]KandurEX
    [SG?]MerlinW
    [SG?]pathy
    [SG?]cSiBesZ
    [HUN]Equinox[SG?]
    [SG?]Cucli
    [SG?]toMz
    [SG?]Caterpillar
    [SG?]AvHTomo
    [SG?]Poggyasz
  • Borg
    Driverben, egyszerűen feltoltam maxra.
  • haxoror
    Okés THX akkor ezeket mind megnézem, remélem nem a hardver gázos
  • ACE
    És hol állítod az AF-et? Mert én csak AA-t találtam játékban... Egyébként AA-nak 1024-es felbontásnál max a 4x-esnek van értelme, AF-nek meg csak 8x-os...
  • Rusid
    Nézd meg a játékba hány fps-el megy ha olyan 50 -60 körül van akkor az lag.
  • Smuge
    Na megvan végre nekem is origi :)
  • TDC Geronimo
    Jóvanna :)
    Nézz körül...lehet vírus, lehet kémprogi vagy akármi más....tudod milyen ez a windows :)
  • Borg
    Rossz memória, cpu, hdd, sokminden lehet.
    3dmark pontok rendben vannak? Ezzel a konfiggal 03-ban 7000-7600 pont között kell lennie kb.
  • haxoror
    LoL
    Inkább segícsél, be van szarva a gépem :(((((((((
  • TDC Geronimo
    Windows
  • haxoror
    Ja az lesz thx
    Mi foghatja vissza a rendszert ennyire?
  • mila69en
    esetleg próbáld ki single-be ha ott nem akad akkor lag hameg akad akkor valami vissza fogja a rendszered
  • 0Fritz0
    Akkor biztos valami újgazdag bótot néztem...
  • Borg
    20 ropi?! Megnyalnám a tiz ujjam ha annyiért lemenne a 9600prom ati silencer 2 hűtéssel EGYÜTT!... ennek ellenére 15.5k-nál tart a licitje :D
    Lehet hogy a boltban 20 ropi itt ott, de nem is adják el annyiért...
  • haxoror
    Csak tudnám hogy mi...
  • 0Fritz0
    Egy konfig sem fog örökké tartani.
    Az Ati 9600 most 20 ropi környékén mozog.
    Ne a BF2 miatt vegyél vidikártyát, hanem a több száz játékért ami utána fog kijönni és ugyanígy igénylik majd a vasat.
  • Mozes
    mi a különbség az a két szám között amikor kiírja az FPS-t?
  • Borg
    Az a commander artilleryje.
  • vki
    FASZA
  • mila69en
    hát most cseréltem le a 2500+-os procin két napja de azzal is ugyan így futott sztem akkor a géppel van gáz
  • Evogordon
    Szóval nelehet :D
  • haxoror
    Nekem 2500+ 1GBRam 6600GT és medium-low bár a tököm tudja hogy szaggat-e vagy csak lag, asszem vmi gáz van a gépemmel :/
  • Borg
  • mila69en
    monjuk az is igaz hogy megy neki a 16x-es szűrés is próbáltam de nem teszem rá elég a 8x-es
  • Evogordon
    Azokkal az ágyúkal amelyikek az égnek állnak hogyan lehet lőni?
  • Thanatos
  • erdos
    Azért elég mutatós ez a kép...
    Milyen a géped amin így szalad?
  • mila69en
    ja
  • Borg
    Nekem 2500+, 1GB és 6600GT-vel 1024ben majdnem minden highon + 16xAF.
  • Zsolo007
    remélem sikerül megoldanim mert akkor csak az SG szerveren tolnám....a hun battlefields hihetetlen laggos, a másik amin voltam meg lámás :)))

Remélem hogy ha jó lesz a szerver akkor a sok értelmes :))) SGs összejön és toljuk majd sokan.....
  • Borg
    Egy portot kell csak lezárni, de az sem jön össze :D
    Probléma igazság szerint ott van, hogy régi a kernel, fw stb nemigazán jók a szerveren. Szal most egyelőre más megoldáson kísérletezünk, de ha minden kötél szakad akkor hétvége/jövöhét felé kernelfrissítés, oszt az megoldja majd...

Persze mégegyszer hangsúlyoznám, hogy akinek eredeti game van, az már most is tolhatja az SG szerveren!
  • cenci
    ki látott még ekkora állatságot:ati radeon 8500sorozattal megy/ami régebbi mint a 9250/,9500 sorozat is megy/legalábbis az info-ja szerint.meg a 8500-nál régebbi kártyák is fel vannak sorolva.nemtom megnéztek estleg elötte valamilyen statisztikát melyik kártyábol lehet még legtöbb forgalomban?
    bf2,ide vagy oda sza....k rá, biztos majd 1játék miatt adok/-nék,ha volna/30-40 ezret ezt meg kirakom a falra!!!eddig érdekes minden ment vele jol...nem ártana ha kiadnának valami javitást mert sz-tem elég sok embernek lehet még ilyen kártyája.....