172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#17323 jaja én is kaptam ma csak nem tuttam mire jó:DD -
Thanatos #17322 jaja, kitüntetésből nekem már csak a medic meg az engi hiányzik alapszintűből..., az a medál milyen medál? nekem eddig csak ezüst csillagot adott (2db-ot) -
#17321 mérnem irod be oda a kulcsot -jelek nélkül -
#17320 Játszott már valaki ranked szerveren?
Én most bementem, meg is kaptam az első medalomat :)
-
#17319 Kattintottam a generatere vagy 100-at (ha ökölbeszorítom a kezem és közeltartom hozzá akkor úgy beremeg a könnyenmozgó egérgom, hogy recseg-ropog és percenként kattan vagy 100-at :DDD), de már ezt is használja valaki. Próbálkozzak még vagy kell a RELOADED crack ami létrehozz a FAQ-ban említett regisztry kulcsot? -
#17318 Megtaláltam, a helyes út nálam:
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Electronics Arts/EA Games/Battlefield 2/ergc
és itt a (default value) kulcs. -
#17317 pedig kell, hogy legyen nekem is van meg sztem mindekinek van de lehet, hogy te kivétel vagy? -
firsh #17316 üdv
lenne egy apró probléma faqban nemigan találtam rá megoldást
gép: 1gb ram, amd athlonxp 3200+, 9800xt
igy inditom, mert tft monitorom van, oda masmilyen felbontas kellett:
"F:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Beallitasok minden maxon.
Játék közben szépen megyeget, amikor mozgok akkor folyamatos, de amikor tölt akkor be van állva a játék(talán lejjebb kéne vennem a beallitasokat :D), és valamikor kidob winbe és bezárja magát amolyan gta:sa módszerrel.
A hangoknál mit kéne beállitanom? semmi extra hangkarim nicnsen csak egy 5.1es integrált. Sanandreasnál directxben a hanggyorsitást kellett toszogatni, itt nem fordult még elő ilyesmi? -
#17315 Valahogy nem az igazi a FAQ, nekem véletlen sincs ilyen mappa a regisztrymben:
HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2
Be is baszna ha az EA közveten a HKEY_LOCAL_MACHINE alatt nyitna nálam mappát nem a HKEY_LOCAL_MACHINE/Software alatt! (ott is néztem, van is BF2, csak CD-key nincs) Bár a Clone-DVD imaget használom, nem a RELOADED cracket, az ide is csinál magának mappát? -
#17314 Na ne mondd! -
#17313 BF2 Shader Mod progival indítva megy GF4 alatt is (elég ocsmány), de csak singlebe lehet használni, vagy esetleg LAN-on, interneten az accountot bannolják mivel modosításnak fogja látni a szerveren. A progi és minden egyébb beállítások megtalálhatók itt -
#17312 oké akkor ez a hiba kizárva -
#17311 felcsatlakozol? :DDDD
amugy FAQ :P -
Thanatos #17310 nem is kell hozzá gamespy-t felrakni... -
mustar #17309 Hogyan tudok magyar szerverre felmenni tört játékkal? -
#17308 olvastam..és aszerint jártam el..majd úgy ahogy volt lefagyott az egész..ezért kérdeztem.
Mondjuk én nem raktam vel a gamespy-t lehet ez a gond.
kipróbálni akartam neten és ahhoz úgy gondoltam elég ha a játék multi részében írom be az ip-t. -
#17307 Találtam egy frankó magyar servert.Általában mindig vannak rajta 30-an!
Faxa.
-
#17306 Persze -
#17305 Sajnos ma nem nyert. Próbálja meg új e-mail címmel. =) -
#17304 Ha most reggelek egy nevet kérdőjellel akkor késöbb azt át tudom írni ? -
#17303 Asszem a Scriptekben ki lehet ... legalábbis a Demoban ki lehetett ... -
kerek1224 #17302 Ki lehet kapcsolni az idegesítő játék közbeni oktató dumát? -
Borg #17301 Én még várok egy hetet minimum. Aztán ha kilátástalan a tört, akkor megveszem. Nem gyorsvonat... -
Nauron #17300 FAQ -
#17299 Hi.
Magyar szerverkhez is kell ez az account dolog? -
#17298 nem nem én eddigis ranked szerveren játszottam most léptem ki kb 10-15 perce -
#17297 dehogy lesz :DDD ... csak ranked serverre nem lehet menni ... de aki komolyan gondolja és szeretne valamit elérni /rang,fegyverek,esetleg klán/ annak érdemes megvenni -
#17296 sőt már sok szerveren találkoztam vele, hogy nem engedett be gamespy-os szerverek voltak -
#17295 sztem igen én is meg fogom venni szvsz nem fog örökké tartani a tört verzió működése elöbb utóbb lessz warez védelem -
Xian #17294 Segitsetek kicsit.
Most kaptam email t hogy megrendelhetem a game -et.
Érdemes? A game nagyon tetszik, de jelenleg a tört verzió is
megy + csak a honor rendszer lenne benne uj ami ugy is van minden tört
szerveren.
Érdemes igy megvenni?
-
#17293 Az mitől van , hogy ha bekapcsolom az AA-t , akkor megnő az fps-em ? -
ACE #17292 Csak ha nem vetted volna észre, nincs Insane beállítás... tehát egyel lejjebb ugrik... -
BladeW #17291 Tudom, hogy minden 20. hozzaszolas errol szol, ezert irtam ezt le, hatha belenyugodnak vegre a dologba. Engem nem erint a dolog, nem gefi4-em van... -
#17290 bladew: kb minden 20. hozzaszolas errol szol, a forumozoknak mar nagyon eleguk van belole, es a nagy tobbseg egyetert abban, hogy ilyen szemleletnek nem jogos (olvass vissza, ha erdekel, ha nem, akkor zarjuk le itt)
(mielott felreertenel, meg a gef4 vagy gyengebbel rendelkezok kozott is nagy aranyban) -
#17289 Tudom, hogy én vagyok gyenge matekból de akkor sem értem:
2800+ mid-high+1GB high+5700u_mid=full low(1024*768)
-
BladeW #17288 OFF:
Ehhez a Gefi4-en nem megy dologhoz szolnek, hozza egyet. Szoval NEM ez az elso hútása az nvidianak, emlekezzetek a splinter cell chaos theory CSAK PS3.0 vagy PS1.1-en volt hajlando menni. Tehat akinek gefi 5-os szeriaja van annak is tuti gyors (mindenki tudja ennek h ez a szeria mennyire gyenge PS2.0-val), vagy az uj szerian megint gyors mert az mar normalisan viszi a DX9.0c kovetelmenyeit.
Ja es aki százezert vett ati kartyat ami csak PS2.1-et tud, ellenben iszonyat gyors? Annak is jo lesz a PS1.1, es kulonbenis mennyen a picsaba, mert Nvidia azt hiszi azt tesz amit akar...
Sok gefi4 van meg az embereknek? Nembaj vegyetek ujat, az Nvidia nem fog megharagudni, ha nekiadjatok a penzeteket.
Nah sry a hosszu offert, de ez mar nagyon kikivankozott belolem. -
#17287 elég gyenge a könyv amit adtak -
#17286 Media Markban 11900 huf... -
#17285 Na véégre megszüntek a problémák, nincs semmi kilépés, érezhetöen stabilabban fut a játék, és minden ugy megy ahogyan annak kell mennie! Eredetivel semmi gond! -
#17284 ja. nekem is sima van. elég az