172092
  • mila69en
    jaja én is kaptam ma csak nem tuttam mire jó:DD
  • Thanatos
    jaja, kitüntetésből nekem már csak a medic meg az engi hiányzik alapszintűből..., az a medál milyen medál? nekem eddig csak ezüst csillagot adott (2db-ot)
  • mila69en
    mérnem irod be oda a kulcsot -jelek nélkül
  • Zs0lt1
    Játszott már valaki ranked szerveren?
    Én most bementem, meg is kaptam az első medalomat :)
  • janos666 #17319
    Kattintottam a generatere vagy 100-at (ha ökölbeszorítom a kezem és közeltartom hozzá akkor úgy beremeg a könnyenmozgó egérgom, hogy recseg-ropog és percenként kattan vagy 100-at :DDD), de már ezt is használja valaki. Próbálkozzak még vagy kell a RELOADED crack ami létrehozz a FAQ-ban említett regisztry kulcsot?
  • janos666 #17318
    Megtaláltam, a helyes út nálam:
    HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Electronics Arts/EA Games/Battlefield 2/ergc
    és itt a (default value) kulcs.
  • mila69en
    pedig kell, hogy legyen nekem is van meg sztem mindekinek van de lehet, hogy te kivétel vagy?
  • firsh
    üdv
    lenne egy apró probléma faqban nemigan találtam rá megoldást
    gép: 1gb ram, amd athlonxp 3200+, 9800xt
    igy inditom, mert tft monitorom van, oda masmilyen felbontas kellett:
    "F:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
    Beallitasok minden maxon.
    Játék közben szépen megyeget, amikor mozgok akkor folyamatos, de amikor tölt akkor be van állva a játék(talán lejjebb kéne vennem a beallitasokat :D), és valamikor kidob winbe és bezárja magát amolyan gta:sa módszerrel.
    A hangoknál mit kéne beállitanom? semmi extra hangkarim nicnsen csak egy 5.1es integrált. Sanandreasnál directxben a hanggyorsitást kellett toszogatni, itt nem fordult még elő ilyesmi?
  • janos666 #17315
    Valahogy nem az igazi a FAQ, nekem véletlen sincs ilyen mappa a regisztrymben:
    HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2
    Be is baszna ha az EA közveten a HKEY_LOCAL_MACHINE alatt nyitna nálam mappát nem a HKEY_LOCAL_MACHINE/Software alatt! (ott is néztem, van is BF2, csak CD-key nincs) Bár a Clone-DVD imaget használom, nem a RELOADED cracket, az ide is csinál magának mappát?
  • Lacc
    Na ne mondd!
  • Icebird
    BF2 Shader Mod progival indítva megy GF4 alatt is (elég ocsmány), de csak singlebe lehet használni, vagy esetleg LAN-on, interneten az accountot bannolják mivel modosításnak fogja látni a szerveren. A progi és minden egyébb beállítások megtalálhatók itt
  • Dietrich
    oké akkor ez a hiba kizárva
  • uHs Gerzson
    felcsatlakozol? :DDDD
    amugy FAQ :P
  • Thanatos
    nem is kell hozzá gamespy-t felrakni...
  • mustar
    Hogyan tudok magyar szerverre felmenni tört játékkal?
  • Dietrich
    olvastam..és aszerint jártam el..majd úgy ahogy volt lefagyott az egész..ezért kérdeztem.

Mondjuk én nem raktam vel a gamespy-t lehet ez a gond.
    kipróbálni akartam neten és ahhoz úgy gondoltam elég ha a játék multi részében írom be az ip-t.
  • vilmoska
    Találtam egy frankó magyar servert.Általában mindig vannak rajta 30-an!
    Faxa.
  • vilmoska
    Persze
  • Starfish
    Sajnos ma nem nyert. Próbálja meg új e-mail címmel. =)
  • xj700t
    Ha most reggelek egy nevet kérdőjellel akkor késöbb azt át tudom írni ?
  • DummyBoy
    Asszem a Scriptekben ki lehet ... legalábbis a Demoban ki lehetett ...
  • kerek1224
    Ki lehet kapcsolni az idegesítő játék közbeni oktató dumát?
  • Borg
    Én még várok egy hetet minimum. Aztán ha kilátástalan a tört, akkor megveszem. Nem gyorsvonat...
  • Nauron
    FAQ
  • Dietrich
    Hi.
    Magyar szerverkhez is kell ez az account dolog?
  • mila69en
    nem nem én eddigis ranked szerveren játszottam most léptem ki kb 10-15 perce
  • BEAST #17297
    dehogy lesz :DDD ... csak ranked serverre nem lehet menni ... de aki komolyan gondolja és szeretne valamit elérni /rang,fegyverek,esetleg klán/ annak érdemes megvenni
  • mila69en
    sőt már sok szerveren találkoztam vele, hogy nem engedett be gamespy-os szerverek voltak
  • mila69en
    sztem igen én is meg fogom venni szvsz nem fog örökké tartani a tört verzió működése elöbb utóbb lessz warez védelem
  • Xian
    Segitsetek kicsit.

Most kaptam email t hogy megrendelhetem a game -et.
    Érdemes? A game nagyon tetszik, de jelenleg a tört verzió is
    megy + csak a honor rendszer lenne benne uj ami ugy is van minden tört
    szerveren.

Érdemes igy megvenni?

• lac coo
    Az mitől van , hogy ha bekapcsolom az AA-t , akkor megnő az fps-em ?
  • ACE
    Csak ha nem vetted volna észre, nincs Insane beállítás... tehát egyel lejjebb ugrik...
  • BladeW
    Tudom, hogy minden 20. hozzaszolas errol szol, ezert irtam ezt le, hatha belenyugodnak vegre a dologba. Engem nem erint a dolog, nem gefi4-em van...
  • Ahhoj
    bladew: kb minden 20. hozzaszolas errol szol, a forumozoknak mar nagyon eleguk van belole, es a nagy tobbseg egyetert abban, hogy ilyen szemleletnek nem jogos (olvass vissza, ha erdekel, ha nem, akkor zarjuk le itt)
    (mielott felreertenel, meg a gef4 vagy gyengebbel rendelkezok kozott is nagy aranyban)
  • KáTéCé
    Tudom, hogy én vagyok gyenge matekból de akkor sem értem:
    2800+ mid-high+1GB high+5700u_mid=full low(1024*768)
  • BladeW
    OFF:
    Ehhez a Gefi4-en nem megy dologhoz szolnek, hozza egyet. Szoval NEM ez az elso hútása az nvidianak, emlekezzetek a splinter cell chaos theory CSAK PS3.0 vagy PS1.1-en volt hajlando menni. Tehat akinek gefi 5-os szeriaja van annak is tuti gyors (mindenki tudja ennek h ez a szeria mennyire gyenge PS2.0-val), vagy az uj szerian megint gyors mert az mar normalisan viszi a DX9.0c kovetelmenyeit.

Ja es aki százezert vett ati kartyat ami csak PS2.1-et tud, ellenben iszonyat gyors? Annak is jo lesz a PS1.1, es kulonbenis mennyen a picsaba, mert Nvidia azt hiszi azt tesz amit akar...

Sok gefi4 van meg az embereknek? Nembaj vegyetek ujat, az Nvidia nem fog megharagudni, ha nekiadjatok a penzeteket.

Nah sry a hosszu offert, de ez mar nagyon kikivankozott belolem.
  • Mr Manson
    elég gyenge a könyv amit adtak
  • lac coo
    Media Markban 11900 huf...
  • Smuge
    Na véégre megszüntek a problémák, nincs semmi kilépés, érezhetöen stabilabban fut a játék, és minden ugy megy ahogyan annak kell mennie! Eredetivel semmi gond!
  • Mr Manson
    ja. nekem is sima van. elég az