172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#17363 Milyen használt key-el ?????? -
#17362 te most a far cry-rol beszélsz?? mert annak igencsak gagyi a védelme
akármilyen használt key-el belehet menni játszani -
#17361 Hát ha valaki csinál hozzá egy saját szerverkeresőt mint fc-ben ...Csak nem gondoljátok egy percig is komolyan , hogy az utóbbi évek legsikeresebb játéka ilyen gagyi védelemmel van ellátva ? :-) -
ACE #17360 Persze, mert adatbázisba berakják, hogy mik azok a key-ek, amik dobozba kerültek, ennyi, nem egy játéknál van így, csak majd minden játéknál megoldható, hogy ne nézze a server a key-t... -
#17359 hát a far cry az más tészta simán beenged használt kulcsal csak többször kell próbálgatni kb 5-8x-re be enged:DDDD -
#17358 Kap másikat :-)
Nekem a gyári Collin M Rallym volt ilyen . Nem volt jó benne a cd kulcs :-)))))
Gyanítom ha Far Cry-ban megoldotta az Ubisoft , hogy ne lehessen kulcsot generálni EA is képes rá .
Nekem az első pillnattól gyanus volt hogy ilyen könnyen lehet törtel , hivatalos szerveren tolni . -
ACE #17357 Pedig az összes olyat nem tilthatják le, mert mivan ha épp egy eredeti játékos is épp ilyen key-t kapott... -
szaharin #17356 ezzel tudod cserelni a cd keyt. -
#17355 Nekem soha nem tetszett , hogy a key-generátorral gyártott kulcsok vége mindíg ugyanaz ....:-((((.....VTL...Ebből lesz a szívás :-) -
#17354 na holnap de. 11 re jön a játék ha tartják a telefonos egyeztetés utáni 24 órás hátridőt
-
ACE #17353 Ezt holláttad? -
#17352 BF2CD key változtato util -
#17351 nalam fura dolgok tortennek,EA serverekre siman beenged,magyar severek re nem.szomoru vagyok emiatt,lehet elmegyek és megveszem bár lehet hogy nem a tört hibaja hanem alabpol kaki még:( -
#17350 Battlefield.2.CDKEY.Changer-SUSPECTS -
#17349 Te még örülhetsz. Én már 1 órája szarakodom, mert elkezdek csatlakozni, tölt és veryfizik vagy 10 percet aztán mindíg kivág az asztalram, már több szerverrel is próbáltam. Holnap újratelepítem és megnézem újra a most CD-key-t bevevő szervereken az eredeti és nem reloados exe-vel és dll-el. -
#17348 sg forum bug -
szaharin #17347 a ranked szervereken, mikor kapunk olyan ermeket?sok ido utan?vagy ahhoz sokat kell olni?vagy hogyvan? -
#17346 nagy cég, mamuth ... lassan mozdul, de mozdul :( -
#17345 ezt mé kell 2*? -
#17344 de ekkore felbontásban sztem tényleg nem kell AA .... pedig az SLI gef7 elbirja :D -
#17343 Na most már kezd behalni a warezos cucc? Vagy EA szarik rá és megmarad ? -
#17342 Jó bazzz...Ilyen felbontással senki nem játszik a világon :-))))))))) -
#17341 Én meg szarok a plecsnikre ! :-DDD
Nem vagyok én politikus :-)))))))))) -
akinek geforce4e van, nézzen a jövőbe: a g70 egy ideig jolesz, de ahogy hallottam a Battlefield4 már nem fog menni rajta ;) -
#17339 mé kell piszkálódni
én csk mondtam
-
#17338 nem -
#17337 -
#17336 -
#17335 Dejó......fogadjunk h a csapatod meg kikapott -
#17334 naon kira game
már kezdek belejönni a repülőzésbe!!
fél óra alatt 23repülőt lőttem le!!
és csak tegnap kezdtem a gamet
tegnap inkább engem lőttek le 23* :D:D:D -
Thanatos #17333 ah szvsz warezes hivatalos szerveren jáccós móka kb eddig tartott mert msot kb 10 percig probálkoztam de összes ranked elküldöt azzal hogy már hazsnálja valaki a key-em... 8pedig még újat is generáltam :P) -
#17332 Én is de nekem arany van -
#17331 Kösz, én még csak azt próbáltam és egy találomra kiszúrt public szervert amit a keresője beadott. Akkor megpróbálom még pár szerverrel. -
#17330 az sg az nem engedett be.... de miért hiába van rengeteg szerver:DDD sőt az EA-s ranked szerverek is simán beengednek -
szaharin #17329 nem, szerintem nem fogad mert oda engem sem engedet tbe 1szer sem:d -
#17328 Beírtam. Most viszont felötlött bennem a kérdés hogy az SG szervere fogad-e egyáltalán crackelt klienseket? Mert ha nem akkor hiába is kattintok 1milliót a generatera... -
CactuS007 #17327 Sziasztok!
Megvan a teljes verzió,serial,stb ok,de amikor elinditom,akkor felkinálja,hogy single v. multi... Mondom single,erre csak áll,és nem csinál semmit. Valakinek valami 5lete? /2200Thorton,1GB ram,9550XT@9600XT/ -
szaharin #17326 hmm, az erdekes. -
#17325 behát:DDD -
szaharin #17324 tortel beenged titeket a ranked szerverekre?