172092
  • lac coo
    Milyen használt key-el ??????
  • mila69en
    te most a far cry-rol beszélsz?? mert annak igencsak gagyi a védelme

akármilyen használt key-el belehet menni játszani
  • lac coo
    Hát ha valaki csinál hozzá egy saját szerverkeresőt mint fc-ben ...Csak nem gondoljátok egy percig is komolyan , hogy az utóbbi évek legsikeresebb játéka ilyen gagyi védelemmel van ellátva ? :-)
  • ACE
    Persze, mert adatbázisba berakják, hogy mik azok a key-ek, amik dobozba kerültek, ennyi, nem egy játéknál van így, csak majd minden játéknál megoldható, hogy ne nézze a server a key-t...
  • mila69en
    hát a far cry az más tészta simán beenged használt kulcsal csak többször kell próbálgatni kb 5-8x-re be enged:DDDD
  • lac coo
    Kap másikat :-)
    Nekem a gyári Collin M Rallym volt ilyen . Nem volt jó benne a cd kulcs :-)))))
    Gyanítom ha Far Cry-ban megoldotta az Ubisoft , hogy ne lehessen kulcsot generálni EA is képes rá .
    Nekem az első pillnattól gyanus volt hogy ilyen könnyen lehet törtel , hivatalos szerveren tolni .
  • ACE
    Pedig az összes olyat nem tilthatják le, mert mivan ha épp egy eredeti játékos is épp ilyen key-t kapott...
  • szaharin
    ezzel tudod cserelni a cd keyt.
  • lac coo
    Nekem soha nem tetszett , hogy a key-generátorral gyártott kulcsok vége mindíg ugyanaz ....:-((((.....VTL...Ebből lesz a szívás :-)
  • And5
    na holnap de. 11 re jön a játék ha tartják a telefonos egyeztetés utáni 24 órás hátridőt
  • ACE
    Ezt holláttad?
  • arty
    BF2CD key változtato util
  • zoli80
    nalam fura dolgok tortennek,EA serverekre siman beenged,magyar severek re nem.szomoru vagyok emiatt,lehet elmegyek és megveszem bár lehet hogy nem a tört hibaja hanem alabpol kaki még:(
  • arty
    Battlefield.2.CDKEY.Changer-SUSPECTS
  • janos666 #17349
    Te még örülhetsz. Én már 1 órája szarakodom, mert elkezdek csatlakozni, tölt és veryfizik vagy 10 percet aztán mindíg kivág az asztalram, már több szerverrel is próbáltam. Holnap újratelepítem és megnézem újra a most CD-key-t bevevő szervereken az eredeti és nem reloados exe-vel és dll-el.
  • arty
    sg forum bug
  • szaharin
    a ranked szervereken, mikor kapunk olyan ermeket?sok ido utan?vagy ahhoz sokat kell olni?vagy hogyvan?
  • arty
    nagy cég, mamuth ... lassan mozdul, de mozdul :(
  • démonigyerek
    ezt mé kell 2*?
  • arty
    de ekkore felbontásban sztem tényleg nem kell AA .... pedig az SLI gef7 elbirja :D
  • lac coo
    Na most már kezd behalni a warezos cucc? Vagy EA szarik rá és megmarad ?
  • lac coo
    Jó bazzz...Ilyen felbontással senki nem játszik a világon :-)))))))))
  • lac coo
    Én meg szarok a plecsnikre ! :-DDD
    Nem vagyok én politikus :-))))))))))
  • arty

akinek geforce4e van, nézzen a jövőbe: a g70 egy ideig jolesz, de ahogy hallottam a Battlefield4 már nem fog menni rajta ;)
  • démonigyerek
    mé kell piszkálódni
    én csk mondtam
  • démonigyerek
    nem
  • BEAST #17337
  • lac coo
  • TDC Geronimo
    Dejó......fogadjunk h a csapatod meg kikapott
  • démonigyerek
    naon kira game
    már kezdek belejönni a repülőzésbe!!
    fél óra alatt 23repülőt lőttem le!!
    és csak tegnap kezdtem a gamet
    tegnap inkább engem lőttek le 23* :D:D:D
  • Thanatos
    ah szvsz warezes hivatalos szerveren jáccós móka kb eddig tartott mert msot kb 10 percig probálkoztam de összes ranked elküldöt azzal hogy már hazsnálja valaki a key-em... 8pedig még újat is generáltam :P)
  • TDC Geronimo
    Én is de nekem arany van
  • janos666 #17331
    Kösz, én még csak azt próbáltam és egy találomra kiszúrt public szervert amit a keresője beadott. Akkor megpróbálom még pár szerverrel.
  • mila69en
    az sg az nem engedett be.... de miért hiába van rengeteg szerver:DDD sőt az EA-s ranked szerverek is simán beengednek
  • szaharin
    nem, szerintem nem fogad mert oda engem sem engedet tbe 1szer sem:d
  • janos666 #17328
    Beírtam. Most viszont felötlött bennem a kérdés hogy az SG szervere fogad-e egyáltalán crackelt klienseket? Mert ha nem akkor hiába is kattintok 1milliót a generatera...
  • CactuS007
    Sziasztok!

Megvan a teljes verzió,serial,stb ok,de amikor elinditom,akkor felkinálja,hogy single v. multi... Mondom single,erre csak áll,és nem csinál semmit. Valakinek valami 5lete? /2200Thorton,1GB ram,9550XT@9600XT/
  • szaharin
    hmm, az erdekes.
  • mila69en
    behát:DDD
  • szaharin
    tortel beenged titeket a ranked szerverekre?