172092
  • Skiper
    ase-joiner mikó lesz?
  • ACE
    háát, valóban az elején még többet swappol, de nálam később is meg megakad, egy-egy vinyó swap-nál, amikor sok emberke van, vagy nagyon nagy a térkép... De arra is szeretném felhívni a figyelmed, hogy maga a játékfejlesztő is 2 Giga RAM-ot ajánl akkor, ha minden beállítást High-ra állítasz... Gondolom nem hülyék, ha egy ilyen játékot megírtak, és lehet hinni nekik.
  • haxoror
    2500+ 1GBRam 6600GT

Mekkora pagefile-t illik ehhez adni?
  • CS4B1KA
    Mondtam hogy az elején swapol néhány percig 1 giga rammal, de aztán ez teljesen megszűnik nálam. Igaz én semmit sem futtatok a háttérben, a windows nem foglal többet 105 mega ramnál. Ezen kívül be van állítva 2 giga töredezettség mentes fix swap file. Ha meg így is swapolna akkor vennék még egy giga ramot mert én nem vagyok hajlandó akadós játékkal játszani. Ennyi.
  • ACE
    na, akkor ezt hagyjuk is
  • haxoror
    Kihagyott fícsörök könyve... :)
  • xj700t
    Szerencséd volt azt mondom.

Nem, fogalmazzunk úgy qrva kevés (remélem még) a ranked szerver. Kevés, vagy távol van, vagy tele... :(

Haverral már kb egy éve a DC-ben is összejátszottunk, de hogy ketten beférjünk egy ranked-ra az reménytelen volt .

• Skiper
    fasság!
  • ssc-suni-hu
    Koszi a valaszt, mindjart ki is probalom :-)
  • lac coo
    DE...Majd visszaolvasok 5000 hsz-t :-)
  • lac coo
    "....Légy óvatos amikor tűzet nyitsz egy ellenséges tankra !A legtöbb harckocsi páncéljáról visszaverődnek a lövedékek , így ha rossz szögben lősz rá, a lepattanó lövedék egy társadattalálhatja el ! ....."

Idézet a BF2 kézikönyvből.
  • ACE
    Idézz be abból a kurva sokból 1-et!
  • lac coo
    Hát meg kurva sok írta hogy tök jól fut nem töltöget :-))))))))))))
  • ACE
    Miért lehet elfelejteni? Épp az előbb írtam, hogy bent voltam egyben, csak épp 170 volt a ping, és lagolt kurvára, de azért sikerült egy plecsnit kapnom, és rá is került szépen a listára... sza'l megy... bár lehet nem minden serveren...
  • ACE
    Kurva érdekes, lehet nem olvastad eleget a topicot, mert eddig nem egy ember volt, aki mondta hogy lemegy a közértbe + 1 G ramért, akkorákat swappol...
  • xj700t
    Most gamoltam picit...

-minden mapváltáskor kivágott :)
    -Ranked szervert el lehet felejteni :S
  • lac coo
    Hát nálam nem swapol , meg sok mindenkinél 1 G rammal ...
  • Max Damage
    3-4-5-6 percig a töltés 512 Ramal megy! Nézessed meg hogy nem égett-e ki, vagy nem ment-e tönkre egyik 512 ramod a gépedben. 1GB rammal körübellül 1 perc alatt bennvan! Szerintem ott lesz a gond, mert a proci és a vidkari is megfelelő!
  • lac coo
    Ez tök lol.....
    És magamat látom rendes fps nézetben is ?
  • ACE
    Kötve hiszem hogy rezzeéstelen, 1 Giga RAM-al akkorákat swappol mint állat, és a swappolás nem videókari függő, tehát ne mondd, hogy azért, mert neked XT, nekem meg Pro :D Egyébként én pro-m is 16 pipeline-os, tehát csak abban különbözik XT-től, hogy kicsit kisebb a RAM meg GPU frekije... az meg nem sokat nyom a latba.
  • killer135
    ja hát igen jóbb proci meg jóval durvább videokártya....én most arra gyurok gohy élsimitás nélkül menjen jól....mert igy igen elvette a kedvem a dolog....
    na mindegy...valamit alkotok....hátha sikerül....
  • KáTéCé
    én csak a F.A.Q-ban leírtakból indultam ki. Pl.:"mid + mid + mid = mid"
    Na most nekem mindegyik értékem mid vagy jobb. A végeredmény mégis low. De mindegy igazából nem fontos, a játék élmény a lényeg az meg korrekt. Csak érdekesnek találom.
    Igaz most fogom a a gyári dobozost telepíteni, hátha az csodára képes :D

Milyen gagyi csomagolásba adták az 576-nál a fülhallgatót. Ekte kínai design.
  • Lifeforce
    Úgy müxik, hogy beállítod a felvételt, azt, hogy hova mentse a szerver a demot (FTP-ét is meg lehet adni neki és feltölti) majd a kör végén kilinkeli, hogy honnan lehet letölteni.
    (64 fős szerveren kb 12mb-os demo fájlt csinál/kör)
    Beteszed a megfelelő helyre és a menüben le tudod játszani.
    Olyan mintha benne lennél a játékban, tudod váltani a nézeteket emberekre is, és repkedhetsz a "játékban"
  • CS4B1KA
    Előfordul hogy az elején néhány percig töltöget 1 giga ram mellett. De nekem ez hamar el szokott múlni.
    Nekem ezen a gépen rezzenés nélkül fut 1024x768@85Hz, minden high, 4x élsimítás mellett: Barton 2600+, 1GB ram, Radeon X800XT
  • killer135
    ja a hangon gondolkodtam mert minden be van kapcsolva mert Audigy hangkarim van és szerintem felesleges mert ugyse 5.1 ezek.....
  • ssc-suni-hu
    Ezt csak az elso nehany betoltesnel scinalja, mig optimalizalja a grafikat.
    De gondolom mivel tobb videobeallitast probaltal ezert tobbszor megcsinalja.

Vagy a hang resznel kell a hardwares es a softwares dolgokat kapcsolgatni.
    Esetleg nemtudom.
  • Istencsászár
    a géed jó a gém szarul van megirva...
  • killer135
    Hi !4!
    Sajna most Jutottam hozzá a gaméhoz....
    Segitsetek nekem kurvára AKADOZIK a Game meg nagyon sokat tölt (4-5p)
    pedig szerintem nagyon nem szar a gépem.....
    AMD 2800+,1GB Ram,ABIT Alaplap,RADEON 9600XT,
    a Grafot meg high re raktam de AA nélkül 1024*768...
    ennyit birna a gépem???vagy valami rosszul van beálllitva????please help valaki.....
  • ssc-suni-hu
    Most az a felveteli es visszajatszasi lehetoseg az hol van a jatekban?
    Mert a szerveren latom be lehet allitani, hogy valahogy vegye fel a dolgokat, de ezekszerinte cska a szerver veaszi fel es csak azokat lehet visszanezni?

Vagy ez hogy mukodik?
  • ACE
    Most jáccottam Ranked serveren, csöppet lagos volt, de aminek jobb volt a pingje, az mind fullos volt, kaptam is plecsnit. :P
  • lac coo
    Ez a cd kulcs átíró nagyon jó :-)gv5gv5gv5gv5gv5gv5gv ezt generálta nekem :-)))))))))))))))))))))))))9
  • lac coo
    Öööööö igen . Van néhány kiszivárgott kulcs hozzá ..Azt vagy használják éppen vagy nem ...
  • arty
    magam ellen beszélek, de lehet jot tenne a scene-nek .. csak ne 12k lenne, szivből is kivánnám, h csak origi menjen :))
  • lac coo
    Hát gyanítom ! Nem vagyok én warez ellenes ....
  • arty
    cb szerver a modja miatt a legjobb szerver - sztem, végre egy sorozat elég 1 katonának :)
  • retteneteske
    Érdekes, hogy a ranked szerverekre simán felenged "másolattal".
    De igazán élvezetes játékban magyar szerveren volt részem az előbb.(CB-szerver)
    Köszönöm!
  • mila69en
    pl:FCY-2K1H-MUWP-516J-B2M5
    FCY-7LDD-GVNG-2YGP-FVNB
    FCY-8VN0-7F81-A5JL-FU38
    FCY-0GDM-XMVY-W07X-3LQC

akármelyikkel belehet menni csak nem elsőre de kb 5-ik re beszokott engedni:DD szupervédelem

na de nem offolom tovább ezzel a topicot
  • arty
    gyanitod vagy reméled?
  • lac coo
    Hivatalos szerveren tuti nem lehet majd tolni warezzal , legfeljebb tört szerveren saját keresővel (mint a FarCry mp.)ami megkerüli az egész account-rendszert....Lásd Joint Ops és Novaworld...
    De legyen nektek igazatok !
    Nálam már figyel a polcon a gyári game , gyanítom , hogy hamarosan szükségem lesz rá :-(((((((
  • arty
    nyertem :PPPP