172092
  • Rafia
    Az NVidia 5600-asom tud majdnem ennyit...

próbáld meg ezt: scale fel 100%, AA be, dynamic light low, es effects-terrain szintén low. Ugye nem 75Hz-en nézed vagy LCD-d van?

Egyébként meg RAM kell neked (nálam P4 2.8 és 768M). Ha még így sem jó, akkor windóz reinstall, spyware irtás, stb, további trükkök.
  • Borg
    Ha tudunk... de ez sajnos időbe telik, különféle okok miatt, szal nemtom megmondani, hogy ha egyátalán, akkor mikor enged majd be warezosokat is a szerver.
  • Borg
    Ez volt az is, csak kicsit részletesebbn :)
  • arty
    szvsz az 512 ram lesz a gond ... esetleg lőjj ki minden futo alkalmazást, virusirtot, egyéb ismeretlen processzeket .... hátha.
  • arty
    ez ugyanolyan, mint az invertmouse ... izlés kérdése. azt is meg lehet magyarazni, h felfele gyakrabban kell nézni, és magadfele az egeret jobban lehet rántani, ettő még nagyon sokan ugysem azzal játszák ... :)

én is utálom a WASD kombot, szintén kurzorpárti vagyok ... nekem legnagyobb marhaságnak a jármüben átülés f1 f2 re tétele volt ...... :((
  • bazza
    + singlibe nem szaggat, azért is lepődtem meg, mikor multiban eléggé beerángatott!
  • Mr Manson
    576.hu
  • gyuri00
    A játék honna lehet leszedni?
  • bazza
    MÁS!
    A singli kitanulmányozása után, rávettem magam a multira. De sajnos a nagyobb mapokon, eszméletlen az FPS ingadozásom. Egyik pillanatban még 30 körüli, a másikban már 5-10. Szóval vannak benne nagy szaggatások, és nem csak a map elején, hanem közben is. Így a játékélmény enyhén szólva suxx. Úgyhogy muszáj leszek valamelyik beállításon módosítani, de ahhoz nincs szívem, hogy mindent levegyek, mert a grafikába már beleszerettem! Szóval, tudnátok kicsit segíteni, hogy milyen beállítással csalhatnék elő + FPS-eket, a lehető legkevesebb látványbeli különbséggel! Gépem: A64 2800+ | 512MB RAM | R9550XT@9600Pro
    THX!
  • bazza
    Egyelőre... szóval ezen fogtok változtatni?
  • ssc-suni-hu
    Hat nem tudom Borg milyen megoldast irt le sok oldallal ezelott nem kerestem, arra nincs idom.
    De en ugy csinaltam, hogy az
    C:\Documents and Settings\xxxxxxxxx\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\0001\Controls.con
    utvonalon levo fajlban szepen at leeht irogatni a billentyuket meg az egeret is. Es ezutan a jatekon belul barmi mast akasz allitani ugyanugy engedi es megmarad a duplikalt billentyu, vagyis nem kell kivenni a fajlban az eredeti lehetoseget (ha jol emlekszem)
  • Mr Manson
    helyes
  • Borg
    Persze, miért ne.
    Viszont egyelőre a szerver csak olyanokat enged be, akinek eredeti játéka van.
  • bazza
    Az is játszhat a szervereteken, aki nem aktív fórumozó? (pl. én csak néhány naponta szoktam irogatni, de azért olvasni szoktam! ;))
  • ssc-suni-hu
    Hat nekem sincs alapertelmezett konyuvtarban, hanem a gyujto jatek konyvtarban van. De nemhiszem, hogy ez lenne a baj, mert a fel nem installalt jatekok kozott sincs ott mint a tobbi game.
    De kerdem en van olyan akinek a GameSpy-ban lehet szervertkeresni?
  • Rafia
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Borg
    Az [SG] felvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :)
    -Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
    -Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az [SG?] elõ/utótagot megkapod.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
    -Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.

Az aktuális [SG] csapat jelentkezési lista:

[SG?]Zoli
    [SG?]Gregoryan
    [SG?]Nadi
    [HUN]Running[SG?]
    [SG?]Torryman
    [SG?]KandurEX
    [SG?]MerlinW
    [SG?]pathy
    [SG?]cSiBesZ
    [HUN]Equinox[SG?]
    [SG?]Cucli
    [SG?]toMz
    [SG?]Caterpillar
    [SG?]AvHTomo
    [SG?]Poggyasz
  • Borg
    Visszább leírtam, hogy mimódon lehet átbindelni minden keyt. Kb 10 oldallal ezelőtt.
  • abonyitomz
    mostanában elég gyakran irja ki hogy a CDKEY használatban van :(
  • tsabi
    Hát nekem se akarja látni a gamespy a battlefield 2-t,sőt még csak hozzá se tudom adni!
    El tudom képzelni még azt a primitív hibát is(a gamespy részéről),hogy nem az alapértelmezett könyvtárba van telepítve a bf2
  • Mr Manson
    reggelt

medic ....
  • Cormac
    Nekem is origin van headsettel (576-ban ezután is lehet így kapni,csak ezressel drágább (13999)...és én is szentségeltem a control konfig beállítási marhaságok miatt.
    Én asd-zek (nem kurzor), de nekem nem áll kézre a c+x gugolásnak/fekvésnek, csak a bal alt lenne jó...de sehogyan sem engedi átírni a bal alt-ot :(((
  • xj700t
    Jahh, még 1 kérdés és irány melózni. Hol, és mennyit kell játszani a fegyver unlockhoz? Ha unlockol akkor csak 1 kasztot, vagy az összeset?

u.i.: Holnap reggel megint böngészhetek 1000 új hozzászólást....
  • xj700t
    Jahh és a legjobb, telerakod c4-el a tankot, eltapos máshol spannolsz spec.opsoskén és a c4 felrobban :) Legalábbis nekem volt egy ilyen killem.
  • xj700t
    El lehet menni felette, viszont a gyalogsági 2m -es körzetben halálos.
  • xj700t
    Jahh, én is benne lennék ha be tudnám bizonyítani :)
  • schrank
    telleg itt ma ellehet menni az akna folott vagy akkor is robban ha nem megy ra a kerek csak fole megy a kocsi
  • schrank
    en benn vagyok a felso 10ezerbe
  • xj700t
    Wazze ! Az európai ranked szerverek most is fullon vannak! Na azt hiszem nem leszek bent az első 10'000-ben :(
  • gameplusz
    Basszus, észre se vettem, s máris fél hat van. LOOOL
  • xj700t
    Bizonyítsd be hogy jó...
  • Ahhoj
  • schrank
    na nyomas dolgozni
  • Ahhoj
    ja, es jo reggelt
  • Ahhoj
    nem es nem :(
  • schrank
    a WASD konfig nem hujesegbol ojan amijen itt minden kezre (ujjra) all aki meg ijan okos hogy a kurzorral baszaxik az megerdemli mondom en eszt aki nemegesz egy eve alltam at xboxrol pcre es jaccdi konnyedseggel megtanultam a WASD-ot szar lehet nektek vezetes kozbe nem lehet a valtora konfigolni az indexet a kormanyra meg az ablaktorlot stb
  • Micimackó
    Patch-et akarok
  • Micimackó
    Nem értem, miért egy agyilag zokni programozót kellett ráállítani a menű megírására: Ráadásul teszterek is voltak (elméletileg), legalább ők szóltak volna, hogy nagyon gáz így.
  • Micimackó
    Reméltem, hogy csak a Demóban van alpha állapotban a Controls menü, valamilyen súlyos anomália miatt, de nem. Tegnap óta megvan az eredeti (BF2 fejhallgatóval), de abban sem lehet beállítani rendesen. Pontosabban a BF1942-es konfigomból kapásból 6 billentyűt nem fogad el, az istennek sem (Hasalás: Delete, Térkép: End, Szavazás-igen: Home, Jármű pozíciókból: Num2-Num4-Num6). Azért fontosak ezek, mert én nem WASD-vel szoktam játszani, hanem az iránybillenytűkkel és a többit köré konfigolom.
  • Max Damage
    lölöcske :)))))))))))