172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rafia #17602 Az NVidia 5600-asom tud majdnem ennyit...
próbáld meg ezt: scale fel 100%, AA be, dynamic light low, es effects-terrain szintén low. Ugye nem 75Hz-en nézed vagy LCD-d van?
Egyébként meg RAM kell neked (nálam P4 2.8 és 768M). Ha még így sem jó, akkor windóz reinstall, spyware irtás, stb, további trükkök. -
Borg #17601 Ha tudunk... de ez sajnos időbe telik, különféle okok miatt, szal nemtom megmondani, hogy ha egyátalán, akkor mikor enged majd be warezosokat is a szerver. -
Borg #17600 Ez volt az is, csak kicsit részletesebbn :) -
#17599 szvsz az 512 ram lesz a gond ... esetleg lőjj ki minden futo alkalmazást, virusirtot, egyéb ismeretlen processzeket .... hátha. -
#17598 ez ugyanolyan, mint az invertmouse ... izlés kérdése. azt is meg lehet magyarazni, h felfele gyakrabban kell nézni, és magadfele az egeret jobban lehet rántani, ettő még nagyon sokan ugysem azzal játszák ... :)
én is utálom a WASD kombot, szintén kurzorpárti vagyok ... nekem legnagyobb marhaságnak a jármüben átülés f1 f2 re tétele volt ...... :(( -
#17597 + singlibe nem szaggat, azért is lepődtem meg, mikor multiban eléggé beerángatott! -
#17596 576.hu -
gyuri00 #17595 A játék honna lehet leszedni? -
#17594 MÁS!
A singli kitanulmányozása után, rávettem magam a multira. De sajnos a nagyobb mapokon, eszméletlen az FPS ingadozásom. Egyik pillanatban még 30 körüli, a másikban már 5-10. Szóval vannak benne nagy szaggatások, és nem csak a map elején, hanem közben is. Így a játékélmény enyhén szólva suxx. Úgyhogy muszáj leszek valamelyik beállításon módosítani, de ahhoz nincs szívem, hogy mindent levegyek, mert a grafikába már beleszerettem! Szóval, tudnátok kicsit segíteni, hogy milyen beállítással csalhatnék elő + FPS-eket, a lehető legkevesebb látványbeli különbséggel! Gépem: A64 2800+ | 512MB RAM | R9550XT@9600Pro
THX!
-
#17593 Egyelőre... szóval ezen fogtok változtatni? -
#17592 Hat nem tudom Borg milyen megoldast irt le sok oldallal ezelott nem kerestem, arra nincs idom.
De en ugy csinaltam, hogy az
C:\Documents and Settings\xxxxxxxxx\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\0001\Controls.con
utvonalon levo fajlban szepen at leeht irogatni a billentyuket meg az egeret is. Es ezutan a jatekon belul barmi mast akasz allitani ugyanugy engedi es megmarad a duplikalt billentyu, vagyis nem kell kivenni a fajlban az eredeti lehetoseget (ha jol emlekszem) -
#17591 helyes -
Borg #17590 Persze, miért ne.
Viszont egyelőre a szerver csak olyanokat enged be, akinek eredeti játéka van. -
#17589 Az is játszhat a szervereteken, aki nem aktív fórumozó? (pl. én csak néhány naponta szoktam irogatni, de azért olvasni szoktam! ;)) -
#17588 Hat nekem sincs alapertelmezett konyuvtarban, hanem a gyujto jatek konyvtarban van. De nemhiszem, hogy ez lenne a baj, mert a fel nem installalt jatekok kozott sincs ott mint a tobbi game.
De kerdem en van olyan akinek a GameSpy-ban lehet szervertkeresni? -
Rafia #17587 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
Borg #17586 Az [SG] felvételt hirdet a BF2 csapatába!
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :)
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az [SG?] elõ/utótagot megkapod.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
Az aktuális [SG] csapat jelentkezési lista:
[SG?]Zoli
[SG?]Gregoryan
[SG?]Nadi
[HUN]Running[SG?]
[SG?]Torryman
[SG?]KandurEX
[SG?]MerlinW
[SG?]pathy
[SG?]cSiBesZ
[HUN]Equinox[SG?]
[SG?]Cucli
[SG?]toMz
[SG?]Caterpillar
[SG?]AvHTomo
[SG?]Poggyasz -
Borg #17585 Visszább leírtam, hogy mimódon lehet átbindelni minden keyt. Kb 10 oldallal ezelőtt. -
abonyitomz #17584 mostanában elég gyakran irja ki hogy a CDKEY használatban van :( -
tsabi #17583 Hát nekem se akarja látni a gamespy a battlefield 2-t,sőt még csak hozzá se tudom adni!
El tudom képzelni még azt a primitív hibát is(a gamespy részéről),hogy nem az alapértelmezett könyvtárba van telepítve a bf2 -
#17582 reggelt
medic .... -
Cormac #17581 Nekem is origin van headsettel (576-ban ezután is lehet így kapni,csak ezressel drágább (13999)...és én is szentségeltem a control konfig beállítási marhaságok miatt.
Én asd-zek (nem kurzor), de nekem nem áll kézre a c+x gugolásnak/fekvésnek, csak a bal alt lenne jó...de sehogyan sem engedi átírni a bal alt-ot :((( -
#17580 Jahh, még 1 kérdés és irány melózni. Hol, és mennyit kell játszani a fegyver unlockhoz? Ha unlockol akkor csak 1 kasztot, vagy az összeset?
u.i.: Holnap reggel megint böngészhetek 1000 új hozzászólást.... -
#17579 Jahh és a legjobb, telerakod c4-el a tankot, eltapos máshol spannolsz spec.opsoskén és a c4 felrobban :) Legalábbis nekem volt egy ilyen killem. -
#17578 El lehet menni felette, viszont a gyalogsági 2m -es körzetben halálos. -
#17577 Jahh, én is benne lennék ha be tudnám bizonyítani :) -
#17576 telleg itt ma ellehet menni az akna folott vagy akkor is robban ha nem megy ra a kerek csak fole megy a kocsi -
#17575 en benn vagyok a felso 10ezerbe -
#17574 Wazze ! Az európai ranked szerverek most is fullon vannak! Na azt hiszem nem leszek bent az első 10'000-ben :( -
#17573 Basszus, észre se vettem, s máris fél hat van. LOOOL -
#17572 Bizonyítsd be hogy jó... -
#17571 -
#17570 na nyomas dolgozni -
#17569 ja, es jo reggelt -
#17568 nem es nem :( -
#17567 a WASD konfig nem hujesegbol ojan amijen itt minden kezre (ujjra) all aki meg ijan okos hogy a kurzorral baszaxik az megerdemli mondom en eszt aki nemegesz egy eve alltam at xboxrol pcre es jaccdi konnyedseggel megtanultam a WASD-ot szar lehet nektek vezetes kozbe nem lehet a valtora konfigolni az indexet a kormanyra meg az ablaktorlot stb -
Micimackó #17566 Patch-et akarok -
Micimackó #17565 Nem értem, miért egy agyilag zokni programozót kellett ráállítani a menű megírására: Ráadásul teszterek is voltak (elméletileg), legalább ők szóltak volna, hogy nagyon gáz így.
-
Micimackó #17564 Reméltem, hogy csak a Demóban van alpha állapotban a Controls menü, valamilyen súlyos anomália miatt, de nem. Tegnap óta megvan az eredeti (BF2 fejhallgatóval), de abban sem lehet beállítani rendesen. Pontosabban a BF1942-es konfigomból kapásból 6 billentyűt nem fogad el, az istennek sem (Hasalás: Delete, Térkép: End, Szavazás-igen: Home, Jármű pozíciókból: Num2-Num4-Num6). Azért fontosak ezek, mert én nem WASD-vel szoktam játszani, hanem az iránybillenytűkkel és a többit köré konfigolom. -
#17563 lölöcske :)))))))))))