172092
  • Starfish
    És még én vagyok vizuális. Nah akkor erre mint képzeljek? :D:D:D:D
  • rezsofiz
    Hát ha ráérsz akkor egy picit részletesebben is lehetne :) Megköszönném ::)
  • Starfish
    Igaz igaz. Milyen ksi rosszcsont is vagyok. Nah akkor télleg.

Jó. Vedd meg! =)

Én is ezt fogom tenni amint lesz időm rá hogy elmenjek az 576-ba.
  • Zs0lt1
    Rossz értékelés!!
    Ime a jó:

khm.

Jó. VEDD MEG!

;-)
  • lac coo
    Na , nekem ma már nem hajlandó elindulni a játék : rákkattintok az ikonra és le is fagy rögtön :-DDDDDDDDDDD
    A winfosomat már szétcseszte a BF2 az állandó fagyásaival ....
    Nem értem hogy lehetett így kiadni :?
  • 0Fritz0
    Ez egy gazdasági szimuláció, szép piros rózsákat kell termeszteni.
    A cél az, hogy neked legyen a legtöbb ződed, mire beköszönt az anyák napja.
    Nehezebb szinteken rőzsegyűjtögető nénikék próbálják letaposni a növényeket.
  • Starfish
    Bővebben is értékeljem?
  • Starfish
    Ok. Elfogulatlanul értékelem.

khm.

Jó. Szedd le.

• penge17
    Isten volt a gama tegnap este :)
    Egy kicsit azert gazos volt hogy egy orvos csapattarsnak az volt a szorakozasa a zaszlo korul hogy egymas utan 3x le TK-zott, majd ujra elesztett.
  • rezsofiz
    Hmm probálkoztam visszaolvasni, de nem nagyon találtam valami jo kis értékelést. Szoval valaki nem elfogult ember értékelje plz pár sorban a gamet mert ha jo akkor leszedem.
  • Starfish
    Miből gondolod? Ááááá nem is..... Csak bókolsz mi? :D
  • Xian
    OFF

WASD

Én anno a Tribes 2 ben szoktam át a ESDF re. Igy balra van 2 gomb fent q rádió menü, w beszállás-kiszállás, a R reload + T a lámához, A és G a kihajoláshoz ha van.

Igy joval több billentyűt tudok eléri bal kézzel, Jobbal meg az egeret tologatom.
  • mucius
    elég annak, ha egyetlen egyszer elindítod a bf2-t fullgrafikán ;) 1GB rammal
  • Seat
    elég vizuális típus vagy :)))
  • Zs0lt1
    Én ezt a virtuális memória dolgot úgy oldottam meg, h csináltam egy 1 gigás particiót, és csak ott van lapozófájl, sehol máshol.
    Így ne ma rendszerpartíciót használja.
  • Me0w
    Ez a 'beleszerettem a grafikaba' dolog nagyon sze pes jo, csak olyan grafikaba kene beleszeretni amit a geped 60fps korul megjelenit legalabb. Nekem is teccik a bf2 fullban de jatszani nem lehet vele ha 3-nal tobben vannak a kepernyon. Szvsz, 1g ram es egy 9800pro segitene rajtad...
  • Starfish
    Ez olyan gonoszság... Atinak van contestje amin 730 cuccot oszt ki. Köztük 30 x850-et. Eddig szép és jó. De csak Amerikai, vagy Kanadai muksók vehetnek rajta részt. A sok kávéscsésze ágytállal megtűzdelve. Pedig de szép lenne nyerni egyet BF2 mellé =)
  • Starfish
    In this questin loking onto. I will. Ahogy Joda mester mondaná. Amúgy beállítássok/vezérlőpult/rendszer/speciális fül (advanced),/speciális fül (advanced). És ott a virtuális memória. Nem véletlen írtam 2x-er. =)
  • 0Fritz0
    Vezérlőpult, Rendszer, Speciális, Teljesítménybeállítások, Speciális, Módosítás.
  • Skiper
    :D:D:D:DDDDD
  • Skiper
    Áhá, köszi!
    És hol találom meg? :D

(ki szeretném kapcsolni !)
  • Starfish
    Jujj. Na ettől megint elszabadult a móka szörny bennem.

Volt már kávéscsészének álcázott emberke, ágytál, és most egy file mai lapoz. De most komolyan. Ül a fotelban, kezében egy újság, orrára biggyesztve szemüveg, futkározik körülötte a sok sok BF2 utasítás, ő meg nyugodtan lapozgat :D:D:D
  • willow
    Mennyi memóriát foglal.
    A lapozó fáljnak egy nagy hibája van, hogy ha be van kapcsolva, akkor a windows használja.
    Hiába van 1 Gb memória folyamatosan használja a pagefilet felkészülve arra, hogy el fogy a fizikai memória. Tehát amikor betölt a memóriába mondjuk egy 1Mb-s adatot, ezzel párhuzamosan a a pagefileba is lefoglal számára helyet, hogy ha most fogyna el a fizikai memória akkor ide tudja menteni. Tehát minden memória műveletnek lesz egy winchester művelet "párja". Na ez az ami lassítja a dolgokat. Nekem 1GB Ramom van. A videókártya max 256 Mb használhat belőle és ki van kapcsolva a pagefile. Eddig semmi gond nem volt. nem szált el a játék. A bf1942-őt is így használtam.
    A pagefile kevés rammal rendelkezőknek kell illetve aki filmeket v. zenét konvertál, mert az zabálja a memóriát.
    Persze kikapcsolt pagefile esetén lehet kapni elfogyott a memória hibaüzenetet, de ehez a fentebb emlitett folyamatokat kell futtatni, vagy 5x elinditani a bf2-őt
  • Starfish
    Nyehe. Szia.

Hát Virtual memory-hoz van köze. =) Tudod =)
  • Zsolo007
    Swap filenak is hívják ha kifogy a memória ebbe a wincsin található fájlba fogja írni a gép ami a memóba nem fér....
  • Zsolo007
    LOL nekem ugyanilyen beállításokkal faszául megy az 5600-asomon :))) (persze DX8..)
  • DannyL
    olyan file ami lapoz
  • Skiper
    Mi az a lapozófájl?
  • Starfish
    Érdekesek ezek a mai játékok... BF2-nek az a jó ha kikapcsolod a lapozó file-t, Vampire the masquarade-nak meg az ha feltolod 1G fölé.... (Nem összehasonlítás, csak megjegyzés a káoszról :D )

Akkor most hogy döntse el az ember hogy kell vagy nem? :D
  • willow
    Cucli Kollegának egy nagyon régi kérdésére(#17400): kapcsold ki a lapozó fáljt.
    gyorsabb lesz tőle a játék.
  • bazza
    thx!
  • vilmoska
    Most már ezt is tudom.
  • Rafia
    De igen, sokkal nagyobb.
  • Rafia
    Mert normál monitoron kifolyik tőle a szemed, ill. ha nem is érzed, de erősen rontja. 85Hz a minimum, de az a szabály, hogy azt kell használni amit a monitor frekije (amit KHz-ben adnak meg) még éppen elbír. Az FPS-re/videókártyára ez semmilyen kihatással nincs (vagy max csak jobb lehet tőle).
  • vilmoska
    passz,de multiban viszont nincsenek kijelölve írányok mint a singliben a botoknak szal ez nem hiszem hogy így lenne!
  • vilmoska
    Csak nem értem hogy miért eredetiket?
    Eddig az összes serverre fel tudtam menni,és warezban van meg!
    na mind1 remélem csak idő kérdése
  • petersz
    De nem úgy van, hogy single-nél nagyobb a vasigény a botok vezérlése miatt?
  • vilmoska
    Tedd 85-re jobban kíméli a szemedet!
  • vilmoska
    Singliben azé nem szaggatott mert alapból 16an játszotok rajta!
    De multiban már sokkal többen.
  • bazza
    miért baj a 75Hz? :)