172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#17642 És még én vagyok vizuális. Nah akkor erre mint képzeljek? :D:D:D:D -
#17641 Hát ha ráérsz akkor egy picit részletesebben is lehetne :) Megköszönném ::) -
#17640 Igaz igaz. Milyen ksi rosszcsont is vagyok. Nah akkor télleg.
Jó. Vedd meg! =)
Én is ezt fogom tenni amint lesz időm rá hogy elmenjek az 576-ba. -
#17639 Rossz értékelés!!
Ime a jó:
khm.
Jó. VEDD MEG!
;-) -
#17638 Na , nekem ma már nem hajlandó elindulni a játék : rákkattintok az ikonra és le is fagy rögtön :-DDDDDDDDDDD
A winfosomat már szétcseszte a BF2 az állandó fagyásaival ....
Nem értem hogy lehetett így kiadni :? -
#17637 Ez egy gazdasági szimuláció, szép piros rózsákat kell termeszteni.
A cél az, hogy neked legyen a legtöbb ződed, mire beköszönt az anyák napja.
Nehezebb szinteken rőzsegyűjtögető nénikék próbálják letaposni a növényeket.
-
#17636 Bővebben is értékeljem? -
#17635 Ok. Elfogulatlanul értékelem.
khm.
Jó. Szedd le.
-
penge17 #17634 Isten volt a gama tegnap este :)
Egy kicsit azert gazos volt hogy egy orvos csapattarsnak az volt a szorakozasa a zaszlo korul hogy egymas utan 3x le TK-zott, majd ujra elesztett. -
#17633 Hmm probálkoztam visszaolvasni, de nem nagyon találtam valami jo kis értékelést. Szoval valaki nem elfogult ember értékelje plz pár sorban a gamet mert ha jo akkor leszedem. -
#17632 Miből gondolod? Ááááá nem is..... Csak bókolsz mi? :D -
Xian #17631 OFF
WASD
Én anno a Tribes 2 ben szoktam át a ESDF re. Igy balra van 2 gomb fent q rádió menü, w beszállás-kiszállás, a R reload + T a lámához, A és G a kihajoláshoz ha van.
Igy joval több billentyűt tudok eléri bal kézzel, Jobbal meg az egeret tologatom.
-
#17630 elég annak, ha egyetlen egyszer elindítod a bf2-t fullgrafikán ;) 1GB rammal -
Seat #17629 elég vizuális típus vagy :))) -
#17628 Én ezt a virtuális memória dolgot úgy oldottam meg, h csináltam egy 1 gigás particiót, és csak ott van lapozófájl, sehol máshol.
Így ne ma rendszerpartíciót használja. -
#17627 Ez a 'beleszerettem a grafikaba' dolog nagyon sze pes jo, csak olyan grafikaba kene beleszeretni amit a geped 60fps korul megjelenit legalabb. Nekem is teccik a bf2 fullban de jatszani nem lehet vele ha 3-nal tobben vannak a kepernyon. Szvsz, 1g ram es egy 9800pro segitene rajtad... -
#17626 Ez olyan gonoszság... Atinak van contestje amin 730 cuccot oszt ki. Köztük 30 x850-et. Eddig szép és jó. De csak Amerikai, vagy Kanadai muksók vehetnek rajta részt. A sok kávéscsésze ágytállal megtűzdelve. Pedig de szép lenne nyerni egyet BF2 mellé =) -
#17625 In this questin loking onto. I will. Ahogy Joda mester mondaná. Amúgy beállítássok/vezérlőpult/rendszer/speciális fül (advanced),/speciális fül (advanced). És ott a virtuális memória. Nem véletlen írtam 2x-er. =) -
#17624 Vezérlőpult, Rendszer, Speciális, Teljesítménybeállítások, Speciális, Módosítás. -
#17623 :D:D:D:DDDDD -
#17622 Áhá, köszi!
És hol találom meg? :D
(ki szeretném kapcsolni !) -
#17621 Jujj. Na ettől megint elszabadult a móka szörny bennem.
Volt már kávéscsészének álcázott emberke, ágytál, és most egy file mai lapoz. De most komolyan. Ül a fotelban, kezében egy újság, orrára biggyesztve szemüveg, futkározik körülötte a sok sok BF2 utasítás, ő meg nyugodtan lapozgat :D:D:D -
#17620 Mennyi memóriát foglal.
A lapozó fáljnak egy nagy hibája van, hogy ha be van kapcsolva, akkor a windows használja.
Hiába van 1 Gb memória folyamatosan használja a pagefilet felkészülve arra, hogy el fogy a fizikai memória. Tehát amikor betölt a memóriába mondjuk egy 1Mb-s adatot, ezzel párhuzamosan a a pagefileba is lefoglal számára helyet, hogy ha most fogyna el a fizikai memória akkor ide tudja menteni. Tehát minden memória műveletnek lesz egy winchester művelet "párja". Na ez az ami lassítja a dolgokat. Nekem 1GB Ramom van. A videókártya max 256 Mb használhat belőle és ki van kapcsolva a pagefile. Eddig semmi gond nem volt. nem szált el a játék. A bf1942-őt is így használtam.
A pagefile kevés rammal rendelkezőknek kell illetve aki filmeket v. zenét konvertál, mert az zabálja a memóriát.
Persze kikapcsolt pagefile esetén lehet kapni elfogyott a memória hibaüzenetet, de ehez a fentebb emlitett folyamatokat kell futtatni, vagy 5x elinditani a bf2-őt -
#17619 Nyehe. Szia.
Hát Virtual memory-hoz van köze. =) Tudod =) -
#17618 Swap filenak is hívják ha kifogy a memória ebbe a wincsin található fájlba fogja írni a gép ami a memóba nem fér.... -
#17617 LOL nekem ugyanilyen beállításokkal faszául megy az 5600-asomon :))) (persze DX8..) -
#17616 olyan file ami lapoz -
#17615 Mi az a lapozófájl? -
#17614 Érdekesek ezek a mai játékok... BF2-nek az a jó ha kikapcsolod a lapozó file-t, Vampire the masquarade-nak meg az ha feltolod 1G fölé.... (Nem összehasonlítás, csak megjegyzés a káoszról :D )
Akkor most hogy döntse el az ember hogy kell vagy nem? :D -
#17613 Cucli Kollegának egy nagyon régi kérdésére(#17400): kapcsold ki a lapozó fáljt.
gyorsabb lesz tőle a játék. -
#17612 thx! -
#17611 Most már ezt is tudom. -
Rafia #17610 De igen, sokkal nagyobb. -
Rafia #17609 Mert normál monitoron kifolyik tőle a szemed, ill. ha nem is érzed, de erősen rontja. 85Hz a minimum, de az a szabály, hogy azt kell használni amit a monitor frekije (amit KHz-ben adnak meg) még éppen elbír. Az FPS-re/videókártyára ez semmilyen kihatással nincs (vagy max csak jobb lehet tőle). -
#17608 passz,de multiban viszont nincsenek kijelölve írányok mint a singliben a botoknak szal ez nem hiszem hogy így lenne! -
#17607 Csak nem értem hogy miért eredetiket?
Eddig az összes serverre fel tudtam menni,és warezban van meg!
na mind1 remélem csak idő kérdése
-
petersz #17606 De nem úgy van, hogy single-nél nagyobb a vasigény a botok vezérlése miatt? -
#17605 Tedd 85-re jobban kíméli a szemedet! -
#17604 Singliben azé nem szaggatott mert alapból 16an játszotok rajta!
De multiban már sokkal többen. -
#17603 miért baj a 75Hz? :)