172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#17683 Ajajj. Ennek nincs itt helye. De amúgy tudok. Mennél ranked szerverre játszani. Elég nagy csít nem? :D -
#17682 Elobb jatszottam botok ellen, mellette letoltottem, video high -on van lapozofile kikapcsolva, semmi akadas.Jo gep ez.:) -
#17681 Ja ja...
Igazad van ezen kár elmélkedni .
Ez van sajna ... -
#17680 Ha meg mindegyikre irták volna, akkor még mindig várnámk rá 1 évet.
Nekem Ati-val primán működik, hiba nem volt.
Itt a logó max azt jelenti, hogy főleg arra van optimalizálva.
De tesztelve mindkettőre, nem hinném, hogy megengedthené bármelyik fejlesztő, hogy az egyik tipusú kártyán ne induljon el. -
#17679 Amúgy nem tudom nézte e valaki a video.con fileokat. Ott a high beállítás file-ja érdekes. Azt írja benne a file-ban a komment, hogy a high beállítás 1400Mhz feletti prociknál mehet. Ugyan alatta a felbontás 800x600, de viszont minden high. Hát érdekes. Nem értem akkor miért ilyen vasevő szörnyeteg. De biztos ők tudják. :D -
#17678 Elég baj ez , hogy így működnek ezek a dolgok :-((((((
Ennek ellenére bízok az ATI-ban , mert olyan még nem volt hogy ne verte volna meg valamilyen játékban az NVidiat , még ha az saját játéka is :-D -
#17677 Nekem a lenti konfiggal WinXP sp2 hun, ATI Catalyst v5.6, *DVD* *Clone* verzioval semmi bajom nemvolt meg sose.Feltettem a "reloaded" fele NoCD krekket, 10 perc utan kirak asztalra, a BF2 -ot meg bezarja.
Inkabb hasznalom a daemon -t. -
#17675 Kezdődik a napi "konfig/fagyás/szar az egész/miért is?" téma.
Majd este megint benézek, hátha a +500 hozzászólás után lesz valami új is a fórumon. ;) -
#17674 nem, mivel nekm pl max 4x agp tud az alaplapom. Több mint 2 éves gép.
De ezen tők jol elfut és még így is szép. nem kell mindent high értékre állítani. A játék élményt nem csak az nyújt, hogy mindent high ra rakok és minden lehtő opciót bekapcsolok.
A fagyást sok minden okozhatja. Bármennyire drága és jó a géped hiba lehet benne is. -
#17673 Ez van. Itt látszik meg hogy mi van akkor ha egy játékban benne van az a kis NVidialogo. Éljen a pénz. És így mondják hogy jobban megy nvidia karikon a game. Naná. Előnyben van emiatt. Persze hogy arra van optimalizálva, és persze hogy arra van driver egyből. ATI meg ugye írhatja a köv drivert úgy hogy ledolgozza az így szerzett hátrányt. -
#17672 Bazz van egy pár gém a gépen egy se fagyott még le ...Akkor miért a gép szar ...
De ez meddő vita ....
Mindenki 1et ért abban hogy kicsit instabil a játék:-(((((
Már aki nem elfogult :-D -
#17671 3Dmark nem az isten. nem az határozza meg, hogy hogyan fog futni a játékod. Az csak a grafikai teszt program. Ami "labor" körülmények közt teszteli a videó kártyádat és pontozza. Ez csak egy paraméter és nem irja le a teljes gépedet.
-
#17670 No de elég lol , hogy nem megy néhány embernél 8X-os agp-vel , 2005-ben , nem ? -
#17669 Annak viszonz örültem , hogy a játék elfogadja a joy gázkarát ...A nézelödő gombokat viszont nem :_((( -
#17668 Hét arra, hogy valami okos emberke elmondta a teszterek közül, hogy 8x APG módban voltak gondok a game indításával stb. Visszavette 4x-re és ment simán. De amúgy ez is benne van a FAQ-ban. Meg egy Fast write dolog is. Azt is átállíthatod hátha segít. Smartgart beállítás mindkettő. -
#17667 :-D
Nem mert én is jártam már így ... -
#17666 autoupdate -
#17665 Biztos miattam van. :D -
GiGa master #17664 De én ehez sily vok szal az az AGP ez most mire jóh???
-
#17663 Próbáld meg levenni 4x AGP-re a cuccot. =) Hátha segít. -
#17662 Ezt miért csinálja mostanában az SG ? Eddig nem volt ilyen mostanában kezdte . -
#17661 Ezt is vizualizáljam? Nem akartam spammelni nah. Ne tessék egyből kiabálni meg ujjal mutogatni. :D -
#17660 sorry a dupláért -
GiGa master #17659 Hello.tudom ott van az F.A.Q de én megcsináltam azt amit ott írtak!Nekem VPU recover a baja no meg az a kecsög fekete képernyő!szal letültöttem a (új) ati driver az ati oldaláról és ezeket alépéseket csináltam Knowledge Base
ATI Customer Care > Drivers and Software > Windows XP > RADEON > és ott az elsőt töltöttem le!és még mindi gnem megy pls help!!előre is thx! -
#17658 Újabb Pb update van. -
#17657 12 000 3Dmark 03 pontal egy játék nem fagyott még le soha ! (Értsd:SOHA ! )
Akkor ez mitől fagy le meg lép ki mindíg ???
Mondjuk tört van fenn mert lusta vagyok telepíteni az origit , lehet abban van valami gáz ? -
Seat #17656 SPAM!!! -
#17655 nézd, az ms borzalmas sok szart gyárt ... sztem az más... ott tényleg a szoft van szarul megirva (itt pl gondolok az outlookra)
-
#17654 Ok köszi ; ) -
#17653 Arra gondoltok, hogy bazzeg 6 éves a gépem, nem értem miért akadr rajta a winXP. Bén Bill Géc, béna Májkroszoft stb....???? :D -
Seat #17652 lapozz vissza 7000 hsz-t már ott kezdte :) -
#17651 Ok rendben -
Seat #17650 gyanúsak vagytok nekem mindketten! :)
(vizualitás) :) -
Borg #17649 Mert azt könnyebb. Biztos nem szereti stresszelni magát azzal, hogy a gépe szar...
Ez pont olyan szánalom, mint amikor valaki a windowst meg billgéct szapulja. -
#17648 Bocs, de ez egyertelmuen hardver/windoz problema, miert kell a jatekot szapulni miatta? -
#17647 Persze, főleg azért, mert ennek a ződnek a THC-tartalma sem elhanyagolható. :)
-
#17646 Nagyon jó. Vedd meg :D:D:D
Na de nem tréfálkozva.
Hangulat nagyon ott van. Szerintem eltalálták rendesen. Főleg a multit. A singlivel nem is nagyon fogsz játszani miután rápattantál a multira. Grafikailag igen szép, csak sajna nagy a gépigénye. Nehogy úgy járj hogy elfogy a vas alóla. Mert megeszi. Összevetve nagyon jó gamma, érdemes letölteni. Ha nem is tartod meg kipróbálni mindenképp érdemes. -
Seat #17645 :)))
"A cél az, hogy neked legyen a legtöbb ződed"
jah :) -
Borg #17644 Pénteken kerül ki a BF2 cikk az SG-re. -
#17643 Na ötödjére csak elindult fagyás nélkül !