172092
  • Starfish
    Ajajj. Ennek nincs itt helye. De amúgy tudok. Mennél ranked szerverre játszani. Elég nagy csít nem? :D
  • Promi #17682
    Elobb jatszottam botok ellen, mellette letoltottem, video high -on van lapozofile kikapcsolva, semmi akadas.Jo gep ez.:)
  • lac coo
    Ja ja...
    Igazad van ezen kár elmélkedni .
    Ez van sajna ...
  • willow
    Ha meg mindegyikre irták volna, akkor még mindig várnámk rá 1 évet.
    Nekem Ati-val primán működik, hiba nem volt.
    Itt a logó max azt jelenti, hogy főleg arra van optimalizálva.
    De tesztelve mindkettőre, nem hinném, hogy megengedthené bármelyik fejlesztő, hogy az egyik tipusú kártyán ne induljon el.
  • Starfish
    Amúgy nem tudom nézte e valaki a video.con fileokat. Ott a high beállítás file-ja érdekes. Azt írja benne a file-ban a komment, hogy a high beállítás 1400Mhz feletti prociknál mehet. Ugyan alatta a felbontás 800x600, de viszont minden high. Hát érdekes. Nem értem akkor miért ilyen vasevő szörnyeteg. De biztos ők tudják. :D
  • lac coo
    Elég baj ez , hogy így működnek ezek a dolgok :-((((((
    Ennek ellenére bízok az ATI-ban , mert olyan még nem volt hogy ne verte volna meg valamilyen játékban az NVidiat , még ha az saját játéka is :-D
  • Promi #17677
    Nekem a lenti konfiggal WinXP sp2 hun, ATI Catalyst v5.6, *DVD* *Clone* verzioval semmi bajom nemvolt meg sose.Feltettem a "reloaded" fele NoCD krekket, 10 perc utan kirak asztalra, a BF2 -ot meg bezarja.
    Inkabb hasznalom a daemon -t.
  • 0Fritz0
    Kezdődik a napi "konfig/fagyás/szar az egész/miért is?" téma.
    Majd este megint benézek, hátha a +500 hozzászólás után lesz valami új is a fórumon. ;)
  • willow
    nem, mivel nekm pl max 4x agp tud az alaplapom. Több mint 2 éves gép.
    De ezen tők jol elfut és még így is szép. nem kell mindent high értékre állítani. A játék élményt nem csak az nyújt, hogy mindent high ra rakok és minden lehtő opciót bekapcsolok.
    A fagyást sok minden okozhatja. Bármennyire drága és jó a géped hiba lehet benne is.
  • Starfish
    Ez van. Itt látszik meg hogy mi van akkor ha egy játékban benne van az a kis NVidialogo. Éljen a pénz. És így mondják hogy jobban megy nvidia karikon a game. Naná. Előnyben van emiatt. Persze hogy arra van optimalizálva, és persze hogy arra van driver egyből. ATI meg ugye írhatja a köv drivert úgy hogy ledolgozza az így szerzett hátrányt.
  • lac coo
    Bazz van egy pár gém a gépen egy se fagyott még le ...Akkor miért a gép szar ...
    De ez meddő vita ....
    Mindenki 1et ért abban hogy kicsit instabil a játék:-(((((
    Már aki nem elfogult :-D
  • willow
    3Dmark nem az isten. nem az határozza meg, hogy hogyan fog futni a játékod. Az csak a grafikai teszt program. Ami "labor" körülmények közt teszteli a videó kártyádat és pontozza. Ez csak egy paraméter és nem irja le a teljes gépedet.
  • lac coo
    No de elég lol , hogy nem megy néhány embernél 8X-os agp-vel , 2005-ben , nem ?
  • lac coo
    Annak viszonz örültem , hogy a játék elfogadja a joy gázkarát ...A nézelödő gombokat viszont nem :_(((
  • Starfish
    Hét arra, hogy valami okos emberke elmondta a teszterek közül, hogy 8x APG módban voltak gondok a game indításával stb. Visszavette 4x-re és ment simán. De amúgy ez is benne van a FAQ-ban. Meg egy Fast write dolog is. Azt is átállíthatod hátha segít. Smartgart beállítás mindkettő.
  • lac coo
    :-D
    Nem mert én is jártam már így ...
  • Mr Manson
    autoupdate
  • Starfish
    Biztos miattam van. :D
  • GiGa master
    De én ehez sily vok szal az az AGP ez most mire jóh???
  • Starfish
    Próbáld meg levenni 4x AGP-re a cuccot. =) Hátha segít.
  • lac coo
    Ezt miért csinálja mostanában az SG ? Eddig nem volt ilyen mostanában kezdte .
  • Starfish
    Ezt is vizualizáljam? Nem akartam spammelni nah. Ne tessék egyből kiabálni meg ujjal mutogatni. :D
  • Starfish
    sorry a dupláért
  • GiGa master
    Hello.tudom ott van az F.A.Q de én megcsináltam azt amit ott írtak!Nekem VPU recover a baja no meg az a kecsög fekete képernyő!szal letültöttem a (új) ati driver az ati oldaláról és ezeket alépéseket csináltam Knowledge Base
    ATI Customer Care > Drivers and Software > Windows XP > RADEON > és ott az elsőt töltöttem le!és még mindi gnem megy pls help!!előre is thx!
  • uHs Gerzson
    Újabb Pb update van.
  • lac coo
    12 000 3Dmark 03 pontal egy játék nem fagyott még le soha ! (Értsd:SOHA ! )
    Akkor ez mitől fagy le meg lép ki mindíg ???
    Mondjuk tört van fenn mert lusta vagyok telepíteni az origit , lehet abban van valami gáz ?
  • Seat
    SPAM!!!
  • arty
    nézd, az ms borzalmas sok szart gyárt ... sztem az más... ott tényleg a szoft van szarul megirva (itt pl gondolok az outlookra)
  • rezsofiz
    Ok köszi ; )
  • Starfish
    Arra gondoltok, hogy bazzeg 6 éves a gépem, nem értem miért akadr rajta a winXP. Bén Bill Géc, béna Májkroszoft stb....???? :D
  • Seat
    lapozz vissza 7000 hsz-t már ott kezdte :)
  • rezsofiz
    Ok rendben
  • Seat
    gyanúsak vagytok nekem mindketten! :)
    (vizualitás) :)
  • Borg
    Mert azt könnyebb. Biztos nem szereti stresszelni magát azzal, hogy a gépe szar...
    Ez pont olyan szánalom, mint amikor valaki a windowst meg billgéct szapulja.
  • Me0w
    Bocs, de ez egyertelmuen hardver/windoz problema, miert kell a jatekot szapulni miatta?
  • 0Fritz0
    Persze, főleg azért, mert ennek a ződnek a THC-tartalma sem elhanyagolható. :)
  • Starfish
    Nagyon jó. Vedd meg :D:D:D

Na de nem tréfálkozva.

Hangulat nagyon ott van. Szerintem eltalálták rendesen. Főleg a multit. A singlivel nem is nagyon fogsz játszani miután rápattantál a multira. Grafikailag igen szép, csak sajna nagy a gépigénye. Nehogy úgy járj hogy elfogy a vas alóla. Mert megeszi. Összevetve nagyon jó gamma, érdemes letölteni. Ha nem is tartod meg kipróbálni mindenképp érdemes.
  • Seat
    :)))
    "A cél az, hogy neked legyen a legtöbb ződed"
    jah :)
  • Borg
    Pénteken kerül ki a BF2 cikk az SG-re.
  • lac coo
    Na ötödjére csak elindult fagyás nélkül !