172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#17723 jaja én is kommandóztam eggyet
-
Borg #17722 29910 (szerveren) -
#17721 szerintem nézzél meg pár tesztet és rájösz, hogy ez nem így van :) -
#17720 Még nem találkoztam olyan rabked szerverrer, ahol normális csapatjáték lett volna. mindenki csak a saját pontjai után rohangál. -
penge17 #17719 Tudja valaki hogy hanyas portot kell tiltani a CD-Key figyeles tiltasara ? -
Borg #17718 Nekem mondhatod ezt a gázkar témát, az én őskövületemen cask 2 gomb van a stick mellett, és azokat sem használom :)
Letapasztom jobbkézhez a joyt, balhoz meg odabindeltem a repülés billentyűit, és igy repülök (WASD,balctrl,balalt,space,balshift,x,f). -
Yamee #17717 Ez komoly??? Teszteltétek is már? -
#17716 Mint Life irta, most 250 emberke fér be a ..::CB::.. serverre.
Egy ilyen gépet sikerült kapnunk tesztelésre.
SERVER
Persze 32 procival! :) -
#17715 Hát nekem a Throttle Controllal ment rendesen. csak a negatív tolóerő nem ment. Így nehéz volt helyből felszállni :D -
Nyiri #17714 Megprobalom, de mar vagy 3x csinaltam es mindig jo iranyba huztam. Es az miert vanm, hogy felismeri a gazkart de a jatekon belul nem csinal semmit sem a repcsi sem a heli a gazkarra -
Borg #17713 Az semmi, de én szétszedtem és kipucoltam a joyt, mert aszittem kontaktos lett :D Nemtudtam miért baszodtam bele folyton a vizbe, ha felfelé húztam, meg miért jobbra ment ha balra nyomtam... (13 éves QuickShot) -
Rafia #17712 Nekem a gázadással vannak gondjaim, de ez lehet, hogy a joy hibája. Gyakorlatilag vagy full gázon megy, vagy lassul folyamatosan. Hogyan lehet pl. fix 70%-on tartani a hajtómű teljesítményét? -
Rafia #17711 Én is :)
Nagyon precíz ember írhatta ezt a részt... -
#17710 Hamér joy-ról esett szó. Az érzékenységet nem lehet állítani valahol gammán belül. Túl ézékeny volt a szentem tegnap. -
Rafia #17709 A settings beállításoknál tényleg az adott irányba (steer right, pull right stb) kell húzni a joyt, amerre kéri, különben inverz lesz. -
Borg #17708 Mert amikor bindelted a menüben az axist, rossz irányba nyomtad el a joystickot.
Én is ezen szivtam elsőre :) Hiába irja a left/righthoz ugyanazt, hogy "joy x axis", mégis ha a leftre kattintasz, akkor ott tényleg balra nyomd a joy-t. -
Lifeforce #17707 Kis upgrade történt a CB szerveren...
250 slot -
penge17 #17706 Igen, ezen az 1-en, de senki nem jatszik. -
Nyiri #17705 Tudna valaki segiteni, hogy miert inverz a joy tengelyek a Bf2-ben? Minden jatekban kiralyul mukodik de ebben egyedul a pitch ami jo de a roll es a rudder inverz. Fogalmam sincs miert... -
#17704 Már hogy itt be van kapcsolva ? És le is lehet tölteni ? -
penge17 #17703 SUNILAND HUN BF2 FULL|26ms|195.56.234.94:16567
Ezen az 1-en van csak. -
Rafia #17702 Még nem volt ott, mikor elkezdtem írni -
#17701 Ja ..9800 pro 256 bites , szűrésekkel lazán veri a 6600 GT . -
#17700 Én se azzt mondtam hogy csak egyikre fejleszt. Csak arra optimalizált a cucc. Ezért amiket eredményeket kapnak a benchelő guruk nem teljesen tükrözi az igazi erőviszonyt. Példának okáért 9800Pro vs 6600GT. Elismerem jó kari a GT, nade nem annyival amennyinek mutatták. Vegyünk egy tesztet hamár tesztről esett szó. kapcsold be mindkét karinál az élsimítást 4x-re és a szűrést 8x-re. Közel azonos eredményt kapsz. Alap beállításokon télleg elveri rendesen de amint bekapcsolod ezeket elég nagyot esik a GT teljesítménye. 9800Pro. 40-50 FPS között mindkét esetben, GT alapban 60 FPS (???), szépítésekkel leesik 40-50-re simán. De ez csak személyes vélemény. A PS3-at meg kihasználja már? =) -
#17699 Eddig még csak a Fraps-el próbáltam felvenni múvit, de jó lenne egy ilyen beépített demo. Talán majd az egyik peccsben benne lesz. :) -
penge17 #17698 Ugy tudom nem, a meccs utan a menubol letudod tolteni magadnak az aktualisan lejatszott videot. De most nezem All See Eye-ben hogy a szerver infonal BF2_Autorec 0, szal ezek szerint a szerveren kellene be kapcsolni.
Jo lett volna pedig -
#17697 Demo rögzítés csak a szerver oldalon működik ?
Én otthon nem tudom megcsinálni magamnak mint pl. UT vagy COD ? -
penge17 #17696 Battlerecorderrol tudtok valami infot ?
A menuben listazza a letoltheto meccseket, de a letoltesre klikkelve
Failed Looking UP The Host Name.
Mukodott mar valakinek ? -
#17695 #17690 -
Rafia #17694 Figyu, te most vitát akarsz nyerni vagy a hibát kijavítani? Melyik a fontosabb neked? A game az emberek döntő többségénél vígan elfut, nálad van valami gubanc. Amennyi hozzászólást itt bepötyögtél annyi idő alatt 5x felrakhattad volna az origit, amire most lusta vagy. Ki tudja, 10 perc munkával egy csomó stressztől megkímélnéd magad. -
#17693 na megjött nekem is, kép a galériában :) -
#17692 DE nehogy már 576-ban vegyetek !
Minden hipermarketben van , és olcsóbb is ! -
#17691 amugy csak a szerialt kell kicserélni ... ennyi -
#17690 :-DDDD
Tényleg van origi is !
Csak ma lesz új lap azt akkor rendszertelepítés ... -
#17689 ez a ranked dolog egy nagy kaki...tegnap egy ilyen szerveren toltam, társim -28 és -10 el kullokogott mögöttem. frankó volt mondhatom. -
Yamee #17688 "Mondjuk tört van fenn mert lusta vagyok telepíteni az origit , lehet abban van valami gáz ?"
Ezt a dumát... :) -
#17687 Lehet akkor gepfuggo?:) -
#17686 Demo rögzítés csak a szerver oldalon működik ?
Én otthon nem tudom megcsinálni magamnak mint pl. UT vagy COD ? -
#17685 Hát nekem reloaded megy simán crackel. Semmi gáz nincs vele. És egyszer nem fagyott még ki a játék. -
#17684 Na mindegy...
Veszek még 1 G ramot ártani nem árt hátha javul valamit ..
Ugyis kellene régen már video konvertáláshoz .