172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#17763 hát a fene tudja a teljes gémhez se csináltam új account-ot a demos acco-mat használom ott meg cd-key se volt.... oszt lehet, hogy a gémet se kell újra rakni csak kicserélni a cd-keyt -
#17762 Próbagyuszi? :) -
#17761 fragvadászok
unlockot mindenkinek -
Arwenke #17760 Szerintem az accounthoz vannak rendelve a statisztikak, es nem biztos hogy az eredeti cdkeyel majd engedi a regi accodat hasznalni. Probald ki es majd ird le mit tapasztaltal.:) -
#17759 crackelt gammával hol lehet tolni? próbáltam pár magyar servert, de cd-key práblemet írt ki. -
#17758 tényleg és ha meg veszem a eredeti gammát mert jövőhétre tervezem és újra rakom a gémet attól függetlenűl az elért pontjaim megmaradnak ugye? -
Tasy #17757 hi all!
folyamatosan kapok egy jhiba üzenetete a game-től a multi játéknál :
BF2 Memory Error:
memory.dll: thread 2380 is deallocating main thread memory
Mi ilyenkor a teendő? -
#17756 én is visszaszívom vazze nekem is megvan minden -
Arwenke #17755 Lehet nem egybol updateli a serverrol, ha nem van kis csuszas vagy ilyesmi. -
#17754 Hopp visszaszívom. Nem tüntek el csak gondolom a szerverek túlterhetsége miatt csak később írja hozzá a statodhoz, nekem már fenn vannak a tegnapi eredményeim. -
Arwenke #17753 De ott kell, nekem jo ott van minden. Erdeti a game amugy? -
#17752 Én is tegnap szereztem 3-at de ebből csak egy volt a BFHQ-nál, ma mekapcsolom a gépet és már ott volt mind a három. -
#17751 igen.. vagy nem ott kell?:D kaptam 5-öt de csak 2 van meg -
#17750 Nekem is eltüntek pedig tednap egy csomot szereztem, de nekem pontok is eltüntek ,vagy 4 órát toltam tegnap és abból csak egy órát logolt :(. -
Nyiri #17749 Megoldott a joy irany es gaz gond... Nemtom hogyan de megy. -
Arwenke #17748 Hol nezted? A BFHQban? -
#17747 nekem sincsenek meg:((( de, hogy lehetséges ez?
ezért küzdöttem és apritottam? -
Arwenke #17746 Nekem csak 1 medal van de nem tunt el. -
#17745 Húúú de tele lett a faszom a köcsög rankos szerverekkel bassza meg.
Reggeltől idáig játszottam, csomó medált begyüjtöttem, meg csomó 1-2-3. helyezést, nna mondom kilépek megcsodálom a medáljaimat. Kiléptem, erre medálok sehol. Nem voltam ideges, ááá. -
#17744 Monnyuk én nem fogom berhelni, mert minek. Így is tökéletesen fut a cucc. Nem akad, csak ha lag van. Az ellen meg ez nem ér semmit :D -
#17743 nem.
lelassúl minden és egy idő után egy ablakot dob ki, hogy elfogyott a memória.
Amint bezársz valamit megy tovább minden rendesen.
De általában a játékok nem zabálják menet közben a memóriát.
pontosan ki van számitva a memória felhasználásuk.
A grabber progik zabálják meg a rosszul megirtak. -
Arwenke #17742 kicsit probalkozol beenged, 5-10 perc max, es angolul megy a duma, az meg nem gond. -
#17741 Az fincsi :D De nem hiszem. El fog indulni, max ha elfogy a memó kidob a gamma =) -
#17740 töltsdb be a bf2-őt és utánna taskolj ki és nézd meg, hogy mennyit foglal ill. a többiek mennyit.ezután inditsd újra a gépet. ezt játszd el kb 5-10 x és akkor képet kapsz róla, hogy a bf2 futás közben mennyi memóriát használsz. De azt is számold bele, hogy az agp videó kártyák is használják a memóriát. Ezt a biosban tudod állítani, hogy mennyit max. érdemes legalább annyit engedni, mint amennyi a kártyán van. -
#17739 szép sötét kék háttér :-)) ? -
#17738 Ki kell probálni. -
#17737 Meg lehet játszani. Nem tudom mi lesz a következménye =) -
#17736 A ping jó, csak mindig fullon vannak és nem igazán értem , hogy mit mondanak a csapattársaim.
Nagyon kéne egy magyar is. -
Arwenke #17735 Szerintetek lezs magyar ranked server? Jo lenne, bar a nemet servereken is jo ping mondjuk. -
Lifeforce #17734 Andrew csak poénnak szánta a vas tesztet :)
A régi géppel próbáltuk, és azzal csak 32 főt bír el. (azért van 26-on)
Majd jövőhéten lészen egy kis fejlesztés, akkor feljebb emeljük. -
Snipa #17733 csácsá,
bar nekem sajna geforce4800 asom van ezert nem megy bf2 :( de nagyon szivesen futtatok bf2 servert az itt osszegyult jatekosoknak!
szal ha valaki mar futtat bf2 dedikalt servert linuxon akkor pls vegye fel velem kapcsolatot! vagy valaszban adjon egy emil/msn cimet ahol el lehet erni :-) minel tobb szerver van annal jobb a mar most bf2 ot jatszo jatekosoknak! :-)
udv
snipa -
#17732 Köszi! Probálunk mindig a legjobbak lenni! -
#17731 a lapozófájl kikapcsolós mókát 512Mbnál is meg lehet játszani vagy 1Gb felett érdemes csak ? -
#17730 A cb server sztem a legkirályabb -
Borg #17729 Mér, ez a vas csak 26 főt bir el? -
#17728 Miért hogy van? Én tapasztalatot írtam le...... -
Lifeforce #17727 Visszaraktuk 26 főre.
Sorry a szarakodásért de muszály volt letesztelni :D -
#17726 khösz:D -
#17725 vkinél volt ma már futár ? -
penge17 #17724 Koszonom.