172092
  • TDC Geronimo
    Ez valóban az
  • 0Fritz0
    Fritz

kábé ez a dice logo...
  • 0Fritz0
  • lac coo
    BF2 című romhalmaz program a hiba forrása.

Engem az ilyen mondatokért majdnem bannolnak már....:-DDD
  • Borg
    Nincs, miért?

[lassan a sírógörcs kerülgeti]
  • ZeDapo
    Bocs tudom ez is láma kéréds de mi az a dice logo?
  • vilmoska
    Borg neked van clanod?
  • 0Fritz0
    Sztem kezd el nézegetni a DICE logokat a gémben.
  • 0Fritz0
    Csak ésszel...
  • ZeDapo
    Hi tudom láma kérdés ( és vissza is olvastgattam kommenteket),de nem akadtam a hiba megoládásra.Szóval a problémám a következő lenne amikor belépek egy szerverre
    akkor utána mindig kidob a következő üzenetttel:no response from server...has disconnect from server és a game megvan crackelve mountolva van és fel van téve.Remélem tudjátok orvosolni a problémámat előre is köcci.
  • Istencsászár
    BOCS HOGY KÉRDEZTEM BAZMEG....
  • willow
    Na nem ezt akartam teljesen, de itt van még egy link, ami ezzel fogalkozik.
    Planet Battlefield Fórum 2
  • Borg
    Ne fárassz már, még sok van hátra a munkaidőmből...
  • Istencsászár
    DICE patch az mi a szösz?
  • mila69en
    pedig lehet monjuk énse tom, hogy hogyan kell de láttam sőt tapasztaltam is eggyik csávó levetődött a földre és nekiállt bukfencezni és úgy lőtt leis darált mint a huzat én meg majdnem elkeztem csíterezni meg anyázni, hogy ez lehetetlen amit művelt
  • willow
    Sappo, that's because your graphics card not only lacks any Pixel Shader but also newer T&L features. I have contacted Splizxer, thanked him for the progress so far and asked about video cards without a Pixel Shader, here's his reply:

"unfortunately, you need at least ps.1.1 to display anything correctly, while the BF2 demo uses ps.1.4, it also uses 1.1-1.3, as well as 2.0 and 2.1 "

fbi was able to make it work without any Pixel Shaders but everything looked ugly and green. I'm actually still curious to see him post his work-around to run without any Pixel Shader, just for fun. Other than that, it looks like those without a PS card will have to get one with at least PS 1.1.

PS fbi, PM me your original "green mess" fix, if you don't mind. Pure curiosity.
    Planet Battlefield Fórum
  • szaharin
    ez nem igy meg registriben tudod modositani a keyt..
  • Yamee
    Valakitől hallottam valami olyasmit, hogy lehet speckó mozdásokat csinálni gyalogosan: bukfenc, vetődés, ilyesmi. Ez űbernagy hülyeség volt, vagy csak én nem jöttem rá, hogy kell? (A demoban próbáltam, full még nincs nekem) Vagy volt már róla szó?
  • mila69en
    hát pedig akkor nem lessz jó!!! vagy a 77.30 ezt csomagolták is a gémhez vagy a 77.50-es kell neki
  • Borg
    Néhány info, ami mehet FAQ-ba is (BB!)

Probléma: Kidobál néha az asztalra a játék.
    Megoldás: Még nincs. A külföldi fórumok alapján mind ATI, mind nVIDIA probléma, tehát semmiféle hardvertől, operációs rendszertől, vagy drivertől nem függ látványosan. Ez olyasvalami, amire a DICE kell megoldást találjon.

Probléma: Grafikai lag tapasztalható high-end grafikus kártyákkal.
    Megoldás: Ez ugyancsak ismert, és széles körű probléma. Nem, nem a gépeddel van a gond, hanem megintcsak a BF2 című romhalmaz program a hiba forrása. Mind GeForce 6800+, és X800+ kártyákon is előfordul. Egyeseknél segít rajta az AGP Aperture 256MB-osra növelése BIOS-ból (másoknál értelem szerűen ez nem megoldás, pl PCIE esetén), megint másoknál pedig a Fast Writes kikapcsolása is segített (ATI kártyáknál ugye ez eleve OFF ajánlott, viszon sokaknak nV kártyáknál is ez okozza a gondot)
    Szal akinek X850XT-vel stb akadozik a game highon, az ne a 9600pro-sra hurrogjon akinél simán fut a játék... Valszeg valami overhead probléma a gyorsabb hardverekkel. Vagy új VGA driver, vagy DICE patch lesz a megoldás erre.

Probléma: Nem tudok átbindelni bizonyos billentyűket.
    My Documents\Battlefield 2 (vagy Demo)\Profiles, majd nyisd meg a Global.con-t. Nézd meg ebben, hogy melyik profilt használod. Ezután nyisd meg a Controls.con filet, és a megfelelő szekcióban láthatod az Infantry, Land, Air, Helicopter, Sea, és Default(=Common) részlegeket. Az egyes dolgokhoz rendelt key a sorok végén van.
    A kívánt sorokat törölheted, és azután ingame szabadon bindelhetőek már. Vagy akár egyből ebben a fileban mindent átirhatsz a kívánt gombokra.
  • Tasy
    hi all!
    folyamatosan kapok egy jhiba üzenetete a game-től a multi játéknál :
    BF2 Memory Error:
    memory.dll: thread 2380 is deallocating main thread memory

Mi ilyenkor a teendő?
  • And5
    eredeti key vel lehet hasznal a generált key accot ?
  • Sephi
    Az Asus oldalon csak a 71.89 driverek vannak. Hogy en az nvidia-rol nem rakok fel drivert az is tuti.
  • TDC Geronimo
    engem már 5* előléptettek de nem marad meg :(
  • mila69en
    vezérlőpult/rendszer/speciálsi/telsesítmény résznél beállítások/megint speciális/módosít
  • vilmoska
    Valaki írja le lécci hogy hol lehet kikapcsolni a lapozófájlt!
    köszi
  • Starfish
    Hát akkor faq. De súgok. Gef4-ekkel nem megy a cucc......
  • Yamee
    FAQ!!! (mint káromkodás)
  • mila69en
    77.30-al jók az árnyékok
  • Yamee
    ja, akkor nem ez van -> FAQ
  • Zs0lt1
    A demóhoz is és a finalhoz is adtak egy nvidia drivert(77.30).
    Próbáld meg azt feltenni.
  • Yamee
    Nekem is volt ilyen, amikor az öcsém elbaltázott valamit a beállításokban. Kitöröltem mindent a Documents and settings mappában, ami a bf2-re vonatkozott, újraraktam, és megjavult. Hátha neki is ez...
  • ranGer2
    neki gef4 titanium a van.
  • Zs0lt1
    Hát nincsenek, remélem tényleg csak a túlterheltség miatt van ez, mert kezdek ideges lenni :-)
  • Sephi
    Fax kivan. Asus-om van a nvidia 71.83 driverekkel es a jatekban az arnyekok szarak es feszt kifagy a STARTING SERVER resznel. Mi a baj?
  • uHs Gerzson
    Nekem nincsenek még a tegnapi medálok vannak csak :(
  • Zs0lt1
    Nnah megnézem, lehet nekem is ottvannak már a cuccaim :-)
  • Starfish
    Videókaresza milyen is?
  • Pharaoh
    FAQ?
  • ranGer2
    Egyik haveromnak a problémája: Elinditáskor visszadobja az asztalra.. én driver re tippelek más ötlet?