172092
  • arty
    lehet LAN on ccopozni:

*but* if you want to play coop, heres how..

1) the host starts a MP LAN conquest map... all clients just sit and wait until the server pops up in thier server browser.... after the server is listed, they MUST NOT press refresh...

szervergyerek indit egy LAN conquest módot, kliensek frissitik a szerver browserjüket, meglátják a szessönt, de NEM KONNEKTÁLNAK

2) the host then quits out of the MP conquest map & loads the desired single player map.... meanwhile, the clients are patiently sitting there watching thier server browser which is still displaying the MP conquest game... and none of them press refresh (cos that will cause the MP lan conquest game to no longer be displayed in the server browser)

a szervergyerek kilép a játékábol, amit kreált, s elindit egy szingli pályát! ha már fut, akkor a szerverkeresőjükben még mindig látszik az egykori multi conquest szerver, na MOST KELL RÁ KONNEKTÁLNI

3) once the host has finshed loading the SP map, the clients can then join the game in thier server browser.... BF2 will join the game and you have coop singleplayer

ezért mikor kapcsolodtunk, egy coop pályán találjuk magunkat botokkal :)
  • 0Fritz0
    Te mint antiszpemmer?
    NEM! :D
  • Meggymag
    Nem akartam csúnyán spemmelni egy képpel szal inkább URL :) Köszborg :D
  • Borg
    Kijavitottam.
    Amúgy a kép LOL :D
  • Meggymag
    lámer újreg
  • arty
    LOL

• Running
    nekiállsz, lemented külön a fájlt h ha elbaszol vmit meglegyen. Majd lácc száámokat és értelemszerűen próbálgatod változtatni azokat, aztán nézed változott e valami, ha nem elbasztad és próbálkozol újra és újra amíg nem sikerül. Kb így. Csak csitujj már.
  • Starfish
    #17853 Ha valami van amit nem értesz dobj privit. Egyszer elmagyarázom. Aki előbb ír privit annak magyarázom el. Azt szerezze meg a többi ember tőle :D
  • lac coo
    off:

Hogy lehet kevesebb botot rakni a játékba ? :-DDD

on: Jó a játék csak bugos....
  • Thonsen
    mármint azt h hhogy lehet több mint 16
  • Running
    Komolyan még egy ilyen kérdést feltesz vki, felmegyek játszani és mindenkit lelövök akit látok....:))
  • Thonsen
    de ebből nem jöttem rá h - hogy kell...vki el tudja rendesen mondaniŰ??
  • lac coo
  • 0Fritz0
    Lécci egy büntipontot az újreges/régireges, de flémelős collégának.
  • Starfish
    Gondolom ezeket ha megváltoztatjuk akkor sem változik a nevünk ingame igaz? :D

localProfile.setName [name] - Sets the name for your current account

localProfile.setNick [nick] - Sets the nickname for your current account

Csak azért kérdem, mert nagyon olyan szaga van hogy meg lehet változtatni a nevet.
  • Running
    Hogy te mekkora **** vagy....:)
  • Seat
    na,de ilyet vazzzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........
  • mila69en
    húúú b@ssz itt van ezen az oldalon kb 10 perce hangzott el
  • Thonsen
    Hi all!!!
    Lehet h máe elhangzott a kérdés..De hogy lehet több botot betenni mint 8-8??
    mert így kicsit kevés
  • Running
    Nyomtam tegnap is a játékot és remélem minél hamarabb lesz hozzá patch ,mert torkonszúrom az összes dice-os seggfejet. Miért nem lehetett még pár hónapig javítgatni. Csináltak egy kúrva jó gamét megspékelve bughalmazzal. Tuti hogy megint a köcsög kiadó sürgette a dolgot. Az hót ziher hogy sokat nem tesztelték, mert olyan nincs hogy ahány gép annyiféle hiba...:)
    Komolyan minden nap imádkozom hogy tudjak játszani és ne szájjon el, pedig én a szerencsdések közé tartozom, mert csak 3x-4x fagy meg egy nap, akkor is a szerverkeresőnél.
    Szóval tutizzák le a gámát mert akkor költök rá zsetont is.
    Medált meg ilyen rothadó tevetetemeket csak ranked szerveren lehet szerezni?
  • 0Fritz0
    Szép, kimerítő válasz. :)
  • Seat
    és kijaza BB?
    :)
  • Seat
    ok,de csak ződdel! :)

mivaa,filmsztár akarsz lenni,mi? :)
    kis stivin szegál :)
  • BurnBaby
    az értetlenkedőknek pedig

DICE = Digital Illusions = Battlefield sorozat fejlesztő cége (az EA a kiadó, nem ők programoznak)
    DICE logo = a fenti cég logoja (megjelenik a játék elején)
    DICE patch = Battlefield2 patch, amit nyilván a DICE ír, hiszen ők fejlesztik
  • BurnBaby
    totalbf2.com
    planetbattlefield.com
    ill az ftp2.sly.hu oldalon vannak fenn txt-k a szerver dolgokról
    más nem jut eszembe
  • Starfish
    Vajon ha a set.NSides-nak 3-at adnánk meg mi lenne? Tuti nem 3 csapat. De ha olyan mappot csinálna valaki amin 3 fő bázis izé van? Akkor? :D
  • 0Fritz0
    aiSettings.setMaxNBots **
  • Frankie
    BF2 szerver adminolással kapcsolatos FAQ, leírás, öteletk esetleg merre található?

(üzemeltetői help kellene)
  • mila69en
    valaki próbálta már a 77.72-s nvidia drivert, felraktam sztem simán rádobot 7-8 fps-t
  • Starfish
    hát akkor 64 helyett 24. Így okés? Vagy kommenteljem a scripteket? :D:D:D:D
  • Wolwarine
    Na vazzz xted? akkor 24 et írsz
  • Starfish
    Közben felmerült egy gondolat az piciny fejecskémben. Videó. Lenne kedve majd valakiknek videót csinálni? Kitalálni valami jó story-t, megcsinálni a forgatókönyvet, azt szépen megcsinálni a filmet =) Nah? Bár még fax tudja mennyi időm lesz rá, de tök poén lenne. Mint minden ilyesmi :D:D:D
  • vilmoska
    És mégis mire változtassuk meg?
    mondjuk legyenek 24-en akkor mire állítsam?
  • Starfish
    Kötegedsz vazze? Kapsz egy kávécsészének álcázott kommandóst ahátad mögé :D
  • Wolwarine
    Nah találtam egy-két érdekes dolgot:

Hogy több mint 16 BOT-nál többel jácc:
    akkor változtasd meg ezt
    AIDefault.ai file-t megtalálod X:\Battlefield 2\mods\bf2\AI

echo ********************************************************************************
    echo AIDefault.ai ****************************************************************************
    echo ********************************************************************************

aiSettings.setNSides 2
    aiSettings.setAutoSpawnBots 1

rem aiSettings.setMaxNBots 64
    rem aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
    rem aiSettings.setBotSkill 0.4

rem To spawn more than 15 bots in SP, use the following lines instead of the three lines above.
    rem Note that this is totaly unsupported, it will affect your system's performance
    rem and may even crash your game. That being said, you will most likely be able to run a lot
    rem more bots than 15 on your system.

rem Example for 32 bot game with expert bots

aiSettings.overrideMenuSettings 1
    aiSettings.setMaxNBots 26
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
    aiSettings.setBotSkill 0.4

run BotNames.ai

aiSettings.setInformationGridDimension 32

run AIPathFinding.ai

rem EOF

• Seat
    spam! :)
  • Savmacska
    nemtaláltam semmit
  • Starfish
    Má mé lenne baja a gépnek ha nincs lapozó file? A memória ha megtelik akkor az aktuálisan futó task hibaüzenettel elszáll ennyi. Máshogy nem igen kéne sérülnie. Monnyuk amikor szakdogámat írtam és jött egy ilyen hiba és láss csodáta, nem mentettem el is szállt az aznapi kódrész....... Nah de amúgy baja nem lesz a gépnek.
  • vilmoska
    csak multiban van ilyen
  • Rafia
    Itt nézz körül.