172092
  • Starfish
    Na jah. Meg jön az R520 is. Hát lesz itt csata hiába =). Az monnyuk csak jó. Legalább esnek majd az árak hamar. Meg amúgyis. Miért kell ennyore drágán adni a dolgokat? Szegények vagyunk mint a templom egere. pfff.
  • Borg
    Egyszerű. A jelenlegi procik mellett az a kártya 1600x1200-ban nem tudja kifutni magát. Egyszerű nincs az a proci ma még, ami ellássa elegendő adattal.
    Ezért készült egy csomó teszt pl 2048-as felbontásban, 4xAA-val. Na ott már igen keményen ráver a mostani kártyákra a 7800GTX.
    Csakhát ugye ki játszik akkora felbontáson, főleg a fixfelbontásos TFT-k korszakában... Az a kártya ettől függetlenül magasan ver mindent ami most a piacon van, csak minek ugye..
    De nembaj, majd jövöre lesz 5000+ AMD64, és akkor azzal már 1280-ban is gyorsabb lesz a 7800GTX. Persze csak ha bekapcsolsz egy 8xAA-t neki :D
  • lac coo
    NVIDIA csak a ps3-al tudott előrelépni atihoz képest , de annak meg még egy jó darabig semmi haszna :-)))
  • Starfish
    Azért írtam az 1 két nap ide odát, mert bent van a boltokban. Azért nem vagyok agyatlanka =) De akkor is. Ami hivatalos dátum az a 24.-e. Az meg holnap. Vagyis ma jár le. Mint a számláló. Ennyi =) no flame.
  • Pharaoh
    Régen
  • Starfish
    Jó hát jah. De akkor is. Új generációs kari akkor mkiért csak ennyivel jobb mint a régebbiek? na mind1.
  • Pharaoh
    Aki nem rendelte erlőre, annak is megvan már.
  • Meggymag
    mondaná Beast
  • lac coo
    Hát mikor verte nvidia az atit ?
  • Starfish
    Legyen mit kérdezni. Vagy talán azért, mert hivatalosan csak akkor lesz kint a gamma amiko lejár? Tehát holnap? Az előrendeléseket leszámítva. Meg az a +,- 1,2 nap. :D
  • peter31
    miért megy még a számláló???
  • Starfish
    Hát a gamma is várhatott volna akkor még 1 hetet vagy mi. :D:D:D De jó ez így.
  • Starfish
    Kicsi off. Guild Wars test 7800GTX vs X850XTPE. Felbontás 1600x1200. 4x Élsimogatás. Nah keményen 1 FPS-el veri csak el az ATI-t az NVidia..... Nah mi akkor most mi van? BF2-ben is 5 FPS csak az előnye az új NVidia karinak..... Én ezt most nem értem. Hiába nem szeretem nvidiát akkor is ennek nem így kéne lennie. Jobban el kéne verni ezzel a karival az ATI-t. Nem lehet hogy csak 3%-al gyorsabb.......
  • TDC Geronimo
    "Electronic Arts és a DICE duó kiábrándította a rajongókat minap, mikor bejelentette, hogy a Battlefield 2 Editor első bétaverziója nem jelenik meg a korábban beharangozott időpontra. Pár igen kemény bugot nem sikerült idáig kijavítani, ezért az Open Beta Editor kiadását június végére tolták."
  • 0Fritz0
    Nekem is.
  • Pharaoh
    A routeren én semmit nem konfigoltam, megy rendesen minden.
  • emberke
    Egy kérdés azokhoz akik megosztott nettel router mögül játszanak, működik rendesen a voip? Elvileg a router konfigban a megfelelő portokat kinyitottam, de a játék alatt általában csak az egyikünk tud dumálni, a másik fél nem hallja a többieket, se üzenni nem tud. Mi lehet a gond?:)
  • BEAST #17910
    jujdeizgulok
  • Rafia
    az írnok kasztnak van egy töltőtolla
  • Skiper
    már csak 7 óra 51 perc
  • TDC Geronimo
    jajám
  • mesor
    Hihetetlen mi folyik ebben a topicban!
    Mennyi értetlen emberke van.
    Egyébként akinek nem tetszik a játék az ne játszon vele, de az semmivel ne játszon mert olyan játék nincs ami nem bugos!
  • TDC Geronimo
    A keze is kell hozzá el ne feledd!
  • Hmuda
    Az options/controls menüben beállított gombbal.
  • TDC Geronimo
    :DDD
  • Pharaoh
    controls-ban mindent megtalálsz, amúgy meg j,k,l,
  • Meggymag
    Billentyűzettel
  • oneal1
    mivel tudok irni a játékban???
  • mila69en
    nah ugylátszik kezd beindúlni a warez védelem egyre csak fogynak a szerverek ahova beenged asszem még 1-2 nap oszt mehetek a sarki közértbe megvenni a gémet
  • Micimackó

Controls.con
  • geri15
    Battlefield 2 (451 új üzenet)
    fél nap alatt :DDD
    micsináltok ti itt szpemmerek?
  • Micimackó
    Persze, hogy könnyen megszoktad, ha a konzolt használtál előtte. Ott is csak egyfajta irányítás van, és arra vagy kötelezve. De a PC hál istennek nem konzol, van billentyűzet, és lehet konfigolni is (bár gondolom szerinted ez az opció felesleges).
  • Savmacska
  • Starfish
  • Starfish
    Hát vagy a lentebb leírt módon, vagy adminparancsal adsz hozzá botokat. Már ha létezik ilyen admin parancs :D
  • TDC Geronimo
    Visszaolvasás rulez
    Kivéve ha te az az Evans vagy...tudod a Scott Evans
  • Evans
    Sziasztok! Nagyon király a game, haverommal szeretnénk hálóban játszani. Szóval, ugye lehet berakni botokat multiban?Mert ketten...
  • Pink Tiger
    sztem menj ki az esőre sírni egyet... ja nem esik az eső? látod neked semmi sem sikerül...:))))
  • Starfish
    Én is mehetnék a faq-ba :D De legalábbis már haza innen.
  • Pink Tiger
    ez mehetne faqba is