172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#17927 Na jah. Meg jön az R520 is. Hát lesz itt csata hiába =). Az monnyuk csak jó. Legalább esnek majd az árak hamar. Meg amúgyis. Miért kell ennyore drágán adni a dolgokat? Szegények vagyunk mint a templom egere. pfff. -
Borg #17926 Egyszerű. A jelenlegi procik mellett az a kártya 1600x1200-ban nem tudja kifutni magát. Egyszerű nincs az a proci ma még, ami ellássa elegendő adattal.
Ezért készült egy csomó teszt pl 2048-as felbontásban, 4xAA-val. Na ott már igen keményen ráver a mostani kártyákra a 7800GTX.
Csakhát ugye ki játszik akkora felbontáson, főleg a fixfelbontásos TFT-k korszakában... Az a kártya ettől függetlenül magasan ver mindent ami most a piacon van, csak minek ugye..
De nembaj, majd jövöre lesz 5000+ AMD64, és akkor azzal már 1280-ban is gyorsabb lesz a 7800GTX. Persze csak ha bekapcsolsz egy 8xAA-t neki :D -
#17925 NVIDIA csak a ps3-al tudott előrelépni atihoz képest , de annak meg még egy jó darabig semmi haszna :-))) -
#17924 Azért írtam az 1 két nap ide odát, mert bent van a boltokban. Azért nem vagyok agyatlanka =) De akkor is. Ami hivatalos dátum az a 24.-e. Az meg holnap. Vagyis ma jár le. Mint a számláló. Ennyi =) no flame. -
#17923 Régen -
#17922 Jó hát jah. De akkor is. Új generációs kari akkor mkiért csak ennyivel jobb mint a régebbiek? na mind1. -
#17921 Aki nem rendelte erlőre, annak is megvan már. -
#17920 mondaná Beast -
#17919 Hát mikor verte nvidia az atit ? -
#17918 Legyen mit kérdezni. Vagy talán azért, mert hivatalosan csak akkor lesz kint a gamma amiko lejár? Tehát holnap? Az előrendeléseket leszámítva. Meg az a +,- 1,2 nap. :D -
peter31 #17917 miért megy még a számláló??? -
#17916 Hát a gamma is várhatott volna akkor még 1 hetet vagy mi. :D:D:D De jó ez így. -
#17915 Kicsi off. Guild Wars test 7800GTX vs X850XTPE. Felbontás 1600x1200. 4x Élsimogatás. Nah keményen 1 FPS-el veri csak el az ATI-t az NVidia..... Nah mi akkor most mi van? BF2-ben is 5 FPS csak az előnye az új NVidia karinak..... Én ezt most nem értem. Hiába nem szeretem nvidiát akkor is ennek nem így kéne lennie. Jobban el kéne verni ezzel a karival az ATI-t. Nem lehet hogy csak 3%-al gyorsabb....... -
#17914 "Electronic Arts és a DICE duó kiábrándította a rajongókat minap, mikor bejelentette, hogy a Battlefield 2 Editor első bétaverziója nem jelenik meg a korábban beharangozott időpontra. Pár igen kemény bugot nem sikerült idáig kijavítani, ezért az Open Beta Editor kiadását június végére tolták." -
#17913 Nekem is. -
#17912 A routeren én semmit nem konfigoltam, megy rendesen minden. -
emberke #17911 Egy kérdés azokhoz akik megosztott nettel router mögül játszanak, működik rendesen a voip? Elvileg a router konfigban a megfelelő portokat kinyitottam, de a játék alatt általában csak az egyikünk tud dumálni, a másik fél nem hallja a többieket, se üzenni nem tud. Mi lehet a gond?:) -
#17910 jujdeizgulok -
Rafia #17909 az írnok kasztnak van egy töltőtolla -
#17908 már csak 7 óra 51 perc -
#17907 jajám -
#17906 Hihetetlen mi folyik ebben a topicban!
Mennyi értetlen emberke van.
Egyébként akinek nem tetszik a játék az ne játszon vele, de az semmivel ne játszon mert olyan játék nincs ami nem bugos! -
#17905 A keze is kell hozzá el ne feledd! -
#17904 Az options/controls menüben beállított gombbal. -
#17903 :DDD -
#17902 controls-ban mindent megtalálsz, amúgy meg j,k,l, -
#17901 Billentyűzettel -
#17900 mivel tudok irni a játékban??? -
#17899 nah ugylátszik kezd beindúlni a warez védelem egyre csak fogynak a szerverek ahova beenged asszem még 1-2 nap oszt mehetek a sarki közértbe megvenni a gémet -
Micimackó #17898
Controls.con
-
#17897 Battlefield 2 (451 új üzenet)
fél nap alatt :DDD
micsináltok ti itt szpemmerek? -
Micimackó #17896 Persze, hogy könnyen megszoktad, ha a konzolt használtál előtte. Ott is csak egyfajta irányítás van, és arra vagy kötelezve. De a PC hál istennek nem konzol, van billentyűzet, és lehet konfigolni is (bár gondolom szerinted ez az opció felesleges). -
Savmacska #17895 -
#17894 -
#17893 Hát vagy a lentebb leírt módon, vagy adminparancsal adsz hozzá botokat. Már ha létezik ilyen admin parancs :D -
#17892 Visszaolvasás rulez
Kivéve ha te az az Evans vagy...tudod a Scott Evans -
Evans #17891 Sziasztok! Nagyon király a game, haverommal szeretnénk hálóban játszani. Szóval, ugye lehet berakni botokat multiban?Mert ketten... -
#17890 sztem menj ki az esőre sírni egyet... ja nem esik az eső? látod neked semmi sem sikerül...:)))) -
#17889 Én is mehetnék a faq-ba :D De legalábbis már haza innen. -
#17888 ez mehetne faqba is