Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://desertcombat.bplaced.net/
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[IRAM] leader
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
http://desertcombat.bplaced.net/
Te jottel ide es kezdtel el utalgatni arra hogy a VENYesek csitelnek, egyedul azert mert 2 ev jatek utan se jutottal el arra a szintre, hogy lelojj valaki...
Menj modozni az valo neked.Ott kempelni kell es nyomni a gombot.A hitregrambok ott nem mennek sokra 😊
Most nem fogok visszakeresgélni, de ez már nem az elsõ ilyen megnyílvánulás amit tõled olvasok...
[IRAM] leader
én egy meg nem értett újkori festõ lennék?,...állandóan cheater-eztem,hol??<#felkialtas>#felkialtas><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk>
[IRAM] leader
De mind1 tényleg kár rá szót pazarolni. Hozzád hasonló emberek mindíg is voltak és lesznek is akik egybõl csítereznek ha nem tudnak legyilkolni valakit.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
3 hét múlva jövök<#duhos2>#duhos2>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

[IRAM] leader
(igazandibol Szerzsínyo kedves)
[IRAM] leader
btw,Fuji majd mindjá jól megmutassa a képeket rólam,aztán akkor leszek köcsög😄!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[IRAM] leader
[IRAM] leader
3.Fogalmam sincs,nem én írtam a programot...nálunk csak fut.Ha én írtam volna a Mari néni lábát sem fogná meg...
2.Nem egy szervert "futtatok" és nem autoadmin programmal,csak aki nem ért hozzá az mond ilyet.
1.Nem vagyok szakértõ,de ted a szívedre a kezed és mondd ki:Te még nem találkoztál ebben a játékban cheater-el.OK?
[IRAM] leader
Annyit kert hogy magyarazd el mi alapjan fogja meg a csitereket a programamit annyira reklamozol...
[IRAM] leader
Mindig elmosolyodok akárhányszor egy infantry szervert meglátok <#vigyor3>#vigyor3>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
[IRAM] leader
[IRAM] leader
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
regi szep idok emlekere <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ráadásul olyan kiált csítert, aki aixon nevelkedett és 10-bõl 9x pofánlövöm, pedig senki vagyok...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...