Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unscrupulousp
hallgasd meg a Méhek-tõl a barbi címû számot, tuti megnyugszol 😊 ja,meg gyûrj le egy páleszt sörrel

http://desertcombat.bplaced.net/

Fujiryu
Hidd el tudom mi szamit eretneksegnek ebben a topikban.En vagyok a flemgenerator ebben a topikban 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Te voltal az aki feljott ide nagy arccal es kezdett el arrol beszelni, hogy kivancsi vagy arra, hogy ugyan azt nyomnak e a ti szervereteken amit az oveken, mert azon fut pb es sok mas anti cheat program.Most mondd mar el hogy mi ez, ha nem utalgatas arra, hogy a VENYesek csitelnek?

"VENYesek csitelnek"...mutasd meg kérlek..én ilyet biztos,hogy nem írtam,ûtálom mikor igaztalanul megvádolnak,de szinte biztos voltam benne hogy megkapom,mikor már kifogytok az érvekbõl...a hangnemet meg úgy válaszd meg kérlek,ahogy én veled szemben...Köszönöm

[IRAM] leader

Fujiryu
En miota jatszom a jatekkal, waron 2x talalkoztam csiterrel.Publicon nem zavaro, mert onnan le lehet menni.De egy eles waron azt varni, hogy mikor fogja meg a pb es lesz vege annak, hogy egyedul lo le 5 embert az mar idegesito.Az meg kulon kihivas, hogy lelojon valaki egy csitert 😊

mesor
Én nem azt mondom, hogy nem léteznek ilyenek! Sõt szerintem már újat se tudsz mutatni nekem, de azért a Vény-es srácot rögtön megbélyegezni meg gyanúsítani nem kéne...

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

unscrupulousp
én csíter vagyok 😊 a sör a csítem, fél óráig mûködik,aztán elbasz mindent, de rohadt jó, egi/prost !

http://desertcombat.bplaced.net/

HTS s3rg1nh00
htx
de azért még másolok egy-két köcsögséget régebbrõl😄!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
Nyugodjal mar le...
Te jottel ide es kezdtel el utalgatni arra hogy a VENYesek csitelnek, egyedul azert mert 2 ev jatek utan se jutottal el arra a szintre, hogy lelojj valaki...
Menj modozni az valo neked.Ott kempelni kell es nyomni a gombot.A hitregrambok ott nem mennek sokra 😊

mesor
"aha...meg az aimbot,meg a hasonló faszságok...azok is számítanak szerintem."

Most nem fogok visszakeresgélni, de ez már nem az elsõ ilyen megnyílvánulás amit tõled olvasok...

Ajánlom figyelmedbe GRCZveroboy barátunkat...adná Isten,hogy összeakadj vele egy szerveren...úgy 35-40 embert Tk-zott le egyhúzomba, egy ember sem tudta lelõni,csakis a bombázástól múlt ki,kidobni nem lehetett,mert sem az IP-je,sem a Hash-e nem látszott aztán mikor nagy kegyesen elhagyta a szervert az egész úgy 30 mp-re lefagyott.Na ezzel játszál Te mindennap<#mf2>Ha nem hiszed nézz utánna a pojésok fórumán...

[IRAM] leader

Télleg Te eddig hol voltál??...vagy másik fórumot olvasol<#falbav><#nezze>
én egy meg nem értett újkori festõ lennék?,...állandóan cheater-eztem,hol??<#felkialtas><#conf><#csodalk>

[IRAM] leader

mesor
Hát pedig...

De mind1 tényleg kár rá szót pazarolni. Hozzád hasonló emberek mindíg is voltak és lesznek is akik egybõl csítereznek ha nem tudnak legyilkolni valakit.

joebacsi
Mindenki csíter, amíg az ellenkezõje be nem bizonyosodik!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
najó..

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HTS s3rg1nh00
akkor most visszaolvasok 1700 oldalt.
3 hét múlva jövök<#duhos2>

[IRAM] leader

Fujiryu
Azt varhatod hogy en toljam be a segged a KK-ba.
(igazandibol Szerzsínyo kedves)

de ne hogy má" bammeg ne tudjak két év játék után ne tudjak megkülömböztetni egy jó játékost egy cheater-tõl...lehet nem vagyok egy kurva jó játékos,de ...mind1...ah...csak szócséplés az egész.

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
#152791<#nezze>
btw,Fuji majd mindjá jól megmutassa a képeket rólam,aztán akkor leszek köcsög😄!

Így van!

[IRAM] leader

mesor
De azért nem kell mindenkire rögtön csítert kiáltani!

az nem...de játék sem<#eplus2>

[IRAM] leader

hol látsz itt Te szakértõt??Megpróbálom...visszafelé megválaszolni a kérdéseid.Úgy nehezebb..
3.Fogalmam sincs,nem én írtam a programot...nálunk csak fut.Ha én írtam volna a Mari néni lábát sem fogná meg...
2.Nem egy szervert "futtatok" és nem autoadmin programmal,csak aki nem ért hozzá az mond ilyet.
1.Nem vagyok szakértõ,de ted a szívedre a kezed és mondd ki:Te még nem találkoztál ebben a játékban cheater-el.OK?

[IRAM] leader

Manoboy
Ezt csak azééé mondod me sose jácccottáááá ottan! <#vigyor5>

Manoboy
Konkrértan ha a letöltésnek beállítja, hogy mennyivel jöjjön akkor nem lesz High pingje! <#banplz><#ijedt>

Fujiryu
Hat szerintem ilyen valaszt tole nem kaphattal de mindegy.Kepzeloero az mindig is tobb volt a kelletenel a 25thban 😊

Fujiryu
Te most tényleg attol hiszed magad szakertonek a temaban, hogy van egy szervered amin tobb autoadmin programot futtatsz egyszerre?
Annyit kert hogy magyarazd el mi alapjan fogja meg a csitereket a programamit annyira reklamozol...

Törölt felhasználó
Egy BF2-õ felhasználó köcsög<#idiota><#hehe>
Bekapcsol egy letültést és úgy bas..a ki a PB,hogy a lába sem éri a földet High-ping-ért<#mf2><#zavart1>

[IRAM] leader

SigS
te meg ki a tököm vagy?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Törölt felhasználó
Én is akarok egy köcsögöt te köcsög!<#vigyor1><#eplus2><#hehe>
SigS
Mit nem értetek meg azon hogy a BF2 nem inf.-ra lett tervezve, ezért olyan szar a hitboxa amilyet még soha nem láttam. Hozzájön még egy kis pingprobléma az egyénnel, bekapcsol egy letöltést és félrambóként rohan végig a pályán lelõhetetlenül...
Mindig elmosolyodok akárhányszor egy infantry szervert meglátok <#vigyor3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

joebacsi
Rájöttem, hogy te még ki se érdemelted a köcsögöt.

OrionHungary
azért azt érdemes megnézni hogy én a csalókkal is kultúr ember módjára beszélek... egy bizonyos pontig <#hehe>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
ez akkor volt mikor dávidot gl-el nyakon lõttem az ugyanolyan boldogan szaladt tovább? mikor szóvátettem jön jött a "mennyé már a tetves kurva anyádba faszszopó" válasz egy nálam min 12 évvel fiatalabb kisfiútól?!

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

te mirõl beszész bammeg...milyen link??mennyi szervert futtatsz??..ez nem játékos oldali anti-cheat..mi a f@sznak neked link róla...mert akkor már nincs is ha nem mutatom esetleg meg??Menj a fenébe...

[IRAM] leader

egyetértek...télleg senki vagy...<#violent>

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
rólam nincs?<#miaz>

Bogdogege
<#mf1>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Bogdogege
Ki az a Jarek? <#hehe>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

schrank
népszerû cseszlovák becenév : "jarek" <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fujiryu

regi szep idok emlekere <#hehe>

schrank
ketten gyertek ellenem és ha szerencsétek van akkor a csít ellenére is meg tudtok sebezni ... <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

OrionHungary
igaza van <#vigyor1>

Herold
Úgy próbáld meg legközelebb, hogy mind a ketten egy helyben álltok. Ha úgy se hal meg, akkor nem hitbox-probléma.

Kovács legény
szerintem meg köcsögök vagytok mind

www.czekoart.hu

JAG1
A probléma valós, ezt senki nem vitatja, csak kicsit erõsnek érzem, hogy pont a vény tükrében jön elõ. Miért nem a fasszopó mekkeni láttán kezd el midenki csíterezni, mikor róla tudni is, hogy szétmakrózva játszik...
Ráadásul olyan kiált csítert, aki aixon nevelkedett és 10-bõl 9x pofánlövöm, pedig senki vagyok...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Herold
Mert olyan dologról terjesztesz baromságokat amit nem ismersz.