172092
  • colos
    A fenti mondat, amit bemásoltál nem az én "számból" hangzott el. A jelzőre nem reagálnék.
    Tudom, hogy nemrég jött ki, szombaton már meg lehetett volna venni akár a Saturnban is például. Majdnem meg is vettem, De előtte még ki szerettem volna próbálni, hogy miért is adnék ki 12000 Ft-ot.

Az hogy most jött ki, szerintem nem mentség. Főleg, ha ez ember fizet is érte. H

Azt is tudom, hogy létezik a patch nevű ereklye, és hogy majd javítani fogja a hibákat, de ennyi pénzért legalább ne csak 5 percet tudjak játszani a neten... Ez itt a probléma. Azért kiváncsi vagyok mikorra fog működni rendesen. Reményeim szerint hamarosan, és akkor tényleg egy jót lehet majd vele játszani.
  • 0Fritz0
    "...és ezt természetesen sosem fogják kijavítani, még két év múlva is mindenkit ki fog dobni..."

A gyengébbek kedvéért:
    1. A gém csak most jött ki.
    2. Néhány táltos szerint majd eljő az az idő, amikor néhány hős vitéz felkutatja a patch-nevezetű titokzatos ereklyét, ezzel elhozva a non-stop hentet és DTK-t a yonépnek. :)
  • colos
    Sziasztok!

Egy magánvélemény a játékról, ha megengeditek... Jómagam már egy jó ideje COD-ozom, de már vártam a játékot,és a csapatunk is szerette volna magát belevetni a játék rejtelmeibe...

De jöttek a problémák... Single-be tökéletesen fut a játék gond nélkül... A multiról meg inkább ne beszéljünk... 5 perc töltés (jobb esetben, egy nem éppen rossz gép alatt), aztán 5 perc játék, majd visszaköszön az asztal... Kipróbáltunk mindent, amit itt a FAQ-ban összeírtatok. Sikertelenül.
    Jómagam még az X800-as problémával is találkozok, ha végre bent vagyok egy kicsit a játékban...

Pedig, ha működött volna, akkor ez a játék is ott lenne eredetiben a polcomon, akárcsak pl. a COD, vagy a HL2...

De ezért még 2000 ft-ot se adnék így...

Ami azért tetszett benne. Jók a pályák, nagyon szép grafika, a helikopterek, repülők vezethetősége, és a hangulata, ameddig bent tudsz maradni a szerveren...
  • CUCLI
    Megjelent! =00
  • xj700t
    24h 678 hozzászólás. Ezt ki tudja átolvasni? :)

A Rank rendszerről lehetne írni egy pár sort a FAQ-ba.
  • Ahhoj
    -0000001, -000002 ;)
  • Max Damage
    na asszem elteszem magam mára. :) jó8 mindenkinek és jógémet azoknak akik még tolják és jó melót akik meg mingyárt kelnek ;D
  • schrank
    az agyu meg a radar ferrobbantaser plusszpont jaar en aszittem minuszpont vagy lehet hogy eddig a sajat cuccainkat basztam szet
  • démonigyerek
    help me!!!!!
  • démonigyerek
    bakker
    jáccok az egyik magyar szerveren aztán kilépek
    lépek vissza és már azt írja hogy használatban a cd-key
    jó, beírok másikat regeditbe, aztán megin nem jó
    ez mé van
    már semmyilyen kóódal sem
  • I love Techno
    Ebbe mi a hent?
  • 3TOMI3
    volt amikor úgy le volt terhelve a rendszer hogy nem engedett belépni és database error szöveget írt ki vagy mit
    amúgy az európai szerveren 60-80 a ping
  • 3TOMI3
    minda2-őt kell csinálni :)
  • schrank
    most akkor az elso hejezeseket kell gyujtogetni vagy fusiba szerelem a jarganyokat meg feketen irok fel recepteket es ujraelesztgetek
  • lac coo
    Pedig a BF2 nem szokott behalni :-DDD
    Na de most néztem elég gázosak a pingek nálam ezeken a szervereken .
  • 3TOMI3
    tegnap előtt ment minden rendesen csak tegnap halt be...
  • lac coo
    Na de hely az nem igen van ezeken a szervereken !Vagy mától - a megjelenés napjától- lesz több is ?
  • 3TOMI3
    ha meglesz a 3. rang akkor unlockolhacc egy fegyvert a kitüntetést pedig az adott kaszt feladatáért kapod mittoén medcnél sokat élesztesz újra vagy sok elsősegélyes csomagot acc
  • lac coo
  • schrank
    ez most hogyis mukodik ha kurvajol nyomom 1 kaszttal akkor mekkapom az osszes cuccot vagy csak aszt amejiket a kaszt hasznalja
    A GYENGEBBEK KEDVEERT EGY NAGYONUGYES SZERELO CSAK A cro-va keszletet kapja meg a sok plecsni utan vagy jar nekki a hosszupuska is
    kurva caps lock
  • lac coo
    Az Ecserin sok ilyen kitüntetést lehet kapni , majd veszek ott .:-DDD
  • 3TOMI3
    hátja én is szedtem összed 1 kitüntetést és 2 ribbont de még nem érkezett meg
  • lac coo
    Az ASE a Sunyland szervert elvileg demorec-nek jelzi . kérdés hogy le is lehet-e tölteni utána azt ?
    Valaki nincs itt aki illetékes ?
  • mila69en
    elvileg legalábbis nekem megvan vagyis majdnem kb 1 órája kaptam mégeggyet az még nincs meg 6-nak kéne lennie 5-van kiváncsi vagyok hogy reggelre meg lessz-e

sztem időbe tellik a az accountos szervernek míg feldolgozza legalábbis én valami ilyemire tudok gondolni, hogy mért késik
  • And5
    Hasznaálj Opera 8.01 -et és kereshetsz az oldalon található szövegben.
  • Col Andrew
    ki lehet választani a szűröknél hogy csak ranked szervert mutasson
  • schrank
    azzal az allvanyos raketaval kilehet loni ha a -be talalod ! ! !
  • Col Andrew
    nekem A BFHQ-ba a legelső csata után rögzitett egy-két dolgot, aztán semmit azontúl, pedig kaptam ezt-azt. majd megcsinálják..
  • lac coo
    a ranked szervereket jelzi valahogy a szűrő v a szerverkereső ?
    Magyarítás van fenn a rangsorolt lehet az ?
  • 3TOMI3
    még nem találtam olan szervert
  • lac coo
    Nem tudtok adni valami szerver ip címet ahol működik a demorögzítés és le is lehet tölteni utána ?

Kösze...
  • joebacsi
    tizezerdolláros kérdés:
    mi volt 00 után 30 másodpercig a megjelent előtt? :)
  • 3TOMI3
    akkor az elért stat medál stb az meglesz csak később?
  • Max Damage
    hát nekem nem volt ilyen szerencsém, én már megnyertem a fél kollekciót, de a BFHQ-n egyik sincs ott :)
  • Skiper
    Jeah, banner on the top! :Ð

Haxii, megjelent, ba'meg! MEG!!! Wá :)
  • mila69en
    hát sztem min 1 nap én is tegnap délután kaptam két medált és este még nem volt meg reggelre meg ott volt
  • 3TOMI3
    a rank az jó csak a szerver vmiért nem továbbítja az elért statot
  • Max Damage
    igen, vagy pedig nagyon szaggat az illetőnek a játék (szóval olyan kemény 5 másodpercenként 1 kép, mert akkor már az irányítás és egyéb játékbeli cucc sem működik jól, mert amíg a gépet leterhetli a kép megjelenítés 5 másodpercje addig nem küldd a neten adatot, szóval lényegében lagol :D)
  • mila69en
    jó a rank
  • 3TOMI3
    vki nem tuggya mikor lesz már jó a rank?

1 kis hent :P
    [IMG][/IMG]