172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#18288 BF2 pályák nagy felbontású képei felülröl -
#18287 Hupsz nem jól emlékeztem. A felvételeket BF2/mods/bf2/demos-ba menti =) sorry -
penge17 #18286 Suni, a demokat mikor lehet letolteni toled ? Ha mar jatekon keresztul gazos httpn-n megoldhato lenne. -
Bepantheras #18285 Az egyik haveromnak ugyanez volt a problémája. Neki is integrált hangkártyája volt és azt használta. Most vett bele egy SB Live-ot tökéletesen muxik. -
#18284 nem tudok írni. Sorry érte. Amúgy akart lenni. -
#18283 Az én postom loptad el vele :D -
#18282 Kurva duplapost mar -
#18281 Mennyi memoriad van? szerintem keves es swappel... -
#18280 Amúhu is gondolkodom ilyen saját kis fan gamer oldalon.... Ha valakit érdekel...... :D -
#18279 nyehehehehehe. Mi is csináljunk ilyen boltot :D:D:D -
#18278 Something I thought you guys might find amusing....
I just got a call at my new job as ISP tech support from my 1st BF2 customer..
They were getting kicked from servers with Punkbuster packet error.
So I told them to update punkbuster etc.... and got paid for doing it lol -
cenci #18277 ezt az anti blaxx-ot hol lehet kapcsolgatni+a játék felbontását hol lehet állitani?a menün kivül mert azt sajnos már nem látom.a mozi tökéletesen lemegy,utána szürke-mák,majd fekete-vpu recover leállitotta.....??? -
cenci #18276 dobjon már valaki 1 mailt/[email protected]/ha tudott vele játszani ati 9250 kártyával/single-ben/ -
#18275 Ha jól emlékszem a felvett demokat a Documents & Setting könyvtárban a BF2nek megfelelő helyre teszi. Sorry, melóhelyről nem tudom megnézni hova teszi, de valami ilyesmi rémlik. Aztán vissza kell másolni az install könyvtárba a demokat hogy le tudd játszani. De lehet tévedek. :D -
cenci #18274 Use Anti-Blaxx on emulating issues :hát ez+ mit jelent?/Bf2-game-info/ -
#18273 hali, nekem mér csinálja azt, hogy elfordítom az egeret, tölt, zoomolok, tölt, beszállok vmibe, tölt. és így játszhatatlan!!! pedig 50 fps-el megy átlagban, semmi baja nem lenne, csak ez -
#18272 ezt úgy is meg lehet oldani, h az init.con fájlt szerkeszted (X:\Battlefield 2\mods\bf2)
tehát így fog majd kinézni:
rem ** gameLogic hasn't been initialized yet **
rem *** These should be noops in server & editor
rem bf2Engine.playMovie Movies\EA.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\dice.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\legal.bik 1
rem bf2Engine.playMovie Movies\intro.bik 0
rem bf2Engine.playMovie Movies\welcome.bik 0
-
Rafia #18271 nálam igen. Korábban (BF 1) rengeteget szívtam alaplapi hangkártyával, never again. -
#18270 A bíbor szív a legjobb. Eléred a szükséges kritériumokat és utána le kell lövetned magad :) -
madvi #18269 Hali!
Nálatok jól működik a VOIP? Beállítom szerverre csatlakozás előtt, minden ok, majd amint fellépek 1 VOIP-s szerverre, kikapcsolja magát a mic és se nem hallok, se nem tudok beszélni. Továbbá néha gondol egyet a progi és lenémítja magát. Amint újraindítom a játékot ismét van hang. Igaz, ASUS alaplapi hangkártyám van. Venni kéne valami külön hangkártyát? Milyet javasoltok ezesetben? Ami viszonylag jó kompatibilitású a különböző játékokkal?
(A játékom eredeti dobozos)
madvi -
#18268 Hát én tegnap tettem fel haveromnak, a textúra hibáit javította, de ugyanúgy lefagy neki. :( -
#18267 off
Valaki próbálta az új nvidia drivert?
Nincs vele valami változás? Esetleg megoldás?
Version: 77.72
Release Date: June 22, 2005
WHQL Certified
-
John McLane #18266 ohh, köszi:) badges hiányzik;) -
#18265 nvidia.com -
noodle77 #18264 sziasztok!
olyan problémám van, hogy mikor csatlakozok egy szerverre azonnal kilép a játékból.Mit lehetne tenni ellene?
Sajna nincs sok időm ezért nem olvastam vissza a forumot.
kellene még 1 link nvidia driver-hez a BF2-höz
THX
-
#18263 200 as ping szerintem egy hatalmas lagviharba kerültél :) -
#18262 Ez már rég kilőve. Néztük a hőfokokat terhelés alatt. A videókártya max 50-55 fokos volt (X800 XT PE), a processzor kb. 45 fokos. Nem ez lesz a hiba, ezt elhiheted, főleg, hogy más játékoknál ez nem fordul elő, meg nem hiszem, hogy egyszerre 8 embernek lenne baja a gépével...:) -
#18261 Medálok -
#18260 jah eredeti gémmel vhogy fpsből is több van ... -
John McLane #18259 most szúrok be képet először remélem jó lesz
szal ez az én kis plecsnigyűjteményem(arany 2X, ezüst 2X:)).
jó lenne tudni mire lehet még kapni,Badges-ben minden kasztnak van egy az biztos, többire is kíváncsi lennék -
#18258 BF2 leszálitás Vietnám modra ;) -
#18257 Hat az csak siman SUNILAND es nem Sunyland :-)
Igen be van allitva le is mentegeti a megadott FTPre, de tenyleg sajnos nem lehet a jatekon belul attolteni, nem igazan ertem, mert az FTProl lenezi, hogy milyen csatarecordfajlok vannak, mert kilistazza, de letoltesnel meg azt irja ki, hogy nem toltheto le.
Nem volt meg sok idom vele foglalkozni ma pentek van talan igy konyebb lesz es probalgatom.
Egyebkent tudja valaki, hogy hova masolja a demofajlokat a sajatgepre? -
#18256 Na most lett vege a vilagnak, illetve tegnap.
Mostmar engem is kidobott a jatek vegen, de csak linuxos szerverekrol ha jol vettem eszre. -
#18255 Na tegnap én is próbáltam ranked szerverre fellépni és simán felengedett az egyikre. A pingje nem volt túl jó 100-200, de csak az elő két percig akadt. Nagyon lamerek voltak fent, mert körönként 15-20 embert szedtem le gond nélkül pedig nem vagyok egy nagy játékos. Na nem is ez a lényeg.
Hanem a tankos kilövős dologra visszatérve nem értek néhány dolgot. Réegebben már felvetettem ezt a dolgot de értelmes válasz nem jött. Fontos e hova célzol a tankon, függ e tőle a sebzés. Tegnap szintén volt olyan rakétás aki megfingatott 3 másodperc alatt, annyit se tudtam mondani fapapucs. 1-2 vagy kettőt lőhetett ki.
Másik a velem szemben álló tankra HATOT lőttem rá mire felrobbant!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ő egyszer talált el és fél páncélom hoppla le, már gondolkodtam rajta ugrok ki az ernyővel, de aztán csak felrobant a hatodikra, mi a szarért van ez?
Gyalogosharcnál szintén. 5x spanoltam vissza mire a csávót le tudtam lőni pedig mindig eltaláltam, ellenben én max 1-2 lövés voltam. Tudom szór a fegyver azt láttam is, azért élhette túl, de hogy a picsába tud vki engem futás ugrás közben fejbelőni. :)
Vannak jó tehetséges csávók is, tudom mert láttam párat hogyan raknak rendet 10 ellenséges katonával szemben...néztem a távcsövön keresztül, hogy a srác az épületben alul 2 embert lőtt le, aztán 2-en szaladtak utána azokat is kigránátozta, majd rendet rakott az emeleten is ismét 4-5 hulla. :)
Ilyen szeretnék lenni én is. :)
Na ennyit háborgok, másokkal is van ilyen vagy csak én szopok? -
Rafia #18254 desktopra kidobáltaknak: néztétek már, hogy nem melegedési problémák okozzák esetleg? BF2 jól megizzaszt mindent + most iggen meleg idő van. Csak 1 ötlet. -
#18253 OooKééÉ -
#18252 Elhiszed, hogy megtenném, ha nem tapasztalnám a hibákat..:( -
#18251 Próbálkozz egy eredeti game-val...:D leget, hogy megoldja dondjaidat! -
#18250 azhogy
naaa.. naaa... naaaa... meegjeleeeee...nem még nem:( na majd most naaa... naaa.... :D
-
#18249 Na végre bekerült valami az én leltáramba is :)