172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#18328 ..hmm...mondjuk olyan már nekem is volt, hogy egy support láda mellett ücsörgötem két specOPS -al, azok meg unalmukba tele aggaták minden arra járó tankost, még rám is megpróbáltak rakni kettőt -
YikeSS #18327 Ha kell vkinek kiado BFV vagy BF2 szerver, keressen meg nyugodtan :) -
#18326 várd meg amíg egyenesen rádfodul a bugival és pörkölj oda neki. Előzd meg a problémát :D -
Borg #18325 Figy, láttam egymással szemben mentünk, én légvédelmi tankkal voltam, ő meg buggyval. Vagy 500méterre volt tőlem mikor észrevettem hogy speedel felém, csak épp egy helivel voltam elfoglalva. -
#18324 Biztos ő ölt meg? Nem lehet hogy már korábban rádrakta a c4-et? Meg ha tényleg ilyen rövid idő alatt történt, nem lehet hogy kiszállt és rádpakolta szvsz, még ha messzire is dobálja, mivel azért pár sec eltelik 2 c4 és a detonátorra váltás alatt. -
#18323 Nekem is swappel rendesen pedig full folyamatosan megy 1024x768ba med-hi beallitasok,4x AA -
Borg #18322 Figyelem skacok!
Nyitottam egy [SG] Teams topikot a Saját fórumokban.
Ez olyan általános BF2/CSS csapatkérdések megbeszélésére lesz, amelyek nem kapcsolódnak szorosan az egyes játékok topikjaihoz.
Kérek MINDEN [SG] tagot (és újoncot), hogy jelentkezzen be abba a topikba (most)! A játékbeli nickjét is adja meg, hogy azonosítható legyen mindenki. A csapatmegbeszéléseket, szavazásokat stb ezentúl ott bonyolítjuk. -
Borg #18321 Hát ezaz.
1. speedel felém buggyval (egyedül ő ül benne)
2. kb mikor 2 méterre van tőlem: egyből felrobbanok általa C4-től.
3. ahogy meghalok, annyit látok, hogy közvetlen a roncsom melett visszaszáll a buggyba és hajt tovább... -
#18320 mi a lófasznak játék alatt vírusírtó? -
#18319 ...töltés közben, már fogja a speedet -
#18318 Hát ezzel egy picit vitatkoznék. Szerintem nyugodtam maradhat, mert csak inditáskor fog ellenőrizni ill. töltés közben. Játék alatt már nem. -
#18317 és hogy robbant a buggy -ban? melyik kézzel, egyel fogja a kormányt? ,
sztem valszeg kipattan arra a pár a 2sec -re míg rádbasz kettőt és tovaillan -
#18316 nod32 egyáltalán nem eszik sokat, szal nem hiszem, hogy annyira lefogná. -
Borg #18315 Nemtom ki az a Twinsen_BF2 nevű játékos, de egyet áruljon már el nekem.
Azt hogyan csinálja, hogy én megyek tankkal, ő meg rámspeedel buggyval, és mielőtt egyet is lőhetnék a tankból C4-el fel vagyok robbantva, ő meg megy tovább buggyval... ?
A C4 messzire is lehet dobni, vagy mi? És a robbanástól ő mérnem hal meg? -
#18314 Az explorer is lezabál kb. 30 megát, szal...az is mehet a süllyesztőbe, majd a szentháromság futtatás explorer.exe -vel visszahozod -
#18313 ...firefoxból többnyire csak böngésző van... -
#18312 ...a vírusok nem úgy terjednek, hogy hipp - hopp átmásznak a neten keresztül a gépedre, minimális emberi hülyeség kell hozzá... tehát szépen leveszed, helyette bekapcsolsz valami egyszerű tűzfalat, mondjuk a winXP sec2 tökéletes, és se vírus, se semmi, és a játékélménye is megmarad... -
#18311 mert az mindig fut, figyeli a netet, és nem engedi be a vírusokat!! nem b@szlak át:DD -
#18310 milyen böngésző? az melyik is? -
#18309 Egyébként miért futtatsz játék alatt vírusírtót? -
#18308 végülis jobban a nod32 fogja le, de annyit cserébe kapok, mer legalább nem megy tele vírussal a gépem -
#18307 Nod le, firefox le, böngésző le, mehecc tesztelni -
#18306 sok?? -
#18305 nesze
ram -
#18304 Hogy hát hogy. Úgy mint az eredetivel. Tudod: Csinálsz egy accountot, ha megvan akkor multiplayer és mehet a móka. CD.key hiba esetén cserélj kulcsot. És amúgy az hogy csinálj accountot ésatöbi meg jó hogy nincs benne. Azért ez talán ahogy belépsz a gammába, egyértelmű és meg is csináltatja veled a játék. A CD-Key csere meg le van írva FAQ-ban. Szóval.... read faq. Jót tesz az emésztésnek. =) -
#18303 Szerintem szimplán fut a háttérbe egy zsák mellék programot, ctlr-alt-del és írts -
#18302 Az nem hiba te butus. =) Egyszeráen GF4 nem supported a gammában és nem megy vele. Kivéve a shader modot, amivel megy. Na de ezt szerintem te se akarod. Nem akarsz rosszul lenni és ez alapján elítélni a játékot ugye? =) -
#18301 Milyen hibát? :) Az hiba hogy nem megy? -
mustar #18300 Hogyan lehet tört változatban létrehozni egy nevet amivel tudok neten játszani, mert sehogy sem sikerül, faq-ba meg nincs leírva semmi a multiról csak annyi, hogy van pár szerver. -
#18299 Pedig lassan 1 giga is kevés, bár elvileg mennie kellene normálisan. -
#18298 Nincs vkinek msn-je aki tudja hogy kell a Gef4 hibát kijavítani? -
#18297 hát 2*512 Kingston Ram!!! ha nem elég neki beszarok!!!! má bocs:D -
#18296 koszi na ilyet mar regota kerestem -
Bepantheras #18295 Legolcsóbb kategóriából választott kb:6000 Ft volt. -
#18294 Megvan a game! Ma jött meg Nagy-Britanniából, 2 nap alatt ideért. :) -
#18293 hideg :) -
#18292 nekem is -
#18291 integrált hangkártyám van és tökéletesen müxik higon eaxal -
#18290 nálam eddig ok!
a 77.62 -es volt nekem xar -
madvi #18289 Melyik SB Live -ot? Annyi van belőlük...
Köszi a gyors választ
madvi