172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #18368 Nekem így megy, semmi akadozás. Konfig lentebb.
-
#18367 AA nincs bekapcsolva? nem is lehet igy szép -
#18366 bár ez nevetséges -
#18365 direkt leljebb vette egy kicsit, mondom háthga azért, de akkor nem kicsit kell leljebb venni:DDDD -
#18364 na jól van megyek tesztelni, egyébként így volt beállítva:
graf -
#18363 Textura es a fény dolog (valami light dolog)
ja es ezeknel ha max akkor tobbet is optimalizal es mintha tobbet is toltene egyebkent is. -
#18362 Nah akkor egy kis FAQ dolog. Szóval. Hacsak nem egy nagyon high end kareszed van és alá a megfelelően erős konfig persze akkor mehet high-ba simán. Viszont alatta a DynamicLigh, Shadow, Lighning, mehet lmediumra, vagy low-ra vagy ha nem kell akkor kapcsold ki. Persze csak ha meg vagy nélkülük. Ami a textúrákat illeti. Nem high End systemeken a medium a javallott, mert különben töltöget a gép rendesen. Ez okozza a fordulok és leesik az FPS gondot. Hiába van közben jó FPS-ed. -
#18361 Hát érdekes ez bf2 graf dolog :)
Nekem is viszonylag jó gépem van de valami nem smaki mert ha mindent mediumra rakok aa nincs csak akkor fut rendessen.
MSI K8N Neo4 Platinum/ AMD 64 3000+/ X800 pcie/ 1Gb Kingmax (2x512)
Nektek fent van sp2? Lehet azzal akad?
Ill ha lefuttatom bf2 ellenörzőt akkor kiírja a vga-nal a !-jelet mert pcie-ben az X800xt meg x850 xt támogatott, lehet ez is baj? -
#18360 Egyebkent megfigyeltetek, hogy bizonyos palyak nagyon profin meg van tervezve az arnyek dolog.
Gondolok itt arra, hogy zaszlok kozeleben pont ugy sut be a nap, hogy a lehetseges zaszlo megkozelitasi pontoknal az emberek arnyeka latszik. Ez mindig akkor van ha felulrol tudnak tamadni, epulet tetejerol.
Nehez megmagyarazni, de nagyon erdemes olyan helyrol tamadni, ahonnan nem latszik az arnyekod. Nekem mar tobbszor segitett az ellenseg arnyeka :-)
Mondjuk ez felvet egy kerdest, hogy igy a jobb gepeken jatszoknak elonyuk van azokkal szemben akiknel nincs arnyek, mert ha jol emlekszem akkor azt ki lehet kapcsolni. -
#18359 Az lehet hogy menne 60=70 FPS-el csak nem fog. Kezdjük ott, hogy hiába ilyen a géped akkor is mediumon-ra pakolt textúrákkal menne jól a cucc. Már csak azért is mert 128 megás a karid és 128 bites. Nekem is menne a 9800Pro-val minden highon 40 FPS-el. De akkor nekem is fordulásnál akadna, mert tölteni kell az új textúrákat. Sokat vesz el. Szóval ez a lényeg. A graf kari miatt tedd mediumra és meglátod menni fog jobban. -
#18358 Vedd lejebb a video beállításokat és kész, nálam is gyengébben megy mint ahogy kellene viszont probléma mentes. -
#18357 mit állítsak közepesre? -
#18356 Nekem 9800PRO van es nekem is teljesen jol ment minden maxon (viszonylag)
de ha hirtelen fordultam nalam is ugyanaz volt.
A es lehet hogy a vilegitas is bezavar. azt kozepesre kell allitani szerintem. -
#18355 de neked minden, MINDEN maxon van? és úgy nem csinálja? -
#18354 Nekem (látod a configom lent)simán fut, pedig a vga-m is egy hajszálnyival gyengébb. -
#18353 igen?? mer nekem minden maxon van és úgy menne 50-60 fps-el, de hát így -
#18352 Ez vicc, 3 órát játszottam ranked szerveren és 1 másodperc játékot nem értékelt. -
#18351 EZAZ, elmentem tesztelni!!!!!! és lám!! SZAR
hát kérlek szépen Athlon 64 3000+, Inno3d GF6600gt, meg abit alaplap... hát ezenkívül még 160gigás Samsung vinyó(azé írom, mer swappel), meg 1 80gigás rack, Maxtor, de a racket nem használom bf közben -
#18350 Nekem ilyet akkor csinalt, amikor a textura MAXon volt.
Barmi mas bealitasnal nem viselkedett igy scak annal.
-
#18349 Az Ománi öbölben én is megszívtam egyszer:
Együtt mentünk tankkal egy collegával (én vezettem) és két fal között picit tolatnom kellett, erre mindketten meghaltunk.
Senki sem kapott kill-t utánunk, a tanknak sem volt semmi baja, csak úgy megdeglettünk. :)
-
Borg #18348 Milyen géped is van a ramon kívül? -
#18347 hát na látod erről beszélek én is most!.............. -
#18346 áá teljesen elment a kedvem ettől az egész BF2-től, most ha elmennék tesztelin, vagy 2-3 percig tölti a pályát, aztán fordítok egyet az egérrel, 3 fps, tölt, játszhatatlan!!!! azt meg senki ne mesélje be nekem, hogy a futó programok akasztják le!! más 512 rammal vígan játszik, én meg 1024-el nem tok. itt vmi más van, de fingos fogalmam sincs hogy mi -
Borg #18345 Jah, az 1.6 megájával nehogy problémát okozzon már :D -
#18344 bezárom a NOD32-t, aztám mindig visszaugrik
de nem hiszem hogy 1024ramnál ez lényeges lenne, szal ezt haggyuk má -
#18343 már írtam hogy megvan, de beijedtem...
++
vki írta a UAservice7-et, az mi lenne???? és miért is töröljem ki? amikor egy megát sem foglal?? na de akkor mis is ez? -
Borg #18342 windows billentyű+R, majd oda beirod hogy explorer, és futtatás. (aki esetleg megszivná még igy :) (vagy a task managerben új feladat gomb, és oda explorer.exe) -
#18341 huhhh, megvan, ne idegeljé:DDDD, pfú de beszartam -
#18340 ÁÁÁÁ légyszíves mond meg hogyan hozhatom vissza, mert bezártam az explorer.exe-t, és eltűnt a START menü!!!!!!!!!!! LÉGYSZI!!!!!! hogy kell visszahozni?????? -
#18339 Igen, de ezt megteheted a másik topikban is :) -
#18338 én szeretnék jelentkezni!!!
Egy kérdés mi az a PÜ? Privát... -
Borg #18337 Én a múltkor specops-al fetrengtem egy tank körül. Kempelt a tankkal, nekem már nem volt C4-em. Fekve csúsztam másztam körülötte, nem is vett észre. Ha eltávolodtam volna tőle, tuti lelő. Igy meg csak kivasalt kb 3 perc után :D -
Borg #18336 Akkor meg kötsög buguser :P -
#18335 Volt egyszer olyan (tegnap) feküdtem a földön a fűben! Közben jött szembe velem a tank! Gyorsan előakartam venni a páncéltörőt, és már ott volt 10 cm-re tőlem, csak akkor vettem észre, hogy a készlet már kimerült....
és mi történt....
ugratott a tank és közvetlenül mellettem....
mondom húúúúúúúúúúúúúúúú
ez meredek volt...
ez volt a pályafutásom eddigi legizgalmasabb része! -
#18334 Az UAservice7 a windows\system32 könytárában van. Először állítsd le, majd töröld ki. -
Borg #18333 Azt tettem, kb 100 méterre volt, amikor a gépágyúból lőni kezdtem rá. Semmit nem ért. De nem is ez a furcsa, csak ez a C4-es akció... -
Borg #18332 HOLNAP DÉLIG LEHET MÉG JELENTKEZNI A BF2 CSAPATBA!
Az [SG] felvételt hirdet a BF2 csapatába!
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :)
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezetõ, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintõ kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetõség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdõ vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az [SG?] elõ/utótagot megkapod.
-A tagfelvételi (jelentkezési) idõszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkezõ megfelel-e az ellenõrizhetõ feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkezõ bevételérõl.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
Az aktuális [SG] csapat jelentkezési lista:
[SG?]Zoli
[SG?]Gregoryan
[SG?]Nadi
[HUN]Running[SG?]
[SG?]Torryman
[SG?]KandurEX
[SG?]MerlinW
[SG?]pathy
[SG?]cSiBesZ
[HUN]Equinox[SG?]
[SG?]Cucli
[SG?]toMz
[SG?]Caterpillar
[SG?]AvHTomo
[SG?]Poggyasz -
#18331 Én csak neten szoktam nyomni!!!! :-) -
#18330 Tudtok hozzá magyarítást? Esteleg jó lenne, ha lenne?
- szerintem ehez a gaméhez nem igazán szükséges.... -
#18329 szerintem a bugira rakja rá csak valamilyen bug fojtán az nem robban fel. Különben esélye sem lehetne