Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

-tRs-Landor
[IRAM] leader
Mint az oviba...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Tudna valaki segíteni, hogy joystick-on hogyan tudom beállítani a kijelölést.
Mert a fõ rádiót beállítottam joy gombra, de utána hiába nyomom a tûz gombot nem jelöli ki az enemy-t.
Köszi
Egyébként alapból is nevetséges volt az ahogy odamentél arcoskodni a AIX topikba, az meg már a szánalmasság csúcsa, hogy idejössz sírni mert nem vevõ senki ott rád.
<#levele>#levele>
-tRs-Landor
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
AIX hurkagyurkák mentális sérülést szenvedtek a topikjukban meghonosítani akaró bf szellemiségemtõl :
most arra vered a melled hogy repülõvel vagy helivel le tudsz szedni gyalogosokat?
Eszemben sem volt verni a mellemet, csak nem tudtam elmenni amellett, hogy én, aki magamat abszolút lámának tartom, egy kõkorszaki pcvel leszedlek téged, a kiakirájt. mi az IRAM szerón próbálunk kikapcsolódni, szórakozni, te meg folyamatosan fikázol minket eme fórumon.
Ha nem jó szórakozás velünk tolni, keress más szervert-fórumot. ha megfelelünk mi is, játtsz velünk csevegj velünk: hidd el, ez a szájkarate abszolút nem szórakoztató és rém unalmas is.
Üdv
és ami a legrosszabb hogy landor meg teszi alájuk a lovat ezek meg isszák a szavait <#vigyor5>#vigyor5>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
:DD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
<#miaz>#miaz>
<#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
[IRAM] leader
[IRAM] leader

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Fudzsi is kapna, de neki benne van ez a munkakörébe, úgyhogy nála ez nem rendhagyó.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
érdemes visszaolvasni?<#vigyor3>#vigyor3>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
[IRAM] leader
1. Orion senkit sem csíterezett le, csak elõvett egy példát, hogy valakit képtelen volt lelõni mert szar a játék hitbox-a.
2. A PB-n kívül elég sok kis aprósággal próbálkoznak védeni a szervereket a csíterek ellen. Ezeke ilyen házi tuning dolgok. Némelyik szerver oldali, másokat a helyi gépedre is lehet telepíteni. Mindig voltak ilyen kiegészítõ védelmek és lesznek is, ha már a PB alkalmatlan a feladatára.
3. Szóval még1x nézzetek magatokba és ne beszéljetek el egymás mellett, mert ennek az egész eszmecserének eddig semmi értelme volt.
Új peccs, vagy ennyien válaszolnak a kérdésemre?
Ja, csak a szokásos...
És nem is McKenny a téma. <#banplz>#banplz>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
[IRAM] leader