Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Eugabesz! A TNT server címe ez?: 74.201.57.35:16570
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy aki sokat ölt az mind csíter...meg kell róla gyõzõdni...ha "látod" harcolni és minden lövése azonnal talál,bármilyen helyzetben...na az már több mint "gyanús"
[IRAM] leader
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[IRAM] leader
a csít az egy digitális doppingszer ?
én nem csítelek még is benne vagyok a top ban ez mitõl lehet, talán a genetika ?
én azt élvezem hogy kocsival lövöm a heliket repcsiket ez mazoizmusnak számít ?
ha egy kacsa nehezebb nálam akkor én boszorkány vagyok ?<#hehe>#hehe>
Sokan,sõt egyre többen jártak hozzánk,remélem azért mert kedvelték a "hangulatot" ami nálunk uralkodott...
Állandó Admin felügyelet,ha valakit sérelem ért és jogos volt megpróbáltuk orvosolni,szívesen láttunk mindenkit, nációtól függetlenül,nem utolsó sorban nálunk mindenki "tiszta lappal" indult...és ez fájó,hogy ezek az emberek most máshol kénytelenek játszani.
[IRAM] leader
Sajnos nagyon rossz tapasztalatom van róla.
Többek közt azért is indítottunk saját szervert,mert úntuk,hogy sosem lehet játszani,mert mindig tele van,mindig azok a mappok futnak rajta és fõleg tele van lámafaszcsíterrel az a egész.
Mikor az IRAM szerver elindult,még "csak" 31 szervert talált a keresõ...nézd meg most...talán a legkedveltebb modok közé sorolható az AIX.
[IRAM] leader
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nagyon jól futottak a szerverek,de most egy kicsit-pár napja- problémás volt ,azért döntöttünk a leállítás mellett.
A türelem rózsát terem<#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader

másik lol volt 64 slotots szeró harmincvalahányan voltak rajta mondom fölmegyek ozt megeszem õket erre kiirja nme tudok fölemni mert foglaltak a helyek ( vmi reserved slot..)30 foglalás?<#ejnye1>#ejnye1><#wilting>#wilting>
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

1 kört játszottam ahol kaptam jármûvetlink
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
a szerzõdésben foglaltak szerint ha bármilyen mûszaki ok miatt meghiusúl mekkeni kivégzése úgy automatikusan én vagyok a király <#hehe>#hehe>
[IRAM] leader