Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
tegnap pezsgõt bontottam bazeg,Dalianon egyszer lelõttem F35-tel a J10et...pláne h.még flare-elt is...:D!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi
f35-el - hacsak nem láma a kínai pilóta - kb. sehogy

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
akkora lukon neked ne nagyon járjon az agyad hüvelykmatyi <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HTS s3rg1nh00
eldugaszolod a hajtõmûvét indulás elõtt.

schrank
simán elé kell célozni beméréskor azt semmi sem tudja elkerülni nekem hihecc mert én vagyok ... menyus <#vigyor5>

Csirke4
A J10-est hogy lehet ledogfightolni?:D
schrank
eszt meg kell cáfolnom mert az én segédletem kellett ahhoz hogy ezzel a problémával szembesüljél <#hehe>

Nem tudom...nekem nincs szükségem "segédeszközökre" a játékhoz...saját erõbõl vagyok láma<#violent><#taps>

[IRAM] leader

schrank
basszétokmeg nem lesz az 1943-ban sznájper <#rinya>akkor mivel fogunk optikailag közelíteni akarom mondani ...-molni <#hehe>

McKenny
tv rakéta irányító hack van?

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

schrank
jaj az aix má veszteségesen lett moddolva <#mf2>

Mé'... lesz új bf?,aztán hozzáér a meleg s...gged a hideg falhoz és felébredsz.Szerintem semmi sem lesz belõle.Csõdbe megy az is.

[IRAM] leader

dehogyis .. vesz hozzá egy voodoo2-t és jólesz az :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

JAG1
És mennyi lesz a különbség? 3FPS?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Manoboy
Matroxx <#vigyor5>

schrank
lehet már tudni hogy az uj bf-ek melyik vga gyarto istapolja csak hogy milyenre kell gyujteni ha esetleg nem lesz neki eleg a régi 8800gts <#fejvakaras>

schrank
szerintem kettönk közül a tiedet nem fogja érteni <#vigyor5>

Ja-ja...csak a same mod,a pályák mérete ésa PB legyen kipipálva

[IRAM] leader

schrank
szedd ki a pipát a RANKED kockából <#lama>

Nem... ha keresed,könnyebb megtalálni[url=http://www.game-monitor.com/search.php?search=&type=server&game=bf2]így[/url]

[IRAM] leader

Törölt felhasználó
Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de xfire-en nem tudom belõni az aix modot, emiatt nem látom a servereket a belsõ szerver keresõ meg csak a 2 dod-os szervert láti.

Eugabesz! A TNT server címe ez?: 74.201.57.35:16570
SigS
Getzi <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

havercsotány
vándám új filmje: Szimpla Dinamit<#hehe>

Rémégy az emberre C-vel és nézed egy darabig hogy játszik...az AIMBOT pl. csakis így vehetõ észre ,ugyanis az embert ki lehet nyírni,mert nem olyan tipusú a chat-je,de feltûnõ a K-D-ja pl.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy aki sokat ölt az mind csíter...meg kell róla gyõzõdni...ha "látod" harcolni és minden lövése azonnal talál,bármilyen helyzetben...na az már több mint "gyanús"

[IRAM] leader

havercsotány
<#hehe><#eljen><#papakacsint>

HTS s3rg1nh00
neked is erre áll fel,mi?<#mf2>
http://www.youtube.com/v/M_0kKACp11Y

Ok!Közvetítem a szolgáltató felé...

[IRAM] leader

schrank
honnan lehet észrevenni hogy valaki csítel ?
a csít az egy digitális doppingszer ?
én nem csítelek még is benne vagyok a top ban ez mitõl lehet, talán a genetika ?
én azt élvezem hogy kocsival lövöm a heliket repcsiket ez mazoizmusnak számít ?
ha egy kacsa nehezebb nálam akkor én boszorkány vagyok ?<#hehe>

havercsotány
ha ma nem lesz kész a szerveretek soha többet nem megyek.

Ugyan miért ne?Nem kerül semmibe<#vigyor4>Igenis rosszul érzem magam a bõrömbe,ha valaki nem tud "normálisan" szórakozni a szerver hiánya miatt.
Sokan,sõt egyre többen jártak hozzánk,remélem azért mert kedvelték a "hangulatot" ami nálunk uralkodott...
Állandó Admin felügyelet,ha valakit sérelem ért és jogos volt megpróbáltuk orvosolni,szívesen láttunk mindenkit, nációtól függetlenül,nem utolsó sorban nálunk mindenki "tiszta lappal" indult...és ez fájó,hogy ezek az emberek most máshol kénytelenek játszani.

[IRAM] leader

Lesz!Nekünk sem jó,hogy a "testvér" szerverre kell járnunk játszani(tNt),de a DOD-ra akkor se mennék,ha csak az az egy szerver futna.
Sajnos nagyon rossz tapasztalatom van róla.

Többek közt azért is indítottunk saját szervert,mert úntuk,hogy sosem lehet játszani,mert mindig tele van,mindig azok a mappok futnak rajta és fõleg tele van lámafaszcsíterrel az a egész.
Mikor az IRAM szerver elindult,még "csak" 31 szervert talált a keresõ...nézd meg most...talán a legkedveltebb modok közé sorolható az AIX.

[IRAM] leader

nehogymá te kérj elnézést azért mert pár napig nincs szerver .. :O b34

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
honnét tudod milyen rózsával kiverni ?

Törölt felhasználó
Fasznak se kell rózsa! Szerver legyen!<#eplus2><#hehe><#mf1><#idiota>
Szomorú,de tény,hogy le kellett állítanunk átmenetileg a szerverünket mûszaki probléma miatt(hálókártya csere),de nem sokáig kell a DOD-ra járnotok,lesz AIX-IRAM szerver,csak egy-két nap türelmeteket kell kérnem.
Nagyon jól futottak a szerverek,de most egy kicsit-pár napja- problémás volt ,azért döntöttünk a leállítás mellett.

A türelem rózsát terem<#eplus2>

[IRAM] leader

csajt lehányták vagy a teje szivárgott?? :|

schrank
ezt a szöveget nem értem a képen, hogy abban mi a poán hogy "jöhetel" meg "mehetel" ?!

SigS

<#mf1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

McKenny
<#nemtudom> minusznégy?
<#mf1>

schrank
de most õszintén hogy érezed mennyire vagy szar aix-ban , mondjuk egy 1-10-ig skálán ... <#hehe>

McKenny
az a baj hogy az mindig tele van legalábbis eddig 2x játszotam aixal akkor amikor kerestem szerót tele volt
másik lol volt 64 slotots szeró harmincvalahányan voltak rajta mondom fölmegyek ozt megeszem õket erre kiirja nme tudok fölemni mert foglaltak a helyek ( vmi reserved slot..)30 foglalás?<#ejnye1><#wilting>

schrank
én is mindig a d-o-d-n vagyok a repcsis mapokon azért vagyok akkora király <#mf1>

Törölt felhasználó
Hát ez rohadt jó, ez az AIX. Kár hogy nem veletek nyomtam hanem a dodos szerveren, bár az is zsír volt.
McKenny
nem jöttél mentünk nélküled
1 kört játszottam ahol kaptam jármûvetlink

McKenny
<#hehe>,<#ticking>az mi?

Herold
A balfaszok királya <#mf1> aki még videót se tud embedelni. <#eplus2>

schrank
oké köszi
a szerzõdésben foglaltak szerint ha bármilyen mûszaki ok miatt meghiusúl mekkeni kivégzése úgy automatikusan én vagyok a király <#hehe>

tugggyuk...sajna már két napja azzal kínlódunk...valószínû,hogy a hálókártya adta meg magát...csere lesz<#ejnye1><#falbav>

[IRAM] leader

schrank
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/319387"></param><embed src="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/319387" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>

schrank
eugebasz gubesz van a szerveren akkorákat akad mint az álat 14 pinggel <#nezze>