Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Volt ?!

Április 8.-ai TOP 10 eladási lista :

1. Battlefield Vietnam
2. Unreal Tournament 2004
3. Counter Strike: Condition Zero
4. Far Cry
5. The Sims Deluxe
6. Zoo Tycoon: Complete Collection
7. Age Of Mythology
8. Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow
9. Call Of Duty
10. MVP Baseball 2004

"A BC a jobbik csapat jutalma."

traXion
Az a 2 milka ember nem szereti a változatosságot.

traXion
Nem.

skorpio7
Micsoda szerencse , hogy majd 2 millió ember , aki megvette az alap game-t nem így gondolkodik .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Adi
Mi van konzol gyülölõ vagy??😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Hülye vagy te....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

traXion
Akkor inkább a szekrényt nézem! 😊

Adi
Amúgy ps2-re jön egy ugyanilyen fajta modernkori okoság: Battlefield: Modern Combat

Sztem ehez lesz hasonló!!

traXion
Multygame klán.

Basszameg, ma mindenki ilyen hülye?

Adi
Akkor mi ez a CB logó a nevedbe??

traXion
Onnan, hogy 1.5 évig nyomtam a BFet és kioktat. Közben õt, ezzel a nickel sosem láttam. Õ tudja biztos jobban!

Bandew
Most mitõl borultál ki ennyire?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

traXion
Szopatsz?

Köszi hogy kioktatsz...

CrucifX
A BF NEM realmodos, pusztán funcélokra van, ugyanez vonatkozik a BFV-re és a modok többségére is.

traXion
Az is.

Bandew
Akkor CoD! :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

traXion
Figyi, a DC is egy rakás szar. Ez az egész BF nem jön már be nekem annyira, mint régen. Régen bejött, mert új volt, de a célzórendszer, a sérülésmodell egy nagy nulla.

CrucifX
Mivel a fejlesztésben oroszlánrészt vállal a Desert Combat-ot jegyzõ csapat, nem hinném, hogy "nevetséges" lesz...

Bandew
Hát az tényleg elég ratyi volt. Pedig csak egy hajszálon múlt, hogy iszonyat jó legyen, és ez még idegesítõbb.

traXion
Szerintem ugyan olyan nevetséges lesz, mint a vietnami feldolhozás... Kívánom, hogy ne legyen igazam...

Bandee1987
Heh...ezt a játékot én is várom...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

CrucifX
A június az újság megjelenésére vonatkozik.

Bandew
Hát tudod ilyenkor mindig keltik a hamis reményeket bennünk. :-)

DJ Skyline
azért elég gyorsak a fiúk...alig jött ki a Vietnam és már jön is a második rész...ott van a képen hogy Júniusban megjelenik...ami persze úgyis eltolódi...jó lesz az Decembernek is!😛PP

Bandew
Bár sztem a végleges címe nem ez lesz.

Bandew
Hardwired:

Bár mindeannyian sejtettük, hogy "elkerülhetetlen" a BF1942 hivatalos folytatása, mégis rendkívûl szívmelengetõ a hír, hogy, hamarosan lehull a lepel az új játékról, mégpedig a Computer Gaming World júliusi számában! Ez az újság kb. az E3 idején fog megjelenni és elég szaftos darab lesz, mert a KOTOR 2-rõl is ebben olvashatjuk az elsõ infókat. A cím maga még természetesen ideiglenes, de annyit tudni már, hogy a Desert Combat-hoz hasonló modern fegyverzetet kapunk majd. Mivel nemrégen adtunk hírt a DICE és a Trauma (a DC készítõi) közti megállapodásról, elég valószínûnek látszik, hogy ez lesz az együttmûködés gyümölcse! Ja, van egy kis tízerkép, élesszemû DC veteránok hasonlíthatják a kedvencükhöz 😊