Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Csak még mielött ez a topic is erre a sorsra jut, gondoltam figyelmeztetem
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

nekezdjétek el ugyanazt amit a BF és DC topikban.
"Felnõtt" emberek vagytok elméletileg, meg lehet ezt vitatni másutt is.
Egy el nem készült gémrõl, melyrõl csak képek is alig vannak fölös ekkora vitát létrehozni (fõleg hogy már rég nem a gémen van a hangsúly, hanem a másik fikázásán)
Egyszerüen SZÁNALMAS amit csináltok.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Senki se büszke erre, nem is ül senki a gép elõtt egész nap, ez túlzás. Csak egy régi vesszõparipa lett felhozva poénból (mielõtt még megint a nyakunkba szakad a fél sg vezetõség:))
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Szóval Archangel értené , ha még CB-s lenne és olvasná is ezt a hozzászólást .

Ti most arra vagytok büszkék hogy egész nap a gép elött ültök és nem éltek semmiféle életet?:D
Én se sportolok rendszeresen de legalább nem vagyok rá büszke mint ti:D
ez már überlol hogy lenézitek azokat akik nem ülnek egész nap a gép elött hanem mást is csinálnak:)
Amugymeg nyissatok a gumiban egy flémtopikot ha mindenáron flémelni akartok:DMert megint sok az off:)
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
csak vállról indítható
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
nem beteg hanem fanatikus,nem ugyanaz
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Amúgy nem érdekel mit csináltok a fórumotokba.
A BFV nem az év játéka de játszható.
Sajnos van egy olyan érzésem hogy ez a BF 2 tiszta DC lesz kicsit átalakitva.Jó lenne ha egy teljesen uj játékot kapnánk mer pl. a BFV olyan mintha egy mod lenne a Bf42höz.
traXion:Pls. ne fikázd a game-t mert még egy szaros kép se jött ki belöle:D(Habár valoszinü tiszta DC lesz de akkor se:) )
Skoprio7:te meg milyen jogon fikázol egy egész klánt amikor most egyetlenegy emberrel vitázol?
"Most mennyi nálatok az átfutási ideje egy játéknak ? Ugye a BFV az általunk prognosztizált 3 hónap helyett alig 3 hét volt nektek "
Inkább játszok minden héten más játékkal minthogy 10 évig egyfolytába BFezzek.egy átlagember még a LEGJOBB LEGFASZÁBB játékot is megunja 1 év alatt aki másfél év után még mindig lépes ugyanazzal a játékkal napi 6 órát játszani az már beteg.
amugy meg ne offoljatok :)
Amúgy választ ne várj ( ahogy Lifeforce is hiába irogatja a leveleit nekem , amiket max. kirakom okulásul és humor tárgyaként a fórumunkba ) , ugyanis legjobb bennetek meghagyni bárgyú és tudatlan hitetekben .Ha vkit érdekel rólam/rólunk vmi infó , akkor vegye a fáradtságot és járjon utánna... nehogy már némi befektetett munka nélkül csak úgy megkapd a választ .
Imerve Zajci-t , Dasrk-ot , Misa-t kisponty-ot , Frankie-t , Kicsirigó-t , stb... nos igazán nem tehetsz róla , hogy a CB tehetségtelenek gyülekezte lett .
Április 8.-ai TOP 10 eladási lista :
1. Battlefield Vietnam
2. Unreal Tournament 2004
3. Counter Strike: Condition Zero
4. Far Cry
5. The Sims Deluxe
6. Zoo Tycoon: Complete Collection
7. Age Of Mythology
8. Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow
9. Call Of Duty