Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt gondolom egy valódi helyzetben azért te sem próbálnád meg 😊
Persze a játékban tutira lesz olyan is hogy a tetõröl ugrik majd valaki aknával a tankra (pl. ÉÉÉN 😄DD)

Andew, ha játszóttam bf-el tudnánd, hogy a tankal összevissza kell játékban forogni, hogy ne egy lövésbõl szedjék szét...
traXion
Attól még nem lesz ebbõl a játékból szimulátor. Ez egy arcade játék, ami nem éppen reális.

Az assikat már vártam, de mint látod akkor tank, nem is látna rá az ajtóban álló delikvensre...
Najó, akkor a muki elõbb két gránátot kiszór az utcára, utánna leszalad, ki se kell menni, ajtóból egy tapadóaknát rádob :p
traXion
vagyis M1A2.

traXion
Ki mondta, hogy forduljon meg? De ez nem 56!!!! Ez egy M1A1es bazdmeg!

skorpio7
Mint mondtam mindenkinél ott a lehetõség, hogy jobbá tegye a játékot (és nem csak a kifogásokat kell keresni). Írsz egy levelet az DICE-nak és kész.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Bandew
Miért kéne megfordulni, mikor a tank csöve forgatható?
Amúgy kérdezd csak meg az idõsebb rokonaidat/ismerõseidet, hogy mi volt itt '56-ban.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Úgy fordul, hogy szétlövi a házat és csinál magának helyet 😄DD
A tank mellet nyomuló assik meg csak néznek közben ?

skorpio7
Megszokhattad volna már volt rá elég idõd, de ezt is betudom a konzervatív felfogásodnak... azért idõvel hátha megemészted.

Az oké, hogy befér, de hogy fordul meg? 😊
Bárki kijön egy házból a tank rá se tud fordulni, nyugodtan ráraknak egy aknát, aztán visszamennek a házba
traXion
Á nem sokkal szélesebb.

Beférne bazdmeg, csak nem lehet kihasználni a tulajdonságait egy utcában. A való világban.

traXion
Ez az emelkedett stílusú irónia....

Bandew
Nézd meg jól a képet. Simán befétnek oda! Egy tank nem sokkal szélesebb egy busznál. Miért ne férne be oda?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

skorpio7
Tudom milyen nehéz egy konzervatív gondolkodásúnak az újat elfogadni/megérteni így együttérzek veled és sajnállak... vagy inkább nem. 😊

traXion
Nekem meg ezek.

[HUN]PAStheLoD
nekem annyira nem jöttek be ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

traXion
fordítva.

traXion
Képek? LOL! Vietnam képei nem volak meggyõzõek?
...

traXion
Úgy van! 😄

[HUN]PAStheLoD
állítólagos ? már a képek is elég meggyõzõek .. és az ha csak a fele lesz benne annak amit ígértek már a legjobb game ..

skorpio7
Vagy sok a maradi, aki marad a skatulyáknál. "Mi" továbbléptünk te maradtál a "gyökereknél".

[HUN]PAStheLoD
tudjuk ...

[HUN]PAStheLoD
akkor meg mi a f.szt keresel itt ?

skorpio7
Akkor minek írsz ide? Bár lehet tudom a választ... szertesz velem társalogni... és ez fordítva is igaz.

traXion
Sok az igénytelen ember.

traXion
Hát te szajkozod folyamatosan ugyan azokat a állítólagos featureoket...

skorpio7
Azt eszed amit kapsz... aztán vagy lenyeled vagy kiköpöd. Majd az idõ eldönti, hogy az a sok 2 milliónyi szûkgondolkodású lamma aki megvette a sima BF-et olyan sikeressé (vagy éppen sikeresebbé)teszi-e a BF2-t is vagy sem.

traXion
Mivel nem érdekel a BF2....

skorpio7
Ja aki meg se próbálja az ne várja a sült galambot a szájába.

skorpio7
A szûk gondolkodás rád illik, mivel nem vagy képes felfogni/feldolgozni hogy mennyivel másabb felépítésû a BF2 játékmenete a BF-hez képest (na nem grafika mert majd 3 év fejlesztése választja el a 2 játékot egymástól).

traXion
Attól hogy írok, nem fogják újratervezni azt a várost/játékot...

skorpio7
Írj a fejlesztõknek egy levelet, hogy a valósághoz képest ezek az utcák túl szûkek ahhoz hogy bemenjenek vele az ilyen ilyen utcákra. Bizonyára értékelni fogják a segítségedet, hiszen õk nem is játékot hanem valóságszimulátort készítenek.

traXion
Nem is játszok semmivel. De azért lehetne újítani nyugodtan. De az ilyen beszûkült gondolkodású embereknek, mint te, telejesen mindegy, hogy mivel játszanak...

skorpio7
Nos semmivel sem kötelezõ manapság játszanod, ugyanis mindegyik játék már csak egy korábbi hasonló feltuningolt változata. 😊

traXion
A valóságban nem mennek be tankokkal ilyen utcákba, max utakra... Látom vágod a témát.

skorpio7
Látom tényleg nem érted... szerinted miért mentek be a II.VH-ban harcolni tankokkal a városokba?!? És manapság vajon akkor miért mennek/tek be? Ez egy hasonlat volt, amit venned kellett volna de látom nem sikerült.
Képzeld még nekem is lejött vhogy hogy ezeken a képeken nem 50 évvel ezelõtti technika van.

traXion
Ez mind benne van a tuningban. 😊

traXion
Ez hol 2.VH?

skorpio7
Csak kötözködni akar megint, de én itt vagyok és figyelek.

skorpio7
Hát ez egy kicsit se fedi a valóságot és nem árt ha elolvasod az eddig megjelent részletes infókat róla.
Teljesen máshogy épül fel a térkép (playerszámtól függõ dinamikus nagyság és ezzel járó jármûszám), taktikai parancsnoki pozíció (mint egy mûholdonképen keresztül átlátja a terepet és irányíthatjha a csapatát a következõ cépont felé), az "értékelési" rendszere is eltér nemcsak a frag-ek számítanak (engineer és medic szerepe is végre felértékelõdik), stb... de inkább olvasd el magad. Források:
http://www.battlefield.hu/ és más egyéb online játékmagazinok (HARDWIRED, GAMESTAR ONLINE, stb...).

Különben is:
szûk utcák + széles tankok = kivasalt ellenség

skorpio7
Hát nem is tudom... a II.VH-ban a tankok miért mentek be a városokba? Szerintem nem árt elolvasnod egy történelem könyvet, mert néhány részletet kihagyhattál a háború menetérõl... vagy egyáltalán hogy hol is zajlottak és mivel az összecsapások.

Ekkora lamma kérdést feltenni bazz...

"csak fel lesz tuningolva"
Hát azért sima BF-ben az assault nem igazán tudott vadászgépnek célpontot adni...
Lesz parancsnoki rendszer, játékoszámtól változó térkép stb.

traXion
Hát, csak férjen el az utcákban.... Szerintem ugyan olyan lesz mint a sima BF, csak fel lesz tuningolva... semmi extra.

Bandew
Mégis miért..
Harcolni!

traXion
a tankok mi a fasznak mennek be a városba?
.....

[HUN]PAStheLoD
Hmm új képek 😊)
Az uccso kegyetlenjó

Bandew
Pár info és kép a Hardwiredrõl:

" Battlefield 2.-ben három katonai szuperhatalom, amerika, kína és a nemrég alakult közel keleti koalíció hadseregeiben harcolhatunk. Modern fegyverekkel állig megtömötten 30 jármûvet vezethetünk és akár száz játékos irthatja egymást egyszerre. Rangban elõléphetünk, ekkor kitüntetést kapunk és új fegyverek, jármûvek válnak elérhetõvé. A grafika elég magas színvonalú. Az új engine számba veszi a tárgyak tûzfegyverekkel átlõhetõségét, így a keményebb géppuskák elõl, melyek 'mindenen keresztülvisznek', nehezebb lesz fedezéket találni.
Fejlesztõ: Digital Illusions
Kiadó: Electronic Arts "

Bercy
a helikopater a black hawk