Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
engem nem érdekel, sok a balfsz ígyis-úgyis. enge le is bannolhatnak, erre nem fogom verni a faszom 😊
gyuri http://gyur6.uw.hu
Pont hogy NEM lett kitárgyalva a dolog hanem megy a kollektív kussolás mert képtelenek belátni hogy hülyeséget csináltak <#duhos2>#duhos2>
Ilyenkor elgondolkodom hogy ki is igazán a gyerekes

Motorola Defy
Remélem van az EA-s srácok mellett valaki,hogy válon veregesse õket.
<#violent>#violent>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
nah jóéjt mindenkinek!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Na ezt írnám ha sztem neked lenne igazad 😛
Akirõl beszélek az egy nem-moderátor Dr.Kotász nick-kel.
Ha rendszeresen olvasnád a topicot (de nem teszed) akkor ezt tudnád. Öszintén szólva csak pár hozzászólásodra emlékszem és azok is csak arról szóltak hogy itt "diliház van" szal örülnék ha lekattannál rólam köszi.
Még mielõtt erre is kapom a büntetés hegyeket...
Amit írtam nem neked szólt hanem azoknak a haveroknak akik velem együtt megszívták egy önjelölt faszfej moderátor topicos kirohanását sry ha bezavart a lelkivilágodba.
<#mf3>#mf3>
De én már az elején tudtam,hogy úgysem tudnak ezek egy demót se kiadni.Szemetek!!!!<#boxer>#boxer>
nem lesz demó.Ezt nem hiszem el,hogy az a telibeba**** ku*va anyukat,hogy nem adnak ki demót.

FUCK

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
Hmmm.....<#lama>#lama>
<#szeret>#szeret>
THX
BÁRMIT IS MONDANAK HAZUDNAK HAZUDNAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!++++++++++!!!!!!!!!!!
Hiába röppennek fel idõrõl-idõre újabb szóbeszédek az idén megjelenõ Battlefield 2 esetleges demonstrációjával kapcsolatban, a fejlesztõstúdió rendre elveti ezen feltételezéseket. A közelmúltban emlegetett multiplayer bemutató érkeztét Lars Gustavsson vezetõ dizájner cáfolta a Totalbf2.com-nak adott interjújában, azaz egyre több jel utal arra, hogy a DICE valóban nem tervez elõzetes demót a széria legújabb tagjához.
http://576.hu
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Csak jót akartam neked ,ne foglakozz velük ,te hozzánk tartozol ,csak mi érthetünk meg téged igazán😄
www.czekoart.hu