Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
WárjukWárjukWárjuk.aBATTLEFIELD2demoját.COM
TDC Geronimo
Pl. én <#miaz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Már megint mi van itt <#ijedt>....csak így tovább <#hehe>

kik kaptak még ilyen büntipontokat?😄

Skiper
bizony 😊
engem nem érdekel, sok a balfsz ígyis-úgyis. enge le is bannolhatnak, erre nem fogom verni a faszom 😊

gyuri http://gyur6.uw.hu

Skiper
😄DDDD

gyuri http://gyur6.uw.hu

"jó látom a moderátorok topicban ki lett tárgyalva rendesen a dolog"

Pont hogy NEM lett kitárgyalva a dolog hanem megy a kollektív kussolás mert képtelenek belátni hogy hülyeséget csináltak <#duhos2>

Ilyenkor elgondolkodom hogy ki is igazán a gyerekes

Sztem azért nincs demo mert egy bugos demó után kínos lenne kiadni egy bugos gammát, márpedig ez lesz megint majd várni kell a kurva patcheket mint az összes többinél

Nahar
F*sz fejlesztik már!Most attól nem lesz jobb a game h nem adnak ki demo-t csak majd nyáron esetleg!!Szerintem....

Motorola Defy

Nézd ,mire kijön közel ugyan annyi bug lessz benne ,mint általában szokott lenni<#szomoru1>

Nézd a halasztás jobb olbalát így legalább tudják még egy kicsit fejleszteni.<#vigyor5>

Komolyan,egyre kevésbé érdekel már ez az egész..... .
Remélem van az EA-s srácok mellett valaki,hogy válon veregesse õket.
<#violent>

Robogo
Reggelt!<#integet2>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

TLD Robi
Jó reggelt mindenki!

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

Nahar
áh...<#szomoru2><#sniffles><#rinya>

Motorola Defy

joebacsi
sry de nem tudom kihagyni <#hehe>:

nah jóéjt mindenkinek!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
jó látom a moderátorok topicban ki lett tárgyalva rendesen a dolog. A fiatalok meg majd kinövik ezt a hozzáállást (volt már rá jópár példa...)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tudom hogy a BF-esek többsége már felnõtt ember de sztem beláthatod hogy a supergamezon fiatalabbak is elõfordulnak akiktõl nem lehet elvárni hogy mindig éretten viselkedjenek 😊

Na ezt írnám ha sztem neked lenne igazad 😛

Oké.
Akirõl beszélek az egy nem-moderátor Dr.Kotász nick-kel.
Ha rendszeresen olvasnád a topicot (de nem teszed) akkor ezt tudnád. Öszintén szólva csak pár hozzászólásodra emlékszem és azok is csak arról szóltak hogy itt "diliház van" szal örülnék ha lekattannál rólam köszi.

joebacsi
azzal kapcsolatban pedig, hogy mennyire jogos a büntetésed nem foglalok állást, mert csak hébe-hóba néztem be a topicba (bár a sok váá miatt sztem teljesen jogosan kaptatok, ez azért itt nem óvoda, ilyenekre ott a gumiszoba)

joebacsi
hát nem emiatt kapod a "büntetéshegyeket" ha kapod szvsz...nem ilyen hangnembe kéne kezelned a nézeteltéréseidet, fõleg nem egy moderátorral szemben

Ja és moderátor topicos = moderátortopicos
Még mielõtt erre is kapom a büntetés hegyeket...

Kettõnk között az az alapvetõ különbség hogy én leszarom hogy te a haverjaiddal mit csinálsz a másik topicban és nem ugatok bele mert semmi közöm hozzá THANK YOU
Amit írtam nem neked szólt hanem azoknak a haveroknak akik velem együtt megszívták egy önjelölt faszfej moderátor topicos kirohanását sry ha bezavart a lelkivilágodba.

TDC Geronimo
Semmi gond......mi már megszoktuk <#vigyor3>

joebacsi
pff...látom nagyon tisztában vagy a dolgokkal. Úgy gondolod, hogy ha mi hülyülünk a másik topicban, akkor az téged feljogosít, hogy szidkozódj itt?? (többiektõl sry az offért)

TDC Geronimo
Jah....szórakoztuk egy kicsit Zatty-al <#nevetes1>..de én jobb voltam mert több volt - pontom <#crazya><#vigyor3>

Hát ja, van különbség a spammelés és a buzulás között...

Robogo
Geronimo láttam ma a teljesítményedet:-56.😊<#taps><#nyes><#hehe>Mit csináltál,hogy ilyen sok pontod volt?😄

Robogo
Ez már nem igaz,hogy nem tudnak kiadni egy tetves demót!Már elegem van az egészbõl.Mindent igérnek össze-vissza és semmi.<#mf3>
De én már az elején tudtam,hogy úgysem tudnak ezek egy demót se kiadni.Szemetek!!!!<#boxer>

joebacsi
kicsit ég és föld a kettõ szvsz...

#3622 hmm... <#kuss>

joebacsi
hmm..

Fasz kivan bazmeg ezzel az egyperces baromsággal, remélem örül az a rohadt cigány <#mf3>

TDC Geronimo
Az biztos

TLD Robi
Aki a BF2-kel húz újjat az megbánja 😄<#nevetes1>

TLD Robi
a látszat néha csal én nem vagyok ideges Arghhhhöööhhh.

A jó kurva anyádat örüljél te köcsög buzi!

TLD Robi
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem lesz demó.Ezt nem hiszem el,hogy az a telibeba**** ku*va anyukat,hogy nem adnak ki demót.
FUCK

TDC Geronimo

Anál-orál partyban 2 nagydarabb kaffer Afroamerikai társaságában 25-ös "léccekkel" felfegyverezve....
Hmmm.....<#lama>
<#szeret>

TDC Geronimo
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Remélem Lars Gustavssont halálra bassza egy részeg rénszarvas...

Csirke4
De meg ám! 😄DDDDDDDDDDDDD
TDC Geronimo
Nah megjöttek a büntiben lévõk <#nyes>

"amúgy épp példálóznék a bf2 topikban, hogy itt milyen kultúrált fórumozás folyik, de asszem nem teszem 😄"

THX

Csirke4
HAZUDNAK!!!!!!!++++++++
BÁRMIT IS MONDANAK HAZUDNAK HAZUDNAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!++++++++++!!!!!!!!!!!
TDC Geronimo
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Mr Manson
BF2 DEMO INFOK

Hiába röppennek fel idõrõl-idõre újabb szóbeszédek az idén megjelenõ Battlefield 2 esetleges demonstrációjával kapcsolatban, a fejlesztõstúdió rendre elveti ezen feltételezéseket. A közelmúltban emlegetett multiplayer bemutató érkeztét Lars Gustavsson vezetõ dizájner cáfolta a Totalbf2.com-nak adott interjújában, azaz egyre több jel utal arra, hogy a DICE valóban nem tervez elõzetes demót a széria legújabb tagjához.

http://576.hu

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kovács legény
Még hogy én leugatlak? Dehogy drágám ,ne butáskodj!
Csak jót akartam neked ,ne foglakozz velük ,te hozzánk tartozol ,csak mi érthetünk meg téged igazán😄

www.czekoart.hu

joebacsi
nyajj nyuszkó, gondoltam szerzek társaságot az esti dõtibojosdihoz, erre meg leugatsz