Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell az a M4<#vigyor3>#vigyor3>.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
1.) A statisztika szerverekröl jött egy kis info mivel az EA bejelentete hogy csak a hivatalos szervereken lesz.
2.) A hivatalos oldal is annyival frissült hogy megnézhetjük melyik oldal milyen jármüveket és egyéb fegyvereket vonultat fel de még csak USA-rol vannak infok fent. A képek még nincsenek feltöltve de mára már készen lesznek.
EA
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Mindkettõ nagyon távol áll a reálistól, csak BFVben könnyebb.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Legalábbis billel nem 😊
A legjobb mégis az enemy engaged meg a FS2004 😄DDDDDDD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
alias Darken
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
alias Darken
Na ez magas labda......😊.
<#banplz>#banplz>
Volt (van?) egy ilyen kezdeményezés DC-ben a 21st Century Warfare Mod custom mappokkal és órákon át tartó warokkal (persze a playerek menet közben cserélõdtek) a szervezet két részre volt osztva USA és Irak több száz tag mindkettõben rangokkal szabályzattal stb. csak sajnos usa szervereken ment és oda a ping elég gagyesz :/

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
a másodikra meg csak anyit hogy olvass hireket meg ujdonságokat, emg riportokat... 😊
tehát:
a létszámtol fog függeni de nem ugy ahogy eredetileg mondták hanem minden mapbol lesz 3 vagy 4 tipus 8tehát pl egy 16 playeres, egy 32 playeres meg egy 64 playeres) és a host inditásánál választod ki hogy hány fõset akarsz, tehát kezdeti hirekel ellentétben nem dinamikusan fog változni a map mérete... (egyik fejelsztõ legalábbis ezt irta egy intejúhéban, persze ettõl ez még változhat de a dolgok jelenlegi állása szeirnt igy lesz 😛)
Aztán meg attól félek, hogy nagyon public-barát játék lesz, és nem lesz warozásra száz százalékosan frankó. Gondolok itt arra pl, hogy a pályák mérete a játékosok számától függõen változik. Azért nem mindegy, hogy egy waron plusz 1-2 ember esetleg egy nagyobb pályát, több zászlót eredményez, vagy esetleg ha az ellenfél nem jelenik meg teljes létszámban, akkor teszem azt az 5 zászlóból csak 3 lesz a pályán... Vagy ilyenek.
Jó, csak parázom, majd kiderül... Remélem gondolnak ilyenekre is a srácok...
(Errõl jut eszembe, láttam ASEban egy amcsi szerveren egy 20vs20-as wart... Na az nem lehet szar... 😊)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?