Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
még mondjuk pöttyet bugzik (aki megtalálja hogyan lehet beremegtetni a bf2 feliratot, az kap egy pirospontot :))

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
thx
:D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
Pofás lett, grat.
Nah ennyit a bókokról, dzsóbácsi monnyon le!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
hali <#integet2>
õõ nem tudod modosítani ezt a felsõ részt?
mert elég ha beírod azt a kódot amit küldtem, és azzal mûködni kéne...

TDC Geronimo
Jééééééééééééé itt az admin :D <#wave>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bandew
Ittenvagyok! :-D
Csak mostanság szarakszik a gépem, de holnap már lesz új alaplap meg proci.
Ezt a flasht akarom most betenni, amit joebacsi küldött, de sajna nem tom mit kõ beírjak, nem igazán értek a flashekhez. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

TDC Geronimo
Micsodaaaaaaaa? :D
Délutános voltam melóba.....7 után játszottam, de játszottam minden nap :D
de most már visszaállt a rend ;)
úgyhogy 10 perc és megyek poezni :)

Zs0lt1
Legalább azt leírtad volna, hogy honnan kopiztad ide.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Ha valami külföldi forrást adnának egybõl hihetõ lenne.
Amíg az nincs, addíg ez KAMUUUUUU!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

SeS7thRambO
Gero merre szoktál PoE-zni mert a TDC-n sosem látlak!!! Vagy most hanyagolod???

TDC Geronimo
Hát nem tom ti hogy vagytok vele de mivel a teljesig még van 4 hónap én rohadtúl örülnék egy demónak.....mondjuk sztem is fake a hír :(

gizzda
Bezonyáámmmmm<#wink>

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

sztem is csak kamu nem hinném el megasztán minek demó teljes kell nem demó

2005. március 01. (Kedd)
Battlefield 2 Demo március végén?
PC - 2005-03-01 17:36:00 Szólj hozzá!
Ismét szóbeszédek tárgya a Battlefield 2 esetleges demonstrációja, annak ellenére, hogy az EA már több alkalommal is kijelentette, hogy nem terveznek demót a háborús játékhoz. A legfrissebb pletyka szerint azonban hónap végén érkezhet a várva-várt bemutató két térképpel felvértezve (Gulf of Oman és the Wetlands), ám pontos mérete egyelõre nem ismert. Az érintettek hivatalosan egyelõre nem kommentálták a híresztelést.
lovas (17:36)

bizony de inkább a teljest adják ki nem?<#nemtudom>

gizzda
Olvastam én is a felröppenõ DEMÓ hírõl de szerintem kamu.....

Ez olyan "csináljunk jókedvet , hogy kitartsanak az emberek" féle hír.

Én nem hiszek benne<#finom>

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Bisztos......

TS Zolly
Cossaks vagy mi volt a neve.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

CAD
Nem tudom... valszeg nem up to date adat. Te hallottal mar jatekrol amely a megjelenes elott 3 honappal megjelent volna? :D

caddie

TDC Geronimo
Ha egy-két napon belül nem jön a cáfolat akkor örülhetünk ;)

Tomeee
hax kapod megint a büntetõpontot <#hehe>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

0Fritz0
Remélem Bandew szükség esetére a közelben van... :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Beers
Basszus ne kezdjétek már megint <#ejnye1>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Mondom csak óvatosan a vááá-val :D

LESZ DEMO VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Beers
Én ilyet nem mondtam, csak az infókat olvasgatva írtam hogy reménykedjünk!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Csak visszafogottan a VÁÁÁ-val :D

TS Zolly
Lesz demo??? Váááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#eljen><#taps>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Beers
Amint látni valóban : 2005. február 15. kedd 15:41 !

TDC Geronimo
Ez már régi :)

ati2002
4. Battlefield 2.: demó elmenekült

Sogun, 2005. február 15. kedd 15:41 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (11 komment)

(Worthplaying) Fõdizájner Lars Gustavsson lehorgasztotta a kedélyeket, mert nem jelenik meg a mozifilm minõségû grafikával és jelenetekkel telített Battlefield 2 demója. Korábban pedig nemhivatalosan még erre a hónapra beígérték.. Lars szerint valószínûleg nem lesz semmiféle demó a teljes játék megjelenéséig.

by HW

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

TDC Geronimo
Neb*sszatok :D
Lesz demó lehet? ÁÁÁÁÁÁÁ (csak visszafogottan ;-) )
Addig POE 1000-el utána meg BF2 :D

uHs Gerzson
Ja és ugyan ebböl a forásból van hogy e-héten egy video lesz a kinai oldalról is <#wink>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Beers
Reméljük a legjobbakat!

Johnny23
nocsak azért mert pl. a play.com -on márc. végére írják a full megjelenését!!!!!.....mindegy

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

CAD
Jo eselyel a demorol van szo.

caddie

Johnny23
most olvastam a bf2.hu -n ,hogy ugy néz ki mégis lesz DEMO !!!!!

Megjelenésre,pedig márc. végét irnak, DE ez most a demo -ra v. a full -ra vonatkozik ??<#confused><#nemtudom>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

CAD
De amugy tenyleg jo egy tarsasaghoz tartozni... foleg ha valamilyen szinten szolidarisak is hozzad nem csak a nevet hordod a teamnek :D

caddie

CAD
Nem akarlak elszomoritani, de az ilyen "aljunk ma` ossze klanok" nem szoktak hosszu eletuek lenni... de azert jo poen amig mukodik.

caddie

odex
akinek nem kell klán az egy <#action>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

0Fritz0
Még ki sem jött a gém, de már most megmondhatom, hogy nem leszek egyik klánban sem. Hasra elöttem, hitetlen kutyák! :)

Virágokat a gizdacsávó@nagyarc.húú-címre küldjétek, köszi.

odex
hát ez ténnyleg fáasztó volt <#nevetes1><#vigyor2><#nevetes1>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

odex
hát jólvan te akartad!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

neeeee, ne fárassz könyörgöm, ez már fáj, jaj

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

odex
nem muszálj 14 év alattinak lenni az mind 1 csak már nincs szabad hej!!!
de ha meg adod az msn címed talán rá tudom beszélni azt a gyereket!
itt az én msn címem: [email protected]

óóó most nem is tudom mi lesz velem, azthiszem megyek és kardombadõlök...
ja hopp 14 év alatt, akkor sorry nem szóltam, már mindent értek <#hehe><#eplus2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

odex
csak már az a baj hogy már nincs tagfelvétel<#nevetes1>

húúúú de jó neked...., lehetek a barátod??
<#idiota><#levele><#hehe><#levele><#idiota>

odex
még nem is jelent meg a game de már én klánba vok<#nevetes1>

BurnBaby
szentem fölös. flash-t belinkelni macera hegyekkel jár. elég lenne, ha vmelyik admin alátolná a linket mi meg örvendeznénk, mint egy nagy boldog család ,)

www.battlefield.hu

joebacsi
ha lesz idõm majd összegyúrok fenntre egy flash bannert, amibe majd lesz minden, mi szem szájnak ingere, linkektõl kezdve, scrollozó faq-ig minden, csak ugye idõ...:(