Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A linket csak akkor rakom ki ha már megnéztem, hogy érdemes-e 😛
1. az idiota kis kockákat lecseréltem fülecskékre, remélem bejövõsebbek lesznek 😊
2. ezenkívül kapott jobban látható címkijelölést
3. ez mondjuk nem látszik de talán ez a legfontosabb: fel lett készítve dinamikus adatfeltöltésre, tényleg mostmár csak az xml fájl hiányzik 😊
enjoy!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a legjobb, de legalább BF2-es 😊
A bfcon05-ös trailerbõl meg a ground combat 2-es videóból van összevágva .
Látom ezt nyomtad viet topicba is 😊
Gero nézd meg a Gulf of Oman-t(57-edjére is 😄 ) ésa végén ,amikor a srác gránátozik,asszem az õ fragjét lehet még látni egy pillanatra.
miféle lesz ennek a gépigénye? p4 2400 + 1024ram + 9600xt elég lezs med/1024 -hez?
Mobo,HDD-k típusa? A raidek be vannak állítva? Ezen információk nélkül 1 tippem van: Az IDE configuration menüpontban (a Biosban 😊 )enchanted vagy compabilite módokat próbáld álligatni !<#fejvakaras>#fejvakaras>
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Az új kérdés: Árpilis 25-én tényleg lesz demóóóó?
Aki a nagyon jó szpemmet ír az kaphat egy büntipontot!
A legtöbb büntipontot birtokló ember pedig megnyeri a fõnyereményt!
Egy vacsorát Dr. Kotász úrral! 😊
(bocs kotász 😄)
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Te.......amúgy nem is tom ki dolgozik számitástechnikai boltba 😛
u.i :Ha valamit félreértelmeztem és nem arra válaszoltam amire kellett volna akkor sry, de zenét hallgatok meg 1000 dologra figyelek (BF2 videó, képek 😄) és lehet elolvastam 😄
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A problémám abból adódna, hogy egy haveromnak van egy 2.8+/64-es gépe ,amibe értelem szerûen van egy SATA-s vinyó,valamint egy dvd író az egyik IDE kábelre dugva.Nemrég raktunk bele egy rack-et a másik IDE portról kötve és a kábel vége csatlakozik a rack-hez(vagyis master ugye,ha jól tudom 😊 ).Namármost,ha berakunk egy vinyót boot-olás elõtt majd lezárjuk ,indítjuk a gépet ,szerencsétlen próbál errõl az IDE kábelen lévõ ,rack-ben található vinyóról boot-olni,de ugye eredménytelenül ,hisz ezen op.rendszer nem található,és kiírja,hogy nem rendszer lemez stb..ha nyomsz egy gombot újraindúl ,de megint itt az elején elakad.Ha azt próbálom,hogy miután beboot-olt gép és akkor rakom be a fiókot(ki hogyan nevezi 😄 ),nem csinál semmit ,nem ismeri fel csak pötyög továbbra is..Setup-ban nincs utalás(legalább is én nem találtam meg azt a részt),ami arra utalna ,hogy a SATA-s vinyórol boot-oljon elõször,mert csak annyit írt a bootolási prioritásnál,hogy harddisk és õ erre a rackben lvõrõl probálna indulni.Állítólag máshol is volt ez a baj ennél a vinyónál ,de egy idõ után "rendbejött..." és ment.Nos én kipróbáltam az én vinyómmal ebben a gépben és ugyanaz a hibaüzenet.
Kérlek benneteket,aki tud segítsen.
Köszönöm!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?