Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
technikai értelemben ez nem légvédelem 😄 na de mindegy, végre valaki akivel tudom majd nap mint nap fosni a szót a témáról! 😊)
Tessék egy kép egy iráni Tomcatról négy Phoenix-el.
Itt egy másik...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A T-80A kései változatai láttak csak el az elsõ generációs 'Kontakt EDZ' ERA téglákkal, teljesen elképzelhetõnek tartom, hogy az M830A1-es HEAT-MP lövedék (ezt használják jelenleg az M1A1 és A2 harckocsik) képesek már ezt átvinni. Azonban M1A2-õt inkább a T-80U/UM-el illene összemérni, amelyeken már a 'Kontakt-5' ERA is megjelent. Ez olyan hatásos, hogy a amikor a német egyesítés után a kelet-németektõl "zsákmányoltak" belõle, kipróbálták T-72M1-esekre felszerelve. Azzal az M829 levállóköppenyes, urán-magvas nyíllövedékkel lõttek rá, amelyet az elsõ öböl-háborúban is használtak. A T-72-es gyakorlatilag immuninsnak bizonyult a találatokra (csak a már kisült ERA blokkokon keresztül lehetett átlõni, amihez harci helyzetben nem kevés szerencse kell. Itt lehet olvasni (angolul) a Kontakt-5-ösrõl.
a T72B-rõl meg rosszabb esetben lerobbantja a tornyot, átlagos módon a lövedék a küzdõtéren robban bent...
Az orosz T-64, T-72 (és T-90) valamint a T-80 harckocsikban az automata töltõberendezés lõszertárolója a harctérben, a hk. parancsnok és az irányzó alatt foglal helyet. Ha a harctérben tûz ût ki (pl. mert egy uránmagvas páncéltörõ lövedék becsapódott), akkor a lõszertároló berobban, és a torony látványosan lerepül a harckocsitestrõl, és akár több méterre is elszáll. A nyugati harckocsikon (illetve pl. az Ukrán T-84/120 esetén) a lõszertároló a torony hátulra kinyúló részében foglal helyet, és a teteje meg van gyengítve, így lõszerrobbanáskor az energia felfele távozik, és a legénységnek nem esik bántódása.
Amúgy a medina meg nem csak ezért vérzett el. Az E8-as JSTARS-ok folyamatosan ott köröztek és vezették rá a gépeket a mozgó hadoszlopokra, miközben nulla azaz nulla légvédelem volt jelen.
2003 Március 24.-én a 11th Aviation Regiment AH-64-esei Nejef városát támadták északa. A város fölé viszonylag gond nélkül eljutottak, ahol azonban egyszercsak lekapcsolták a város közvilágítását (ez volt a jel), mire a Medina egységei kitódultak a tetõkre, utcákra, és minden létezõ fegyverbõl tüzet nyitttak. Egy Apache-t lelõttek, a többi visszavonult, és mindegyik kisebb-nagyobb mértékben megrongálódott.
Egyes vélemények szerint maga a támadás volt rosszul eltervezve, a 11th katonái szerint azonban a tervek tökéletesen megfeleltek arra a várható erõkre, amelyeket a hírszerzés eljutattot hozzájuk. Az irakiak jó taktikát alkalmaztak, az amerikaiak pedig alábecsülték õket. Pár nap alatt végül kiûzték a Medinát Nejef-bõl.
Természetesen az amerikaiak nem fognak iránba bevonulni (lássuk be a veszteségeik 99%-a a bevonulás utáni "rendfenntartás" következménye) de harctéren jelenleg olyan technikai fölényük van ami ellen kevés állam veheti fel a harcot.
Annyi bizonyos, hogy az AIM-54 Phoenix rakétákat már nem tudják használni az Iráni Tom cicók, de AIM-7 és AIM-9 rakétáik vannak, ezek egy része állítólag már teljesen Iráni gyártású másolatai az amerikai fegyvereknek.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egy lézeres célzómüvel felszerelt, gyakorlatilag félig számítógépvezérelt löveggel, ill. menet stabilizátorral felszerelt M1A1/M1A2-nek nem jelent gondot egy T72 kilövése 70km/h-s menetben sem. A visszafele történõ lövöldözést meg akár el is lehet felejteni, az M1A2 kommulatív lövedéke átüti a T80A reaktív páncélzatát is (szögtõl függõen) a T72B-rõl meg rosszabb esetben lerobbantja a tornyot, átlagos módon a lövedék a küzdõtéren robban bent...
Amúgy a medina meg nem csak ezért vérzett el. Az E8-as JSTARS-ok folyamatosan ott köröztek és vezették rá a gépeket a mozgó hadoszlopokra, miközben nulla azaz nulla légvédelem volt jelen. Gyakorlatilag a háború az amerikaiak szemszögéböl mintha egy komputer játékként folyt volna le amit jelen esetben repülõgép hordozók irányítótermeiböl, vezetési pontnak átalakított M113-as APC-k, AWACS és JSTARS gépek fedélzetérõl játszottak le.
Nem túl fair de ez van.
(sáskahadjárat modszerhez pl ez a jármûujratermelõdéses emgodlás simán jó szvsz..., esetleg az hogy alapbol ha amcsiknak X a respawn ideje akkor a kinaiaknak mongyuk X/2 vagy X/3)
Ezért lenne jó, ha a tesztelõk közül valaki kicsit kifejtené, hogy a három oldalnak mik a sajátosságai, vagy vannak-e egyáltalán ilyenek. A PR szöveg szerint a három oldal jellemzõi ugye a nagy technikai fölény (USA), a bújkálós, üsd-és-fuss taktika (MEC) illetve a sáskahadjárathoz hasonló, létszámfölényre építõ taktika (Kína). Viszont arról nem találtam semmit, hogy ezek pontosan mit takarnak...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Steam frissítés (HL2 DM pályák)
<2005. április 14. @ 09:22 - Berkenye>2005. április 14. @ 09:22 - Berkenye>
A SteamNews adta a tudtunkra, hogy 3 új DeathMatch pálya tölthetõ le a Steamen keresztül a Half-Life 2-höz. Ezek név szerint a következõk:
# Winner: dm_underpass by Scott M Jordan, USA
# 1st Runner Up: dm_resistance* by Jonathan Linker, Germany
# 2nd Runner Up: dm_powerhouse by Michael Schulz, Germany
<2005. április 14. @ 09:27 - Berkenye>2005. április 14. @ 09:27 - Berkenye>
Joe004 ügyeskedéséhez fûzõdik, hogy most meg tudunk Nektek mutatni néhány egészen új, mellesleg exkluzív képet a Battlefield 2-bõl. Exkluzivitásukból fakadóan csak az oldalra mutató linket mutathatom meg. Ha minden igaz, és sikerül vele elkészülnöm, a következõ szám GS TV-jében egy 9 perces feliratozott videóinterjút tekinthettek meg a játékról.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A gyalogosoknak elég 1-2 golyó mint Vietnámban és DCben vagy azért nem alnak meg egybõl a katonák mint pl BFben(kell lõni õket egy ideig)? Remélem ezt is sikerült kipróbálni 😊 Nekem pl ez a legfontosabb dolog....
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
A készítõk így döntöttek, én ezzel nem vitázni akartam, csak leírtam, mint érdekességet, hátha valakit érdekel. Pont. 😉
Ami az összehangolást illeti, az egy másik kérdés, hadvezetési szinten való téma. Ugyan az arab hadseregeket nem szokás a nyugati seregekhez mérni ilyen téren, de azért nem is olyan ostobák, pl. az Iraki Köztársasági Gárda Medina hadosztálya a második Iraki-háborúban okozott kellemetlen pillanatokat a támadó amerikai egységeknek - igaz ehhez az is kellett, hogy az amerikai hírszerzés brutális szinten alábecsülte a harci képességeiket. Csakhogy az iraki felsõ vezetés kimozdította õket a védekezõ állásból, támadóharcban pedig az alap T-72B-k nem érnek fel az M1A1-esekkel, úgyhogy a Medina hadosztály kivérzett...
De még 1x kihangsúlyoznám, hogy én itt most szigorúan a felszereléssel kapcsolatban ejtettem meg egy érdekességet. 😉
http://www.bf2.se/page.php?id=175&PHPSESSID=bfc639db3a7f7bfcb00f778cc72e2f96
1 kérdés kiragadva:
- When can we expect a demo?
- We are working on specifiying a date. (Bf-news.com comment: The demo can't be far away!)
Nem azért, lehet, hogy rosszul értelmezem, de most azon dolgoznak, hogy egy dátumot be tudjanak nyögni? :Ð
Amúgy pont azt írtam, hogy valószinüleg a játékosok "lelki békéjéért" döntöttek úgy, hogy orosz fegyverei lesznek a MEC-nek, de a nagy harci helyzet az, hogy a közel-keleti országokban túlnyomó többségben nem orosz, hanem Amerikai és Európai fegyverek vannak. Hogy hülyén néz-e ki, vagy sem, az meg viszonylagos, mennyivel jobb egy olyan álomképet babusgatni, hogy a "rosszfiúknak" mindig orosz fegyvereik vannak?
Bár elképzelhetõ, hogy politikai okoból mind az amerikaiak, mind a kínaiak csak a MEC ellen fognak harcolni, USA vs Kína pálya nem lesz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !