Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egyébként mien? Név alapján jó lehet <#vigyor3>#vigyor3> Olyan mit a WoW, csak nem orkokkal, hanem nácikkal? <#nevetes2>#nevetes2>
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Viszont most jön a n00b-kérdés:
leszedtem a majd 1,5 gigás POE full kliens telepítõt, felraktam elõtte a BF Vietnam-ra a 1.21-es peccset, de hogy indítom el??? felteszi és sehol egy ikon, vagy vmi <#conf>#conf><#help>#help><#wilting>#wilting>
A fõmenüben sincs olyan mint régen volt a BF1942-ben hogy mods...
PLS help me <#vigyor5>#vigyor5>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
1ébként hy tesócsirke <#vigyor5>#vigyor5>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
www.battlefield.hu
--nlock-olom crackel :D a BF2 cheat pack tartalmazza
--commander mód (engem) hidegen hagy... max klánmeccsen
--publicon nem érdekel, klánom meg ismerem <#eplus2>#eplus2>
nem jött még ki a demo?
<#taps>#taps>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
engem tökéletesen hidegen hagy ki más mire használja - az elméleti célok, amiért létrehozták, kb ezek :)
www.battlefield.hu
bf2 headset nem nagy tudomány - nem is tudom melyik típus, leginkább az internet chat headsetükre emlékeztet, de asszem még egy hangerõ szabályzó sincs rajta :) de azt a 3K-t azé megéri, amennyiért megkapod a commander csomagban :)
www.battlefield.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
stat rendszer arra jó, h
- hozzájuthass az "unlock"-olható fegyverekhez, eszközökhöz;
- lehess squad leader/commander pub szerveren (én legalábbis kevéssé szeretnék egy newb alatt szolgálni)
- lásd a barátaidról, h ki miben erõs/gyenge, mennyire támogatja a csapatát, stb.
demo továbbra is júni közepe, pontos dátumot nemtok
és neked is ilyen piros, mérges és bemutatós :)))
www.battlefield.hu
demo?
a statisztika csak hivatalos ea szervereken tud változni, amire csak eredetivel lehet flemenni
tört szerverekre fel tudsz majd menni nem eredetivel is, de a statisztikád nem változik... és asszem olyan szinten elérhetõ lesz (legalább is meg lehet oldani, de lehet hogy nem) a stat a tört-eken is, hogy a meglévõ stat-od szerint játszhass (csak befolyásolni nem tudod)
sztem a füles teljesen felsleges, ha már van egy normális neked, a bill meg csak gyûjtõknek/fanatikusoknak/etc :)
szerintem
És ugye mindenkinek fog jutni BF2-õ és nem az lesz,hogy már a boltnál kell lenni 5 órával a nyitás elött!?
sõt elõ is rendelem ha nem felejtem :)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Ja és ki fogja különben megvenni az eredeti BF2-õt?(Én biztos),de például aki nem vesszi meg a gamét hanem csak letölti akkor az egyáltalán tud majd neten játszani és ha tud akkor neki is megy az a statisztika?Szóval egybefoglalva mit tud csinálni az aki nem veszi meg a gamét hanem csak letölti!?
És szerintetek érdemes megvenni a billentyût meg a fülest hozzá és meg is vesszi valaki?
Van már demo?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun