Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
A menübe van olyan h custom game....nah ott kell kiválasztani, de a többit a PoE topicba pls

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
<#ejnye1>

Csirke4
Nem?
Csirke4
Meséltem már nektek Dr Kotászról?
Csirke4
Csak nehogy sokat szpemmeljek mert jön Dr Kotász...
Csirke4
Pontosabban itt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1061544969
Csirke4
Nem hanem jobb mint a WoW :D
AMúgy jaja olyasmi van itt topicja
geri15
Nem :) Én CSS-ben meg All-of-Battlefield-ben utazom <#vigyor5>

Egyébként mien? Név alapján jó lehet <#vigyor3> Olyan mit a WoW, csak nem orkokkal, hanem nácikkal? <#nevetes2>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
Okok, nem szóltam <#worship>
Viszont most jön a n00b-kérdés:
leszedtem a majd 1,5 gigás POE full kliens telepítõt, felraktam elõtte a BF Vietnam-ra a 1.21-es peccset, de hogy indítom el??? felteszi és sehol egy ikon, vagy vmi <#conf><#help><#wilting>

A fõmenüben sincs olyan mint régen volt a BF1942-ben hogy mods...
PLS help me <#vigyor5>

Csirke4
Csirkelvtárs üdvözöllek. :)
Ismered a WWII Onlinet? :D
grizzly21
ne szidjátok joe-t, mert a haverom<#nyes>

bocs az offért

TDC Geronimo
Majd ha kijön a BF2 akkor besegétkezem Joebacsinak azt csinálunk egy fasza bannert. Vagyis õ csinálja én meg adom hozzá a szellemi hátteret :)

geri15
Én már megérettem rá ide vele <#hehe>

geri15
Jaja azt vágom, csak az oan N00bok, mint egyesek ezt nem tudják <#nevetes1>

joebacsi
majd lesz überbrutál faq, csak a világ még nem érett meg a fogadására <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
Ha rákattintassz a battelfield2.hu feliratra akkor a bf.hu-ra visz :P

geri15
This ISN'T a fikázás, just an építõõõ critic <#crazya>

geri15
Már most is wan FAQQQ, de perpill szart se ér <#banplz><#nyes><#nyes> Komolyan, lehetne legalább egy linkkel megtoldani hogy a BF.hu-ra, vagy vmi, mer vágom egy ilyen kis bannerbe nem lehet mindent belerakni, de azér mégis (ezt most jólmegaszontam <#vigyor5>)

TDC Geronimo
Jaja ;)

joebacsi
hát majd ha a faqban is benne lesz itt a banneren, akkor ilyenek után itt vér fog folyni :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
Bazzeg csupa olyan kérdést tesztek fel, amit vagy a bf.hu-n megtaláltok vagy beírtam már ide.......ejnye.....piros pont mindenkinek :)

geri15
LOL <#nyes><#nyes><#nyes>
1ébként hy tesócsirke <#vigyor5>

Ahhoj
jah, nekem is tetszik az a bill :)
mennyibe kerül amúgy? :)

Robogo
:D<#eljen><#taps>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Skiper
:DD

gyuri http://gyur6.uw.hu

Csirke4
Én is azzal jáccok most. A tongatapu szigetekrõl kaptam a nagybácsim feleségének a szobatársának az egyik ismerõsének a nagymamájának az unákáját tanító tanárától kaptam ajándékba!
Mr Manson
szinte tuttam <#eljen>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Robogo
Pont egy idõben írtunk.:)

Robogo
Tényleg és akkor most mi a helyzet a demoval?Lesz?Vagy nem lesz?Mikor lesz?Ha egyáltalán lesz?Vagy nem lesz?Na akkor most mi lesz?:)

BurnBaby
najó bevallom: a demo már kijött, de csupa fragvadász publikos használhatja csak, neked nem adja oda senki :)

www.battlefield.hu

Mr Manson
erröl van szó

Robogo
Hát igen nem az számít,hogy ki jó egyénileg hanem az,hogy ki jó a csapatjátékba/csapatmunkába!

Mr Manson
ja jogos...de sok fragvadász rambó lesz az tuti... fõleg akinek apuci veszi meg <#nyes>

--nlock-olom crackel :D a BF2 cheat pack tartalmazza
--commander mód (engem) hidegen hagy... max klánmeccsen
--publicon nem érdekel, klánom meg ismerem <#eplus2>

nem jött még ki a demo?
<#taps>

engem is, de ettõl még ebbõl szokot elharapozni a mindenféle fragvadászat, lelövöm mert elvite a repcsimeeet és nem tom lebombázni enemy spawn-t, etc dolgok... (a véksõ elhatalmasodásáról meg a fragvadászatnak a legjobb mutatjo a CS mint játék, na ha adnak idõt neki minden gameban oda fajul a hejzet fragvadászat maitt :P)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

BurnBaby
ugyan mire? :) nézik h mennyit frageltek? kedves egészségükre.
engem tökéletesen hidegen hagy ki más mire használja - az elméleti célok, amiért létrehozták, kb ezek :)

www.battlefield.hu

BurnBaby
jah igen
bf2 headset nem nagy tudomány - nem is tudom melyik típus, leginkább az internet chat headsetükre emlékeztet, de asszem még egy hangerõ szabályzó sincs rajta :) de azt a 3K-t azé megéri, amennyiért megkapod a commander csomagban :)

www.battlefield.hu

tény, és ha erre is hazsnálnák tök jó lenne de sajnos egy idõ után mindig rosszra hazsnálják a statokat :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

<#eljen> ott a pont, én még a tab-ra elõjövõ fragtáblázatot is kiszedném a gamebol, nem annak kéne lennie a lényegnek :)

BurnBaby
akkor én mint rambo

stat rendszer arra jó, h
- hozzájuthass az "unlock"-olható fegyverekhez, eszközökhöz;
- lehess squad leader/commander pub szerveren (én legalábbis kevéssé szeretnék egy newb alatt szolgálni)
- lásd a barátaidról, h ki miben erõs/gyenge, mennyire támogatja a csapatát, stb.

demo továbbra is júni közepe, pontos dátumot nemtok

és neked is ilyen piros, mérges és bemutatós :)))

www.battlefield.hu

Mr Manson
statisztika csak fragvadásztra jó és fuck <#mf3> sok rambió mindjárt lefikázza ezt a hozzászólást....

demo?

Ahhoj
bf.hu -n volt vhol egy cikk ezzel kapcsolatban
a statisztika csak hivatalos ea szervereken tud változni, amire csak eredetivel lehet flemenni
tört szerverekre fel tudsz majd menni nem eredetivel is, de a statisztikád nem változik... és asszem olyan szinten elérhetõ lesz (legalább is meg lehet oldani, de lehet hogy nem) a stat a tört-eken is, hogy a meglévõ stat-od szerint játszhass (csak befolyásolni nem tudod)
sztem a füles teljesen felsleges, ha már van egy normális neked, a bill meg csak gyûjtõknek/fanatikusoknak/etc :)

szerintem

Robogo
Elõ is lehet majd rendelni vagy csak a boltban lehet megkapni majd a BF2-õt?
És ugye mindenkinek fog jutni BF2-õ és nem az lesz,hogy már a boltnál kell lenni 5 órával a nyitás elött!?

Mr Manson
mér? nincs?

Pink Tiger
én megveszem
sõt elõ is rendelem ha nem felejtem :)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Robogo
A BF2-õbe a jármûvek különben ugyan azok lesznek mint a POE-bam?

Ja és ki fogja különben megvenni az eredeti BF2-õt?(Én biztos),de például aki nem vesszi meg a gamét hanem csak letölti akkor az egyáltalán tud majd neten játszani és ha tud akkor neki is megy az a statisztika?Szóval egybefoglalva mit tud csinálni az aki nem veszi meg a gamét hanem csak letölti!?
És szerintetek érdemes megvenni a billentyût meg a fülest hozzá és meg is vesszi valaki?

Robogo
Milyen demo?És van már demo!?:)

uHs Gerzson
Lassan de biztosan a szürke homályból :)

Van már demo?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mr Manson
lassan jön a demo? vagy már van? <#fejvakaras>

Tudom hogy off, de miért nem tudok BFV-ben semmilyen EAX-ot beállítani? Audigy 2 ZS-em van.

steam, origin: ACE_hun

Én egyszer nem toltam még vele :D BFV sem tartozik a kedvenceim közé. Majd most kiderül, csak még 2 óra mire lejön a csiga külföldi net miatt. Ha találsz valami EU mirror-t, akkor szólhatsz, csá

steam, origin: ACE_hun