Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Én már azt se csodálnám ha csak a full megjelenése után adnák ki a demot :
akkor legalább az is megveszi , akinek eddig köze nem volt a BF-hez és azt se tudja mire számítson.A jó kis látványos videokkal már eléggé beetettek mindenkit , szal megveszi mindenki (más fps ugy sincs a láthatáron manapság ) és ha nincs demo az is ugrik a boltba akinek esetleg a demo után nem tetszene a játék (menet )

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jah 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Meggymag
Sajna kurvára nem az... Már csak az lenne a meglepõ ha kiadnák a demót. Tisztagáz, FUCK EA, stb.! A legjobb, hogy a kiváltságos csókák meg ottvannak ezen a BF2 chaten a demotest szobában. Szal szíjjanak le....

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

meglepõ? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Skiper
gecik..

gyuri http://gyur6.uw.hu

Tomo15
67.15.34.8:8888
Battlefield 2 Chat
Ts server ip
Érdemes felnézni annak aki tud angolul...
sok uj infot meglehet tudni.
Hysteria
ja tleg 😞(

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

A fenének hülyitik akkor a népet.
Inkább ne szólnának,csak ha már kész van,lehet tõteni,és akkor mindenki örülne hogy jaj de jó,Bf2 demó...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Meggymag
A joined és a posted nem összekeverendõ 😊 Sajna ez mai....

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

lac coo
Nem a postázás dátumát kell nézni ? Mert az mai ...

lac coo
Azért se veszem meg a játékot mert ennyit szopatnak a demoval !!!!<#idiota>

3TOMI3
télleg <#vigyor2>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Hysteria
van egy kis gond a cikket tegnap irtak 😊))

szal ma lesz demo gamespotosoknak

lac coo
Hát ezt a cirkuszt már...Bekaphatják....

Hysteria
lol a szarba

3TOMI3
<#szomoru1>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Meggymag

&#8220;Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is&#8221;

TerranceG
<#falbav>

Igyunk sört jól!

ez kegyetlen jó 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<#eplus2>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ahhoj
BF2 DEMO!!!!

^^helyett

gamespot exclusive ugyan de nem csak az oda elõfizetetteknek...

Nahar
Szombat is jó lesz!Csak akkor ne este,inkább délelött!Lehet h ma este csak mondjuk Gamespotra vagy ilyen fizetõsre rakják fel!

Az új Gamestart olvastam BF2-rõl van pár érdekesség...

Motorola Defy

BEAST
nem valószínû hogy lesz ... TS-n is magyaráztak ma estérõl ... késöbb már csak hétvége ... lesz amikor lesz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nahar
Lesz ma este DEMO?! 😄 Csak igazi linkek legyenek! 😉

Motorola Defy

Tomo15
Uuu bakker de vak vagyok.AZ#10203hozzászolásomat visszaszivom<#idiota>
majd, elöbbutobb, de inkább utobb 😊

Tomo15
Mi a manó nem támogatja az x800-as szériát?<#gonosz3><#szomoru1>
vagy csak én vagyok a láma?
Sok a szöveg! 😛
Demo mikor lesz már?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

már nagyon rég nincs szó bf2-rõ me nincs demo és közeljövõben má nem is lesz 😄 evvan 😛

szenvedjetek !!! <#eplus2><#hehe><#eplus2><#zavart1><#nyes>

Ahhoj
itt nyh-n a szuleimnel ez van, es meg most nyaron itt leszek 😊
bp-en meg teny, van egy fokkal jobb, gef4ti4200-assal (64 mb-os), de nem birta hogy aktiv hutes nelkul hasznalom, egyet fustolt, es azota a 3d-s alkalmazasok nem futnak rendesen ott se 😊

Ahhoj
Ninjai

Nezd meg a sorozatot 😊

Hysteria
aha ahhoj akko tobb geped van ez a szarabbiik 😊)

lehetne 😊
Mi az a háttérkép? 😊
Üdv. Mindenkinek!

Lehetne olyan kérésem, hogy fõleg a BF2-vel kapcsolatos témák legyenek ide írva???!!!
Akárhogy próbálom követni az eseményeket, a gügyögés miatt, elvesztettem a szálat!
THX
Ahhoj
Hysteria
ezzel semeik bf nemmegy es akko nemlenne klanod 😊)

Ahhoj
hmm, mennyi az ara? hatha feldobna ezt a gepet, legalabb filmnezes menen rendesen meg esetleg aoe2 :-O 😉

Hysteria
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD na persze jo vicc 😊)

Ahhoj
p2 350 mhz
192 mb sdram (100 mhz)
integralt s3trio 4 mb
2gb vinyo (de nem sokara lesz +5gb)

Hysteria
van egy geforce 2 mx em ha akarod neked adom 😄

Hysteria
ööö en most vettem ujjat eztokjo neked mien van ahhoj? 😊

Ahhoj
igazan irhattad volna mar a masik topikba
akit erdekel az ugy is elovlassa ott is, minket meg megkimeltek ettol 😊

enekm meg adjon vki jo gepet, hogy tudjak game-elni 😊) (akarmivel 😛)

Hysteria
www.makosbrios.tk nyitottam egy topicot gyertek oda is forumozni nem tiltok ki senkit barmit csinalhattok 😊) csak ninduljon be az a forum is 2 napos csak 😊) de GTA:Sa topicban sok a hozzaszolas

szal http://www.makosbrios.tk

Skiper
uraim, ne civakodjunk!

gyuri http://gyur6.uw.hu

ui2. mentem gta-zni maig kinem jön a demo... 😛 (én nem mdontam hogy nem szeretem csak azt hogy kettõt összehasonlitani elég durva de ez neked soha se fog ugylátom az agyacskádig eljutni :/)

1. elgépelés rulez, leszophatsz 😊
2. meglepõdnél ha tudnád mióta és menyit bf-ezem de nem fogom az orrodra kötni 😊
3. gratulálok hozzád inkább te lehetsz a 15éves vagy mgé anyi se ha sikerült ezt a kettõt összehasonlitnai te ész...
4. majd meglátjuk lámikám nem én kezdtem flamelni egy full nem odaillõ topicban hanem te mehetsz gumiszobádba, byez...

amugy egyben igazad van forumokon ezen vitatkozni semmi értelme fõleg az sg-n iylenekkel mitn te..., itt is hagylak magadba görcsölni a gta vs bf2 problémáidon, byez 😊

ui.: ezt még ide irtam a témában többet ehez nem szllok hozzá enyi még belefért 😊

Me0w
Haha, jo otlet, koszi 😊

Together we'll fly someday...